Menedzselt WordPress Host áttekintés: A praktikus útmutató a legjobb választáshoz

A legtöbb weboldallal rendelkező társaság tudatában van egy első osztályú házigazda hatásainak a digitális eszközök kezelésében. Egy megbízhatatlan probléma akadályozhatja meg a közösségi média súlyos testi sértését. Még ha a leállás vagy a biztonsági megsértés nem a vállalat hibája, az üzlet nem marad megszakíthatatlanul az érdekeltek haragjától.


Ezért kell a prioritásnak a következetes teljesítményt és a szolid biztonságot biztosítani. Annak biztosítása érdekében, hogy a műszaki szakemberek kezeljék digitális eszközeiket, a webhelytulajdonosok úgy választanak, hogy a WordPress menedzselt tárhelyét használják, ahelyett, hogy azt saját kezűleg kezelnék, vagy házon belüli személyzetet bíznának meg. Az érdeklődő nem tudósok számára itt van a a WordPress leggyakoribb problémáinak felsorolása és ezek elhárítása.

A WordPress webhelyének tárhelyszolgáltatójának kiválasztásakor ne csak arra támaszkodjon, hogy melyik a legolcsóbb, vagy a nagyobb a sávszélessége. Sokkal több tényezőt kell figyelembe venni, többek között:

 • Költség
 • A fogadási terv típusai
 • A szerver helye
 • Vezérlőpult
 • Egyéni domain
 • Sávszélesség és tárolási méret
 • üzemidő
 • SSL és tűzfal
 • Ingyenes CDN
 • Biztonsági mentés és karbantartás
 • Webhely-migráció
 • Vevőszolgálat

Mi az a felügyelt WordPress tárhely??

Mivel a WordPress a webhelyek több mint 30% -át birtokolja az interneten keresztül, sok webtárhely-szolgáltató úgy döntött, hogy kezelt WordPress-tárhelyet kínál. Ez azt jelenti, hogy a host kezeli az összes WordPress webhely futtatásához és karbantartásához kapcsolódó technikai szempontot.

Önnek, mint webhelytulajdonosnak, nem kell aggódnia a webhely biztonságának, sebességének, teljesítményének, rendelkezésre állásának, biztonsági mentéseinek és frissítéseinek fenntartása miatt, mivel a web hosting szolgáltató ezeket a feladatokat már a kezéből elvitte..

Mit jelent ez számodra? Középpontjában áll a vállalkozás működtetése és építése. Egy másik jó dolog a kezelt tárhelynél, hogy prémium támogatást kap.

Most azonban vannak bizonyos hátrányok menedzselt tárhely használatával. Ez drágább a megosztott tárhely-tervekhez képest. Ezenkívül korlátozza néhány WordPress plugin telepítését, különösen azokat, amelyek lelassíthatják webhelyét. Alapvetően a korlátozás az Ön webhelyének laza védelme. Ezenkívül kevesebb ellenőrzést gyakorol a műszaki szempontok felett. Ha nem technikus vagy, ez nem jelent problémát.

Legjobban kezelt WordPress tárhely

1. SiteGround

A SiteGround egy független web hosting cég, amely kiváló minőségű hosting megoldásokat kínál a globális piacon. Nagyon megbízható, ha a sebességről és az előadásokról van szó. A WordPress.org hivatalosan is ajánlja.

A TTFB vagy a Time to First Byte az egyik tényező, amelyet figyelembe kell venni a webhely sebességének tesztelésekor. Ez az idő, amíg a felhasználó webböngészője megkapja az első bájtot, amelyet a szerver küldött. És a SiteGround meghaladja ezt a tényezőt, mivel stabil kiszolgálói válaszidővel rendelkezik.

A SiteGround adatközpontjai Chicagoban, Londonban, Amszterdamban és Szingapúrban találhatók. A webtárhely adatközpontjainak elhelyezkedése a fájlok fizikai távolságának függvényében számít.

Biztonsági hálózati funkciókkal is rendelkezik, amelyek magukban foglalják a webhely napi biztonsági másolatát. Tehát, még akkor is, ha a személyes biztonsági másolat sikertelen, a fájlokat a SiteGround biztonsági másolatából is visszaállíthatja.

Ingyenes SSL-tanúsítványokat is nyújt, amelyek manapság minden webhely számára is szükségesek. Az ügyfélszolgálat szintén nagyon érzékenyen reagál, ha segítségre van szüksége a webhelyén felmerülő problémák elhárításához.

A SiteGround három különféle tervet biztosít a kezelt WordPress tárhelyéhez:

 • Indítási terv – havonta 3,95 USD-től indul, amely 1 webhelyet támogathat 10 GB-os webhely használatával.
 • Grow Big Plan – havonta 5,95 USD-tól indul, amely korlátlan webhelyeket képes támogatni 20 GB-os webhelyen.
 • GoGeek terv – havonta 11,95 dollárral kezdődik, amely korlátlan webhelyeket képes támogatni 30 GB-os webhelyen.

Látogasson el a SiteGround oldalra

2. A2 tárhely

Az A2 hostingról ismert, hogy nagy teljesítményű és könnyen használható web hosting szolgáltatót nyújt. Célja, hogy olyan jó web hosting társaságot hozzon létre és tartson fenn, amelyet a munkatársak akarnak használni.

Az A2 tárhely szolgáltatásai elsősorban a villámgyors töltési idő biztosítására, az üzemidő 99,9% -ára, valamint a legjobb fejlesztői eszközök és gurukból álló támogató csoport biztosítására szolgálnak, amelyek a nap 24 órájában, bármikor segítséget nyújtanak az Ön webhelyén..

Az A2 Hosting néhány nagyszerű tulajdonsága a korlátlan sávszélesség / adatátvitel és tárolás, korlátlan e-mail fiókok, ingyenes szerver visszatekerés-mentések (a biztonság fokozása érdekében), kockázatmentes pénz-visszatérítési garancia, ingyenes támogatás telefonon, élő csevegés és e-mail – 24/7/365 és még sok más.

Más webtárhely-szolgáltatókkal ellentétben azonban meg kell vásárolnia a saját SSL-tanúsítványát a webhely biztonságának növelése érdekében.

A kezelt WordPress tárhely-tervei havi 11,99 USD-t tesznek ki egyetlen webhelyen, 18,99 USD-t havonta 3 webhelyen és 36,98 USD-t havonta korlátlan webhelyeken.

Látogassa meg az A2 tárhelyét

3. InMotion tárhely

Az InMotion Hosting az egyik legnagyobb független tárhely-szolgáltató, amelynek nem tartozik a Endurance International tulajdonában – sok ismert hosting márka holdingtársasága..

Nézzük meg az InMotion Hosting néhány hihetetlen tulajdonságát:

 • Minőségi ügyfélszolgálat – amerikai alapú műszaki támogatásuk van telefonon, chat-en, e-mailben vagy jegyrendszeren keresztül.
 • Teljesítmény – Az InMotion Hosting következetesen a TTFB sebesség átlagánál nagyobb pontszámot kapott, ami azt jelenti, hogy hostként nagysebességű teljesítményt nyújtanak.
 • Ingyenes adatmentés – minden webhely rendszeres biztonsági mentése. Az InMotion Hosting szolgáltatásban ingyenesen készíthet napi webhelyről biztonsági másolatot.
 • SSD meghajtó tárolása – Az SSD meghajtók sokkal gyorsabbak, mint a régi meghajtók, amelyek még gyorsabban teszik lehetővé a webhely betöltését.
 • Ingyenes SSL tanúsítvány

Az InMotion menedzselt WordPress tárhelyet kínál, amelynek havi 7,65 dollárja kezdődik, a webhely igényeitől függően. A WordPress előre telepítve van és készen áll a használatra ingyenes domaindel is, vagy ingyenes átvitelre, ha már rendelkezik meglévő domainjével,

Látogasson el az InMotion Hosting oldalra

4. A Kinsta WP tárhely

A Kinsta WP Hosting a Menedzselt WordPress tárhelyre összpontosít. A WordPress több mint 10 éves tapasztalatával garantálja a legjobb megoldást az Ön számára.

Arra összpontosít, hogy mindent egyben megoldást hozzon létre az ügyfelek számára, hogy a webhelykezelés szinte könnyedén megkönnyítse. A Kinsta a Google Cloud Platform használatával is fut, amely felhasználóbarát internetes házigazdavá teszi. Az olyan tényezők, mint a 24 órás ügyfélszolgálat, a megbízhatóság és az üzemidő, ígéreteik kielégítő részei.

Egyéb jellemzők:

 • A legfrissebb technológiát használva ellenőrizze, hogy webhelye ugyanolyan gyorsan betöltődik, mint egy szempillantás alatt
 • Aktív és passzív módszerek használata a támadások megelőzésére
 • Ingyenes webhely-migráció állásidő nélkül
 • Ingyenes SSL és CDN

Az ára havonta 30 USD-tól kezdődik egyetlen webhelyen. Ha nagyobb vállalkozás vagy, az ára akár havi 1500 dollárra is elérheti, az Ön webhelyének igényeitől függően.

Látogasson el Kinstaba

5. WP motor

A WP Engine Hosting az egyik úttörője ebben az iparágban. Amellett, hogy az első tárhely-szolgáltató, továbbra is javítja hitelességét és szolgáltatásait a felhasználók számára. Az Amazon Web Services és a Google Cloud platform olyan partnerei között vannak, amelyek a lehető legnagyobb rendelkezésre állást, sebességet, méretezhetőséget és biztonságot nyújtják webhelyén.

Adatközpontjai az Egyesült Államokban (Iowa, Dél-Karolina, Oregon), Belgiumban, Tajvanon, Tokióban, Londonban, Frankfurtban, Sydney-ben, Írországban, Montrealban találhatók. Feliratkozhat bárhol a legközelebbi helyre.

A 24 órás támogatást akkor is elérheti, ha feliratkozik a növekedési, méretarányos, prémium és vállalati terveire..

Az összes szolgáltatás fel van tüntetve az irányítópulton, és miután feliratkoztál, tájékozódni fognak arról, hogy megismerjék a szolgáltatásokat..

A WP Engine menedzselt tárhelyszolgáltatása a teljesítményre helyezi a hangsúlyt, és árazása az Ön webhelyére vonzott forgalom mennyiségén alapul. Tehát ha újszülött vagy, akkor kaphat egy indítási tervet, amelynek ára havonta 35 USD. Ha nagy méretű vállalkozás, akkor magasabb vagy egyéni tervre van szüksége.

Látogasson el a WP Engine webhelyre

6. Lendkerék tárolása

A Flywheel Hosting célja, hogy megkönnyítse a web-tervezők és web-fejlesztők számára a weboldalak WordPress platformon történő felépítését világszerte. A Google Cloud-nal együttműködve célja egy gyors, méretezhető és biztonságos egyéni tárhely-platform létrehozása.

A lendkerék néhány jellemzője:

 • Ingyenes migráció a webhelyen
 • Éjszakai biztonsági mentések
 • Gyors webhelyek – egy kattintással lehetővé teszi az összes kért információ továbbítását és elolvasását.
 • Ingyenes malware tisztítás
 • Együttműködési eszközök
 • Beépített gyorsítótárazás – úgy tervezték, hogy a tárhely a lehető leggyorsabb legyen.
 • 24 órás ügyfélszolgálat

Látogassa meg a Flywheel Hosting oldalt

Ezenkívül a Flywheel egy szilárd hálózati infrastruktúrára épül, amely rendszeres karbantartást és biztonsági mentést végez, amely garantálja a weboldal fejlesztőinek és tulajdonosának, hogy biztonságos webhelyek üzemeltetése velük..

Adatközpontjai az Egyesült Államokban (New York, Atlanta, Dallas, San Francisco), Szingapúrban, Tokióban, Japánban, Torontóban, Kanadában, Amszterdamban, Hollandiában, Frankfurtban, Németországban és Londonban, az Egyesült Királyságban találhatók..

Az ára havonta 23 USD-tól kezdődik, és havonta akár 266 USD-ig is felmehet, ha webhelye hatalmas havi látogatásokkal rendelkezik, és a megfelelő sávszélességre van szüksége.

Következtetés

Mivel sok korszerű tárhely-szolgáltató létezik, úgy kell kiválasztania, hogy Ön szerint melyik képzett az Ön számára szem előtt tartott webhely kezelésére. Jobb, ha az egyes hosting szolgáltatók online véleményeit böngészi, hogy megbizonyosodjon arról, hogy olyan host-csomagot vásárolt, amely jelöli az üzleti vállalkozás műszaki igényeinek négyzetét..

Hasonlóképpen, az árképzés a legfontosabb szempont annak biztosítása érdekében, hogy érdemes-e befektetése.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map