5 yleistä virhettä, jota ihmiset tekevät WordPress-verkkosivustoja luotaessa

Vaikka ajatus WordPress-sivustosi rakentamisesta voi pumppaa luovia lihaksia, matkalla on kompastuskiviä, jotka saattavat rikkoa vauhtisi. Epäilemättä on virheitä, jotka aloittelijat tai jopa kokeneet kehittäjät tietämättään tekevät WordPress-verkkosivustojen rakentamisessa. Ja nämä virheet voivat maksaa sinulle huomattavasti aikaa ja rahaa.


Hyvä asia, olemme luetteloineet viisi yleistä virhettä, jonka ihmiset tekevät WordPress-verkkosivustoa rakentaessasi, jotta pääset eroon näistä amatöörihäiriöistä.

1. Huonon isännän valitseminen

Jos valitset huonon isännöintipalvelun, se voi ehdottomasti johtaa useisiin ongelmiin, kuten verkkosivustosi erittäin hidas lataus. Tämä voi aiheuttaa yleisölle erittäin huonon vaikutuksen, koska kukaan ei ole kärsivällinen odottamaan liian kauan. Jos olisin vierailijasi, hyppääisin ehdottomasti toisen verkkosivuston yli ostaaksesi haluamani tuotteen tai palvelun.

Älä anna kilpailijoillesi mahdollisuutta tarttua yleisöön. Varmista, että valitset web-palveluntarjoajan, joka tarjoaa nopean latausajan.

Varmista myös, että Web-isäntäsi tarjoaa korkeatasoista tietoturvaa verkkosivustosi suojaamiseksi ja että tekninen tuki on saatavana päivittäin milloin tahansa. Jos jotain tapahtuu, sinun pitäisi voida antaa heille apua.

Ennen kuin ostat isäntäsuunnitelman, varmista ennen päätöksen tekemistä, että tiedät perustiedot web-isännöinnistä ja siitä, mitä ominaisuuksia kannattaa etsiä.

Jos sinulla on budjetti, on halpoja web-palveluntarjoajia, mutta tarjoavat silti luotettavan palvelun.

2. Paisuneen teeman valitseminen

Kun valitset WordPress-teemaa, älä katso vain sen ulkoasua. Suosittelen, että kysyt kehittäjältä esimerkiksi koodin laatua koskevia asioita. Ajattele spesifikaatioita, joita todella tarvitset verkkosivustoosi.

Tarvitsetko todella upotettua musiikkisoitinta tai koko sivun taustan liukusäädintä? Tarvitsetko niin paljon lyhytkoodeja, jotka jäävät viesteihisi ja sivuillesi, vaikka päätät muuttaa teeman?

Paisunut teema voi aiheuttaa vakavia turvallisuusongelmia. Kehittäjät saattavat käyttää koodinpätkiä, joita ei ole optimoitu turvallisuuden ja suorituskyvyn kannalta. Lisäksi nämä katkelmat eivät välttämättä ole yhteensopivia monien laajennusten kanssa.

Valitse teema, joka on kevyt ja paisumaton.

Käy Astra-teemalla

3. Hitaasti koodattujen laajennusten valinta, jotka aiheuttavat hitauden

On monia laajennuksia, jotka ovat alttiita haavoittuvuusongelmille, koska niiden koodaus on huono ja niissä on tiettyjä porsaanreikiä. Kun verkkosivustosi on haavoittuva, tunkeilijat voivat helposti hyökätä aiheuttaen sen kaatumisen ja vioittumisen.

Yhteensopivuusongelmia voi myös ilmetä, kun laajennus on huonosti koodattu. Jos koodia ei kapseloida, se voi aiheuttaa sivustosi naurettavaa käyttäytymistä.

Vältä lataamasta liian monta laajennusta ja sellaisia, joita ei ole testattu WordPress-version nykyisellä versiolla.

Virheellisen verkkosivuston korjaaminen

4. Älä määritä varmuuskopiota

Verkkosivustosi säännöllinen varmuuskopiointi antaa sinun tuntea olosi turvattuksi, jos jotain menee kauhean pieleen. Tiedät, että asiat voivat tapahtua todella nopeasti, ja on parasta olla varosuunnitelma pelastaaksesi yrityksesi monilta haitoilta..

Jos poistat verkkosivustotiedostot vahingossa tai verkkosivustosi hakkeroidaan, eikä sinulla ole varmuuskopioita. Se on turhauttavaa, koska joudut aloittamaan alusta alkaen. Kuvittele, kuinka paljon vaivaa siitä on.

Voit harkita hallittua isännöintipalveluntarjoajaa, joka varmuuskopioi verkkosivustosi automaattisesti puolestasi. Voit käyttää myös laajennuksia, kuten Updrafts tai WPvivid. Tämä säästää järkeäsi, jos verkkosivustosi tiedot katoavat tai hakkeroidaan.

5. SEO-laajennuksen asettamatta jättäminen

Haluatko kohdeyleisösi tunnustavan, eikö niin? Älä siis uskalla sivuuttaa hakukoneoptimointia (SEO). Oikeiden avainsanojen käyttäminen ja niiden käyttötavat voivat vaikuttaa verkkosivustosi sijoitukseen.

Joissakin teemoissa on sisäänrakennetut SEO-elementit, mutta sinulla on mahdollisuus optimoida sisältösi. Yksi erittäin hyödyllinen plugin SEO: lle on Yoast and Rank Math. Kun olet asentanut tämän laajennuksen verkkosivustollesi, voit lisätä painopisteavainsanasi ja muokata myös katkelmia tai sanoja, jotka näkyvät verkkosivustosi nimen alla Google-hakutulossivulla.

Ne voivat myös auttaa sinua luomaan XML-sivustokarttasi, jota hakukoneet tarvitsevat, jotta he pystyvät kartoittamaan sivustosi oikein.

johtopäätös

Tiedät nyt yleisimmän virheen, jonka ihmiset tekevät WordPress-verkkosivustojensa rakentamisessa. Voit nyt välttää niitä.

Varmista, että olet tietoinen verkkosivuston luomisprosessista riippumatta siitä, oletko rakentamassa omaa vai aiotko vuokrata kehittäjän.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector