Managed WordPress Host Review: Ο εύχρηστος οδηγός σας για την επιλογή των καλύτερων

Οι περισσότερες εταιρείες με ιστότοπους έχουν επίγνωση του αντίκτυπου ενός πρώτου επιπέδου κεντρικού υπολογιστή στο χειρισμό ψηφιακών στοιχείων. Ένα αναξιόπιστο θα μπορούσε να προκαλέσει ένα φράγμα καταστροφής κοινωνικών μέσων. Ακόμα κι αν η παραβίαση ή η παραβίαση ασφαλείας δεν είναι φταίξιμο της εταιρείας, η επιχείρηση δεν θα πληγεί από την οργή των ενδιαφερομένων.


Γι ‘αυτό η σταθερή απόδοση και η σταθερή ασφάλεια πρέπει να είναι η κύρια προτεραιότητα. Για να διασφαλίσουν ότι οι τεχνικοί εμπειρογνώμονες χειρίζονται τα ψηφιακά τους στοιχεία, οι ιδιοκτήτες ιστότοπων επιλέγουν να χρησιμοποιούν τη διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress, αντί να τη διαχειρίζονται ή να προσλαμβάνουν ένα προσωπικό για να το χειριστεί για αυτούς. Για μη τεχνικούς που ενδιαφέρονται, εδώ είναι το λίστα με τα πιο συνηθισμένα προβλήματα με το WordPress και τον τρόπο αντιμετώπισης αυτών.

Κατά την επιλογή ενός παρόχου φιλοξενίας ιστοσελίδων για τον ιστότοπό σας στο WordPress, δεν πρέπει απλώς να βασίζεστε σε ποιο είναι το φθηνότερο ή το καλύτερο εύρος ζώνης. Υπάρχουν πολύ περισσότεροι παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη, όπως:

 • Κόστος
 • Τύποι φιλοξενίας
 • Τοποθεσίες του διακομιστή
 • Πίνακας Ελέγχου
 • Προσαρμοσμένος τομέας
 • Εύρος ζώνης και μέγεθος αποθήκευσης
 • Ώρα
 • SSL και τείχος προστασίας
 • Δωρεάν CDN
 • Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και συντήρηση
 • Μετεγκατάσταση ιστοτόπου
 • Υποστήριξη πελατών

Τι είναι το Managed WordPress Hosting?

Δεδομένου ότι το WordPress διαθέτει περίπου 30% των ιστότοπων μέσω του Διαδικτύου, πολλοί πάροχοι φιλοξενίας ιστοσελίδων αποφάσισαν να προσφέρουν διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress. Αυτό σημαίνει ότι ο κεντρικός υπολογιστής διαχειρίζεται όλες τις τεχνικές πτυχές που σχετίζονται με τη λειτουργία και τη συντήρηση του ιστότοπού σας στο WordPress.

Εσείς, ως κάτοχος ιστότοπου, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη διατήρηση της ασφάλειας, της ταχύτητας, της απόδοσης, του χρόνου λειτουργίας, των αντιγράφων ασφαλείας και των ενημερώσεων του ιστότοπού σας, καθώς ο πάροχος φιλοξενίας ιστοσελίδων έχει ήδη αφαιρέσει αυτές τις εργασίες από τα χέρια σας.

Τι σημαίνει αυτό για εσάς; Μπορείτε να εστιάσετε στη λειτουργία και την οικοδόμηση της επιχείρησής σας. Ένα άλλο καλό πράγμα για τη διαχειριζόμενη φιλοξενία είναι ότι λαμβάνετε premium υποστήριξη.

Τώρα, υπάρχουν κάποια μειονεκτήματα, ωστόσο, στο χρησιμοποιώντας διαχειριζόμενη φιλοξενία. Είναι πιο ακριβό σε σύγκριση με τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας. Επιπλέον, σας εμποδίζει να εγκαταστήσετε ορισμένες προσθήκες WordPress, ειδικά αυτές που μπορούν να επιβραδύνουν τον ιστότοπό σας. Βασικά, ο περιορισμός είναι η χαλαρή προστασία της ιστοσελίδας σας. Επίσης, θα έχετε λιγότερο έλεγχο στις τεχνικές πτυχές. Εάν δεν είστε τεχνικός, αυτό δεν θα ήταν πρόβλημα.

Best Managed WordPress Hosting

1. SiteGround

Το SiteGround είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων που προσφέρει υψηλής ποιότητας λύσεις φιλοξενίας στην παγκόσμια αγορά. Είναι πολύ αξιόπιστο όσον αφορά την ταχύτητα και τις παραστάσεις. Συνιστάται επίσης επίσημα από το WordPress.org.

Το TTFB ή το Time To First Byte είναι ένας από τους παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά τη δοκιμή της ταχύτητας του ιστότοπού σας. Είναι ο χρόνος που απαιτείται για το πρόγραμμα περιήγησης ιστού του χρήστη να λάβει το πρώτο byte δεδομένων που αποστέλλει ο διακομιστής. Και, το SiteGround περνά αυτόν τον παράγοντα καθώς έχει σταθερό χρόνο απόκρισης διακομιστή.

Τα κέντρα δεδομένων του SiteGround βρίσκονται στο Σικάγο, το Λονδίνο, το Άμστερνταμ και τη Σιγκαπούρη. Η θέση των κέντρων δεδομένων για τη φιλοξενία ιστού έχει σημασία λόγω της φυσικής απόστασης που πρέπει να μεταφέρουν τα αρχεία σας.

Διαθέτει επίσης χαρακτηριστικά του δικτύου ασφαλείας, τα οποία περιλαμβάνουν την καθημερινή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του ιστότοπού σας. Έτσι, ακόμη και αν το προσωπικό σας αντίγραφο ασφαλείας αποτύχει, μπορείτε να επαναφέρετε τα αρχεία σας από το αντίγραφο ασφαλείας του SiteGround.

Παρέχει επίσης δωρεάν πιστοποιητικά SSL, το οποίο είναι επίσης απαραίτητο για κάθε ιστότοπο στις μέρες μας. Η υποστήριξη πελατών είναι επίσης πολύ ευαίσθητη, όταν χρειάζεστε βοήθεια για την αντιμετώπιση προβλημάτων στον ιστότοπό σας.

Το SiteGround παρέχει τρία διαφορετικά σχέδια για τη διαχείριση του WordPress Hosting:

 • Πρόγραμμα εκκίνησης – ξεκινά από 3,95 $ ανά μήνα που μπορεί να υποστηρίξει 1 ιστότοπο με 10 GB Web Space.
 • Grow Big Plan – ξεκινά από 5,95 $ το μήνα που μπορούν να υποστηρίξουν απεριόριστους ιστότοπους με 20 GB Web Space.
 • GoGeek Plan – ξεκινά από 11,95 $ ανά μήνα που μπορούν να υποστηρίξουν απεριόριστους ιστότοπους με 30 GB Web Space.

Επισκεφτείτε το SiteGround

2. Φιλοξενία Α2

Το A2 Hosting είναι γνωστό ότι είναι ένας πάροχος φιλοξενίας ιστοσελίδων υψηλής ισχύος και εύχρηστος. Το όραμά του είναι να δημιουργήσει και να διατηρήσει μια τόσο καλή εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων που το προσωπικό θέλει να το χρησιμοποιήσει μόνοι του.

Οι δυνατότητες φιλοξενίας A2 επικεντρώνονται κυρίως στην παροχή γρήγορων χρόνων φόρτωσης, 99,9% uptime και στην παροχή των καλύτερων εργαλείων προγραμματιστή και ομάδας υποστήριξης που αποτελείται από γκουρού για να σας βοηθήσουν 24/7 όποτε χρειάζεστε βοήθεια στον ιστότοπό σας.

Μερικές από τις εξαιρετικές δυνατότητες του A2 Hosting είναι απεριόριστο εύρος ζώνης / μεταφορά δεδομένων και αποθήκευση, απεριόριστοι λογαριασμοί email, δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας διακομιστή (για πρόσθετη ασφάλεια), εγγύηση επιστροφής χρημάτων χωρίς κίνδυνο, δωρεάν υποστήριξη μέσω τηλεφώνου, ζωντανή συνομιλία και email – 24/7/365 και πολλά άλλα.

Ωστόσο, σε αντίθεση με άλλους παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων, πρέπει να αγοράσετε το δικό σας πιστοποιητικό SSL για να προσθέσετε ασφάλεια στον ιστότοπό σας.

Τα διαχειριζόμενα προγράμματα φιλοξενίας WordPress ξεκινούν από 11,99 $ ανά μήνα για έναν μόνο ιστότοπο, 18,99 $ ανά μήνα για 3 ιστότοπους και 36,98 $ ανά μήνα για απεριόριστους ιστότοπους.

Επισκεφτείτε το A2 Hosting

3. Φιλοξενία InMotion

Το InMotion Hosting είναι ένας από τους μεγαλύτερους ανεξάρτητους παρόχους φιλοξενίας που δεν κατέχει η Endurance International – μια εταιρεία χαρτοφυλακίου για πολλές γνωστές μάρκες φιλοξενίας.

Ας δούμε μερικές απίστευτες δυνατότητες του InMotion Hosting:

 • Ποιότητα Εξυπηρέτηση Πελατών – έχουν τεχνική υποστήριξη στις ΗΠΑ μέσω τηλεφώνου, συνομιλίας, email ή συστήματος εισιτηρίων.
 • Απόδοση – Το InMotion Hosting σημείωσε σταθερά πάνω από τον μέσο όρο των ταχυτήτων TTFB, πράγμα που σημαίνει ότι παρέχουν απόδοση υψηλής ταχύτητας ως οικοδεσπότης.
 • Δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας δεδομένων – η τακτική δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας είναι απαραίτητη για κάθε ιστότοπο. Στο InMotion Hosting, θα μπορείτε να κάνετε καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας ιστότοπων δωρεάν.
 • Αποθήκευση μονάδας SSD – Οι μονάδες SSD είναι πολύ πιο γρήγορες από τις παλιές μονάδες δίσκου, οι οποίες κάνουν τον ιστότοπό σας να φορτώνει ακόμα πιο γρήγορα.
 • Δωρεάν πιστοποιητικό SSL

Το InMotion προσφέρει Managed WordPress Hosting που ξεκινά από 7,65 $ ανά μήνα, ανάλογα με τις ανάγκες του ιστότοπού σας. Το WordPress είναι προεγκατεστημένο και έτοιμο για χρήση με δωρεάν τομέα, ή δωρεάν μεταφορά σε περίπτωση που έχετε ήδη υπάρχοντα τομέα,

Επισκεφτείτε το InMotion Hosting

4. Φιλοξενία Kinsta WP

Το Kinsta WP Hosting εστιάζει στη διαχείριση WordPress Hosting. Με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας με το WordPress, εγγυάται την καλύτερη λύση για εσάς.

Επικεντρώνεται στη δημιουργία μιας λύσης all-in-one για τους πελάτες, για να κάνουν τη διαχείριση του ιστότοπού τους σχεδόν αβίαστη. Το Kinsta τρέχει επίσης χρησιμοποιώντας το Google Cloud Platform, το οποίο το καθιστά φιλικό προς τον χρήστη φιλοξενία ιστού. Παράγοντες όπως η υποστήριξη πελατών 24/7, η αξιοπιστία και ο χρόνος λειτουργίας είναι τα ικανοποιητικά μέρη της υπόσχεσής τους.

Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

 • Χρησιμοποιώντας την πιο ενημερωμένη τεχνολογία για να βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας φορτώνεται τόσο γρήγορα όσο ένα μάτι
 • Χρήση ενεργών και παθητικών μεθόδων πρόληψης επιθέσεων
 • Δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου χωρίς διακοπή λειτουργίας
 • Δωρεάν SSL και CDN

Η τιμολόγηση ξεκινά από 30 $ ανά μήνα για έναν μόνο ιστότοπο. Εάν είστε μια μεγαλύτερη επιχείρηση, η τιμή μπορεί να φτάσει τα 1.500 $ ανά μήνα ή υψηλότερη, ανάλογα με τις ανάγκες του ιστότοπού σας.

Επισκεφθείτε την Kinsta

5. Μηχανή WP

Το WP Engine Hosting είναι ένας από τους πρωτοπόρους σε αυτόν τον κλάδο. Εκτός από το ότι είναι οι πρώτοι πάροχοι φιλοξενίας, συνεχίζει να βελτιώνει την αξιοπιστία και τις υπηρεσίες του για τους χρήστες του. Οι υπηρεσίες Web του Amazon και η πλατφόρμα Google Cloud είναι από τους συνεργάτες της που προσφέρουν την υψηλότερη διαθεσιμότητα, ταχύτητα, επεκτασιμότητα και ασφάλεια στον ιστότοπό σας.

Τα κέντρα δεδομένων της βρίσκονται στις ΗΠΑ (Αϊόβα, Νότια Καρολίνα, Όρεγκον), Βέλγιο, Ταϊβάν, Τόκιο, Λονδίνο, Φρανκφούρτη, Σίδνεϊ, Ιρλανδία, Μόντρεαλ. Μπορείτε να εγγραφείτε οπουδήποτε πλησιέστερα στην τοποθεσία σας.

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην υποστήριξη 24/7, όταν εγγραφείτε στα προγράμματα ανάπτυξης, κλίμακας, Premium και Enterprise.

Όλες οι λειτουργίες αναφέρονται στον πίνακα ελέγχου και μόλις εγγραφείτε, θα προσανατολιστούν ώστε να εξοικειωθείτε με τις λειτουργίες.

Η υπηρεσία Managed Hosting του WP Engine δίνει έμφαση στην απόδοση και η τιμολόγηση βασίζεται στο ποσό της κίνησης που προσελκύετε στον ιστότοπό σας. Έτσι, εάν είστε αρχάριος, μπορείτε να πάρετε ένα πρόγραμμα εκκίνησης που κοστίζει 35 $ ανά μήνα. Εάν είστε μια επιχείρηση μεγάλης κλίμακας, θα πρέπει να έχετε ένα υψηλότερο πρόγραμμα ή ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα.

Επισκεφτείτε το WP Engine

6. Φιλοξενία σφονδύλου

Η αποστολή της Flywheel Hosting είναι να διευκολύνει τους σχεδιαστές ιστοσελίδων και τους προγραμματιστές ιστοσελίδων παγκοσμίως να δημιουργήσουν τους ιστότοπούς τους στην πλατφόρμα WordPress. Σε συνεργασία με το Google Cloud, στοχεύει στη δημιουργία μιας προσαρμοσμένης πλατφόρμας φιλοξενίας που είναι γρήγορη, επεκτάσιμη και ασφαλής.

Μερικά από τα χαρακτηριστικά του Flywheel:

 • Δωρεάν μετεγκαταστάσεις ιστότοπων
 • Νυχτερινά αντίγραφα ασφαλείας
 • Ταχείες ιστοσελίδες – διαθέτει λειτουργία σταδιοποίησης με ένα κλικ για μετάδοση και ανάγνωση όλων των πληροφοριών που ζητούνται.
 • Δωρεάν εκκαθάριση κακόβουλου λογισμικού
 • Εργαλεία συνεργασίας
 • Ενσωματωμένη προσωρινή αποθήκευση – σχεδιασμένη για να κάνει τη φιλοξενία όσο το δυνατόν πιο γρήγορη.
 • 24/7 Υποστήριξη πελατών

Επισκεφτείτε το Flywheel Hosting

Επιπλέον, το Flywheel είναι χτισμένο σε μια σταθερή υποδομή δικτύου που εκτελεί τακτική συντήρηση και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας που εγγυάται στους προγραμματιστές και τους ιδιοκτήτες ιστότοπων ότι είναι ασφαλές να φιλοξενεί ιστότοπους μαζί τους.

Τα κέντρα δεδομένων της βρίσκονται στις ΗΠΑ (Νέα Υόρκη, Ατλάντα, Ντάλας, Σαν Φρανσίσκο), Σιγκαπούρη, Τόκιο, Ιαπωνία, Τορόντο, Καναδάς, Άμστερνταμ, Ολλανδία, Φρανκφούρτη, Γερμανία και Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο.

Η τιμολόγηση ξεκινά από 23 $ ανά μήνα και μπορεί να φτάσει έως και 266 $ ανά μήνα ή υψηλότερο εάν ο ιστότοπός σας έχει τεράστιες μηνιαίες επισκέψεις και χρειάζεται το αντίστοιχο εύρος ζώνης.

συμπέρασμα

Δεδομένου ότι υπάρχουν πολλοί πάροχοι φιλοξενίας, πρέπει να επιλέξετε ποιος πιστεύετε ότι είναι κατάλληλος για τη διαχείριση του ιστότοπου που έχετε κατά νου. Είναι καλύτερα να αναζητήσετε διαδικτυακές κριτικές για κάθε πάροχο φιλοξενίας για να βεβαιωθείτε ότι αγοράζετε ένα πακέτο φιλοξενίας που ελέγχει όλα τα πλαίσια των τεχνικών αναγκών της επιχείρησής σας.

Ομοίως, η τιμολόγηση αποτελεί κορυφαίο μέλημα για να βεβαιωθείτε ότι αξίζει την επένδυσή σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector