Astra WordPress téma áttekintése – az ideális kezdő téma

Sima, rendkívül testreszabható, és mindenekelőtt INGYENES. Ez az Astra mantra – egy olyan WordPress téma, amely annyira dinamikus, hogy bármit felhasználhat – blog / portfólió weboldalon vagy egy online üzletben. Valójában ez egy ideális téma a kezdőknek, akik belemerülnek a WordPressbe.


Több mint 300 000 webhely használja az Astra témát, és ez a szám napi 1 ezerrel növekszik. Ezenkívül támogatja a népszerű oldalkészítő beépülő modulokat, például a Beaver Builder, a Divi és az Elementor. Ez azt jelenti, hogy könnyen testreszabhatja webhelyét a kívánt módon.

Ha nem tervező, akkor egyszerűen importálhat kiváló minőségű előre elkészített sablonokat, és néhány kattintással elkészítheti webhelyét.

Ezen felül számos ingyenes bővítményt telepíthet, attól függően, hogy mit igényel a webhely. És ha fejlettebb funkciókat szeretne webhelyére, frissítheti az Astra Pro-ra.

Szóval, érdemes-e Astra a hype? És használja-e a webhelyén??

Vessünk át az Astra témájának gonosz szemcséjéhez, miért olyan népszerű, és milyen előnyöket élvezhetünk, ha frissítjük a téma profi verziójára.

Az Astra alkotói

Az Astra a testreszabhatóbb és legkönnyebb WordPress téma, amelyet a Brainstorm Force készített – amely egyben a pluginok, mint például a Convert Pro (e-mail optin és lead generációs plugin), a Schema Pro (sémajelölő plugin) és a WP Portfolio (portfólió plugin) mögött is. ).

A Brainstorm Force az Astra segítségével egyszerűen és hatékonyan integrálódhat az oldalkészítőkbe a Beaver Builder legújabb kiegészítőivel és az Elementor plugin-bővítmények legújabb kiegészítőivel..

A Brainstorm Force a WordPress közösségben is nagyon aktív, és részt vesz a WordCampsban. Ráadásul rendszeresen frissítik ingyenes WordPress pluginjaikat.

Tehát kétségtelenül támaszkodhat a csapat által előállított teljesítmény minőségére.

Mit lehet kapni az Astra-tól??

Az Astra fejlesztői szerint rendkívül könnyű és testreszabható. Ha az Astra-t használja, akkor a webhelyén csak az alapértelmezett WordPress-adatok állnak rendelkezésére; webhelyének kevesebb mint fél másodperc alatt kell betöltenie.

Miért ez? Letiltották a jQuery alkalmazást, és az erőforrásokat 50 kb alatt tartották.

Az Astra témát használom a webhelyem számára, és kevesebb, mint 3 másodpercig tölt be. Ha véletlenül böngészi a webhelyem, rengeteg képet és videót fog látni, de a betöltés mindig kevesebb, mint 3 másodpercig tart.

Egy másik dolog, ami az Astra-t egyedivé teszi, hogy támogatja sok népszerű WordPress oldal-készítőt. Az Elementor és a Beaver Builder mellett a Thrive Architect, Divi, Brizy, a WPBakery (korábban Visual Composer) és Gutenberg támogatását is támogatja. Az oldalépítőkről beszélve itt van az Elementor és a Beaver Builder és a Brizy nagyon részletes áttekintése, amelyet érdemes megnézni..

De ha weblapterveket szeretne importálni az Astra Starter Sites webhelyről, akkor az Elementor, a Beaver Builder, a Brizy vagy a Gutenberg szerkesztéshez kell használnia.

Tudta, hogy sok WordPress téma nem támogatja a modern oldalkészítőket? Ez azt jelenti, hogy vonzó oldalt hozhat létre egy oldalkészítő segítségével, de ez nem működik az aktivált WordPress témával.

Tehát szerencsés, ha az Astra témát használja, mert soha nem fogja aggódni ez a forgatókönyv.

Amikor aktiválja az Astra-ot a webhelyén, és amikor szerkeszti a bejegyzéseit, oldalait vagy más egyéni üzenettípusait, látni fogja, hogy az Astra-beállítások hozzáadódnak a beállítások mezőbe.

Nagyszerű, ha testreszabhatja webhelyét oldalanként, igaz? És ezt megteheti az Astra-val. Még akkor is, ha Ön nem techie, testreszabhatja webhelyét a WordPress theme customizer segítségével.

Ha nem akar sok időt és energiát tölteni a webhely felépítésében, akkor importálhatja az Astra előre elkészített webhelyterveit. Csak aktiválja az Astra Starter Sites beépülő modult, és válassza ki a kívánt sablonokat.

Ha ingyenes verziót használ, akkor mintegy 35 minta közül választhat. De ha profi verziót használ, akkor mintegy 70 kivitel elérhető. Tehát, függetlenül attól, hogy webhelye az Ön blogja, vállalkozása, online áruháza vagy portfóliója, mindig megkaphatja a webhelyéhez illeszkedő dizájnt..

A kezdők továbbra is professzionális megjelenésű webhelyeket hozhatnak létre az Astra segítségével. De ha fejlesztő vagy, akkor biztosan élvezni fogja az Astra használatát is.

Az Astra segítségével egyedi postai tipusokat is létrehozhat, és létrehozhat egy WooCommerce webhelyet is. Ez követi a webtartalmi akadálymentesség (WCAG) 2.0 szabványait, valamint a SEO legjobb gyakorlatait. Támogatja a fordítást és az RTL-t is (jobbról balra).

Beilleszthet horgokat és szűrőket is a tartalom könnyű beillesztéséhez a webhelyére. Vagy használhatja az ingyenes Astra Hooks plugin-t is, ha nem műszaki dolgokkal foglalkozik.

Hogyan szabhatja testre az Astra-t?

Hol lehet az Astra témájának másolatát telepíteni a webhelyére? Ennek két módja van.

Vagy letöltheti a WordPress.org.

Vagy keressen rá a WordPress rendszergazda irányítópultjának tématerületéről.

Most, ha az előre elkészített tervezősablonokat szeretné importálni, telepítse csak az Astra Starter Sites WordPress bővítményt, és válasszon a kedvelt tervek közül.

Miután telepítette az Astra témát, a WordPress irányítópultjának Megjelenés menüjében megjelenik az Astra beállítások.

Innentől különböző lehetőségeket láthat, amelyeket beállíthat a téma testreszabásához. Szeretsz olyan ingyenes és prémium bővítményeket is találni, amelyek elősegítik az Astra téma funkcionalitását.

Ezek a testreszabási beállítások átirányítják a WordPress téma testreszabót. Ez jó dolog, mert bepillanthat a valós időben elvégzett változásokba. Még láthatja, hogy hogyan fog kinézni webhelye táblagép vagy mobiltelefon használatakor.

A WordPress téma testreszabója számos szakaszt és alszakaszt tartalmaz, amelyek megkönnyítik a konfigurálni kívánt beállítások kiválasztását. De ha ez még mindig zavarja Önt, akkor érdemes lehet hozzáadnia egy keresési funkciót a testreszabó eszközbe a Testreszabási keresés csatlakoztat.

Ha úgy dönt, hogy frissít a pro verzió vagy telepítsen további plugineket, további lehetőségeket lát a WordPress téma testreszabójában.

Az Astra kezdőhelyei

Mint már említettem, ha nem akar sok időt és energiát tölteni a saját webhelyének megtervezésében, telepítheti a Az Astra kezdőhelyei ingyenes bővítmény a kívánt weboldal-kialakítás kiválasztásához.

Az Astra Sites menü megtalálható a WordPress irányítópultjának „Megjelenés” alján, miután telepítette és aktiválta a beépülő modult.

A rendszer felkéri a felhasználót, hogy melyik oldalépítőt használja: Gutenberg, Brizy, Beaver Builder vagy Elementor.

Ne feledje, hogy az oldalkészítőt aktiválni kell a webhelyén, mert minden terv az adott oldalkészítő plugin segítségével készült.

Miután kiválasztotta az oldalkészítőt, megjeleníti az adott oldalkészítő számára elérhető összes webhelytervezetet. Szűrheti őket a formatervezés típusa alapján is: Összes, Blog, Üzleti, e-kereskedelem, Ingyenes és Egyéb.

Azt is észreveszi, hogy egyes tervezősablonok „Ügynökség” címkével rendelkeznek. Ez csak azt jelenti, hogy prémium kivitelű, az Astra Pro-ban kapható.

De azt mondom, hogy ez ingyenes vagy prémium verzió, ezek a kivitel kiváló minőségű.

Kattintson az egyik mintára, és előnézetet kap annak kinézetéről, valamint arról, hogy mely pluginekre van szükség a működéshez.

Az összes szükséges plugin telepítéséhez egyszerűen kattintson az oldal tetején vagy alján található „Bővítmény telepítése” gombra. Ha a plugin már telepítve van és aktiválódik az Ön webhelyén a tervezősablon importálása előtt, akkor az aktív lesz.

Miután telepítette az összes szükséges bővítményt, kattintson az „Az oldal importálása” gombra. Megjelenik egy figyelmeztető doboz, amely emlékezteti Önt, hogy importálni kívánja a weboldal kialakítását a webhelyén, és felülírja a meglévő tartalmat.

Ha biztos benne a kiválasztott weboldal kialakításában, kattintson csak az „OK” gombra, és néhány másodperc múlva az importálódik a webhelyen..

Az import befejezése után a „Kész!” Gombra kattintva megtekintheti webhelyét. Webhely megtekintése ”gombra.

Az Astra kiterjesztése ingyenes bővítményekkel

Térjen vissza a WordPress irányítópultjának Megjelenés menüjének Astra opciói oldalára, és megjelenik egy szakasz, amely felsorolja az összes ingyenes bővítményt, amelyet az Astra téma funkcionalitásának kibővítéséhez használhat..

Ezeket a bővítményeket a Brainstorm Force fejlesztette ki, kivéve a Unlist Posts & Pages bővítményt, amelyet Nikhil Chavan készített..

Ezen ingyenes bővítmények közül öt kifejezetten az Astra számára lett kifejlesztve.

Miért nem szerepelnek ezek a fő témában? Nos, mert a fejlesztőknek a magverziót a lehető legkönnyebbnek kell tartaniuk.

Tehát például, ha aktiválja az Astra Hooks bővítményt, egy új Hook szakasz kerül hozzáadásra a WordPress téma testreszabóhoz. Ez segít a rövid kódok, a JavaScript és a tartalom egyszerű beillesztésében.

Ha szeretné látni a horog helyét az Astra témában, telepítheti az Astra Theme Hooks bővítményt.

Az Astra tömeges szerkesztés segít az Astra Meta beállításainak egyszerre szerkesztésében több üzenet vagy oldal felett.

Honlap-szalaghirdetés az Astra téma számára lehetővé teszi, hogy szalaghirdetést adjon a kezdőlaphoz.

Ha egyéni betűkészlet-fájlokat és Typekit betűkészleteket kell telepítenie, telepítheti az Egyéni betűkészleteket és az Egyéni Typekit betűkészleteket beépülő modulokat..

Ha Gutenberg-t használ, és további blokkokat szeretne, például postai elrendezéseket, árlistát és információs dobozt, akkor próbálja meg aktiválni a Gutenberg legújabb kiegészítőit..

Ha oldalsávokat szeretne létrehozni és kezelni, akkor az Sidebar Manager beépülő modul segíthet abban.

Ha el akarja rejteni webhelyének bizonyos oldalait a keresőmotoroktól, akkor használja az Üzenetek és oldalak felsorolása beépülő modult.

A Templator plugin segít a sablonok és az oldalak felhőben történő mentésében, így azokat bármilyen webhelyre exportálhatja. Csak az Elementor számára érhető el, de hamarosan támogatást fognak adni a Divi és a Beaver Builder számára.

Astra Pro

Míg az Astra ingyenes verziója rendkívül lenyűgöző, képzelje el, mit tehet még több a prémium verzióval.

Hozzáférést kap a hatékonyabb funkciókhoz, hogy könnyebben és gyorsabban építhessen professzionális webhelyeket.

Ha az Astra Pro verziót használja, akkor összesen 18 pro modult nyithat fel, amelyek javítják webhelyének funkcionalitását.

A Színek és háttér modul lehetővé teszi a színek beállítását a webhely bármely részén (például az alapszínek, fejléc, lábléc, tartalom, blog és oldalsáv)..

A Tipográfia modul lehetővé teszi a betűtípusok testreszabását és stílusát a kívánt módon. A Távolságmodul ezzel szemben lehetővé teszi a margók és a párnák közötti távolság konfigurálását.

A Blog Pro modul lehetővé teszi a blog és az archívum oldalak testreszabását a szerző életrajzának megjelenítésével vagy egy korábbi blogbejegyzés betöltésekor a jelenlegi alá.

Az Egyedi elrendezések modul lehetővé teszi a fejléc, lábléc, horog helyek és 404 oldalak egyedi elrendezéseinek mentését, így könnyen hozzáadhatja azokat a webhely más részeibe..

A Webhely elrendezése modul lehetővé teszi webhelye általános elrendezésének kezelését. A kiválasztott elrendezést alkalmazni fogja webhelyének külső burkolólapjára.

Ha hosszú weboldala van, érdemes feltenni egy görgetést a felső gombra az oldal bal alján vagy jobb oldalán, hogy a felhasználók gyorsan visszatérjenek az oldal tetejére. Ezt megteheti a Scroll To Top modul használatával, amely lehetővé teszi az ikon testreszabását.

A Lábléc Widget modulnak különböző elrendezései vannak, amelyeket a lábléc területén használhat. Ezenkívül testreszabhatja a láblécét a preferenciái alapján.

Ha fizikai és digitális termékeket árusít, akkor könnyen integrálhatja webhelyét a WooCommerce, az Easy Digital Downloads, a LearnDash és az LifterLMS integrációs moduljaival..

A White Label modul lehetővé teszi, hogy az Astra-t saját termékének nevezze át. Ha tervezőiroda vagy, akkor ezt a modult felhasználhatja annak megakadályozására, hogy ügyfelei tudják, milyen WordPress témát használ webhelyek létrehozásához.

Most ki izgatott? Viccelsz, ha azt mondod, hogy nem te.

Astra Pro árképzés

Ezek a szolgáltatások nagyon lenyűgözőek. De mi lesz az árral? Mennyibe kerül ezeknek a szolgáltatásoknak a megszerzése?

Nos, ne lepődj meg, amikor azt mondom, hogy az Astra Pro csak 59 dollárral indul évente. Vagy megvásárolhatja azt egy életre szóló hozzáféréshez, amely 249 dollárral kezdődik.

Nagyon megfizethető, igaz?

Az összes Astra Pro csomag 14 napos 100% pénz-visszatérítési garanciával rendelkezik, valamint a témát korlátlan számú webhelyre telepítheti. Prémium támogatást is kap, ha megvásárolja az Astra Pro csomagot.

Ha további weboldal-tervező sablonokat és további WP-portfólió plugin-t szeretne, frissítheti a Mini Agency Bundle-ra, amely évente 169 dollár vagy 499 dollár egy életre szóló hozzáférésért. Rendelkezhetnek akár az Ultimate Addons for Elementor, akár a Ultimate Addons for Beaver Builder számára, attól függően, hogy mit szeretne.

További bővítményeket, mint például a Convert Pro és a Schema Pro, a teljes Ügynökségcsomag tartalmazza, amely évente 249 USD, vagyis életkori hozzáférés esetén 699 USD..

Szóval, melyiket válassza??

Mindig azt mondom, hogy az Ön számára megfelelő az, amely képes teljesíteni az Ön igényeit és költségvetését.

Ha csak most kezd el, akkor lehet, hogy nincs szüksége az összes kiegészítő funkcióra. Egyszerűen elindíthatja az Astra Pro belépő szintű csomagját.

Ha további funkciókra van szüksége a webhelyén, telepítheti az egyes bővítményeket. Például, ha szüksége van az Ultimate Addons for Elementor bővítményre, akkor évente 49 dollárért kaphatja meg, évente akár 249 dollárig is, a választott csomagtól függően.

De ha további pluginekre van szüksége, akkor jobb lenne frissíteni a Mini Agency Bundle-re vagy az Agency Bundle-re..

Következtetés

Biztos vagyok benne, hogy csak csodálata van az Astra témára. Ez az egyik legjobb ingyenes WordPress-téma.

Ha azt tervezi, hogy az ingyenes verziót használja, biztos vagyok benne, hogy végül frissíteni fogja a prémium verziót, mert nem tud eleget az összes fantasztikus szolgáltatásnak, amelyet az Astra kínál.

Mire vársz? Haladj tovább, építsd fel a weboldalt, és lenyűgözheted a felhasználókat és az ügyfeleket.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector