Καλύτερη φιλοξενία WordPress

Το WordPress τροφοδοτεί το 27% του Διαδικτύου όπως το γνωρίζουμε σήμερα. Αφήστε αυτόν τον αριθμό να βυθιστεί. Πάνω από το ένα τέταρτο των εταιρειών στο Διαδίκτυο δημιουργήθηκαν χρησιμοποιώντας το WordPress. Ιστότοποι όπως οι The NY Times και το TechCrunch χρησιμοποιούν το WordPress. Πρέπει να κάνουν κάτι σωστό.


Όλοι αγαπούν το Διαδίκτυο (για το μεγαλύτερο μέρος) και το WordPress κατέστησε δυνατή την ύπαρξη μεγάλου αριθμού διασκεδαστικών πραγμάτων στο Διαδίκτυο.

Πώς μας επιτρέπει το WordPress να χρησιμοποιήσουμε το Διαδίκτυο? Πρώτον, οι χρήστες του WordPress πρέπει να βρουν μια υπηρεσία φιλοξενίας για να φιλοξενήσουν το λογισμικό WordPress.

Η φιλοξενία του WordPress στην Αυστραλία θα πρέπει να είναι ευκολότερη από τη χρήση του WordPress. Σε αυτήν την κριτική θα εξετάσουμε μερικές επιλογές για φιλοξενία WordPress με βάση το είδος του ιστότοπου που θέλετε να δημιουργήσετε.

Ας αρχίσουμε.

Contents

Επισκόπηση καλύτερης φιλοξενίας WordPress (AU)

Μπορείς’να πάει στραβά με οποιαδήποτε από τις επιλογές αυτής της λίστας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ρίξετε μια ματιά σε αυτό που προσφέρει ο καθένας για να δείτε ποια λειτουργεί για εσάς.

Όσο πιστεύουμε, είναι η καλύτερη επιλογή για τα χρήματά σας. Ενώ το SiteGround δεν είναι’είναι μια εξαιρετικά φθηνή επιλογή, δεν είναι’ακόμη και κοντά στην πιο ακριβή επιλογή φιλοξενίας στην Αυστραλία.

Η εκκίνηση με το SiteGround είναι τόσο εύκολη όσο γίνεται με εγκατάσταση WordPress 1 κλικ. Τα προσφερόμενα χαρακτηριστικά είναι κορυφαία και η κλιμάκωση δεν είναι’θέτει πρόβλημα.

Στο ακριβό τέλος, το Kinsta είναι η καλύτερη επιλογή και προσφέρει μερικά πράγματα που το SiteGround δεν το κάνει. Στο φθηνότερο τέλος, σας προτείνουμε Hostinger καθώς προσφέρει εξαιρετική εξυπηρέτηση ενώ είναι παράλογα φθηνό.

1. HostPapa – Καλύτερη επιλογή παντού

Βασικά χαρακτηριστικά
 • Μεγάλη βάση γνώσεων
 • Δωρεάν κρυπτογράφηση SSL
 • Δωρεάν CDN Cloudflare
 • Δωρεάν μεταφορές τομέα και μετεγκατάσταση ιστότοπου
 • Αποθήκευση SSD
 • CloudLinux


Εικόνα

Τιμή: 3,95 $ ανά μήνα
Μέσος χρόνος λειτουργίας: 99,99%
Μέσος χρόνος φόρτωσης: 355 ms

Επισκεφτείτε το HostPapa.com

Οι μικρές επιχειρήσεις έχουν συχνά μικρούς προϋπολογισμούς για να δουλέψουν και γι ‘αυτό η επιλογή της φιλοξενίας ιστότοπων είναι κρίσιμη για την επιτυχία, την ασφάλεια και την κερδοφορία σας. Θέλετε μια εταιρεία που είναι αξιόπιστη, ασφαλής και οικονομικά αποδοτική.

Κατά τη γνώμη μας, το HostPapa προσφέρει όλα αυτά και πολλά άλλα.

Παρέχει φιλικά προς το χρήστη εργαλεία και διακομιστές που έχουν δημιουργηθεί για ταχύτητα και μπορείτε να ενεργοποιήσετε το όλο θέμα σε λίγα λεπτά.

Τι άλλο κάνει το HostPapa ιδανικό για web hosting μικρών επιχειρήσεων; Δείτε αυτές τις δυνατότητες και τα σχέδια.

Τι προσφέρει το HostPapa Ιστοσελίδες για μικρές επιχειρήσεις

Υπάρχουν δεκάδες υπηρεσίες φιλοξενίας στην Αυστραλία, με περισσότερες αναδυόμενες καθημερινές. Γι ‘αυτό είναι σημαντικό να βρείτε αυτό που προσφέρει τον καλύτερο συνδυασμό χαρακτηριστικών και τιμών.

Το HostPapa προσπάθησε να παρέχει όλες τις υπηρεσίες σας σε ένα μέρος και σας δίνει ό, τι επίπεδο ελέγχου χρειάζεστε για να εξυπηρετήσετε τους πελάτες σας. Έχετε μια επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου υψηλής κυκλοφορίας και μια εσωτερική ομάδα τεχνολογίας; Ρίξτε μια ματιά στο επιχειρηματικό τους σχέδιο που σας βάζει στη θέση του οδηγού. Οι νεοσύστατες επιχειρήσεις θα βρουν το πρόγραμμα δημιουργίας ιστού, τη φτηνή καταχώριση τομέα και τα διαχειριζόμενα σχέδια χρήσιμα και οικονομικά προσιτά. Θα βρείτε ακόμη και αποκλειστική φιλοξενία WordPress και δωρεάν μεταφορές τομέα.

Τιμολόγηση και σχέδια ��

Το HostPapa προσφέρει διάφορα επίπεδα υπηρεσιών και επιλογές τιμολόγησης. Πρώτα απ ‘όλα, θα λάβετε εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών προτού πρέπει να δεσμευτείτε για οτιδήποτε. Το πρόγραμμα εκκίνησης κάνει ένα καλύτερο από τις περισσότερες εταιρείες, δίνοντάς σας δύο ιστότοπους και εύρος ζώνης χωρίς μετρήσεις. Το πρόγραμμα ξεκινά από 3,95 $ ανά μήνα για ένα έτος, με δυνατότητα ανανέωσης μετά από 12 μήνες με 7,99 $. Έχουν επίσης ένα πρόγραμμα Business Pro για την ανάπτυξη επιχειρήσεων που ξεκινά από 12,95 $ το μήνα, 19,99 $ κατά την ανανέωση.

