Sådan rettes WordPress-problemer på egen hånd

Har du nogensinde arbejdet sammen på dit WordPress-sted, glade for at ændre noget, og BOOM, har du noget underligt problem, der forhindrer dig i at få dit arbejde gjort? Så frustrerende, ikke? I dette indlæg vil jeg vise dig, hvordan du laver grundlæggende WordPress-fejlfinding og reparation, så du kan løse disse problemer. I det mindste vil du være i stand til at minimere enhver ekstern support, du muligvis har brug for fra en tema- eller pluginudvikler.


Din første tanke kan være,

Akh! Det er mit tema eller sidebygger!

Måske så, måske ikke. Lad os komme til bunden af ​​dette.

Her er et teststed, hvor noget ikke gik som planlagt. Lad os sige, at du alle er glade for at gå til at redigere din nye hjemmeside. Du har installeret et dejligt tema, i dette tilfælde Astra, og en fantastisk sidebygger som Elementor, og nogle plugins. Du går over til din startside og forventer at klikke på menuen “Rediger med elementor” men…

BAM! Din administratorlinje er HELT BORT!

Så du vil sandsynligvis normalt gå til dit betjeningspanel og klikke på sider. Så kunne du se det på listen og klikke på “Rediger med elementor.” Men når du prøver, får du denne fejlmeddelelse! Dang.

Du tænker sandsynligvis, undgår Elementor. Det må være problemet. Lad mig dog fortælle dig, din sidebygger er faktisk sjældent problemet.

Hvil det nemt, vi vil gennemgå nogle fejlfindingsteknikker for at komme til bunden af ​​hvad dit problem er, eller i det mindste få dig så meget tættere på en løsning, før du involverer dine tema- eller sidebyggerudviklere.

Normalt kontaktede du sandsynligvis din tema eller plugin-udvikler. De beder dig om legitimationsoplysninger for at komme ind på dit websted. Derefter tog de et par dage og omhyggeligt gå igennem hver af dine plugins, en-for-en deaktiverede og genaktiverede dem for at prøve at udøve problemet. De vil også prøve at skifte temaer for at se, om det er dit tema.

Sådan gør du din egen fejlfinding mere effektiv end at vente på teknisk support:

Trin 1: Lav en sikkerhedskopi af dit websted!

Det er yderst vigtigt at være sikker og lave en sikkerhedskopi af dit websted, inden du går ind i en af ​​denne fejlfindingsforretning. Her er et link til, hvordan du nemt foretager en sikkerhedskopi til dit websted. KLIK HER.

Trin 2: Opret et iscenesættelses / klon-sted at arbejde på.

Du ønsker ikke at foretage disse ændringer på dit live site. Kontroller, om din webhost tilbyder iscenesættelseswebsteder, der er inkluderet i din pakke. I så fald skal du oprette et websted via dit host-dashboard eller CPanel. (Se hjælpen til din vært, hvis du ikke ved, hvordan du indstiller den via værten.)

Hvis du ikke har iscenesættelse inkluderet i din plan, er her en nem måde at oprette iscenesættelseswebstedet på egen hånd. SÅDAN INDSTILLER DU EN STAGINGSSIDE.

Dette giver dig mulighed for at foretage alle ændringer på et separat klonwebsted i tilfælde af, at noget går galt, du ikke får rodet dit live-site!

Trin 3: Skift webstedets tema.

Gå til din venstre sidepanel på instrumentbrættet, og klik på “Udseende – temaer.” Når du er derinde, ser du dit aktive tema til venstre. Du vil sandsynligvis se nogle andre standardtemaer. Vælg den mest aktuelle af dem. Hvis du ikke kan se dem, skal du bare klikke for at tilføje et tema og vælge ethvert tema, helst et standard WordPress-tema.

Gå videre og aktiver det forskellige tema. Naviger derefter til problemsiden på dit websted. Det skal se helt anderledes ud med det nye tema. Sker dit spørgsmål stadig? I vores eksempel er problemet stadig der. Prøv derefter at navigere til siden gennem betjeningspanelet og klik på “Rediger med elementor.” Er problemet stadig der? I vores eksempel er det det.

Så hvad vi effektivt har gjort her, fjernes temaet som den potentielle årsag. Da det ikke er temaet, skal du gå tilbage til dine temaer under “Udseende – temaer” og genaktivere dit valgte tema. Hvis du går i frontend og opdaterer, ser du, at dit gamle tema er aktivt igen, og problemet er stadig der.

Trin 4: Installer og kør plugin Detective-plugin.

Normalt går vi til plugins og deaktiverer dem alle for at se, om problemet forsvinder (og det gør det normalt). Derefter bliver vi nødt til at trætte nøje igen hvert plugin en-for-en og teste for problemet. Med Plugin Detective automatiserer det dette for dig og sparer dig TON tid.

For at installere det skal du navigere til “Plugins – Tilføj nyt” og søge efter plugin i søgefeltet. Det skulle dukke op i toppen. Gå videre og klik på Installer, og klik derefter på Aktivér. Du bliver omdirigeret til plugins-siden på dit websted. Se på den øverste menulinje, og du vil se en ny mulighed, der siger “Fejlfinding.” Normalt skal du bare navigere til problemsiden og klikke på “Fejlfinding” op i menulinjen. For dette eksempel har vi ikke en menulinje, så vi skal bare klikke på “Fejlfinding” i
bagenden af ​​webstedet i menulinjen i instrumentbrættet.

Det bringer denne søde lille detektivrobot op. Klik på hvor det står for at åbne en ny sag. Derefter dukker det op et spørgsmål, der spørger os, om vi er på det sted, hvor problemet opstår. I vores eksempel er vi endnu ikke på stedet. Lige der i vinduet, klikker vi bare for at se stedet. Det fører os til hjemmesiden og spørger, om det er her problemet er. Klik på Ja. (Eller naviger til hvor dit problem er, og klik ja der).

Derefter åbnes en side, der spørger, hvilke af de listede plugins der kræves for, at dit websted fungerer. Klik på dit sidebygger-plugin, i dette eksempel klikker vi på Elementor, og klik derefter på “Jeg er færdig.”

Det viser dig derefter en skærm med den aktive undersøgelse. Det vil gennemgå en proces med dig, hvor du deaktiverer alle plugins og genaktiverer dem en efter en og viser dig problemet, hvor du kan se, om det er løst. Gå videre og klik på “Start forhør.”

Det viser dig et billede af dit websted og spørger, om problemet er løst. I vores eksempel ser vi vores admin bar igen, så vi klikker på knappen, der siger “Ja, den er løst.” Så bliver du nødt til at klikke på “Start forhør” igen. Det bringer dig tilbage til problemsiden og spørger igen, om den er løst. Fortsæt med at klikke på, at det er løst, når det er løst, og fortsæt med at klikke for at starte afhør igen igen. Til sidst finder du en, hvor den ikke er rettet. Gå videre og klik på “Nej, det er stadig ødelagt.”

Synder fundet!

?

Fortsæt med at gøre denne proces, indtil det kommer til en skærm, hvor den siger, at den har fundet den skyldige. I vores eksempel var det ODT Relative URLs plugin. Du kan se en lille sød bot med et mugshot. Klik på knappen for at deaktivere det plugin for dig. Klik derefter på knappen for at vende tilbage til instrumentbrættet.

Hvad Plugin Detective gjorde, var at gennemgå et par plugins ad gangen og genaktivere dem. Det holdt styr på fremskridtene, så du ikke behøvede at spare dig for masser af hovedpine! Denne hurtige og lette måde at fejlfinde fortælle dig med det samme, at det faktisk ikke var din sidebygger eller dit tema, som du måske har troet.

Lad os navigere tilbage til problemsiden og dobbeltkontrollere, at problemet er væk. I vores eksempel går vi til startsiden og klikker på ny. Lav og se, admin-linjen er tilbage! Så vi klikker bare på menulinjen for at “Redigere med Elementor.” Ja, det lader os komme ind i Elementor igen.

Nu går vi bare over til plugins-sektionen på webstedet ved at navigere til instrumentbrættet og klikke på plugins i venstre sidefelt. Du kan se på listen over plugins, at dit problem-plugin, i vores tilfælde er ODT-relative URL’er blevet deaktiveret.

Trin 5: Deaktiver problemet plugin på dit LIVE-sted.

Nu går vi ganske enkelt til det aktive eller live-site og deaktiverer problemet plugin. Du skal bare navigere til fanen plugins på dit dashboard og klikke for at deaktivere det problem plugin.

Voila! Problem løst!!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector