A legjobb WordPress tárhely

A WordPress az internet 27% -át birtokolja, ahogy ma ismerjük. Engedje, hogy ez a szám bemerüljön. Az internetes vállalatok több mint egynegyede a WordPress segítségével jött létre. Az olyan helyek, mint a The NY Times és a TechCrunch, mind a WordPress-t használják. Jól kell csinálniuk valamit.


Mindenki szereti az internetet (javarészt) és a WordPress lehetővé tette számos szórakoztató esemény létezését az interneten.

Hogyan teszi lehetővé a WordPress az internet használatát?? Először, a WordPress felhasználóknak tárhelyszolgáltatást kell találniuk a WordPress szoftver üzemeltetéséhez.

A WordPress Ausztráliában történő tárolásának könnyebbnek kell lennie, mint a WordPress tényleges felhasználásával. Ebben az áttekintésben néhány, a WordPress tárhelyének lehetőségét vizsgáljuk meg annak alapján, hogy milyen webhelyet szeretne építeni.

Kezdjük el.

Contents

A legjobb WordPress tárhely (AU) áttekintése

tudsz’nem téved a lista bármelyik opciójával. Csak annyit kell tennie, hogy mélyen megvizsgálja mindazokat, amelyeket kínál, hogy megnézze, melyik működik az Ön számára.

Ami a legfontosabb, amit gondolunk, a legjobb megoldás a pénzének. Amíg a SiteGround nincs’t szuper olcsó lehetőség, nem igaz’Ez még Ausztrália legdrágább tárhelyének közelében sem áll rendelkezésre.

A SiteGround elindítása ugyanolyan egyszerű, mint az egy kattintással elérhető WordPress telepítése. A felajánlott szolgáltatások a legjobbak, és a méretezés nem’Nem jelent problémát.

A drága végén a Kinsta a legjobb megoldás, és néhány dolgot kínál a SiteGround számára. A legolcsóbb végén ajánljuk Hostinger mivel kiváló szolgáltatást kínál, miközben abszurd módon olcsó.

1. HostPapa – a legjobb választás

Főbb jellemzők
 • Nagy tudásbázis
 • Ingyenes titkosítsuk az SSL-t
 • Ingyenes Cloudflare CDN
 • Ingyenes domain transzferek és webhelyek migrációja
 • SSD tárolás
 • CloudLinux


Kép

Ár: Havonta 3,95 USD
Átlagos üzemidő: 99,99%
Átlagos terhelési idő: 355 ms

Látogasson el a HostPapa.com webhelyre

A kisvállalkozásoknak gyakran vannak kis költségvetéseik ahhoz, hogy működjenek, és ezért a webhely-tárhely kiválasztása kritikus fontosságú a siker, a biztonság és a jövedelmezőség szempontjából. Olyan társaságot szeretne, amely megbízható, biztonságos és költséghatékony.

Véleményünk szerint a HostPapa mindezt és még többet kínál.

Felhasználóbarát eszközöket és kiszolgálókat kínál, amelyek fel vannak építve a sebesség érdekében, és Percek alatt elkészítheti az egész dolgot.

Mi teszi még inkább ideálisnak a HostPapa szolgáltatást a kisvállalkozások webtárhelyéhez? Nézze meg ezeket a szolgáltatásokat és terveket.

Mit kínál a HostPapa kisvállalkozások webhelyei?

Több tucat tárhelyszolgáltatás található Ausztráliában, ezek minden nap felbukkannak. Ezért fontos megtalálni azt, amely a szolgáltatások és az ár legjobb kombinációját kínálja.

A HostPapa megpróbálta az összes szolgáltatást egy helyen biztosítani, és bármilyen szintű ellenőrzést biztosít Önnek, amely az ügyfelek kiszolgálásához szükséges. Van nagy forgalmú e-kereskedelemmel foglalkozó üzlete és házon belüli tech csapata? Nézze meg a vállalati tervet, amely a vezetőülésbe helyezi Önt. Az induló vállalkozások hasznosnak és megfizethetőnek találják a webes készítőt, az olcsó domain regisztrációt és a kezelt terveket. Még dedikált WordPress tárhelyet és ingyenes domain transzfereket is talál.

Árképzés és tervek ��

A HostPapa több szintű szolgáltatást és árazási lehetőségeket kínál. Mindenekelőtt 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kap, mielőtt bármit elkötelezne. A kezdő terv jobban teljesít, mint a legtöbb társaság azáltal, hogy Önnek adja két webhely és nem mért sávszélesség. A terv havi 3,95 dollárról indul egy évre, és 12 hónap után meghosszabbítható 7,99 dollárra. Van egy Business Pro tervük a növekvő vállalkozások számára is, amely havonta 12,95 dollár, 19,99 USD megújításkor kezdődik.

Legjobb ajánlatuk azonban a szokásos üzleti hosting terv. Ez 36 hónapos elkötelezettséggel jár, de havonta mindössze 2,95 dollár kamatot kap. A terv megújítási aránya 12,99 USD. Ezen az áron mindent megkap az alapcsomagban és számos fejlett funkciót.

Webhelyének vagy e-kereskedelmének sikere és életképessége a tárhelyszolgáltatás megbízhatóságától függ. A HostPapa egy vödörnyi funkciót kínál megfelelő áron, és úgy teszi meg, hogy a látogatókat vagy az adatokat nem veszélyezteti. Több mint 500 000 ügyfél képes’nem lehet tévedni.

2. SiteGround – A legjobb ügyfélszolgálat

Főbb jellemzők
 • Egy kattintással telepíthetők a Joomla és a Drupal számára
 • Drag-and-drop
 • Ingyenes SSL
 • Napi mentések


Kép

Ár: Havonta 3,95 USD
Átlagos üzemidő: 99,95%
Átlagos terhelési idő: 375 ms

Látogassa meg a SiteGround.com oldalt

A SiteGround a listán a második helyen szerepel egy alapvető ok miatt. Mi használjuk.

Ez a legfontosabb hely a legjobb webtárhely.

A SiteGround egyik kedvenc webtárhelyünk oka különféle okokból származik.

Fantasztikus ügyfélszolgálat ☎️

Gyorsan összefoglalva, a SiteGround bejelöli az összes négyzetet azon listán, amelyet megtehet egy webgazda számára, az árak nem feltétlenül drágák, és a SiteGround’S támogatása az egyik legjobb ügyfélszolgálat, amelyet valaha tapasztaltunk.

Ha technikai problémája van, a SiteGround ügyfélszolgálata alapvetően olyan, mintha kapcsolatba lépne egy alkalmazottal. Ők’Mindent eldob, hogy segítsen neked, és túlmegy azon túl, hogy megbizonyosodjon róla’újra segít.

További említésre érdemes szempontok az üzemidő és a terhelési sebességek. Amint az a fenti számokból kitűnik, a webhelyek másodpercen belül kevesebbet töltenek be, és a szerver szinte mindig par.

A világ minden tájáról származó adatközpontokkal és egy kattintással történő WordPress telepítéssel a SiteGround a WordPress tárhelyének menete.

Nézze meg teljes SiteGround áttekintés ha többet szeretne tudni.

3. Hostinger – a legjobb olcsó választás

Főbb jellemzők
 • Legolcsóbb házigazda
 • Nagy sebesség
 • Könnyen kezelhető felület
 • 24/7/365 támogatás
 • 30 napos visszatérési politika


Kép

Ár: Havonta 0,80 USD
Átlagos üzemidő: 99,91%

Átlagos terhelési idő: 389 ms

Látogassa meg a Hostinger.com oldalt

Az ausztrál hosting világában elterjedt a promóciós árképzés. Ez pozitív és negatívnak tekinthető a felhasználók fogadásakor. Egyrészt kihasználhatja néhány igazán csodálatos árat. Másrészt, akkor sokkal magasabb árral kap megcsíptetést, ha a promóciós időszak lejárt.

In ugrik Hostinger. ➡️

Mindig promóciós árakat kínálnak. Az ár oda-vissza mozog havonta 0,80 és 1,45 dollár között. Az őrült dolog az, hogy ezt az árat három évre bezárhatja.

A még őrültebb dolog az, hogy a Hostinger valóban egy remek hosting szolgáltató, saját weboldal készítőjével – Zyroval. Nem szükséges tőled, hogy mester legyen a kódolásban vagy a tervezésben. Könnyen kezelhető senki nélkül’Súgó.

A klasszikus funkciókkal, amelyeket a legtöbb építők elvégznek, és néhány újabbval is jönnek. Mint egy ingyenes képeket tartalmazó könyvtár, amely felvilágosítja webhelyének hangulatát, és egy nagyon innovatív, az úgynevezett Logo Maker nevű könyvtár; egy DIY amely lehetővé teszi a logó újbóli feltalálását.