Ωστόσο, η καλύτερη προσφορά τους είναι το τυπικό πρόγραμμα φιλοξενίας επιχειρήσεων. Αυτό έρχεται με δέσμευση 36 μηνών, αλλά το παίρνετε με μόλις 2,95 $ το μήνα. Τα ποσοστά ανανέωσης για αυτό το πρόγραμμα είναι 12,99 $. Για αυτήν την τιμή, θα συμπεριλάβετε όλα όσα περιλαμβάνονται στο βασικό πρόγραμμα και μια σειρά από προηγμένες δυνατότητες.

Η επιτυχία και η βιωσιμότητα του ιστότοπού σας ή της επιχείρησης ηλεκτρονικού εμπορίου εξαρτάται από την αξιοπιστία της υπηρεσίας φιλοξενίας σας. Το HostPapa προσφέρει πολλές δυνατότητες σε μια σωστή τιμή και το κάνουν χωρίς να θέτουν σε κίνδυνο τους επισκέπτες ή τα δεδομένα σας. Περισσότεροι από 500.000 πελάτες μπορούν’να κάνω λάθος.

2. SiteGround – Καλύτερη υποστήριξη πελατών

Βασικά χαρακτηριστικά
 • Εγκαταστάσεις με ένα κλικ για το Joomla και το Drupal
 • Μεταφορά και απόθεση
 • Δωρεάν SSL
 • Καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας


Εικόνα

Τιμή: 3,95 $ ανά μήνα
Μέσος χρόνος λειτουργίας: 99,95%
Μέσος χρόνος φόρτωσης: 375 ms

Επισκεφτείτε το SiteGround.com

Το SiteGround έρχεται στο νούμερο δύο σε αυτήν τη λίστα για έναν βασικό λόγο. Το χρησιμοποιούμε.

Είναι επίσης το κορυφαίο σημείο στον οδηγό μας για το καλύτερη φιλοξενία ιστοσελίδων.

Ο λόγος για τον οποίο το SiteGround είναι ένας από τους αγαπημένους μας οικοδεσπότες Ιστού οφείλεται σε διάφορους λόγους.

Φανταστική υποστήριξη πελατών ☎️

Για να το συνοψίσω γρήγορα, το SiteGround ελέγχει όλα τα πλαίσια στη λίστα όλων όσων θα θέλατε να κάνει ένας οικοδεσπότης Ιστού, οι τιμές δεν είναι παράλογα ακριβές και το SiteGround’Η υποστήριξη είναι μερικά από τα καλύτερα υποστήριξη πελατών που έχουμε συναντήσει ποτέ.

Εάν έχετε κάποιο τεχνικό πρόβλημα, η υποστήριξη πελατών του SiteGround είναι βασικά σαν να επικοινωνείτε με έναν υπάλληλο. Αυτοί’Θα ρίξω τα πάντα για να σας βοηθήσω και να πάτε πάνω και πέρα ​​για να τα βεβαιωθείτε’σε βοηθάω.

Άλλες πτυχές που αξίζει να αναφερθούν είναι οι ταχύτητες λειτουργίας και φόρτωσης. Όπως μπορείτε να δείτε από τους παραπάνω αριθμούς, οι ιστότοποι φορτώνονται σε λιγότερο από μισό δευτερόλεπτο και οι διακομιστές λειτουργούν σχεδόν πάντα έως και το ίδιο.

Με κέντρα δεδομένων σε όλο τον κόσμο και εγκατάσταση ενός WordPress με ένα κλικ, το SiteGround είναι η φιλοξενία μας για τη φιλοξενία WordPress.

Δείτε τα πλήρη μας Αναθεώρηση SiteGround αν θέλετε να μάθετε περισσότερα.

3. Hostinger – Η καλύτερη φθηνή επιλογή

Βασικά χαρακτηριστικά
 • Τα φτηνότερα Host Host Down
 • Μεγάλη ταχύτητα
 • Εύκολο στη χρήση διεπαφή
 • 24/7/365 Υποστήριξη
 • Πολιτική επιστροφής 30 ημερών


Εικόνα

Τιμή: 0,80 $ ανά μήνα
Μέσος χρόνος λειτουργίας: 99,91%

Μέσος χρόνος φόρτωσης: 389 χιλ

Επισκεφτείτε το Hostinger.com

Ο κόσμος της Αυστραλιανής φιλοξενίας είναι γεμάτος με προωθητικές τιμές. Αυτό μπορεί να θεωρηθεί θετικό και αρνητικό για τη φιλοξενία χρηστών. Από τη μία πλευρά, μπορείτε να επωφεληθείτε από μερικές πραγματικά εκπληκτικές τιμές. Από την άλλη μεριά, τότε θα χτυπηθείτε με πολύ υψηλότερη τιμή όταν τελειώσει η περίοδος προσφοράς.

Στα άλματα Hostinger. ➡️

Προσφέρουν προωθητικές τιμές όλη την ώρα. Η τιμή κυμαίνεται μεταξύ 0,80 $ ανά μήνα και 1,45 $ ανά μήνα. Το τρελό είναι ότι μπορείτε να κλειδώσετε αυτήν την τιμολόγηση για τρία χρόνια.

Το ακόμα πιο τρελό πράγμα είναι ότι το Hostinger είναι στην πραγματικότητα μια εξαιρετική υπηρεσία φιλοξενίας με τον δικό του δημιουργό ιστότοπων – το Zyro. Δεν απαιτείται από εσάς να είστε κύριος στην κωδικοποίηση ή το σχεδιασμό. Είναι εύκολο στη χρήση χωρίς κανέναν’βοήθεια.

Έρχεται με τα κλασικά χαρακτηριστικά που κάνουν οι περισσότεροι κατασκευαστές και με μερικά καινούργια. Όπως μια βιβλιοθήκη γεμάτη δωρεάν εικόνες για να φωτίσει τη διάθεση του ιστότοπού σας και μια αρκετά καινοτόμο που ονομάζεται Logo Maker. ένα DIY που σας επιτρέπει να ανακαλύψετε εκ νέου το λογότυπό σας με ευκολία.

Αν εσύ’Ψάχνω για να εξοικονομήσετε χρήματα και εξακολουθείτε να έχετε όλα τα κουδούνια και τους σφυρίχτρες, το Hostinger είναι μια φανταστική επιλογή

Διαβάστε τα πλήρη μας Αναθεώρηση Hostinger εδώ.

4. Hostgator – Μια άλλη εξαιρετική επιλογή

Βασικά χαρακτηριστικά
 • Απεριόριστοι τομείς
 • Δωρεάν SSL
 • Δωρεάν λογισμικό διαχείρισης πελατών / χρέωσης WHMCS
 • 24/7/365 Υποστήριξη
 • Εγγύηση άσκησης 99,9%


Εικόνα

Τιμή: 2,99 $ ανά μήνα
Μέσος χρόνος λειτουργίας: 99,4%

Μέσος χρόνος φόρτωσης: 657 ms

Επισκεφτείτε το Hostgator.com

Όλοι γνωρίζουν για το Hostgator. Αυτοί’είναι μια από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες φιλοξενίας και ανήκει σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες φιλοξενίας εκεί έξω.

Αυτή είναι η καλύτερη επιλογή αν θέλετε την εγγύηση μιας τεράστιας και μακροχρόνιας εταιρείας. Το Hostgator προσφέρει όλα όσα θα χρειαζόταν ένας ιστότοπος που φιλοξενείται στο WordPress με μια φτηνή εισαγωγική τιμή υψηλές ώρες λειτουργίας και γρήγορους χρόνους φόρτωσης.

Διαβάστε μας Αναθεώρηση HostGator εδώ.

5. A2 Hosting – Εξαιρετική υπηρεσία για τιμή

Βασικά χαρακτηριστικά
 • Turbo επιλογή σε σχέδια υψηλού επιπέδου
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων
 • Δωρεάν SSL & SSD
 • 24/7/365 Υποστήριξη
 • Μεταφορά 1000 GB


Εικόνα

Τιμή: 3,92 $ ανά μήνα
Μέσος χρόνος λειτουργίας: 99,1%
Μέσος χρόνος φόρτωσης: 601 ms

Επισκεφτείτε το A2hosting.com

Το A2 Hosting είναι η αγαπημένη μας εναλλακτική λύση στο SiteGround. Ειλικρινά, εμείς’δεν είχατε ποτέ κακή εμπειρία με τη φιλοξενία Α2, οπότε αν εσείς’Κοιτάζοντας τις επιλογές φιλοξενίας κάτω των 10 $ ανά μήνα και το SiteGround σας έκανε να αναστατώνετε παράλογα για κάποιο λόγο, το A2 πρέπει να είναι η επόμενη επιλογή.

Ένα φοβερό πράγμα για το A2 Hosting είναι αν επιλέξετε το υψηλότερο επίπεδο του σχεδίου σας, έχετε ταχύτητες Turbo. Βασικα, έχουν ταχύτερους διακομιστές premium. Το τρελό είναι ότι οι βασικοί διακομιστές τους είναι ήδη εξίσου γρήγοροι με άλλους παρόχους φιλοξενίας στην Αυστραλία.

Το A2 προσφέρει ό, τι θα θέλατε σε μια υπηρεσία φιλοξενίας με εγγύηση επιστροφής χρημάτων και εγκατάσταση με ένα κλικ στο WordPress.

Διαβάστε τα πλήρη μας Αναθεώρηση φιλοξενίας Α2.

6. Cloudways Managed WordPress Hosting

Βασικά χαρακτηριστικά
 • Ανάπτυξη Git
 • Τείχη προστασίας επιπέδου πλατφόρμας
 • Παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο
 • Επισκευή ασφαλείας
 • Φιλοξενία βάσει SSD
 • Πρόσβαση SSH & SFTP
 • 24/7 365 ημέρες υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας


Εικόνα

Τιμή: 10 $ ανά μήνα

Επισκεφτείτε το Cloudways.com

Εάν αναζητάτε μια διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress, είναι δύσκολο να κάνετε καλύτερα από το Cloudways. Αυτή η εταιρεία είναι σε αποστολή να απλοποιήσει τη διαδικασία φιλοξενίας WP για εσάς και έχουν παραδώσει όσο μπορούμε να πούμε. Η πλατφόρμα τους είναι ρυθμίστε έτσι ώστε να είστε σε θέση να λειτουργείτε σε λίγα λεπτά. Είναι επίσης γεμάτο με όλες τις δυνατότητες και τα προνόμια που θα θέλατε να βρείτε σε μια διαχειριζόμενη υπηρεσία φιλοξενίας.

Τα σχέδια ξεκινούν από μόλις 10 $ το μήνα και μπορείτε να πληρώσετε όσο πηγαίνετε, εάν δεν θέλετε να κάνετε μια μακροπρόθεσμη δέσμευση. Ψάχνετε για περισσότερο χώρο αποθήκευσης, εύρος ζώνης και ισχύ; Το υψηλότερο επίπεδο των τακτικών πακέτων τους θα σας κοστίσει 80 $ ανά μήνα για οκτώ φορές τη μνήμη RAM του βασικού τους πακέτου, τέσσερα terabyte εύρους ζώνης και 160 GB αποθηκευτικού χώρου.

Τι παίρνετε για τα χρήματά σας?

Κάθε πρόγραμμα περιλαμβάνει τόνους λειτουργιών και λειτουργιών, όπως δωρεάν μετεγκαταστάσεις και πιστοποιητικά SSl, απεριόριστες εφαρμογές, υποστήριξη 24/7 μέσω ζωντανής συνομιλίας, αποκλειστικά τείχη προστασίας, διακομιστές έτοιμους για PHP7 και πολλά άλλα.

Αξιόπιστο και γρήγορο ⏩

Όλα αυτά είναι προσανατολισμένη στην ταχύτητα και την αξιοπιστία. Θα έχετε πρόσβαση σε 62 κέντρα δεδομένων σε 33 πόλεις, διασκορπισμένα σε 15 χώρες σε όλη την Ευρώπη, την Ασία και τη Βόρεια Αμερική, καθώς και τοποθεσία στη Βραζιλία και την Αυστραλία. Το Cloudway θέτει επίσης την ασφάλεια σε premium με έλεγχο ταυτότητας 2F, τακτικές ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας και λίστα επιτρεπόμενων IP για την ασφαλή συνεργασία με άλλα δίκτυα και χωρίς περιορισμούς SSH και SFTP.

Το πιο δημοφιλές πακέτο θα κοστίζει 42 $ ανά μήνα και 0,0583 $ ανά ώρα. Αυτό θα σας δώσει:

 • RAM 4 GB
 • Επεξεργαστής διπλού πυρήνα
 • 80 GB αποθηκευτικού χώρου
 • 4 TB εύρους ζώνης

Η Cloudways διαθέτει επίσης μια λύση Enterprise για ταχέως αναπτυσσόμενες εταιρείες που χρειάζονται πολυτελή εξυπηρέτηση σε ανταγωνιστικές τιμές. Αυτή η επιλογή περιλαμβάνει αποκλειστική ενσωμάτωση, υποστήριξη προτεραιότητας και μια επεκτάσιμη πλατφόρμα με εξισορρόπηση φορτίου για εταιρείες που κινούνται.

Πώς είναι η διαχειριζόμενη φιλοξενία στο Cloudways; Μοιάζει με ελευθερία.

Προσπαθούν να παρέχουν υψηλό επίπεδο ευελιξίας και Προσαρμογή WordPress, και μετά χειρίζονται όλη την επίβλεψη και τις αναβαθμίσεις για εσάς. Το μόνο που θα πρέπει να ανησυχείτε είναι η δημιουργία της επωνυμίας σας.

Μερικές από τις νέες καινοτομίες με τη διαχειριζόμενη φιλοξενία Cloudways περιλαμβάνουν ειδοποιήσεις Chatbot, πρόσθετα υποστήριξης Cloudways και αλλαγή εφαρμογής Webroot. Ενώ διαχειρίζονται όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες και τις λεπτομέρειες συντήρησης, θα έχετε την ελευθερία να ελέγχετε τις παραμέτρους και τη διαμόρφωση του διακομιστή, να αλλάζετε τις ρυθμίσεις της εφαρμογής, να διαμορφώνετε τις ρυθμίσεις για προχωρημένους / προσαρμοσμένα βερνίκια ώστε να εκτελούν τον τρόπο που θέλετε να γίνουν τα πράγματα.

Μέσω ενός λογαριασμού, θα απολαύσετε κανάλια και API CloudwaysBot. Όμως, δεν είναι μόνο αυτό. Οι πρόσθετες δυνατότητες διαθέτουν email, αναβάθμιση εφαρμογών, DNS Made Easy και SMTP πρόσθετα.

Πιστεύουμε ότι ο βαθμός λειτουργικότητας και αφοσίωσης στη φροντίδα κάθε λεπτομέρειας θέτει το Cloudways πάνω από τις περισσότερες πλατφόρμες φιλοξενίας WordPress. Θα σας αφήσουν ακόμη και να το δοκιμάσετε δωρεάν. Κάθε ένα από τα επίπεδα εξυπηρέτησης συνοδεύεται από δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών.

7. WP Engine – Καλύτερη επιλογή premium

Βασικά χαρακτηριστικά
 • Δωρεάν πλαίσιο Genesis
 • Πάνω από 35 θέματα StudioPress
 • Υποστήριξη συνομιλίας 24/7
 • 2 μεταφορές ιστότοπων
 • Πρόσβαση σε παγκόσμιο CDN
 • Ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL


Εικόνα

Τιμή: 35 $ ​​ανά μήνα
Μέσος χρόνος λειτουργίας: 99,5%
Μέσος χρόνος φόρτωσης: 601 ms

Επισκεφτείτε το WPEngine.com

Η πιο ακριβή επιλογή μας στη λίστα και η πιο σχετική. Το WP Engine δημιουργήθηκε ειδικά για φιλοξενία WordPress.

Δεν θα έχετε αρνητική εμπειρία με τη φιλοξενία WordPress στο WP Engine. Θα ξοδέψετε πολλά χρήματα όμως.

Μηχανή WP περιλαμβάνει υπέροχα θέματα οπότε κερδίσατε’Δεν πρέπει να ανησυχείτε για το πώς να σχεδιάσετε τον ιστότοπό σας. Προσφέρει επίσης κυριολεκτικά οτιδήποτε άλλο θέλει να φιλοξενήσει γενικά. WP Engine καλύτερα με αυτήν την τιμή.

8. Kinsta – Καλύτερος οικοδεσπότης WordPress για επιχειρήσεις

Βασικά χαρακτηριστικά
 • Πλατφόρμα Google Cloud
 • Δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου
 • 24/7 υποστήριξη πελατών
 • Ισχυρό ταμπλό
 • Αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας ιστότοπων
 • Ιστοσελίδα σταδιοποίησης
 • Δωρεάν SSL


Εικόνα

Τιμή: 30 $ ανά μήνα
Μέσος χρόνος λειτουργίας: 99,9%
Μέσος χρόνος φόρτωσης: 520 ms

Επισκεφτείτε το Kinsta.com

Η μετάβαση στο υψηλό τέλος της φιλοξενίας μπορεί να είναι μια επιβράβευση αλλά ακριβή εμπειρία. Ο Κίνστα δεν είναι διαφορετικός.

Ο πάροχος φιλοξενίας σίγουρα θα σας χρεώσει ένα premium, αλλά δεν θα λαμβάνετε τίποτα λιγότερο από την premium υπηρεσία. Διαβάστε τα πλήρη μας Αναθεώρηση Kinsta εδώ.

Η Kinsta έχει εμμονή με τη δημιουργία της καλύτερης αρχιτεκτονικής φιλοξενίας για τους πελάτες της. Η υποδομή τους χρησιμοποιεί το Google Cloud Platform και τροφοδοτεί τα 19 κέντρα δεδομένων του σε όλο τον κόσμο.

Με το επόμενο επίπεδο έρχεται το κόστος ασφάλεια επόμενου επιπέδου. Ελέγχουν την κατάσταση κάθε ιστότοπου τους κάθε δύο λεπτά. Αυτό σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας θα ελέγχεται 720 φορές κάθε μέρα για να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν προβλήματα.

Επιλέξαμε την Kinsta ως την κορυφαία επιλογή μας καλύτερη αφιερωμένη φιλοξενία οδηγός.

9. Φιλοξενία WPX – Μεγάλη αλλά υπερτιμημένη

Βασικά χαρακτηριστικά
 • Απεριόριστες μετακινήσεις ιστότοπων
 • Απεριόριστα δωρεάν πιστοποιητικά SSL
 • Μη αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας 28 ημερών
 • 99,95% εγγύηση χρόνου λειτουργίας
 • Προσαρμοσμένο CDN υψηλής ταχύτητας
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών


Εικόνα

Τιμή: 20,83 $ ανά μήνα
Μέσος χρόνος λειτουργίας: 99,5%
Μέσος χρόνος φόρτωσης: 601 ms

Επισκεφτείτε το WPXHosting.com

Ωστόσο, παραμένοντας στο ανώτατο όριο κόστους, η φιλοξενία WPX είναι μια premium υπηρεσία που έρχεται ελαφρώς φθηνότερη από την Kinsta.

Αυτό που λαμβάνετε όταν πληρώνετε για έναν premium οικοδεσπότη είναι η απόλυτη ηρεμία. Σίγουρα, οι φθηνότεροι οικοδεσπότες μπορούν να προσφέρουν μεγάλες ταχύτητες και ώρες λειτουργίας, αλλά όταν πληρώνετε αυτό το υψηλό τίμημα, ξέρετε ότι θα έχετε πάντα γρήγορους χρόνους φόρτωσης και υπέροχους χρόνους λειτουργίας.

Η άλλη πτυχή της χρήσης φιλοξενίας WPX είναι στο βασικό σχέδιο μπορείτε να έχετε έως και πέντε ιστότοπους. Εάν σκοπεύετε να φιλοξενήσετε μερικούς ιστότοπους έξω από την πύλη, η φιλοξενία WPX είναι μια εξαιρετική επιλογή.


Φιλοξενία WordPress: Τι να ψάξετε

Στην επόμενη ενότητα θα σας καθοδηγήσω σε πολλά διαφορετικά πράγματα που εξετάζουμε όταν προσπαθούμε να βρούμε την καλύτερη φιλοξενία wordpress στην Αυστραλία.

Μπορείτε επίσης να δείτε τη ζωντανή παρακολούθηση σε αυτήν την σελίδα για καλύτερη κατανόηση των ωρών λειτουργίας και του χρόνου διακοπής λειτουργίας σε ορισμένες από τις αναθεωρημένες υπηρεσίες μας.

Με οποιονδήποτε τύπο αγορών, πρέπει να σταθμίσετε τις διαφορετικές πτυχές ενός προϊόντος έναντι ενός άλλου προϊόντος.

Οι κριτικές είναι πάντα ένας καλός τρόπος για να καταλάβετε ποιο προϊόν θα αγοράσετε – αλλά πρέπει να γνωρίζετε τις διάφορες πτυχές ενός προϊόντος που εξετάζονται εκ των προτέρων..

Οι βασικές πτυχές των υπηρεσιών φιλοξενίας που πρέπει να ληφθούν υπόψη είναι οι χρόνοι λειτουργίας, οι χρόνοι φόρτωσης, η παρουσία πιστοποιητικού SSL, η μετεγκατάσταση ιστότοπου, τα δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας, ο αριθμός διακομιστών και κέντρων δεδομένων, η υποστήριξη πελατών, η ασφάλεια και η εγκατάσταση του WordPress.

Ώρες λειτουργίας

εικόνα της ζωντανής παρακολούθησης του χρόνου λειτουργίας και του χρόνου διακοπής του ιστότοπουΤι σημαίνει πραγματικά ο χρόνος λειτουργίας?

Αυτή είναι μια καλή ερώτηση, επειδή ο χρόνος λειτουργίας είναι μια από τις πιο σημαντικές πτυχές που πρέπει να αξιολογηθούν από την άποψη των παρόχων φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Το Uptime είναι ένα ποσοστό που δείχνει το συνολικό χρόνο που ένας πάροχος φιλοξενίας είναι συνδεδεμένος και λειτουργεί κανονικά.

Εάν ένας πάροχος φιλοξενίας έχει χρόνο λειτουργίας 100%, λειτουργεί πάντα. Εάν ένας πάροχος φιλοξενίας έχει χρόνο λειτουργίας 90%, αυτό σημαίνει ότι 1 στα 10 λεπτά, οι διακομιστές είναι εκτός λειτουργίας ή δεν λειτουργούν κανονικά.

Ένα κλάσμα της εκατοστιαίας μονάδας μπορεί να κάνει μια σημαντική διαφορά στη διαθεσιμότητα του ιστότοπού σας.

Θεωρούμε ισχυρές τις μετρήσεις χρόνου λειτουργίας άνω του 98%. Οτιδήποτε κυμαίνεται γύρω στο 100% είναι το καλύτερο στοίχημά σας. Καμία εταιρεία δεν μπορεί να είναι τέλεια, αλλά οι εταιρείες που είναι πραγματικά μεγάλες έχουν ώρες λειτουργίας άνω του 99%. Οι φορές που αντιμετωπίζουν προβλήματα, οι διακομιστές συνήθως δεν είναι εκτός λειτουργίας, έχουν απλά ένα μικρό πρόβλημα.

Φόρτωση Συγκριτικών Χρόνων

εικόνα της ταχύτητας του ιστότοπουΌπως ίσως καταλάβατε, οι χρόνοι φόρτωσης είναι εξίσου σημαντικοί με τους χρόνους λειτουργίας. Επανειλημμένα επιλέξτε το πρώτο πλαίσιο, καθώς χρειάζεστε τον ιστότοπό σας για να είναι πραγματικά σε λειτουργία. Οι χρόνοι φόρτωσης είναι η επόμενη πτυχή που πρέπει να εξεταστεί, διότι ένας αργός ιστότοπος κάνει δυστυχισμένους χρήστες του ιστότοπου.

Ο χρόνος φόρτωσης είναι οι πραγματικές μετρήσεις ταχύτητας μιας υπηρεσίας φιλοξενίας. Η μονάδα μέτρησης είναι σε χιλιοστά του δευτερολέπτου και απεικονίζει τη διάρκεια ενός πλήρους αιτήματος και απόκρισης σε έναν διακομιστή ιστού.

Οι χρήστες σε έναν ιστότοπο θα έχουν πάντα ποικίλους χρόνους απόκρισης, επειδή υπάρχουν τόσες πολλές μεταβλητές στο παιχνίδι. Αυτό περιλαμβάνει τις πραγματικές ταχύτητες Διαδικτύου που οι χρήστες του ιστότοπου παίρνουν στο σπίτι.

Οι καλοί χρόνοι φόρτωσης είναι οτιδήποτε κάτω από 2.000 χιλιοστά του δευτερολέπτου. Αυτό είναι δύο δευτερόλεπτα. Δύο δευτερόλεπτα μπορεί να μοιάζουν πολύ για να περιμένουμε να φορτώσει μια ιστοσελίδα σε αυτήν την ημέρα και την ηλικία. Οι πραγματικά ελίτ Αυστραλοί πάροχοι φιλοξενίας ιστοσελίδων αιωρούνται περίπου 500 χιλιοστά του δευτερολέπτου ή μισό δευτερόλεπτο.

Μάθετε περισσότερα για το χρόνο λειτουργίας στον κύριο οδηγό μας για καλύτερη φιλοξενία στην Αυστραλία.

Μετεγκατάσταση ιστότοπου

Τα πράγματα συμβαίνουν – ίσως χρειαστεί να πάρετε τον ιστότοπό σας και να τον μετακινήσετε σε άλλο κεντρικό υπολογιστή. Μερικές φορές πρέπει να παραμείνετε στον ίδιο κεντρικό υπολογιστή, αλλά να μεταβείτε σε άλλο τομέα.

Εάν η υπηρεσία φιλοξενίας σας δεν προσφέρει αυτόματη μετεγκατάσταση ιστότοπου (το κάνουν για εσάς), είναι πόνο στο ξέρετε τι.

Πρέπει να συμπιέσετε τα πάντα στον ιστότοπό σας και μετά να τα μεταφέρετε σε μια νέα τοποθεσία. Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με την τεχνολογία, αυτό μπορεί να είναι μια διαδικασία.

Εάν είστε έμπειροι στην τεχνολογία, αυτό είναι μια ενόχληση.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μια υπηρεσία φιλοξενίας που προσφέρει μετεγκατάσταση ιστότοπου. Υπάρχουν τόσα πολλά που κάνουν, γεγονός που το καθιστά ανόητο να χρησιμοποιήσετε ένα που δεν το κάνει.

Αυτό που θα ψάχνετε σε μια υπηρεσία φιλοξενίας είναι η δυνατότητα μετεγκατάστασης ενός ιστότοπου χωρίς να χρειάζεται να τους πληρώσετε περισσότερα χρήματα. Οι καλές υπηρεσίες φιλοξενίας διαφημίζουν κάπου στον ιστότοπό τους ότι σας βοηθούν να το κάνετε αυτό και να το κάνετε δωρεάν.

Υπάρχουν μερικές υπηρεσίες φιλοξενίας στη λίστα των καλύτερων φιλοξενιών WordPress για Αυστραλούς που σας βοηθούν να το κάνετε αυτό. Μερικοί το κάνουν μόνο για εσάς και άλλοι θα χρειαστούν χρόνο για να σας καθοδηγήσει ένας αντιπρόσωπος υποστήριξης πελατών, βήμα προς βήμα, πώς να ολοκληρώσετε την εργασία.

Δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας

Βεβαίως, εάν εσείς’εκ νέου υπηρεσία φιλοξενίας’Προσφέρετε ένα δωρεάν αντίγραφο ασφαλείας – δεν είναι’στο τέλος του κόσμου.

Το WordPress προσφέρει μια σειρά από διαφορετικές λύσεις εφαρμογών και προσθηκών που θα δημιουργούν αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού σας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Ωστόσο, είναι πάντα καλό να είναι περιττό σε αυτήν την κατηγορία. Η υπηρεσία φιλοξενίας Ιστού σας πρέπει σίγουρα να είναι δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του ιστότοπού σας τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Αυτό δεν πρέπει επίσης να σας κοστίσει επιπλέον δεκάρα.

Εάν για κάποιο λόγο, ο ιστότοπός σας εξαφανίζεται από το πουθενά, πρέπει’να φοβάσαι. Θα πρέπει να μπορείτε να μεταβείτε απευθείας στην υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας του plugin WordPress και να αναβαθμίσετε τον ιστότοπό σας σε λίγα λεπτά. Τι συμβαίνει εάν αποτύχει?

Κανονικά, εσύ’βιδώστε. Εάν πήγατε με μια υπηρεσία φιλοξενίας που προσφέρει αντίγραφα ασφαλείας τακτικά δωρεάν, θα έχει τον ιστότοπό σας αποθηκευμένο και άμεσα διαθέσιμο για εσάς. Το’Καλύτερα να είσαι περιττός και χωρίς ανησυχία.

Σχετίζεται με: Πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού σας

Διακομιστές και κέντρα δεδομένων

Δεν το κάνει’Ακούγεται ακόμη και σαν πραγματικό πράγμα – αλλά η απόσταση από τα κέντρα δεδομένων επηρεάζει τον ιστότοπό σας.

Η υπηρεσία φιλοξενίας σας θα αποθηκεύσει ολόκληρο τον ιστότοπό σας’πληροφορίες σε έναν διακομιστή σε ένα κέντρο δεδομένων. Αυτό το κέντρο δεδομένων θα μπορούσε να βρίσκεται σε Muncie, Indiana ή Bangkok, Ταϊλάνδη.

Η καθυστέρηση είναι ο χρόνος που απαιτείται για τη μετάβαση των δεδομένων από ένα κέντρο δεδομένων ή διακομιστή στον προορισμό του. Εάν βρίσκεστε πιο μακριά από το κέντρο δεδομένων, τότε υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες για καθυστέρηση ή εκτροπή των δεδομένων. Αυτό θα προκαλούσε χαμηλότερες ταχύτητες στον ιστότοπό σας.

Εάν έχετε την επιλογή να επιλέξετε έναν κεντρικό υπολογιστή που έχει διακομιστές πιο κοντά σας, θα πρέπει να το πάρετε. Προφανώς, υπάρχουν πολλά άλλα στοιχεία για την ταχύτητα του ιστότοπου. Αυτή είναι μια μεταβλητή με την οποία μπορείτε να ελέγχετε και να βελτιώνετε την ταχύτητα του ιστότοπου. Μπορείτε επίσης να το πάρετε.

Βελτιωμένη ασφάλεια

ασφάλεια αρχείων htaccessΟι απειλές για την ασφάλεια είναι πραγματικές. Ανά πάσα στιγμή, ο ιστότοπός σας μπορεί να παραβιαστεί ή να υποστεί οποιοδήποτε είδος επίθεσης στον κυβερνοχώρο. Υπάρχουν πολλά βασικά μέσα για να σταματήσετε αυτούς τους τύπους κακόβουλων παρεμβολών στο WordPress. Από προσθήκες έως βέλτιστες πρακτικές, μπορείτε να προστατευτείτε.

Προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα, οι υπηρεσίες φιλοξενίας υψηλών προδιαγραφών προσφέρουν πρακτικές ασφαλείας υψηλού επιπέδου. Μερικές από τις υπηρεσίες της παραπάνω λίστας πηγαίνουν πάνω και πέρα. Σαρώνουν τον ιστότοπό σας καθημερινά (ή περισσότερα) για να διαγνώσουν οποιαδήποτε απειλή ασφάλειας. Εάν το βρουν, η υπηρεσία φιλοξενίας θα σας ειδοποιήσει και καθιστά καθήκον υψηλής προτεραιότητας να διορθώσει την κατάσταση.

Οι υπηρεσίες φιλοξενίας χαμηλού επιπέδου δεν το προσφέρουν. Η πληρωμή αυτής της υψηλής τιμής σάς επιτρέπει να λαμβάνετε υπηρεσίες με πόρους που επιτρέπουν συνεχή σάρωση και αποκατάσταση. Εάν δεν θέλετε να καταργήσετε αυτό το ποσό μετρητών, πολλά μπορείτε να κάνετε στο WordPress για να σταματήσετε τους εισβολείς.

Όλο και περισσότεροι κανονισμοί εφαρμόζονται για να ενθαρρύνουν τις μεγάλες και μικρές εταιρείες να λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τα δεδομένα των πελατών και την ιδιωτική ζωή. Υπάρχουν τώρα σημαντικά πρόστιμα που σχετίζονται με κακές πρακτικές ασφάλειας και παραβιάσεις δεδομένων.

Εύκολη εγκατάσταση WordPress

Εάν η υπηρεσία φιλοξενίας σας δεν παρέχει εγκατάσταση με ένα κλικ στο WordPress – έτσι το κάνετε.

 1. Κατεβάστε το WordPress
 2. Ανεβάστε το WordPress σε λογαριασμό φιλοξενίας
 3. Δημιουργία βάσης δεδομένων MySQL και…

Δεν πειράζει, αυτά είναι ήδη πάρα πολλά βήματα. Δεν έχω καν να επεξεργαστώ αρχεία και να αλλάξω κώδικα.

Η εγκατάσταση του WordPress δεν πρέπει να είναι δύσκολη, επειδή ένα πλήθος υπηρεσιών φιλοξενίας ιστοσελίδων σάς επιτρέπει να εγκαταστήσετε το WordPress με ένα κλικ.

Δεν πρέπει καν να σκεφτούμε την εγκατάσταση του WordPress. Το γεγονός ότι γράφω για αυτό είναι απλώς ανόητο. Κάθε υπηρεσία φιλοξενίας πρέπει να παρέχει εγκατάσταση με ένα κλικ στο WordPress. Εάν δεν το κάνετε, πετάξτε τα από το επιχείρημα ως υπηρεσία φιλοξενίας σας.

Δωρεάν προστασία SSL

Τα πιστοποιητικά SSL είναι κάτι που πολλοί άνθρωποι σας λένε να έχετε για την υπηρεσία φιλοξενίας ιστού σας. Είναι επίσης κάτι που πολλοί άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν πραγματικά.

Η ουσία των πιστοποιητικών SSL είναι ότι προστατεύουν τον ιστότοπό σας. Εάν κοιτάξετε από τη διεύθυνση URL στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού σας, το πιστοποιητικό SSL είναι αυτό που παρέχει αυτό το μικρό μικρό εικονίδιο λουκέτου. Συνήθως, χρησιμοποιείται ένα πιστοποιητικό SSL, έτσι ώστε οι συναλλαγές με πιστωτικές κάρτες, οι συνδέσεις και οι μεταφορές δεδομένων, γενικά, να είναι ασφαλείς. Οι μηχανές αναζήτησης αρχίζουν επίσης να επιβάλλουν κυρώσεις σε ιστότοπους που δεν διαθέτουν πιστοποιητικό SSL.

Πώς ένα πιστοποιητικό SSL προστατεύει πραγματικά τον ιστότοπό σας?

Το SSL είναι ένα μικρό αρχείο δεδομένων που δεσμεύει ψηφιακά ένα κρυπτογραφικό κλειδί σε έναν διακομιστή ιστού. Χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο https, που σημαίνει ότι κρυπτογραφεί όλα τα δεδομένα από και προς τον διακομιστή ιστού. Αυτό καθιστά τα πάντα πολύ πιο ασφαλή.

Με την πάροδο του χρόνου, τα πιστοποιητικά SSL θα είναι όλα εκτός από υποχρεωτικά, εάν θέλετε οι μηχανές αναζήτησης να βρίσκουν τον ιστότοπό σας. Η Google θα θέλει να διασφαλίσει ότι κάθε ιστότοπος στον οποίο κατευθύνονται οι χρήστες είναι ασφαλείς.

Εάν μια εταιρεία προσπαθήσει να σας πληρώσει για το πιστοποιητικό σας, θα πρέπει να τρέξετε για τους λόφους. Ακόμη και οι καλύτερες φτηνές εταιρείες φιλοξενίας προσφέρουν δωρεάν προστασία SSL.

Δεν χρειάζεται ποτέ να πληρώσετε για ένα πιστοποιητικό SSL και οποιαδήποτε εταιρεία που προσποιείται ότι κλέβει τα χρήματά σας. Όλες οι καλές εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων θα προσφέρουν τη ρύθμιση του SSL σας δωρεάν χρησιμοποιώντας μια υπηρεσία που ονομάζεται Ας κρυπτογραφήσουμε.

Συχνές ερωτήσεις για τη φιλοξενία WordPress

Ποια φιλοξενία είναι καλύτερη για WordPress; Linux ή Windows?

Η φιλοξενία Linux ή η φιλοξενία Windows σημαίνει απλώς ποιο λειτουργικό σύστημα εκτελείται στους διακομιστές που χρησιμοποιεί η εταιρεία. Το Linux είναι το πιο δημοφιλές στους διακομιστές, οπότε διαθέτει περισσότερες δυνατότητες και οι περισσότεροι σχεδιαστές ιστοσελίδων προτιμούν τη φιλοξενία ιστοσελίδων που βασίζεται σε Linux για αυτόν τον λόγο. Η μόνη φορά που τα Windows θα έχουν νόημα είναι εάν υπάρχουν συγκεκριμένες εφαρμογές των Windows που πρέπει να χρησιμοποιηθούν.

Με αυτές τις πληροφορίες, η φιλοξενία Linux είναι συνήθως η επιλογή – αλλά δεν έχει σημασία.

Χρειάζεστε έναν ιστότοπο φιλοξενίας για WordPress?

Ναι, για να χρησιμοποιήσετε το WordPress πρέπει να αγοράσετε φιλοξενία από μια υπηρεσία φιλοξενίας τρίτων. Σε αυτό το σημείο, μπορείτε να εγκαταστήσετε το WordPress στην πλατφόρμα φιλοξενίας σας.

Ποια υπηρεσία φιλοξενίας ιστότοπων είναι καλύτερη?

Για το κόστος, σε συνδυασμό με όλα όσα περιλαμβάνονται, το SiteGround είναι η επιλογή μας για την καλύτερη υπηρεσία φιλοξενίας ιστότοπων. Άλλες πιο ακριβές υπηρεσίες φιλοξενίας μπορεί να έχουν καλύτερα αποτελέσματα, αλλά το SiteGround είναι η καλύτερη επιλογή.

Αν ψάχνετε για καλύτερη απόδοση, θα σας συμβούλευα να διαβάσετε τον οδηγό μας για τους πιο αφοσιωμένους οικοδεσπότες ή για τους πιο τεχνικά ενημερωμένους, ανατρέξτε στον οδηγό μας για τη φιλοξενία VPS.

Μπορώ να φιλοξενήσω έναν ιστότοπο WordPress οπουδήποτε?

Μπορείτε να φιλοξενήσετε το WordPress στην πλειονότητα των υπηρεσιών φιλοξενίας. Όλες οι κύριες και γνωστές υπηρεσίες φιλοξενίας θα σας επιτρέψουν να φιλοξενήσετε έναν ιστότοπο WordPress.

Υποστηρίζει το Windows Hosting το WordPress?

Ναι, μπορείτε να φιλοξενήσετε το WordPress στη φιλοξενία των Windows. Είναι εξίσου εύκολο με τη χρήση του WordPress σε φιλοξενία Linux.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ Web Hosting και WordPress Hosting?

Η διαφορά μεταξύ ενός προγράμματος φιλοξενίας WordPress και ενός τυπικού προγράμματος φιλοξενίας ιστού είναι ελάχιστη. Τα ειδικά σχέδια που προορίζονται ειδικά για WordPress γνωρίζουν απλώς το λογισμικό που θα εκτελείται στον διακομιστή. Αυτό επιτρέπει στην εταιρεία φιλοξενίας να διαμορφώσει σωστά τον διακομιστή και να κατανείμει τους συγκεκριμένους πόρους που χρειάζονται για την εκτέλεση του WordPress.

Το WordPress φιλοξενεί τον ιστότοπό σας?

Υπάρχει μια έκδοση του WordPress στο WordPress.com παρά στο WordPress.org που σας επιτρέπει να φιλοξενείτε τον δικό σας ιστότοπο. Συνιστούμε να φιλοξενείτε τον ιστότοπό σας σε διαφορετική υπηρεσία φιλοξενίας.

Κλείνοντας Σκέψεις

Η φιλοξενία μπορεί να είναι συντριπτική σε πολλούς ανθρώπους χωρίς προηγούμενη γνώση του πώς λειτουργούν οι ιστότοποι. Η χρήση του WordPress μπορεί να προσθέσει σε αυτό το χτύπημα.

Ενώ μαθαίνετε όλα αυτά τα διασκεδαστικά πράγματα, βοηθά να έχετε έναν πραγματικά εξαιρετικό πάροχο φιλοξενίας ιστοσελίδων. Η υπηρεσία πρέπει να είναι μια βοήθεια στο δρόμο – όχι εμπόδιο.

Γι ‘αυτό επιλέξαμε το SiteGround ως την πρώτη μας επιλογή. Η τιμή έχει νόημα και απλώς επιλέγουν όλα τα κουτιά. Το μεγάλο πράγμα είναι ότι ξεπερνούν επίσης αυτό καθώς η ομάδα υποστήριξης πελατών τους αισθάνεται σαν έναν επιπλέον υπάλληλο.

Εάν θέλετε ακόμη περισσότερες προστιθέμενες δυνατότητες όπως εξαιρετικά αυξημένη ασφάλεια, η χρήση μιας πιο ακριβής επιλογής όπως η Kinsta έχει πολύ νόημα. Απλώς βεβαιωθείτε ότι είστε εντάξει ξεκινώντας από αυτό το σημείο τιμής.

Κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να ερευνήσουμε ανεξάρτητα προϊόντα για να βοηθήσουμε καλύτερα τους αναγνώστες μας στη λήψη αποφάσεων. Τούτου λεχθέντος, θέλουμε επίσης να ακούσουμε τις απόψεις σας. Δεχόμαστε μεμονωμένες κριτικές που είναι ενημερωτικές και μη διαφημιστικές. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα δημοσιεύσουμε την κριτική σας. Οι διαφημιστικές κριτικές από τις ίδιες τις εταιρείες δεν θα δημοσιευτούν. Ευχαριστώ!

Κάνοντας κλικ στο κουμπί παρακάτω, αναγνωρίζω ότι έχω διαβάσει και αποδέχομαι το Οροι χρήσης.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map