Slik installerer du WordPress på din PC og deretter migrerer til Live

Noen ganger er det så mye lettere å bygge et nettsted på din lokale datamaskin, og så når du er ferdig, kan du overføre den til webhotellkontoen din.


Jeg gjør dette hele tiden, og jeg bruker det også til å teste forskjellige plugins eller temaer på min lokale datamaskin som jeg ikke har til hensikt å bruke. Det er mer bare å teste.

Og jeg bruker dette også til feilsøking av nettstedet mitt. Så hvis det er et problem med nettstedet mitt, kan jeg ta det ned til min lokale datamaskin og jeg kan hacke bort på det og ødelegge det. Prøver å finne hva som kan forårsake et problem eller test legge til nye funksjoner.

Den enkleste måten å gjøre dette på er å ha et lokalt utviklingsmiljø. Og jeg skal vise deg hvordan du gjør det i denne opplæringen.

Nå kommer det ikke til å koste deg noe i dag. Vel, det er et betalt alternativ. Vi skal ikke bruke det i denne opplæringen.

Så jeg skal vise deg hvordan du får dette satt opp på datamaskinen din, og så skal jeg vise deg hvordan du kan ta nettstedet ditt og skyve det til webhotellkontoen din.

Programvare for å installere WordPress på din PC

Så du har tre alternativer for enkelt å installere og administrere WordPress på din lokale datamaskin.

DesktopServer

En av dem her er DesktopServer. Nå har dette en gratis versjon og en betalt versjon. Dette er fantastisk, tør jeg påstå at det er bedre i den forstand at hvis du noen gang kommer i problemer hvis du har den betalte versjonen, er det en måte å få støtte

Laragon

Det er et annet PC-program som heter Laragon. Jeg bruker foreløpig ikke Laragon, men jeg brukte dette i seks måneder. Jeg bruker det foreløpig ikke.

Jeg brukte det mer av nysgjerrighet for å se om det ville være bedre enn lokalt av svinghjulet.

Og selv om jeg har funnet det interessant, er det fortsatt mer arbeid med det, mindre brukergrensesnitt, mindre nyttige funksjoner som jeg fant ved bruk av dette.

Så da jeg byttet ut min gamle PC med en ny, sa jeg til meg selv, vet du hva? Det er hyggelig og alt. Jeg drar tilbake til lokalt. Det er bare en hel del mye lettere for meg.

Imidlertid kan dette være noe du foretrekker å bruke. Jeg personlig foretrekker ikke det, men jeg synes det er veldig bra, og det er en viss gruppe mennesker som sannsynligvis vil foretrekke det.

Lokal ved svinghjulet

Appen som jeg personlig bruker i dag, og jeg har sannsynligvis brukt den de siste tre årene, kalles lokal av Flywheel.

Nå er Flywheel et webhotellfirma. Det de gjorde var at de kjøpte dette verktøyet som heter local, og de bruker det slags som en blymagnet. Det er ingen fangst eller fangst å bruke den.

Jeg har aldri hatt noe problem med å bruke denne pluginen. Jeg mener det kan ha vært en liten feil her, en feil der de siste tre årene, men det har vært ganske bunnsolid for meg i det siste.

Og den vil fungere på en PC eller en Mac, og jeg har den faktisk installert på min PC og på min Mac.

Nå, her er saken, noen eldre datamaskiner har vært kjent for å ha et problem. Siden jeg kjørte dette, og jeg har aldri møtt det, men jeg har hørt om andre mennesker som har eldre datamaskiner som har problemer med å bruke dette.

Så for denne opplæringen skal vi gå over lokale av Flywheel.

Slik installerer du WordPress på datamaskinen din

Noen av innstillingene lemme viser deg hvordan du setter den opp riktig, og noen av de kjekkeste funksjonene med den. Og alt du trenger å gjøre er å laste ned dette. Hvis du nå er på en PC eller Mac, vil du kunne følge med.

Bare klikk på gratis nedlasting. Du kan legge inn ekte informasjon, falske opplysninger. Jeg tror det bare tar deg til en nedlasting. Faktisk. Også, jeg tror du kunne Google. Lokal med svinghjul nedlasting, og du kan bare få den rette nedlastingslenken, men bare velg din versjon. Og eh, jeg hater det når kontaktskjemaer.

Be om telefonnummeret mitt, som om jeg vil ha dette, jeg vil ikke gi deg mitt telefonnummer. Hvorfor ber du om telefonnummeret mitt? Uh, uansett, du kan fortsette og laste ned, og det vil installeres som et hvilket som helst annet program du vil installere på datamaskinen din. Jeg vil skåne deg fra å måtte sitte gjennom det. Når du har installert lokalt med svinghjul, er det slik grensesnittet kommer til å se ut.

Du kan se min. Aktive installasjoner, WordPress, separate WordPress-installasjoner akkurat her. Du får navngi det, du må ha alle disse forskjellige innstillingene for det, og jeg kan treffe denne store grønne sirkelen her når jeg vil legge til en ny side. Så først, la oss se på innstillingene du har tilgjengelig.

Nå, på en PC, vil du bare trykke på hamburgerikonet og deretter gå rett hit der det står preferanser, og det er der vi skal få tilgang til innstillingene. Så jeg liker å ha alle tingene mine i mørk modus. Lokal gir oss en mørk modus, men du kan ha lysmodus hvis det er din preferanse. Selv bruker jeg den mørke modusen på Mac-en min.

Greit. Nytt nettsted standard. Så hver gang du går for å opprette et nytt nettsted, kan du angi hva standardelementene skal være, slik at du ikke trenger å fylle det ut manuelt hver gang. Så du kan angi administrator-e-posten din, og du vil gjøre dette. Du kan angi noen, du kan også lage et tilpasset miljø og legge noen standarder der.

Så dette vil tillate deg å velge din PHP-versjon, din, min SQL-versjon og til og med din foretrukne webserver. Så jeg, på dette, tror jeg bare skrev foretrukket, åh, men jeg kunne like gjerne gå med det tilpassede miljøet. Hvis du gjør tilpasset, liker jeg å gå med en høy PHP-versjon. Akkurat nå er det høyeste de tilbyr 7.2, som jeg foretrekker å teste.

Vet du, har testmiljøet til å være på et, men du har alle disse alternativene her. Du kan angi det du vil. Det er pent for nettstedene dine er slags bærbare i den forstand at du kan flytte den fra et lokalt med svinghjul installert til et annet lokalt med fly. Vi installerer en rett her. Her er noen avanserte alternativer.

Her er en veldig risikabel innstilling av disse raske Docker-volumene. Jeg anbefaler det ikke. De hadde lagt ut en versjon for halvannet år siden da de ga ut dette, og den var som standard på, og det forårsaket bare problemer, men det er gratis programvare. Og det var lenge siden. OK, alt annet her er bra.

Øh, og så er en liste over disse tingene som kalles tegninger. Så du kan sette opp en WordPress-installasjon med den vanlige standardbunken med verktøy som du bruker, og du kan lagre det som en blåkopi. Så når du går til S. Opprett en ny webside, kan du bare lage den basert på denne planen og deretter alle plugins og alt som allerede er installert.

Det er her du skal administrere og slette disse tegningene. OK, så det er preferansene for appen. Nå. Når du oppretter et lokalt nettsted, er det også preferanser der vi skal gå over om et øyeblikk. Så hvorfor skal vi ikke bare starte og lage eller lage vår første side sammen. Så her er et alternativ.

Jeg klikker bare på plusset. Det første trinnet er å gi dette nettstedet et navn. Nå har jeg navngitt det lokalt for livet, og det er noen avanserte alternativer her, slik at du sannsynligvis ikke vil ønske å rote. Med det lokale nettstedsdomenet, med mindre du ville endre URL-en som kommer til å bli koblet opp til dette. Det er opp til deg.

Ikke rot med den lokale nettstien, men her kan du velge å lage dette basert på en blåkopi. Så jeg hadde denne blåkopien som jeg opprettet, og hvis jeg ønsket å bruke den planen som utgangspunkt, kunne jeg gjøre det. Men det har jeg ikke tenkt. Og så skal jeg gå videre og klikke på fortsett. Så dette gir meg beskjed om hvilken luft.

La meg velge hvilket miljø jeg vil bruke på dette nettstedet. Så jeg kan gå med den foretrukne eller det jeg har oppført som en tilpasset, og det gir meg beskjed om nøyaktig hva som er de forskjellige spesifikasjonene til den foretrukne. Så jeg vil bare anbefale å gå med det foretrukne. Jeg kommer til å gå videre og klikke på fortsett, og det er her du angir brukernavn og passord for denne installasjonen, og den er allerede fylt ut i e-postadressen som brukes basert på hva vi legger inn i preferansene..

Nå er det også ett avansert alternativ. Hvis du vil gjøre dette nettstedet til et WordPress-multiside, har du det alternativet der. Det jeg liker å gjøre er å bruke samme brukernavn og passord. For hvert enkelt nettsted som jeg ender med å opprette, så jeg kommer til å legge inn et brukernavn og passord. Greit. Nå som jeg har gjort det, skal jeg gå videre og klikke på legg til side, og det vil bare ta et øyeblikk eller to.

Jeez. Jeg vet ikke om dette faktisk er innspilling på skjermen min. Det er et av disse advarselsskiltene der du bare må klikke ja for å godkjenne. Nå. Jeg vet ikke om det er spilt inn, men hvis du er på en Mac, vil du få en pop-up for å oppgi maks passordet ditt, og så tar det bare et øyeblikk eller to å gå foran og lage dette.

OK, nå som nettstedet er opprettet, skal jeg gå foran og gi deg en oversikt over alternativene du har her for siden. Først av alt, vil du se det. Lagt til venstre her til listen over nettsteder og her er noen alternativer. Det er en oversiktsdatabase, SSL og verktøy. Nå for oversikt, vil det gi deg en liste over miljødetaljer.

Dette er PHP-versjonen, min SQL-versjon, og alt det slags, og du har også et alternativ til å justere disse hvis du vil. Databasealternativet er et veldig kult verktøy. Når jeg klikker på dette, vil det faktisk, her, la meg bare gjøre det. Her er databasen, og jeg kan grave i databasedataene.

Hvis jeg ville, og jeg finner ut at jeg skulle gå inn der for å få ting. Det er litt på teknisk side. SSL, du vil akkurat nå opprette et SSL-sertifikat, og verktøyet her vil si tillit. Du, klikk på den knappen. Det vil be deg om å sette inn passordet ditt hvis du er på en Mac. Hvis du er på en PC, vil den gi deg den advarselen om PC på det tidspunktet.

Bare klikk ja, så endres dette til å si klarert, som dette verktøyet som heter mannlig hog. Så når du klikker på dette, er det her alle e-postmeldinger som nettstedet ditt sender blir fanget. Og som et spørsmål om faktum, her er e-postmeldingen den fanget, som er nettstedet ditt nettopp ble satt opp. Så normalt burde dette ha gått ut til meg, men i stedet ble det fanget ved hjelp av post hog.

Dette er veldig bra for testing. Greit. Nå her nede er det denne virkelig kule funksjonen som heter live link. Så hva dette betyr er med nettstedet ditt og lokalt. Hvis du, kan du ikke si at du har en klient, og du bygger en kundes nettsted og de er på et annet kontor. Det er klart, du kan ikke gi dem en lenke for å se på nettstedet fordi du er hjemme eller på kontoret bak en brannmur og en ruter.

Dette er ikke offentlig. Det hele er privat, men du kan klikke her hvor det står live link. Faktisk, la meg bare slå det på veldig raskt. La oss se. Jeg har en brannmur på datamaskinen min. Der er den. Det bare dynamisk i det delte sekundet som ble opprettet. En lenke som jeg kunne gi til klienten min, og når de klikker på den, vil den vise dette nettstedet.

Dette er veldig bra for tilbakemeldinger fra kunder. Så hvis du bygger, er det slik du kan gi dem en lenke, de kunne se det, og så går du hit. Når du er ferdig med å gi deg tilbakemeldingen, klikker du på deaktiver, og de har ikke lenger tilgang til å se nettstedet. Dette er over godt, for når de først har gitt deg tilbakemeldingen, vil du kanskje ikke at de holder rede på hva du gjør.

Så du kan gå foran og deaktivere det. Nå var det siste jeg ønsket å vise deg at du kunne høyreklikke på nettstedet ditt når det er i denne listen, og det er flere alternativer. Så vi har visning av administrasjonssiden for WordPress. Vi kommer til å logge deg på for første gang på et øyeblikk, du kan vise mappen.

Det er her de faktiske filene er på datamaskinen din. SSH funksjoner, start på nytt, stopp, klon, eksporter og lagre som en blåkopi. Så dette er hvordan du oppretter et nytt nettsted, legger inn temaene du vil bruke, pluginene du vil bruke, og lagrer det her, en blåkopi. Så neste gang du går for å lage et nettsted, kan du starte med den blåkopien.

Du kan også endre domenenavnet og slette det hvis du vil holde ting pent og ryddig. Her. Så jeg kommer til å logge inn for første gang. Jeg trenger bare å klikke på denne admin-knappen akkurat her, og den kommer til å ta meg rett hit til innlogging, så skal jeg gå videre og logge på nå. OK, så før jeg klikker på påloggingsknappen, vil jeg gjøre oppmerksom på noe du kunne se øverst til venstre.

Her. Det står ikke sikkert, og det er fordi når lokal oppretter. En side. Av en eller annen grunn oppretter det ikke automatisk det SSL-sertifikatet, og det konfigurerer ikke nettstedet til å fungere med et SSL-sertifikat. Så bare sørg for at det første du vil gjøre når du har opprettet dette, du vil klikke på den SSL-fanen, klikk på denne knappen her.

Det vil si tillit, og da vil det opprette SSL-sertifikatet i det neste du gjør. Du logger inn, og det første vi skal gjøre er å gå til innstillinger generelt, og det er her vi ser URL-adressen til dette nettstedet. Vi skal poppe inn et S der og et S der. Vi kommer til å klikke på lagre endringer.

Det kommer til å sparke oss ut av siden, men sjekk ut dette. Nå er nettstedet sikkert, og det bruker det SSL-sertifikatet vi genererte. Dette er det første du vil gjøre når du starter et prosjekt ved å bruke et av disse lokale miljøene, men spesielt lokale med svinghjul. Så jeg kommer til å logge inn igjen.

Greit. Så nå er jeg logget inn og her er jeg. Det er en lokal WordPress-installasjon som kjører av datamaskinen min. Det er fantastisk. Så jeg kan gå inn her og sette opp noen ting. Og det vi gjør er at vi kommer til å overføre dette til vår webhotellkonto. Så jeg skal bare kaste et tema veldig raskt her.

Og åh, jeg har ikke tenkt å installere et faktisk nettsted, selv om Astro gjør det superenkelt. Greit? Nå skal jeg bare fortsette og. Aktiver nettstedet, så avslutter jeg det. Så du kan se når jeg går til nettstedet, kan du se at jeg har astrocyten sier lokale å leve og alt det der. Så det du vil gjøre er at du skulle dra hit og at du ville sette opp nettstedet ditt, slik at det ser bra ut.

Samhandle med klienten din og alt dette, få det til akkurat hvordan du vil ha det, og så vil du fortsette og sende dette til ditt livsmiljø. Det jeg nå skal vise deg hvordan du gjør, er å ta nettstedet du bygde på ditt lokale utviklingsmiljø. Du kommer til å ta det nettstedet, og vi skal overføre det til webhotellkontoen din.

Nå liker jeg å bruke to webhoteller. Du kan besøke WP crafter.com/siteground. Jeg har en lenke nedenfor. Jeg liker også å bruke skymåter. Og du kan besøke WP crafter.com/cloud måter, og jeg legger en lenke nedenfor til det og en opplæring jeg har på det webhotellet som er webhotell. Det er litt annerledes enn en tjeneste.

Så vi kommer til å migrere dette nettstedet til en av disse tjenestene. Det vi trenger å gjøre er å opprette vår webhotellkonto. Så jeg har ikke tenkt å gå gjennom det i denne videoen, eh, men vi må bruke en plugin for å lage en sikkerhetskopi. Så tar vi denne pluggen og setter den på den nye verten, og vi kommer til å laste opp.

Vi kommer til å legge pluggen inn igjen der, laste opp sikkerhetskopien og gjenopprette den. Det er faktisk en veldig enkel prosess. Så det er to plugins du kan bruke til dette. En av dem er dette her, alt i én migrasjon. Mange bruker dette. Det fungerer veldig pålitelig. De har en gratis versjon. Det er ganske begrenset hvor stort nettstedet kan være, og vi kommer ikke til å bruke denne pluginen i denne videoen.

Og hvis du ville vite hvorfor, kan du komme hit og lese noen av disse dårlige anmeldelsene om det, og det er derfor jeg ikke vil bruke dette i denne videoen. Og det er greit. Men det er veldig begrenset i størrelsen på nettstedet. De gjør ikke den begrensningen klar. De ønsker deg at du skal dra dit og installere det, og så finner du ut når det er for sent, og så klemmer de deg for penger på det tidspunktet..

Jeg kommer til å unngå alt dette, og i stedet skal vi bruke denne pluginen her. Det kalles overføring og sikkerhetskopi. Med denne plugin, vil du kunne. Migrer nettstedet ditt, du kan også bruke det som en sikkerhetskopiløsning hvis du vil. Selv om jeg foretrekker å bruke Uptracs til det. Øh, men dette er gratis, og det er ingen begrensninger på størrelsen på sikkerhetskopien.

Og det er til og med noen innovative funksjoner der, hvis begge nettstedene dine er offentlige, kan du skyve dem frem og tilbake. Jeg skal ikke dekke alt det i denne videoen. Så la oss gå foran og installere denne pluginen på vår hjemmeside. Så jeg kommer til å gå til plugins, legge til nytt, og jeg skal søke etter WP. Levende sikkerhetskopi, og her er det.

OK, så jeg kommer til å gå videre og gjør en installasjon av dette. Og så skal vi bruke dette til å lage en sikkerhetskopi som vi bare skal gjenopprette på vår webhotellkonto. OK, jeg vil fortsette og aktivere dette, og det vil legge til et nytt menyalternativ som sier WP vivid. Nå trenger du ikke beholde dette, denne pluginen er installert på nettstedet ditt.

Etter at vi har flyttet, er det helt opp til deg. Du kan også bruke dette til sikkerhetskopiering. Jeg pleier å bruke oppdateringer personlig, men, um, du kan også bruke dette til sikkerhetskopiering. Vel, det er to måter å gjøre en migrering med denne pluginen. En av dem kalles en automatisk migrasjon. Jeg skal ikke gjøre det i denne videoen.

I stedet skal jeg gjøre sikkerhetskopi. Last ned sikkerhetskopien, og gjør deretter en gjenoppretting. Så jeg går foran og klikker på en sikkerhetskopi. Nå, akkurat her. Nå kommer det til å ta sikkerhetskopien, men det er mange muligheter. Hvis du bruker dette som et verktøy for sikkerhetskopiering, kan du sikkerhetskopiere til Dropbox til Google-stasjonen. Jeg tror en sky, det er et par ikoner her.

Amazon S tre digitale havområder. Det er alle disse stedene du kan sikkerhetskopiere, du sender sikkerhetskopiene til når du har laget dem. OK, så nå som sikkerhetskopien er laget og den er på min lokale datamaskin, min lokale WordPress-installasjon, skal jeg bla ned. Her er sikkerhetskopien akkurat her. Et klikk her hvor det står nedlasting, og det lastes ned til en del her, og det er den faktiske nedlastingslenken.

Jeg klikker på det. Og du kan se at det er lastet ned den til min lokale datamaskin her. Så det vil være uansett hvor filer blir lastet ned til datamaskinen din. Jeg er på en PC, så den kommer til å være i nedlastingsmappen, men det vil sannsynligvis være den samme hvis du bruker en Mac. Så nå hva du kan gjøre er å slette dette hvis du ville.

Så jeg kommer til å slette den. Jeg klikker på, ok. Og den sikkerhetskopien er borte. Jeg kan gå hit for å plugins, og jeg kan deaktivere denne plugin, og jeg trenger ikke lenger. Jeg har hentet ut det jeg ønsket, men du kan aktivere det og gjøre denne prosessen igjen når du vil lage en ny sikkerhetskopi. Så her er en WordPress-installasjon.

Så det som skjer er neste trinn, er at du kommer til webhotellfirmaet der du har domenenavnet ditt. Du kommer til å installere WordPress ved å bruke WordPress-installasjonsprogrammet. I dette tilfellet har jeg dette satt opp på stedet. Domenenavnet er, la oss lage et website.com, så når du får hosting med SiteGround, er et av trinnene å automatisk opprette en WordPress-installasjon for deg.

Det eneste er at den ikke har nettstedet ditt fra din lokale maskin. Det er det vi skal fikse akkurat nå. Så det du gjør er at du logger deg på det nettstedet, går til samme prosess, går til plugins, legger til nytt, og vi skal gjøre et søk etter WP, levende sikkerhetskopiering, og vi gjør det samme. Installer nå, så aktiverer vi det.

Og vi skal bare laste opp den sikkerhetskopien som vi nettopp opprettet og klikke på gjenopprette. Så når jeg blar ned, er det denne fanen her som sier, last opp. Hvis jeg klikker på det. Jeg kan finne sikkerhetskopien, eller jeg skal bare dra og slippe den over. Her er min sikkerhetskopi, dra slipp. Det kommer til å laste opp, og det er sannsynligvis, jeg har en veldig fantastisk, la oss se, jeg klikker på upload her.

Kanskje det vil starte det. Greit. Der går vi. Og her er fremdriftsmåleren. Jeg har veldig bra internett. For opplastingshastigheter. Så det kan ta et minutt eller to for deg, avhengig av størrelsen på nettstedet, men for meg kan du se at det hele er gjort. Og så har vi det. Så nå er jeg på siden, jeg prøver å presse alt til, og du kan se at sikkerhetskopien min er her.

Nå, hva jeg skal gjøre, skal jeg faktisk lage en rask sikkerhetskopi av dette nettstedet. Så jeg kan gjenopprette den virkelig etter at jeg har laget denne videoen. Så jeg skal bare gjøre det virkelig rask sikkerhetskopi, men alt vi trenger å gjøre er å gjenopprette det vi nettopp lastet opp. Så om et øyeblikk kommer du til å se, jeg har sannsynligvis to sikkerhetskopier her nede, den jeg nettopp opprettet, og så den som jeg nettopp lastet opp.

Så her er den jeg nettopp lastet opp. Jeg klikker på gjenoppretting, og så får vi dette alternativet her som vi må velge. Det første alternativet er å gjenopprette og erstatte domenet, og dette er det vi kommer til å ønske oss fordi det var en annen URL, et annet domene på vår lokale webside. Det ønsker vi å velge.

Nå, hvis jeg bare gjenopprettet en sikkerhetskopi som ble gjort på den samme eksakte nettsiden med den samme URL, ville jeg tatt det andre valget. Så jeg klikker på gjenoppretting, jeg klikker på, ok, og hva dette kommer til å gjøre er at det bare kommer til å fortsette og gjenopprette alt i enhver henvisning. Til den URL-en. Hver henvisning til den gamle URL-en kommer til å bli erstattet dynamisk med den nye URL-en, som i dette tilfellet er å la oss lage et nettsted.

Nå er ikke brukernavnet og passordet det jeg hadde da jeg opprettet dette offentlige nettstedet. Det er brukernavnet og passordet fra den lokale maskinversjonen, så jeg vil gå videre og legge inn det nå. Greit. Jeg klikker på innlogging. Og det fungerte. Og det står akkurat her, migrasjonen er fullført. Noen andre opplysninger.
La oss lukke det, og her er en melding om å ta sikkerhetskopi eller gi en anmeldelse. Og hvis jeg går til live-siden, vil du se at det var akkurat slik det så ut på den lokale maskinen. Så akkurat her så det ut. Um, slik ser det ut nå etter at jeg har migrert det. Og så over her, dette er det lokale nettstedet.

Og slik ser det ut her. Det er den samme nøyaktige tingen. Perfekt migrasjon, superenkelt å gjøre uten kostnader. Du trenger ikke å holde migreringsprogrammet installert hvis du ikke trenger det, så du kan bare gå og deaktivere den hvis du vil, men det kan ikke være enklere enn det. Det er en superenkelig prosess å flytte nettstedet ditt fra et lokalt salt til en liveinstallasjon.
Min preferanse er å bruke denne gratis plugin-en her. Det er ingen begrensning på størrelsen på nettstedene. Nå er det en annen veldig kul funksjon som den viser deg hvor i stedet for denne prosessen med å laste ned sikkerhetskopien til datamaskinen min og deretter laste den opp, det er en funksjon der du kan sette den opp på de to nettstedene.

Så bare skyver det fra side til sted. Jeg dekket ikke den i denne videoen. Jeg liker å gjøre det på denne måten, så jeg har flere hender på granulær kontroll. Øh, men uansett, jeg har dekket det hele i denne videoen. Hvis du har et spørsmål. Spør meg gjerne nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector