Kezelt WordPress tárhely doboz nélkül: Szüksége van rá?

Minden üzlettulajdonos sok dolgot zsonglőrködhet, hogy minden zökkenőmentesen működjön. És ehhez még hozzá kell fűznie egy weboldal összes műszaki szempontjának kezelését? Minden bizonnyal ki szeretné tölteni ezeket a bonyolult feladatokat tőled. Nos, amikor a kezelt WordPress tárhely álruhává válik álruhában.


De milyen előnyei vannak a kezelt WordPress tárhelynek? Sokkal jobb választás, mint a szokásos cPanel megosztott csomagok? Megéri a befektetését? Miért van rá szükséged?

Merüljünk el válaszolni ezekre a kérdésekre, így értékelhetjük, hogy ez megfelelő-e vállalkozása számára.

Mi az a felügyelt WordPress tárhely??

A vállalkozás növekedésére, a tartalom létrehozására és a WordPress webhelyének kezelése mellett fontosabb feladatokra kell összpontosítania. Ráadásul nem vagy elegendő olyan technikus az ilyen dolgokhoz.

Ez az oka annak, hogy a legtöbb webtárhely-szolgáltató ezt a kezét veszi igénybe. A kezelt WordPress tárhely használatával a tárhely szolgáltatója segít abban, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a WordPress webhely legfelső formájában van-e. Ez azt jelenti, hogy webhelye mindig biztonságos, gyorsan betöltődik és teljesít, naponta készít biztonsági mentéseket, mindig készen áll, és rendszeresen frissül.

Alapvetően az az ötlet, hogy gondtalan tapasztalatot szerezzen a webhelyével kapcsolatban, így az üzleti dolgokra koncentrálhat.

A WordPress menedzsmentjével egy másik legjobb dolog az, hogy prémium támogatást kapnak Önnek.

A kezelt WordPress tárhely előnyei

Szóval, milyen előnyeit élvezheti ez a szolgáltatás?

 • Gyors kiszolgálók az Ön webhelyének tárolására
 • Nagyon szűk a webhely biztonsága
 • A WordPress szakértőinek támogatása
 • Napi mentések
 • Automatikus frissítések
 • Nulla állásidő
 • Átmeneti webhelyek és verzióvezérlés, a tárhely szolgáltatójának ajánlatától függően

A kezelt WordPress tárhely hátrányai

Azonnal el akarom mondani, hogy ez a szolgáltatás nem mindenkinek szól. És lent az lehet az oka, hogy miért nem választja ezt a szolgáltatást.

 • Drágább, az árazás általában havonta 29 dollárral kezdődik, a megosztott tárhelyhez viszonyítva havi 3,95 dollár körül. WP motor havonta 35 dollárral kezdődik. SiteGround Kezelt WordPress tárhelyet is kínál, amelynek havi ára 3,95 dollár.
 • Néhány bővítményt a host szolgáltató blokkolhat, ha úgy tűnik, hogy lelassítja webhelyét. Ha valóban szüksége van ezekre a bővítményekre a webhelyén, ez problémát jelenthet.
 • Ha elég ügyes vagy ahhoz, hogy beállítsa a dolgokat a szerveren, akkor inkább nem használja ezt a szolgáltatást. Amikor egy kezelt WordPress-tárhelyszolgáltatást használ, kevesebb irányítással rendelkezik.

Valóban szüksége van egy kezelt WordPress tárhelyre?

Ha csak most indul, nem javaslom, hogy válassza ezt a szolgáltatást. Ezenkívül érdemes fontolóra vennie költségvetését és választhat egy olcsóbb szolgáltatást, például a WordPress szokásos tárhelyét.

Ha webhelye már forgalmat generál, és vállalkozása növekszik, akkor megszerezheti a kezelt WordPress tárhelyet. Sőt, ha nem elegendő a webhely-kezelés elvégzéséhez. Nos, lehet, hogy kiválaszt egy kezelt WordPress tárhelyet, vagy bérel egy rendszergazdat.

Ha nagyszerű, gyors, nulla állásidőt igénylő webhelyet szeretne vállalkozása számára, akkor keresse meg a kezelt WordPress tárhelyet.

Valójában ez tényleg két döntő tényezőre vezethető vissza. Első és még fontosabb: mi az Ön igényeinek? Másodszor, van-e elég költségvetésed egy drágább tárhelyhez?

Milyen funkciókat kell keresnie egy kezelt WordPress tárhelytervben?

Ha úgy dönt, hogy kiválaszt egy kezelt WordPress tárhelyet, akkor a következő dolog, amit meg kell tennie, egy kicsit kutatni, hogy melyik tervet szeretné megvásárolni. Nem akarja befektetni valamibe, ami nem éri meg a költségeket, igaz?

Tehát itt van néhány tipp a webhelyhez a megfelelő kezelt WordPress tárhely-terv kiválasztásához:

 • Ügyeljen arra, hogy a tárhely-szolgáltató valóban megfeleljen egy villámgyors weboldal ígéretének.
 • Győződjön meg arról, hogy rendszeresen frissíti és biztonságossá teszi webhelyét.
 • Győződjön meg arról, hogy valóban a lehető legjobb támogatást kapja, ha szükséges.

Hogyan tudja megbizonyosodni ezekről a dolgokról? Végezze el az átvilágítást azáltal, hogy átnézi az áttekintéseket, és mit mond más ügyfelek a tárhely szolgáltatójáról. Ön is böngészhet a Menedzselt WP Hosting ajánlások.

Egy másik dolog, amelyben meg kell győződni arról, hogy ha a tárhely szolgáltatója beállíthatja az Ön számára a kiszolgálót, különösen akkor, ha VPS-t vagy dedikált tervet kíván vásárolni, és ha vannak előre telepített WordPress-helyek és bővítmények a biztonsági mentésekhez és a gyorsítótárazáshoz.

Következtetés

Ha Ön üzleti tulajdonos, és inkább a vállalkozásának növekedésére kíván összpontosítani, anélkül, hogy a WordPress webhelyét gondosan kezeli, akkor érdemes választania a kezelt WordPress tárhelyet.

A kezelt WordPress tárhely nem mindenki számára elérhető. De valóban időt és energiát takaríthat meg webhelyének kezelésében és a műszaki dolgok elvégzésében.

De figyelembe kell venni az árat és annak szükségességét is. Plusz, ha ezt a szolgáltatást választja, akkor győződjön meg arról, hogy a megfelelő host szolgáltatót kapja az Ön számára.

Először érdemes lehet a rendszeres WordPress-tárhelyet kezdenie. Bármikor frissíthet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector