11 vaiheittaisia ​​vianetsintäoppaita yleisiin WordPress-ongelmiin vuonna 2019

Tehdään selväksi: WordPress ei ole täydellinen lahja, joka toimitetaan pakkauksessa, joka sisältää käyttöoppaita ja vianetsintäoppaita. Todellisessa maailmassa WordPress on avoimen lähdekoodin ohjelma, ilmainen käyttää, eikä sillä ole omaa asiakastukitiimiä, se on FAR siitä, että se on virheetön alusta.


Virheet saattavat olla vaikea tai nopea korjata. Jonkin verran virheitä, joista WordPress-aloittelijat yleensä sitoutuvat, keskusteltiin aiemmin täällä. Mutta esimerkiksi kohtaat ongelman, jossa olet kehittämässä sivustoasi, ja tiedot eivät heijasta selaimesi tietoja.

Pikakorjaus tämän avulla on selaimen välimuistin tyhjentäminen. Sivustojen tiedot latautuvat nopeammin, jos ne tallennetaan välimuistiin. Joten jos selain ei lataa äskettäin lisättyjä tietoja sivustollesi, välimuisti ei ehkä ole vielä saanut tietoja perusteellisesti. Joten yksinkertainen välimuistin tyhjentäminen selaimessa ratkaisee sen, ja olet valmis menemään!

Selaimesi välimuistin tyhjentämisen lisäksi luetteloimme 11 yleisintä WordPress-verkkosivuston kehittämisessä esiintyviä ongelmia ja miten ne voidaan ratkaista hikoilematta kauhoja..

1. Sisäinen palvelinvirhe

500 sisäinen palvelinvirhe on hyvin yleinen HTTP-tilakoodille, mikä tarkoittaa, että palvelimella ei ole jotain vikaa, mutta palvelin ei ole tarkka ongelman suhteen. Kun tämä viesti tulee näkyviin, sinun on tutkittava, mikä on tämän virheen syy.

Tässä on joitain syitä sisäiselle palvelinvirheelle:

 • Vioittunut .htaccess-tiedosto – korjataksesi tämän ongelman, käytä vain sivustosi juuria (FTP) -siirtoprotokollan avulla ja nimeä .htaccessfile nimellä .htaccess_old. Yritä ladata sivusto uudelleen, jos se toimii.

  Jos kyllä, siirry kohtaan Asetukset ja sitten Permalinkit nollataksesi pysyvät linkit. Tämä hakkeri luo uuden .htaccess-tiedoston.

 • Plugin tai teema kysymys – Jos huomasit, että sinulla on näitä ongelmia, yritä poistaa plugins ja palata takaisin vanhoihin teemiin ja pluginiin, joka toimii sivustosi.
 • PHP-rajan saavuttaminen – Jos virheilmoituksessa todetaan, että olet jo saavuttanut PHP-rajan, voit myös nostaa PHP-arvoasi luomalla tyhjän tekstitiedoston nimeltä php.ini.

  Liitä koodi tiedostoon, tallenna ja lähetä se tiedostoon / wp-admin / kansio FTP: n avulla.

  muisti = 64MB

  Tämä ratkaisu saattaa toimia väliaikaisesti, ja sinun on löydettävä toinen ratkaisu, joka toimii hyväksi.

Jos mikään näistä ei toimi, yritä ladata / wp-admin- ja / wp-include-kansiot uudelleen WordPressin tuoreesta asennuksesta FTP-asiakasohjelman avulla. Muista valita ”Korvaa”, jotta vanhat tiedostot korvataan.

2. 403 Kielletty virhe

Tässä on joitain tapauksia, joissa tämä virheviesti ilmenee:

 • Pääsy kielletty WordPress-kirjautumissivulla
 • Kun vierailet millä tahansa WordPress-sivustosi sivulla
 • Asennuksen aikana
 • Viallinen .htaccess-tiedosto
 • Väärä tiedostooikeus palvelimellasi
 • Isäntäyrityksen tekemät vahingossa tehdyt muutokset

Voit myös saada sivulle pääsyn estetty -virheen 403 Kielletty-tilan sijaan. Nämä virheet johtuvat lähinnä suojauslaajennusten huonosta kokoonpanosta, joka voi estää useita IP-osoitteita.

Jos luulet tekeväsi tiedostojen käyttöoikeuksia, pikakorjaus on ottaa yhteyttä palveluntarjoajaan tarkistaaksesi tiedostojen käyttöoikeudet. Mutta jos haluat käyttää sitä itse, yhdistä WordPress-sivustosi FTP-asiakasohjelmalla. Siirry juurikansioon, johon kaikki WordPress-tiedostosi on tallennettu. Napsauta hiiren kakkospainikkeella kansiota ja valitse Tiedoston käyttöoikeudet.

Kun olet suorittanut vaiheet, näet tiedostojen käyttöoikeudet -valintaikkunan:

 • Kaikkien kansioiden tiedostoluvan on oltava 744 tai 755
 • Kaikilla WordPress-sivuston kansioilla on oltava tiedostooikeus 644 tai 640

Muista asettaa parametrit vastaavasti.

Yritä käyttää verkkosivustoasi uudelleen, jos tämä ratkaisu toimii. Jos ei, voit valita tiedostoluvan numeroihin 744 tai 755. Valitse valintaruutu ”Toista uudelleen alihakemistoihin” ja valitse sitten ”Käytä vain hakemistoihin” ja napsauta sitten OK. Toista prosessi WordPress-tiedostoille.

3. 404 Sivua ei löydy -virheestä

404-virhe on viesti, joka tulee näkyviin, kun sivustosi kävijä haluaa käyttää tiettyä viestiä sivullasi, jota ei löytynyt. Näin tapahtui, kun .htaccess-tiedosto poistettiin ja kirjoitettiin uudelleen, eikä pysyvää linkkiä asetettu oikein.

Voit korjata tämän ongelman siirtymällä WordPress-kojelaudan Asetukset-valikon Permalinks-osioon ja Tallenna muutokset. Näin tekemällä asetukset päivitetään ja päivitetään uudet säännöt. Tämä pikakorjaus toimii 99% ajasta.

Jos tämä ei auta, yritä päivittää .htacess-tiedosto manuaalisesti kansiossa, jossa / wp-content ja / wp-incl. Muuta lupa 666: een, jotta se olisi kirjoitettavissa. Toista alkuperäinen ratkaisu ja vaihda sitten takaisin arvoon 660.

Voit myös kokeilla tätä koodia .htaccess-tiedostossasi.

1 # ALUSTAVA WordPress
2
3 RewriteEngine päälle
4 RewriteBase /
5 RewriteRule ^ index.php $ - [L]
6 RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}! -F
7 RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}! -D
8 RewriteRule. / index.php [L]
9
10 # END WordPress

4. Kuoleman valkoinen näyttö (WSoD)

Tämä näkyy tyhjänä näytönä ilman tietoja verkkosivustolla. Tämä johtuu pääasiassa PHP- tai tietokantavirheistä, erityisesti:

 • Laajennusten yhteensopivuusongelmat – ratkaistaksesi tämä ongelma, yritä deaktivoida ja aktivoida laajennukset uudelleen.
 • Teemaongelmat – tämä tapahtuu useimmiten, kun olet luonut uuden verkkosivuston WordPressissä ja aktivoinut uuden teeman. Voit ratkaista tämän yrittämällä kirjautua hallintapaneeliin ja aktivoida WordPress-oletusteeman. Jos et pääse järjestelmänvalvojan alueelle, siirry sivustollesi FTP: llä ja etsi / wp-content / teemat / kansio. Nimeä sitten aktiivisen teeman kansio uudelleen.
 • Puuttuva tai nimetty teemahakemisto – käyttöliittymävirhe ”Teemahakemistoa“ {teema-nimi} ”ei ole.” näytöt. Kirjaudu WordPress-hallintapaneeliin, vaihda teemoja, nimeä hakemisto uudelleen tai muokkaa teema- ja tyylitaulukkotietueita wp_options-sovelluksessa.

Keskustelemme WSOD yksityiskohtaisesti tässä viestissä.

5. Virhe tietokantayhteyden luomisessa

Jos tämä virhe näkyy sivustossasi, tietokannan yhteydessä voi olla ongelma, jonka voi aiheuttaa:

 • Virheelliset wp-config.php-tiedot – Varmista, että seuraavat tiedot ovat oikein:
  • tietokannan nimi
  • tietokannan käyttäjänimi
  • tietokannan salasana
  • tietokannan isäntä

Jos olet varma, että nämä tiedot ovat oikein, yritä nollata MySQL-salasanasi manuaalisesti

 • Ongelma verkkoisäntäsi kanssa – Ota yhteyttä verkko-isäntään koska ongelma voi olla palvelin tai tietokanta-tilan ongelma.
 • Hakkeroitu verkkosivusto – Kokeile Sucuria skannataksesi sivustosi, varmista, että olet turvannut laajennukset paikalleen. Se tarkistaa verkkosivustosi hidastamatta sitä ja pystyy korjaamaan sen vain minuutissa.

6. Epäonnistunut WordPressin automaattinen päivitys

Joskus viallinen WordPress-automaattinen päivitys näkyy muodossa:

 • Tyhjä valkoinen näyttö ilman tietoja
 • Päivitysvaroitus epäonnistui
 • PHP-virheviesti

Voit korjata nämä ongelmat päivittämällä WordPress-sivustosi manuaalisesti tai hakemalla aiemmat verkkosivuston varmuuskopiot.

7. Yhteyden aikakatkaisuvirhe

Tämäntyyppinen virhe ilmenee lähinnä siksi, että verkkosivustollasi on loppumassa muistia tai se yrittää käyttää enemmän kuin palvelin pystyy käsittelemään.

Alla on joitain pikakorjausideoita, joiden avulla voit ratkaista tämän virheen:

 • Pyydä palveluntarjoajaasi lisäämään muistirajaa tai lisäämään tämä koodi wp-config.php-tiedostoosi

  define ( ’WP_MEMORY_LIMIT’, ’64M’);

 • Pidennä php.ini-tiedoston enimmäissuoritusaikaa

8. Pidä ylläpitotila päivityksen jälkeen

Tunnet tämän virheen helposti, koska ”Maintenance Mode” -viesti tulee näkyviin verkkosivustollesi. Voit korjata tämän heti poistamalla .maintenance-tiedoston WordPress-sivuston asennushakemistosta ja päivittämällä verkkosivustosi.

9. Syntaksivirhe

Syntaksivirhe tapahtuu, kun lisäät joitain koodeja WordPressiin ja olet saattanut unohtaa jonkin tai kirjoittanut jotain, joka ei vastaa aiemmin voimassa olleita..

Tämän ongelman korjaamiseksi sinun on tarkistettava syötetyt koodit uudelleen ja korjattava ongelmallinen syntaksi. Suurin osa ajasta puuttuvat suluissa tai merkit ovat tavallisia syyllisiä.

10. Lukitseminen pois WordPress-järjestelmänvalvojasta (wp-admin)

Yleiset syyt, miksi olet lukittu WordPress-hallinta-alueelta:

1. Väärä salasana

Jos olet unohtanut salasanasi tai verkkosivustosi on hakkeroitu, voit yrittää nollata salasanasi phpMyAdminista. Aloita siirtymällä cPanel-hallintapaneeliin ja napsauttamalla tietokannan phpMyAdmin-kuvaketta. Kun se on käynnistynyt, valitse WordPress-tietokanta.

PhpMyAdmin-edit-user

Etsi taulukkoa, jolla on merkintä “{table-prefix} _users” (eli wp_users), ja napsauta ”Selaa”. Muokkaa käyttäjätunnusta, jonka salasanaa haluat vaihtaa, ja muuta arvoa user_pass -kohdassa ja korvaa uudella salasanalla..

Valitse toimintosarakkeen avattavasta valikosta MD5. Tämä varmistaa, että salasanasi on salattu MD5-tiivisteen kanssa, kun se tallennetaan tietokantaan.

2. Kadonnut järjestelmänvalvojan oikeudet

Jos verkkosivustollesi on hakkeroitu, saatat pystyä pääsemään järjestelmänvalvojan alueelle, mutta et voi muuttaa teemoja tai laajennuksia. Tämä tarkoittaa, että lupaasi on muutettu.

Voit korjata tämän lisäämällä uuden järjestelmänvalvojan käyttäjän tietokantaan MySQL: n kautta. Mene vain cPanel-kojelautaan ja päivitä wp_users-taulukko.

Napsauta “Lisää” luodaksesi uuden tilin ja lisää seuraava:

 • ID: mikä tahansa numero
 • käyttäjän kirjautuminen: uusi käyttäjätunnus
 • user_pass: uusi salasana. Muista valita MD5 toimintovalikosta.
 • user_nicename: Nimimerkki
 • USER_EMAIL: sähköposti, jonka haluat liittää tähän tiliin
 • user_url: verkkosivustosi URL-osoite
 • user_registered: päivämäärä / aika, jolloin tämä käyttäjä on rekisteröity
 • user_status: Aseta arvoon 0.
 • näyttönimi: nimi, jonka haluat näyttää tälle käyttäjälle sivustolla

Kun olet valmis, napsauta Mene ja päivitä sitten wp_usermeta-taulukko seuraavilla tiedoilla:

 • unmeta_id: tämä luodaan automaattisesti
 • käyttäjätunnus: id, jonka olet lisännyt aiemmin
 • meta_key: wp_kapasiteetit.
 • meta_value: Lisää tämä: a: 1: {s: 13: “järjestelmänvalvoja”; s: 1: “1”;}

Lisää toinen rivi seuraavilla tiedoilla:

 • unmeta_id: tämä luodaan automaattisesti
 • käyttäjätunnus: id, jonka olet lisännyt aiemmin
 • meta_key: wp_user_level
 • meta_value: 10.

Se on se ja napsauta “Go”. Voit nyt käyttää äskettäin lisättyä käyttäjänimeä kirjautumiseesi wp-adminiin.

3. PHP-virheet (syntaksivirheet)

Näin tapahtuu yleensä, kun virheellinen koodi toiselta verkkosivustolta kopioitiin ja liitettiin sivustoosi. Voit korjata tämän pääsemällä FTP-ohjelmaan, poistamalla lisäämäsi koodin, yleensä function.php-tiedostoon, ja lähettämällä sitten tiedoston uudelleen.

Muita työsulkujen syitä ovat:

 • Asennettu laajennus tai koodi, joka yrittää tehdä muutoksia järjestelmänvalvojan osioon
 • Tietokantayhteyden muodostamisessa tapahtui virheitä
 • Valkoinen kuolemanruutu

11. WordPress

Sivupalkin sisältövirheet

Joitakin mahdollisia ongelmia, miksi nämä virheet tapahtuivat, ja ideoita tämän korjaamiseksi:

 • HTML-koodi on virheellinen – tämä tapahtuu yleensä, kun verkkosivustojen kehittäjä unohtaa sulkea
  merkitä
  Voit tarkistaa tämän kopioimalla koodin HTML-tarkistusohjelmaan tietääksesi mikä HTML-koodi on korjattava.
 • Teema on vioittunut – jos huomaat, että kaikki koodisi on syötetty oikein, ongelma voi olla teema. Päivitä teema uuteen versioon, jos se on saatavilla, tai asenna uusin teema.
 • Väärä leveys tai suhde – varmista, että kaikki marginaalisi vastaavat kokoa toisiinsa.
 • Kelluva omaisuus – Varmista, että kellua: vasen ja kellua: oikein lisätään oikeisiin elementteihin. Väärä CSS rikkoo verkkosivustosi näyttöä.
 • Broken style.css-tiedosto – kehittäjän palkkaaminen on sen arvoista, jos et ole teknikko

johtopäätös

Jokaisen verkkosivuston omistajan tulee olla tietoinen yleisimmistä ongelmista, joita WordPress-verkkosivusto voi kohdata. Sinun tulee myös huomioida yksinkertainen vianetsintä välttääksesi pitkät seisokit, jotka voivat aiheuttaa kävijöiden tai voittojen menettämisen.

Päivystysvianmääritys- tai verkkosivustojen ylläpitotiimi saattaa olla paras tapa, jos verkkosivustollasi tapahtuu jotain odottamatonta, joka ei ole sinun hallinnassasi. Varmista myös, että kaikki verkkosivustosi koodit on suojattu ja salattu asianmukaisesti, jotta vältetään hakkerointi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector