Korjaa nopeasti pelätty WordPress-valkoinen kuvaruudun näyttö

Kuoleman valkoinen näyttö tai WSOD on yksi yleisimmistä ongelmista, jotka vaivaavat WordPress-sivustoja. Se voi tapahtua, kun olet kirjautunut sisään sivustollesi tai yrittäessäsi kirjautua sisään.


Rauhoitu ja opastamme sinua tutkimaan mahdollisia syitä, miksi White Screen of Death tapahtuu, ja nopeita ratkaisuja, joita voit tehdä tämän ongelman lopettamiseksi kokonaan.

Mikä aiheuttaa kuoleman valkoisen ruudun?

WordPress WSOD-virhe

WSOD voidaan laukaista usein tietokannasta tai PHP-ongelmasta. Tämä tapahtuu yleensä muutamista syistä:

 • Yhteensopivuusongelma asennetun laajennuksen kanssa
 • Tällä hetkellä käyttämäsi teema ei ole yhteensopiva muiden pluginien, teemoiden tai itse WordPressin kanssa
 • Teemasi on nimetty uudelleen tai puuttuu

Kuinka ratkaista kuoleman valkoinen näyttö

1. Poista teemat ja laajennukset käytöstä

Kuten edellä mainittiin, yleisin syy WSOD: lle on teema tai laajennus. Joten ensimmäinen asia, jonka teet, on poistaa ne käytöstä. Nämä ongelmat voivat tapahtua, kun asennat uuden laajennuksen tai teeman tai kun teema tai laajennus päivitetään.

Voit tehdä tämän pääsyn sivustoosi käyttämällä SFTP-protokollaa (Secure File Transfer Protocol) tai kirjautumalla sisään cPaneliin päästäksesi tiedostohallintaan.

Tarkista ja nimeä plugin-kansiosi uudelleen. Näin tekemällä se poistaa verkkosivustosi laajennukset käytöstä. Palaa takaisin sivustoosi ja katso, onko WSOD poissa. Jos se ratkaisee ongelman, se tarkoittaa vain, että laajennukset ovat syyllinen miksi WSOD näyttää.

Tiedostonhallinta laajennusten käyttämistä varten

Tämän jälkeen sinun on nimettävä plugin-kansio takaisin ”Plugins” -kohtaan ja nimettävä uudelleen / palautettava jokainen sen sisällä oleva kansio, kunnes löydät, mikä tietty laajennus aiheuttaa ongelman..

Kun olet löytänyt ongelman aiheuttavan laajennuksen, sinun on vaihdettava se yhteensopivaan laajennukseen tai otettava yhteyttä sen kehittäjään pikakorjauksen löytämiseksi.

Tämä ratkaisu koskee myös teemoja. Jos epäilet, että teema voi olla syy ongelmaan, sinun on otettava teema käyttöön tai poistettava käytöstä testataksesi, onko se WSOD: n perimmäinen syy.

2. Korjaa syntaksivirhe

Jos olet tarkistanut teemat tai laajennukset, jotka ovat saattaneet laukaista WSOD: n, se ei edelleenkään toimi. Sitten on aika kaivaa syvemmälle ongelman ratkaisemiseksi.

Joskus WSOD johtuu syntaksivirheistä, se tapahtuu, kun muokkaat koodeja ja kirjoitit väärin joitain rivejä tai jopa unohdat sulkuja.

Voit tarkistaa tämän avaamalla sivustosi SFTP: n tai cPanelin kautta ja poistamalla viimeinen manuaalisesti syöttämäsi koodibitti. Jos se toimii, tarkista kaikki koodit ja varmista, että kirjoitit sen oikein.

3. Kytke virheenkorjaus päälle

Toinen ratkaisu WSOD: n ratkaisemiseksi on virheenkorjauksen kytkeminen päälle. Voit tehdä tämän pääsyä sivustoosi SFTP: llä tai cPanelilla. Etsi wp-config.php-tiedosto ja etsi rivi

määritä ('WP_DEBUG', väärä)

ja vaihda kohtaan

määritä ('WP_DEBUG', totta)

Kun olet tehnyt tämän, tallenna ja tarkista verkkosivustosi. Näet virheilmoituksen verkkosivustollasi, mutta se antaa sinulle tietää mikä on tärkein syy siihen, miksi WSOD tapahtuu sivustollasi.

4. Lisää muistin rajoja

Joskus syy, miksi verkkosivustosi aiheuttaa WSOD: n, johtuu rajoitetusta muistista. Tämä johtuu laajennuksesta tai teemoista, joissa on suuri määrä tiedostoja. Ainoa tapa korjata tämä on laajentaa muistirajoja.

Näin tekemällä sinun on tehtävä seuraava:

 • Käytä wp-config.php-tiedostoasi joko SFTP: n tai cPanelin kautta. Lisää seuraava koodirivi:
define ('WP_MEMORY_LIMIT', '64M');
 • Jos yllä oleva ei toimi ja käytät isäntäyritystä, joka käyttää Apache-palvelimia, muokkaa .htaccess-tiedostoa lisäämällä rivi:
php_value memory_limit 64M
 • Jos isäntäsi käyttää NGINX: ää, sinun on muokattava php.ini-tiedostoasi sisällyttämään rivi:
muisti_raja = 64 M

Kun olet suorittanut vaiheet onnistuneesti, tarkista verkkosivustosi, onko virhe poistunut ja olet valmis lähtemään.

5. Tarkista epäonnistunut päivitys

Toinen yleinen syy WSOD: n saamiseen johtuu teemoista, laajennuksista tai ydinpäivityksistä, jotka keskeytettiin palvelimen aikakatkaisujen aikana. Palvelimen aikakatkaisuille ei voida tehdä mitään..

Voit ratkaista tämän ongelman avaamalla sivustosi SFTP: n tai cPanelin kautta ja poistamalla. Maintenance-tiedoston. Tämä palauttaa verkkosivustosi ja pääset siihen wp-adminin kautta.

Yritä tarkistaa ja tehdä päivitys uudelleen tai päivittää teemat ja laajennukset manuaalisesti.

Vinkkejä WSOD: n vähentämiseksi tapahtuu

 1. Tee säännöllisiä tarkastuksia ja varmuuskopioita. Käytä muita pilvipalveluita, kuten Dropbox tai ulkoinen kiintolevy, ja varmista, että luot varmuuskopion palauttaaksesi varmuuskopion tarvittaessa.
 2. Tarkista koodi jokainen rivi syntaksivirheiden estämiseksi.
 3. Käytä palveluntarjoajaa, jolla on 24/7 tuki.
 4. Harkitse laajennuksen, kuten käyttäjän aktiviteettilokin käyttöä, pitääksesi yksityiskohtaisen lokin muutoksista, päivityksistä ja muusta sivustosi toiminnasta

johtopäätös

Yhteenvetona voidaan todeta, että WSOD voi olla haastava kysymys sen määrittämiseksi, mikä laukaisee sen tarkasti. WSOD-ongelmien minimoimiseksi ylläpitä aina säännöllisiä sivuston tarkistuksia ja verkkosivustosi varmuuskopioita. Katso myös meidän vianetsintäopas yleisimpiin WP-ongelmiin.

Sinun ei tarvitse olla “peloissaan valkoista”, kun pelätty WSOD ilmestyy näytölle, sinun tarvitsee vain testata kaikki mahdolliset syylliset palauttaaksesi sivustosi terveyden vaaleanpunaiseksi..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector