9 syytä, miksi WordPress on paras sivuston rakentaja ja miksi sinun pitäisi käyttää sitä

Etkö ole varma mikä sisällönhallintajärjestelmä (CMS) sopii mielessäsi olevalle verkkosivustolle? Tiesitkö, että yli 32% kaikista Internet-sivustoista käyttää WordPressiä? Jopa suurimmat tuotemerkit, kuten Facebook Newsroom, Vogue, IBM Jobs Blog, BBC America, Sony Music ja paljon muuta, käyttävät WordPressiä.


Voisimme löytää miljoona syytä, miksi sinun pitäisi käyttää WordPressiä sivustosi rakentajana, mutta tässä on 9 tärkeintä pakottavaa syytä, miksi se on paras.

Ja puhun itse isännöimästä WordPress.org-palvelusta, ei WordPress.com-palvelusta, joka on isännöity ratkaisu. WordPress on erittäin helppo asentaa, vaikka olet aloittelija. Voit luoda henkilökohtaisen tuotemerkkisivuston, blogin tai jopa verkkokaupan.

Katsotaanpa nyt syitä, miksi WordPress on paras.

1. WordPress on ilmainen ja erittäin suosittu

Kyllä, se on ilmainen, sillä siinä on ilmainen lataus, asennus, käyttö ja mukauttaminen tarvitsemiesi verkkosivustojen mukaan.

Tässä on sinun ostaa verkkotunnus ja web-hosting ennen WordPress-verkkosivuston luomista. On sivustoja, jotka tarjoavat ilmaisen verkkotunnuksen ja isännöinnin, mutta en todellakaan suosittele niiden käyttöä. Voit käyttää niitä, jos vain testaat.

Mikä verkkotunnus on? Se on verkkosivustosi osoite. Se mitä käyttäjät kirjoittavat selaimen osoiteriville siirtyäksesi sivullesi. Minun tapauksessani verkkotunnukseni nimi on WPCrafter.com.

Mikä on web-hosting? Sitä pidetään talona Internetissä. Siellä tiedostojasi ja tietojasi tallennetaan. On olemassa erilaisia ​​web-palveluntarjoajia, joista voit valita, verkkosivustosi tarpeista riippuen.

Jos haluat aloittaa halvalla mutta luotettavalla web-hosting-palvelulla, tutustu 5 parhaaseen halpaan web-hosting-palvelueni.

Lisäksi, jos haluat muun verkkopalveluntarjoajan kuin GoDaddy, katso sitten luetteloni GoDaddyn ylläpidon vaihtoehdoista.

2. WordPress on yksinkertainen ja helppo käyttää

En voi selvittää, miksi ihmisiä pelotellaan WordPressin käytöstä. Totuus on, että sitä on erittäin helppo käyttää, vaikka olet ehdoton aloittelija.

WordPressin asentaminen ei vaadi koodaustaitoja. Lähes kaikilla web-palveluntarjoajilla on jo yhden napsautuksen asennustoiminto. Kun olet asentanut WordPressin, voit helposti lisätä sivuja ja viestejä sen erittäin käyttäjäystävällisestä järjestelmänhallintapaneelista.

Voit myös päivittää WordPress-version helposti sen ilmoituksella päivittää. Suosittelen varmuuskopioimaan verkkosivustosi ensin ennen päivittämistä tietojen menetyksen estämiseksi.

3. WordPressillä on rajaton määrä teemoja ja laajennuksia

Katso, sinun ei oikeastaan ​​tarvitse ymmärtää omien teemiesi ja laajennusten tekemistä, koska WordPress sai ne kaikki sinulle. Kuinka siistiä?

Tarvitsetko suunnitteluaiheita verkkosivustollesi? WordPress tarjoaa laajan valikoiman valmiiksi rakennettuja teemoja helpottamaan työskentelyä verkkosivustollasi.

Voit löytää WordPress-arkistosta erilaisia ​​ilmaisia ​​malleja kullekin markkinaraolle ja luokalle. Joten sinun ei tarvitse huolehtia, jos sinulla on jotain käytettävää valitulle markkinaraollesi tai ei mitään.

Asenna haluamasi teema ja mukauta sitten haluamasi perusteella. Voit muuttaa teeman värejä, otsikkoa, alatunnistetta, sivupalkkeja, taustaa ja muita elementtejä.

On myös useita laajennuksia, joita voit käyttää verkkosivustosi lisätoimintoihin ja ominaisuuksiin. Esimerkiksi, jos haluat lisätä yhteyslomakkeen, löydät helposti yhteyshenkilön muodon laajennuksen WordPress-arkistosta.

Voit myös luoda kuvagalleria tai liukusäätimen WordPress-laajennuksella, jopa Google Analyticsilla, verkkokaupalla, jäsenyydellä ja millä tahansa muulla ominaisuudella.

4. WordPress on hakukoneystävällinen

Yrityksesi on oltava haettavissa, jotta voit houkutella kohderyhmäsi. WordPress on suunniteltu hakukoneoptimointia ajatellen. Jos verkkosivustosi on rakennettu WordPressille, onnea sinulle, koska Googlen kaltaiset hakukoneet rakastavat WordPressiä.

Optimoidaksesi verkkosivustosi edelleen, voit käyttää jopa SEO-laajennuksia, kuten Yoast SEO.

5. WordPress on turvallinen

WordPress tunnetaan myös turvallisuudesta käytettäessä luotettavien kehittäjien laajennuksia ja teemoja. Itse asiassa monet pankit käyttävät tätä alustaa verkkosivustoilleen. Mutta kuten tiedät, emme voi koskaan tietää, mitä Internetille tapahtuu. Se ei voi koskaan olla täysin turvallinen.

Joten, sinun on erittäin tärkeää olla varovainen suojaamaan omaa verkkosivustoasi haittaohjelmahyökkäyksiltä ja hakkereilta. Löydät paljon WordPress-tietoturvalaajennuksia verkkosivustollesi. Jopa roskapostikommentteja voidaan helposti hallita, kuten olemme aiemmin puhuneet.

6. WordPress pystyy käsittelemään kaikenlaisia ​​medioita

Voit lähettää kaiken tyyppisiä mediatiedostoja verkkosivustollesi. Näitä ovat kuvat, GIF-tiedostot, videot, ääni- ja muut mediatiedostotyypit.

Voit jopa upottaa videoita tai valokuvia eri verkkosivustoilta, kuten Instagram, YouTube, Soundcloud ja monet muut upotusta tukevat verkkosivustot..

Lisäksi voit lähettää ja näyttää asiakirjoja, PDF-tiedostoja ja muita tiedostoja käyttäjien lataamista varten.

7. WordPress integroituu helposti monien sovellusten kanssa

Jos haluat maksimoida WordPress-verkkosivustosi toimivuuden, voit tehdä sen integroimalla sovelluksiin.

Jos esimerkiksi omistat verkkokaupan, voit integroida tuotesovelluksia, ostoskorisovelluksia ja maksusovelluksia. Voit jopa integroida sosiaalisen median sovelluksia parantaaksesi seuraavuutta verkkosivustollasi.

8. WordPress-yhteisö kasvaa

WordPressin suosion kasvaessa WordPress-yhteisö kasvaa yhä enemmän. Se on laajentanut toimintaansa foorumin, keskustelupalstojen, sosiaalisten kanavien ja muiden tiedotusvälineiden avulla.

Kaikista maailman maista järjestetään kokouksia, joihin voit osallistua. He puhuvat kaikesta WordPressistä, verkkosivuston rakentamisesta WordPress-freelanceriksi tai suunnittelutoimistoksi.

Jos sinulla on vaikeuksia WordPress-verkkosivustosi määrittämisessä, voit etsiä vain WordPress.org-foorumilla tai mistä tahansa WordPress-yhteisöstä Facebookista ja muusta sosiaalisesta mediasta.

9. WordPress on jokainen

Se on totta. WordPressillä on loputtomia mahdollisuuksia. Voit luoda kaikenlaisia ​​verkkosivustoja, jotka haluat yrityksellesi. Voit luoda verkkokaupan, blogin, foorumin verkkosivuston tai jopa hakemiston. Nimesit sen, WordPressillä on se.

Olitpa teknikko vai et, WordPress on sinua varten. Voit käyttää vetämällä ja pudottamalla sivunmuodostajaa tai mukauttamalla verkkosivustoasi koodeilla.

johtopäätös

Joten oletko vakuuttunut WordPressin voimasta nyt? Kokeile sitä, kuinka tämä CMS voi olla käyttäjäystävällinen ja täysin muokattavissa wannaben verkkosivustojen omistajille.

Voit kokea WordPressin voiman vain aloittamalla sen käytön.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map