Ha te’Pénzt takarít meg, és még mindig rendelkezik a harangokkal és a sípolásokkal. A Hostinger fantasztikus lehetőség

Olvassa el teljes Hostinger áttekintés itt.

4. Hostgator – újabb nagyszerű választás

Főbb jellemzők
 • Korlátlan domain
 • Ingyenes SSL
 • Ingyenes WHMCS ügyfélkezelés / Számlázási szoftver
 • 24/7/365 támogatás
 • 99,9% Uptime garancia


Kép

Ár: Havonta 2,99 USD
Átlagos üzemidő: 99,4%

Átlagos terhelési idő: 657 ms

Látogassa meg a Hostgator.com oldalt

Mindenki tudja a Hostgatorról. Ők’Az egyik leginkább forgalmazott tárhelyszolgáltatás, és az egyik legnagyobb odaítélő hosting cég tulajdonában van.

Ez a legjobb megoldás, ha egy hatalmas és régóta fennálló cég garanciáját akarja. A Hostgator mindent kínál, amelyre egy WordPress-üzemeltetett weboldal olcsó bevezetési sebességgel szükség lenne magas üzemidő és gyors töltési idő.

Olvassa el HostGator áttekintés itt.

5. A2 tárhely – Kiváló ár-érték arányú szolgáltatás

Főbb jellemzők
 • Turbó opció magas szintű terveknél
 • Pénzvisszafizetési garancia
 • Ingyenes SSL és SSD
 • 24/7/365 támogatás
 • 1000 GB átvitel


Kép

Ár: 3,92 USD havonta
Átlagos üzemidő: 99,1%
Átlagos terhelési idő: 601 ms

Látogassa meg az A2hosting.com oldalt

Az A2 tárhely a SiteGround kedvenc alternatívája. Őszintén szólva, mi’Soha nem volt rossz tapasztalata az A2 tárhelyének, tehát ha te’ha áttekinti a havonta kevesebb, mint 10 dolláros tárhelyi lehetőségeket, és a SiteGround valamilyen oknál fogva irracionálisan feldühítette Önt, az A2 kell a következő választás.

Az A2 Hosting egyik félelmetes dolog, ha a legmagasabb szintű tervet választja, akkor Turbo sebességet kap. Alapvetően, gyorsabb prémium szervereik vannak. Az őrült dolog, hogy alapszolgáltatók már ugyanolyan gyorsak, mint más ausztráliai hosting szolgáltatók.

Az A2 mindent megtehet, amit egy host szolgáltatásban igényel, pénz-visszafizetési garanciával és egy kattintással a WordPress telepítésével.

Olvassa el teljes A2 tárhely áttekintése.

6. Cloudways által kezelt WordPress tárhely

Főbb jellemzők
 • Git telepítés
 • Platformszintű tűzfalak
 • Valós idejű figyelés
 • Biztonsági javítás
 • SSD alapú tárhely
 • SSH és SFTP hozzáférés
 • 365 napos 24/7 élő chat-támogatás

Ha kezelt WordPress-tárhelyet keres, nehéz ezt jobban megtenni, mint a Cloudways-t. Ez a cég azon küldetése, hogy egyszerűsítse az Ön számára a WP-tárhely folyamatát, és amennyire meg tudjuk mondani, kézbesítették. Az ő platformjuk úgy állítsa be, hogy percek alatt fel tudjon készülni és futni tudjon. Ez is tele van minden olyan funkcióval és gondossággal, amelyet remélhet, hogy megtalál egy felügyelt tárhelyszolgáltatásban.

A tervek mindössze 10 dollárral kezdődnek havonta, és akkor fizethet, ha megy, ha nem akarja hosszú távú kötelezettségvállalást vállalni. További tárhelyet, sávszélességet és energiát keres? A szokásos csomagcsomagok legmagasabb szintje havonta 80 dollárba kerül, az alapterv nyolcszoros RAM-jával, további négy terabájt sávszélességgel és 160 GB tárolóval..

Mit kapsz a pénzedért??

Minden terv rengeteg funkciót és funkciót tartalmaz, mint például az ingyenes áttelepítéseket és SSl-tanúsítványokat, korlátlan alkalmazást, 24 órás támogatást élő csevegésen keresztül, dedikált tűzfalakat, PHP7-re kész szervereket és még sok másat.

Megbízható és gyors ⏩

Mindez az a sebesség és a megbízhatóság felé. 33 város 62 adatközpontjához férhet hozzá, amelyek az EU egész Európában, Ázsiában és Észak-Amerikában 15 országban vannak szétszórva, valamint Brazíliában és Ausztráliában. A Cloudway a 2F hitelesítéssel, a rendszeres biztonsági javításokkal és az IP engedélyezési listáján a prémium szintű biztonságot nyújtja a biztonságos együttműködés lehetővé tétele érdekében más hálózatokkal, valamint a korlátlan SSH és SFTP használatával..

A legnépszerűbb csomag ára havonta 42 USD, óránként 0,0583 USD. Ez megadja neked:

 • 4 GB RAM
 • Kétmagos processzor
 • 80 GB tárhely
 • 4 TB sávszélesség

A Cloudways rendelkezik egy Enterprise megoldással a gyorsan növekvő vállalatok számára is, akiknek versenyképes áron kell igénybe venniük a deluxe szolgáltatást. Ez az opció magában foglalja a célzott fedélzeten tartást, az elsőbbségi támogatást és a skálázható platformot terheléselosztással a mozgásban lévő vállalatok számára.

Hogyan néz ki a kezelt tárhely a Cloudways alatt? Úgy néz ki, mint a szabadság.

Arra törekszenek, hogy magas szintű sokoldalúságot és WordPress testreszabás, majd elvégzik az összes felügyeletet és frissítést az Ön számára. Csak a márkájának felépítése miatt kell aggódnia.

A Cloudways által kezelt tárhely újdonságai közé tartozik a Chatbot értesítések, a Cloudways támogatási kiegészítői és a Change Application webroot. Miközben az összes műszaki és karbantartási részletet kezelik, szabadon ellenőrizheti a paramétereket és a kiszolgáló konfigurációját, megváltoztathatja az alkalmazás beállításait, konfigurálhatja az Advanced / Custom Varnish beállításokat a kívánt módon történő végrehajtáshoz..

Egy fiókon keresztül élvezheti a CloudwaysBot csatornákat és az API-t. De ez még nem minden. Extrákban bőven van az e-mail, az alkalmazásfrissítés, a DNS Made Easy és az SMTP kiegészítők.

Úgy gondoljuk, hogy a funkcionalitás és az odafigyelés minden részletének elkötelezettsége miatt a Cloudways a legtöbb WordPress tárhely-platform fölé kerül. Még ingyen is kipróbálhatják. A szolgáltatási szintek mindegyike 30 napos ingyenes próbaverzióval jár.

7. WP motor – a legjobb prémium választás

Főbb jellemzők
 • Ingyenes Genesis keretrendszer
 • Több mint 35 StudioPress téma
 • 24/7 csevegési támogatás
 • 2 weboldalátvitel
 • Hozzáférés egy globális CDN-hez
 • Ingyenes SSL tanúsítvány


Kép

Ár: 35 dollár havonta
Átlagos üzemidő: 99,5%
Átlagos terhelési idő: 601 ms

Látogassa meg a WPEngine.com oldalt

A legdrágább lehetőség a listán és a leginkább releváns. A WP Engine kifejezetten a WordPress tárhelyéhez készült.

Nem lesz negatív tapasztalata a WordPress tárhelyének a WP Engine szolgáltatásán. Nagyon sok pénzt fog költeni.

WP motor nagyszerű témákat tartalmaz tehát nyertél’Nem kell aggódnia azon, hogy kitaláljuk, hogyan kell megtervezni a webhelyet. Szó szerint mindent, amit bárki általában igényelhet, általában tárhelyet kínál. A WP Engine jobb ezzel az árcédulával.

8. Kinsta – a legjobb üzleti WordPress host

Főbb jellemzők
 • Google Cloud platform
 • Ingyenes webhely-migráció
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Erőteljes műszerfal
 • Automatizált webhelyről készült biztonsági mentések
 • Megállóhely
 • Ingyenes SSL


Kép

Ár: Havonta 30 USD
Átlagos üzemidő: 99,9%
Átlagos terhelési idő: 520 ms

Látogassa meg a Kinsta.com oldalt

A tárhely csúcspontjába kerülés jutalmazó, mégis drága élmény lehet. A Kinsta nem különbözik egymástól.

A tárhely szolgáltatója feltétlenül felszámít fel egy prémiumot, de nem kap semmi kevesebbet, mint prémium szolgáltatás. Olvassa el teljes Kinsta felülvizsgálata itt.

A Kinsta megszállottja a legjobb tárhely-architektúra létrehozásáról ügyfeleinek. Infrastruktúrájuk a Google Cloud Platformot használja, és világszerte működteti 19 adatközpontját.

A következő szintű költségekkel jár következő szintű biztonság. Két percenként ellenőrzik minden egyes weboldal állapotát. Ez azt jelenti, hogy webhelyét minden nap 720-szor ellenőrzik, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nincsenek-e problémák.

Kinsta-t választottuk a legfontosabb választásunknak legjobb dedikált tárhely útmutató.

9. WPX tárhely – nagyon jó, de túl drága

Főbb jellemzők
 • Korlátlan webhely-migráció
 • Korlátlan ingyenes SSL tanúsítványok
 • Manuális biztonsági mentések és 28 napos automatikus biztonsági mentések
 • 99,95% üzemidő garancia
 • Nagy sebességű egyedi CDN
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia


Kép

Ár: Havonta 20,83 USD
Átlagos üzemidő: 99,5%
Átlagos terhelési idő: 601 ms

Látogasson el a WPXHosting.com webhelyre

Mégis, ha a költségek felső szintjén maradunk, a WPX tárhely olyan prémium szolgáltatás, amely kissé olcsóbb, mint a Kinsta..

Amit nyer, ha fizet egy prémium házigazdának, a teljes nyugalom. Persze, az olcsóbb házigazdák nagy sebességeket és uptime-ket kínálnak, de ha ezt a magas árat fizeted, akkor tudod, hogy mindig gyors letöltési időt és nagyszerű uptime-ket fognak kapni.

A WPX tárhely használatának másik aspektusa az alaptervben található legfeljebb öt webhelyed lehet. Ha azt tervezi, hogy néhány webhelyet közvetlenül a kaputól tárol, a WPX tárhely kiváló lehetőség.


WordPress tárhely: mit kell keresni

A következő szakaszban bemutatom egy csomó különféle dolgot, amelyeket megvizsgálunk, amikor megpróbáljuk megtalálni a legjobb wordpress-tárhelyet Ausztráliában..

Láthatjuk az élő követésünket is ezen az oldalon hogy jobban megértsük néhány felülvizsgált szolgáltatásunk működési és leállási idejét.

Bármilyen típusú vásárlás esetén mérlegelnie kell egy termék különféle aspektusait egy másik termékkel szemben.

A vélemények mindig jó módja annak, hogy kiderítsék, melyik terméket vásárolják – de meg kell ismernie egy termék különféle aspektusait, amelyeket előre megvizsgálnak.

A tárhelyszolgáltatások legfontosabb szempontjai, amelyeket figyelembe kell venni, az uptimes, a betöltési idő, az SSL-tanúsítvány jelenléte, a webhely áttelepítése, az ingyenes biztonsági mentések, a kiszolgálók és az adatközpontok száma, az ügyfélszolgálat, a biztonság és a WordPress telepítése.

üzemidő

kép a weboldal működési és leállási idejének élő követésérőlMit jelent az uptime valójában??

Ez jó kérdés, mivel az üzemidő az egyik legfontosabb szempont a web hosting szolgáltatók szempontjából.

Az Uptime százalékban kifejezi azt az időtartamot, amely alatt a host szolgáltató online és normálisan működik.

Ha a tárhely szolgáltató üzemeltetési ideje 100%, akkor mindig működik. Ha a tárhelyszolgáltató 90% -os rendelkezésre állási idővel rendelkezik, az azt jelenti, hogy 10 percenként 1-nél a szerver leáll, vagy nem működik rendesen.

A százalékpont töredéke jelentősen változhat a webhely elérhetőségében.

A 98% feletti rendelkezésre állási mutatókat erősnek tekintjük. A 100% körüli lebegés bármi a legjobb. Egyik társaság sem lehet tökéletes, ám az igazán nagyszerű vállalatok 99% -nál nagyobb uptime-kel rendelkeznek. Azokban az időkben, amikor problémák merülnek fel, a szerver általában nem működik le, csak valamilyen apró probléma merül fel.

Betöltési idő összehasonlítva

kép a weboldal sebességérőlMint már kiderült, a betöltési idő ugyanolyan fontos, mint az uptimes. A Uptimes jelölje be az első négyzetet, mivel a webhely tényleges felállításához és futtatásához szüksége van. A betöltési idők a következő szempont, amelyet figyelembe kell venni, mivel a lassú webhely elégedetlen webhely-használókká teszi.

A betöltési idő a tárhelyszolgáltatás tényleges sebességmérése. A mértékegység milliszekundumban van, és szemlélteti a teljes kérelem és a webszerverre adott válasz hosszát.

A webhely felhasználói mindig sokféle válaszidővel rendelkeznek, mivel olyan sok változó van a játékban. Ez magában foglalja azt a tényleges internetes sebességet, amelyet a weboldal felhasználói otthon kapnak.

A jó töltési idő 2000 milliszekundum alatt van. Ez teljes két másodperc. Két másodperc hosszúnak tűnik, amikor arra várunk, hogy egy weboldal betöltődjön ebben a napban és korban. Az igazán elit ausztrál web hosting szolgáltatók körülbelül 500 milliszekundumot vagy a másodperc felét lebegtetik.

Tudjon meg többet az üzemidőről a következő útmutatóban: legjobb hosting Ausztráliában.

A webhely migrációja

A dolgok történnek – lehet, hogy el kell vinnie webhelyét, és át kell helyeznie egy másik gazdagépre. Időnként ugyanabban a gazdagépen kell maradnia, de át kell helyeznie egy másik domaint.

Ha a tárhelyszolgáltató nem kínál automatikus webhely-áttelepítést (érted teszik), fájdalom jelent az, hogy tudod, mit.

Mindent össze kell tömörítenie a webhelyén, majd át kell helyeznie egy új helyre. Ha nem vagy hozzáértő, akkor ez egy folyamat.

Ha technikus hozzáértés vagy, ez bosszantó.

Ön is választhat olyan webhelyszolgáltatást, amely webhely-migrációt kínál. Olyan sokan csinálják, ami hülyebbé teszi az olyan használatot, amely nem rendelkezik.

Amit egy hosting szolgáltatásban fog keresni, az a képesség, hogy egy webhelyt migráljon anélkül, hogy több pénzt kellene fizetnie nekik. A jó tárhelyszolgáltatások valahol a webhelyükön hirdetik, hogy segítenek Önnek ezt megtenni, és ingyen megcsinálják.

Néhány tárhelyszolgáltatás található a legjobb ausztrál WordPress-tárhely listán, amelyek ezen túlmenően segítenek. Néhányan csak az Ön számára csinálják, mások időt vesz igénybe, hogy ügyfélszolgálati munkatársa lépésről lépésre végigvezesse a feladat elvégzésében..

Ingyenes biztonsági mentések

Igaz, ha te’újrafogadó szolgáltatás nem’nem kínál ingyenes biztonsági másolatot – nem igaz’t a világ vége.

A WordPress egy csomó különböző alkalmazás- és plugin-megoldást kínál, amelyek a nap bármely pontján biztonsági másolatot készít webhelyéről.

Ebben a kategóriában azonban mindig jó redundáns. Webhelyszolgáltatásának feltétlenül kell lennie webhelyének biztonsági mentését hetente legalább egyszer. Ez szintén nem kerülhet extra pennybe.

Ha valamilyen okból az Ön weboldala csak eltűnik a semmiből, akkor nem kellene’ne félj. Önnek képesnek kell lennie arra, hogy közvetlenül a WordPress plugin biztonsági mentési szolgáltatásához forduljon, és perceken belül felkészítse webhelyét. Mi történik, ha ez kudarcot vall??

Általában te’d csavarozni kell. Ha olyan hosting szolgáltatással vett részt, amely rendszeresen, ingyenesen készít biztonsági másolatot, akkor az Ön webhelyét tárolja és könnyen elérhetővé teszi az Ön számára. Azt’jobb, ha redundáns és gondtalan.

Összefüggő: Hogyan készítsünk biztonsági másolatot a webhelyről

Szerverek és adatközpontok

Nem’Ez még valódinak sem tűnik, de az adatközponttól való távolság befolyásolja az Ön webhelyét.

Az Ön hosting szolgáltatása tárolja az összes webhelyet’Információ az adatközpont szerverén. Ez az adatközpont lehet Muncie-ben (Indiana) vagy Bangkokban (Thaiföld).

A késés azt az időt vesz igénybe, amíg az adatok elmozdulnak egy adatközpontról vagy szerverről a rendeltetési helyre. Ha távolabb helyezkedik el az adatközponttól, akkor több lehetőség van az adatok késleltetésére vagy elterelésére. Ez lassabb sebességet okozna a webhelyen.

Ha lehetősége van olyan gazdagépet választani, amelynek kiszolgálói közelebb állnak hozzád, akkor ezt vegye be. Nyilvánvaló, hogy van egy csomó más tényező a weboldal sebességére vonatkozóan. Ez az egyik változó, amellyel ellenőrizheti és javíthatja a weboldal sebességét. Lehet, hogy el is veszi.

Fokozott biztonság

htaccess fájlbiztonságA biztonsági fenyegetések valósak. Webhelyét bármikor feltörheti vagy bármilyen számítógépes támadás alá vehet. Nagyon sok alapvető eszköz létezik az ilyen típusú rosszindulatú beavatkozások megállításához a WordPress-en. A pluginoktól a bevált gyakorlatokig megvédheti magát.

Egy lépéssel tovább haladva, a csúcskategóriás tárhelyszolgáltatások csúcskategóriás biztonsági gyakorlatokat kínálnak. A fenti listában szereplő szolgáltatások közül néhány túlmegy és túlmutat. Napi (vagy annál több) beolvassa az Ön webhelyét a biztonsági fenyegetések diagnosztizálása érdekében. Ha találnak egyet, a tárhelyszolgáltató figyelmeztet, és a helyzet orvoslására kiemelt feladat.

Az alacsonyabb szintű hosting szolgáltatások ezt nem kínálják. A magas ár kifizetése lehetővé teszi az olyan szolgáltatások igénybevételét, amelyek állandó szkennelést és helyreállítást tesznek lehetővé. Ha nem akarja lerakni ezt az összeget, akkor a WordPress-en sokat lehet tenni a betolakodók megakadályozására..

Egyre több rendeletet hajtanak végre annak ösztönzése érdekében, hogy a kis- és nagyvállalkozásokat komolyan vegyék az ügyfelek adatait és a magánélet védelmét. Jelenleg jelentős bírságok vannak a rossz biztonsági gyakorlatokkal és az adatok megsértésével kapcsolatban.

Könnyű WordPress telepítés

Ha a tárhelyszolgáltatása nem nyújt egyetlen kattintással a WordPress telepítését, akkor ezt teheti meg.

 1. Töltse le a WordPress alkalmazást
 2. Töltse fel a WordPress-t a fogadó fiókba
 3. Hozzon létre MySQL adatbázist és…

Ne feledd, ezek már túlságosan sok lépés. Még a fájlok szerkesztésére és a kód megváltoztatására sem gondoltam.

A WordPress telepítésének nem szabad nehéznek lennie, mivel egy teljes webtárhely-szolgáltatás lehetővé teszi a WordPress egyetlen kattintással történő telepítését.

A WordPress telepítésére nem is kell gondolni. Az a tény, hogy én róla írok, csak ostoba. Minden tárhelyszolgáltatásnak egyetlen kattintással kell telepítenie a WordPress szoftvert. Ha nem, akkor dobja el őket vitathatatlanul, mint otthoni szolgáltatást.

Ingyenes SSL védelem

Az SSL-tanúsítványok sokan azt mondják neked, hogy a webhelyszolgáltatáshoz szükséges. Ugyancsak sok olyan ember, amelyet valójában nem értnek meg.

Az SSL tanúsítványok lényege, hogy biztonságosak az Ön webhelyén. Ha a böngésző URL-jét nézi, akkor az SSL tanúsítvány biztosítja ezt a kis, lakatos ikont. Általában SSL-tanúsítványt használnak, így a hitelkártya-tranzakciók, a bejelentkezés és az adatátvitel általában védettek. A keresőmotorok azon webhelyeket is büntetik, amelyek nem rendelkeznek SSL tanúsítvánnyal.

Hogyan védi az SSL tanúsítvány valóban az Ön webhelyét??

Az SSL egy kis adatfájl, amely digitálisan megköti a kriptográfiai kulcsot egy webszerverhez. A https protokollt használja, ami azt jelenti, hogy az összes adatot a webszerverre és onnan titkosítja. Ez mindent sokkal biztonságosabbá tesz.

Az idő múlásával az SSL tanúsítványok csak kötelező érvényűek lesznek, ha azt szeretné, hogy a keresőmotorok megtalálják webhelyét. A Google gondoskodni fog arról, hogy minden olyan webhely, amelyben az embereket irányítja, biztonságban és biztonságban legyen.

Ha egy cég megkísérel arra, hogy fizessen a tanúsítványért, akkor a hegyekre kell futnia. Még a legjobb olcsó tárhely szolgáltatók is ingyenes SSL védelmet nyújtanak.

Soha nem kell fizetnie az SSL-tanúsítványért, és minden olyan cég, amely másként állít, ellopja a pénzt. Minden jó web hosting cég felajánlja az SSL ingyenes beállítását az úgynevezett szolgáltatás segítségével Titkosítsuk.

WordPress tárhely – GYIK

Melyik tárhely a legjobb a WordPress számára? Linux vagy Windows?

A Linux vagy a Windows tárolása azt jelenti, hogy az operációs rendszer melyik szerveren fut a vállalat által. A Linux a legnépszerűbb a szervereknél, így több funkcióval rendelkezik, és a legtöbb webdesigner ezért indokolja a Linux alapú webtárhelyet. A Windowsnak csak akkor lenne értelme, ha vannak bizonyos Windows alkalmazások, amelyeket használni kell.

Ezen információk alapján a Linux hosting általában a választás, de ez nem igazán számít.

Szüksége van-e a WordPress tárhelyére?

Igen, a WordPress használatához meg kell vásárolnia a tárhelyet egy harmadik féltől származó hosting szolgáltatótól. Ezen a ponton telepítheti a WordPress-t a tárhelyére.

Melyik webhely-tárhely-szolgáltatás a legjobb?

A költségeket és mindazt, ami beletartozik, a SiteGround választja meg a legjobb webhely-kiszolgáló szolgáltatásként. Más drágább tárhelyszolgáltatások jobb eredményeket hozhatnak, de a SiteGround a legjobb megoldás.

Ha jobb teljesítményt szeretne, azt tanácsolnám, hogy olvassa el a legjobb dedikált házigazdáknak szóló útmutatót vagy a technikailag jobban gondolkodókat, olvassa el a VPS tárhely útmutatóját..

Bárhol elhelyezhetek egy WordPress-webhelyet?

A WordPress-t a hostolási szolgáltatások többségén fogadhatja. Az összes mainstream és közismert tárhelyszolgáltatás lehetővé teszi a WordPress webhely üzemeltetését.

Támogatja-e a Windows tárhely a WordPress-t?

Igen, a WordPress-t a Windows tárhelyén is üzemeltetheti. Ez ugyanolyan egyszerű, mint a WordPress használata Linux hostoláson.

Mi a különbség a webtárhely és a WordPress tárhely között??

A WordPress és a szokásos webtárhely-tervek közötti különbség minimális. A kifejezetten a WordPress számára kidolgozott dedikált tervek csak ismerik a kiszolgálón futó szoftvert. Ez lehetővé teszi a tárhelyszolgáltató számára a kiszolgáló helyes konfigurálását és a WordPress futtatásához szükséges erőforrások kiosztását.

A WordPress tárolja az Ön webhelyét?

A WordPress.com-on van egy, a WordPress.com helyett a WordPress olyan verziója, amely lehetővé teszi a saját webhely üzemeltetését. Javasoljuk, hogy webhelyét más tárhelyszolgáltatáson tárolja.

Záró gondolatok

A tárhely sok ember számára túlnyomó lehet, és nem rendelkeznek előzetes ismeretekkel a webhelyek működéséről. A WordPress használata hozzájárulhat ehhez a túlterheléshez.

Miközben megtanulja ezt a szórakoztató dolgot, elősegíti a valóban nagyszerű web hosting szolgáltatót. A szolgáltatásnak segítséget kell nyújtania az út mentén – nem akadályt jelent.

Ezért választottuk a SiteGround-et első számú választásunknak. Az árnak van értelme, és csak bejelölik az összes négyzetet. A nagy dolog az, hogy túlmutatnak ezen túl, mivel az ügyfélszolgálati csapat egy extra alkalmazottként érzi magát.

Ha még több olyan szolgáltatást szeretne, mint például a rendkívül fokozott biztonság, a drágább opcióval, mint például a Kinsta, sok értelme van. Csak győződjön meg róla, hogy rendben van-e azzal a ponttal, amikor elkezdi kezdeni.

Mindent megteszünk a termékek független kutatása érdekében, hogy jobban segítsük olvasóinkat a döntések meghozatalában. Ennek ellenére szeretnénk meghallgatni a véleményét is. Az informatikai és promóciós jellegű egyedi értékeléseket elfogadjuk. Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, és közzétesszük az Ön véleményét. Maguk a cégek promóciós áttekintéseit nem teszik közzé. Köszönöm!

Az alábbi gombra kattintva tudomásul veszem, hogy elolvastam és elfogadtam a Használati feltételek.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector