Yoast SEO -vaihtoehdot käsitellä WordPress SEO: ta kuten ammattilaista

Yoast SEO on todennäköisesti tunnetuin SEO-laajennus, joka vastaa useimpien WordPress-käyttäjien käytännön tarpeisiin. Vaikka Yoastilla on valta parantaa minkä tahansa verkkosivuston SEO-asetuksia, se ei välttämättä ole kaikille.


Saatuaan clunky ja hiukan raskas mukauttaa, Yoast tuskin teki siitä haastaja sisään luettelomme vuoden 2019 parhaista SEO-työkaluista. Joten, tässä ovat parhaat vaihtoehdot Yoast SEO: lle, jonka avulla voit rakentaa SEO omalle verkkosivustollesi.

1. Kaikki yhdessä SEO-paketti

All In One SEO on ensimmäinen paras vaihtoehto korvata Yoast SEO. Se kehitettiin kolme vuotta ennen Yoast SEO: ta. Se on loistava SEO-laajennus sekä aloittelijoille että kehittäjille ja siinä on edistyneitä ominaisuuksia myös eteenpäin.

Miksi All In One SEO on erinomainen vaihtoehto Yoast SEO: lle?

All In One SEO -palvelussa on paljon käyttäjiä viimeisen 12 vuoden aikana, noin 50 miljoonaa asennusta. Sen lisäksi, että se on käyttäjäystävällinen SEO-laajennus, se tarjoaa myös monia ominaisuuksia, jotka ovat samanlaisia ​​kuin Yoast. Heillä on ohuempi käyttöliittymä, joka on upea myös aloittelijoille ja ammattilaisille!

Tässä on joitain ominaisuuksia, joita All In One SEO tarjoaa:

 • XML- ja kuvasivustokarttojen tuki
 • Helppo Google Analytics -integraatio
 • Automaattiset ilmoitukset hakukoneille sivuston päivityksistä
 • Tuki SEO mukautettuihin postityyppeihin
 • Automaattinen sisällönkuvauskenttien luominen
 • Otsikon optimointi hakukoneille

Kuten mainittiin, All in One SEO on hieno aloittelijoille, koska voit käyttää heidän palveluaan ilmaiseksi. Voit vain ladata tämän WordPress-arkistosta.

Sillä on myös kolme erilaista Pro-versiopaketisuunnitelmaa: Henkilökohtainen suunnitelma, jossa voit käyttää alkaen 97 dollaria yhden sivuston lisenssiä. Jos haluat tukea useampaa kuin yhtä sivustoa enintään 10 sivustoa, voit tilata heidän liiketoimintasuunnitelmansa hintaan 139 dollaria.

Tietysti niitä voidaan käyttää myös rajattomiin sivustoihin agentuurisuunnitelman kautta, joka maksaa 699 dollaria. Sinulla voi olla WooCommerce-käyttöoikeus, kun päivität suunnitelmasi Pro-version paketteihin.

Käy All in One SEO -paketissa

2. Orava SEO

Squirrly SEO on tehokas WordPress SEO -laajennus, joka voi auttaa verkkosivustojen omistajia parantamaan SEO-viestejään. Squirrly antaa tilaajilleen työkalunsa, avunsa ja tietonsa, jotka jokaisella sanan lehdistön toimittajalla ja omistajalla tulisi olla.

Se tukee myös WooCommerce-tuotteita, joiden avulla voit parantaa yrityksesi kasvua.

Miksi Squirrly SEO on parempi vaihtoehto Yoast SEO: lle?

Squirrly SEO tarjoaa 200 hienoa ominaisuutta verrattuna muihin laajennuksiin. Sen avulla voit optimoida jokaisen sivusi URL-osoitteen, mikä on paljon SEO-laajennuksissa.

Squirrly SEO antaa sinun ottaa täyden hallinnan siitä, kuinka Google näyttää sivusi ja vahvistaa sen sosiaalisessa mediassa, mikä on erittäin tehokas markkinointistrategia jokaiselle yritykselle. Huomaa, että voit saada tämän ominaisuuden Squirrly SEO: lla ilmaiseksi!

Squirrly SEO: n 200 ominaisuudesta on joitain parhaimmista:

 • SEO live -assistentti – reaaliaikainen apu sisällön optimointiin
 • Edistynyt SEO-avainsanatutkimus – valitse useista ehdotetuista avainsanoista
 • Audit Suite – täydellinen verkkosivustoanalyysi SEO-suorituskyvystä
 • Sosiaalisen median hakukoneoptimointi – Facebook Open Graph, Pinterest Rich Pins, Twitter – kortit jne.
 • Suorituskykyanalyysit – Google-tarkistustarkastaja seuraa kunkin sivusi tai viestisi sijoitusta

Lisää hienoja ominaisuuksia on käytettävissä, kun käytät premium-suunnitelmia, jotka sisältävät blogin assistentti -työkalun, edistyneen analysoinnin, tekijänoikeusvapaat kuvat suoraan WordPress-hallintapaneeliin ja monia muita.

hinnoittelu:

Squirrly SEO on toinen ilmainen sanatiedot-plugin, ja voit helposti päivittää tilisi premium-tilille, mikä antaa sinulle pääsyn myös tämän laajennuksen upeisiin ominaisuuksiin..

Vaikka Squirrly SEO ei ehkä ole halvin laajennus, jonka saatat löytää, jos arvelet sen tyydyttävän tarpeitasi, se on rahan arvoinen!

Heillä on Pro-suunnitelma, joka maksaa 29,99 dollaria / kk, johon pääsee lähes kaikilla ominaisuuksilla ja jota voidaan käyttää jopa seitsemään sivustoon. Jos haluat käyttää kaikkia Squirrly SEO -ominaisuuksia, voit käyttää liiketoimintasuunnitelmaa 71,99 dollaria kuukaudessa ja käyttää myös seitsemässä sivustossa..

Käy Squirrly SEO: ssa

3. SEOPpaina

SEOPress on toinen SEO-laajennus, joka voi korvata Yoast SEO: n. Se on yksinkertaisen, nopean ja luotettavan työkalun ystävällinen käyttöliittymä, jolla hallitaan kaikkea SEO: sta.

Miksi SEOPress on erinomainen vaihtoehto Yoast SEO: lle?

SEOPressillä on myös vaikuttavia ominaisuuksia, joita saatat tarvita parantaessasi hakukoneoptimointia. Jotkut SEOPressin parhaista ominaisuuksista ovat:

 • Metakuvaukset
 • Avaa kuvaajatiedot
 • Google Knowledge Graph
 • Kaanoninen URL
 • Muokattu HTML-sivustokartta
 • Yhdistä sosiaalisen median tilisi sivustoosi.

Ominaisuudet, kuten Google XML -videosivustokartta ja leivänmurut, sekä WooCommerce SEO, ovat saatavana SEOPress Prosta.

hinnoittelu:

Kuten kaikki muutkin laajennukset, myös SEOPress on ilmainen ja voidaan ladata WordPress-arkistosta.

SEOPress tarjoaa premium-suunnitelman, joka maksaa 39 dollaria yhden vuoden tuesta, joka sisältää päivityksiä ja jota voidaan käyttää rajattomassa sivustossa. Se on halvin vaihtoehto Yoastille, joka kattaa kaikki ominaisuudet, joita web-valmistaja tarvitsi.

Käy SEOPressissä

4. Sijoita matematiikka

Rank Mathilla on yli 65 ominaisuutta sekä älykkäät automaatioominaisuudet. Se on myös kevyt verrattuna muihin laajennuksiin ja tarjoaa sivun SEO tarjouksia käyttäjäystävällisillä vaihtoehdoilla, jotka auttavat parantamaan sisältöäsi.

Nämä vaihtoehdot sisältävät keskittymisen avainsanan vinkit, pysyvien linkkien arvioinnin, sisällönpituuden seurannan ja monia muita. Voit myös lisätä rikkaita katkelmia ja optimoida viestisi enintään viiteen avainsanaan. Joten, jos olet aloittelija, voit käyttää vain oletusasetuksia, ja saat hyvin. Voit muuttaa sitä heti, kun se ripustetaan.

Voit myös integroida Google-hakukonsolin rank matematiikkaan. Tämä auttaa seuraamaan verkkosivustosi tilastoja ja tehokkuutta suoraan WordPress-hallintapaneelista. Voit jopa SEO-auditoida verkkosivustosi 70 yksityiskohtaisella SEO-testillä ammattimaisella suosituksella edistyneillä SEO-työkaluilla.

Muita ominaisuuksia ovat XML-sivukarttageneraattori, automatisoidut SEO-asetukset, optimoidut leivänrummut, SERP-seuranta, Google-indeksointivirheiden seuranta, GIF-peittolevyn tai videokuvake sosiaalisissa pikkukuvissa ja paljon muuta.

hinnoittelu:

Arvaa mitä? Se on ilmainen.

Käy Rank Math

4. SEO-kehys

SEO Framework sisältää Al sisäänrakennetut ominaisuudet, jotka optimoivat sivusi automaattisesti. Tämä on aikaa säästävä työkalu, jonka avulla plugin on helppo käyttää.

SEO Framework tukee ilmaisia ​​laajennuksia, kuten AMP-sivuja tai HTML-tunnisteiden poistamista, jotka osoittavat, että SEO Framework on käytössä. Jotkut SEO Framework -järjestelmän parhaista ominaisuuksista ovat XML-sivukartta, Canonical URL-säännöt, Metatietojen hallinta, Open Graph Information, SEO pisteet-palkit, otsikot ja metakuvaukset..

SEO-kehys on minimalistinen verrattuna muihin laajennuksiin. Tämä soveltuu paremmin ammattilaiskäyttäjiin, koska he pystyvät muuttamaan asetuksia tarpeidensa mukaan.

Asennuksen jälkeen useimmat asetukset ovat oikein kaikille: SEO: ta tuntevat ihmiset voivat muuttaa näitä asetuksia itse, ja kaikki nämä asetukset ovat yhdellä sivulla, mikä tekee niistä helpon löytää.

hinnoittelu:

SEO Framework on myös ilmainen laajennus. Jos haluat päivittää suunnitelmasi, voit valita kolmesta tarjotusta suunnitelmasta:

 • Essentials-suunnitelma alkaa 49 dollarista, jota voidaan käyttää vain kahta sivustoa varten.
 • Premium-suunnitelma maksaa 99 dollaria, jota voidaan käyttää jopa 4 sivustoon.
 • Yrityssuunnitelmaa voidaan käyttää kahdeksassa sivustossa 299 dollarilla.

johtopäätös

Joten, jos et ole Yoast SEO-fani, voit kokeilla yhtä näistä vaihtoehdoista ja nähdä itse, mikä toimii parhaiten sinulle. Olen melko varma, ettet tule pieleen näiden WordPress SEO -laajennusten kanssa.

Löydä aika katsoa jokaista niiden ominaisuutta ja toiminnallisuutta tietääksesi mitä he voivat tarjota ja valita mikä sopii kuin hansikas SEO tavoitteisiisi..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map