Yoast SEO Алтернативи за работа с WordPress SEO Като професионалист

Yoast SEO е може би най-разпознаваемият SEO плъгин, който се грижи за практическите нужди на повечето потребители на WordPress. Въпреки че Yoast притежава силата да подобрява настройките за SEO на всеки уебсайт, това може да не е така за всички.


Направо тромав и малко уморителен за персонализиране, Йоаст едва успя да се превърне в претендент за нашия списък с най-добрите SEO инструменти на 2019г. И така, ето най-добрите алтернативи на Yoast SEO, които можете да изберете, за да ви помогнем да изградите SEO на собствения си уебсайт.

1. Всичко в един SEO пакет

Всичко в едно SEO е първата топ алтернатива, която замества Yoast SEO. Той е разработен три години преди Yoast SEO. Това е страхотен плъгин за SEO както за начинаещи, така и за разработчици и има разширени функции, които също да гледам напред.

Защо всичко в едно SEO е отлична алтернатива на Yoast SEO?

Всичко в едно SEO има много потребители през последните 12 години, с около 50 милиона инсталации. Освен че е удобен за потребителите SEO плъгин, той предлага много функции, подобни на Yoast. Те имат по-тънък интерфейс, който е чудесен и за начинаещи, и за професионалисти!

Ето някои функции, които SEO предлага всичко в едно:

 • Поддръжка на XML и изображение на Sitemap
 • Лесна интеграция с Google Analytics
 • Автоматични известия за търсачките за актуализации на сайта
 • Поддръжка за SEO в потребителски типове публикации
 • Автоматично генериране на мета маркери
 • Оптимизация на заглавия за търсачките

Както споменахме, всичко в едно SEO е чудесно за начинаещи, тъй като можете да се възползвате от тяхната услуга безплатно. Можете просто да изтеглите това в хранилището на WordPress.

Той също така има три различни пакета Pro Pro пакетни пакети: Индивидуалният план, където можете да се възползвате от $ 97 за лиценз за един сайт. Ако искате да поддържате повече от 1 до 10 сайта, можете да се абонирате за техния бизнес план на $ 139.

Разбира се, те могат да се използват и за неограничен брой сайтове чрез техния Агенционен план, който струва 699 ​​долара. Можете да имате достъп до WooCommerce, когато надграждате плановете си в техните пакети Pro Версия.

Посетете всичко в един SEO пакет

2. Squirrly SEO

Squirrly SEO е ефективен WordPress SEO плъгин, който може да помогне на собствениците на уебсайтове да подобрят своите SEO публикации. Squirrly предоставя на своите абонати своите инструменти, помощ и знания, които всеки редактор на думи и собствениците трябва да има.

Той също така поддържа продукти на WooCommerce, за да ви помогне да подобрите растежа на вашия бизнес.

Защо Squirrly SEO е по-добра алтернатива на Yoast SEO?

Squirrly SEO предлага 200 страхотни функции в сравнение с останалите плъгини. Тя ви позволява да оптимизирате всеки отделен URL адрес на вашата страница, което е голяма част от SEO плъгините.

Squirrly SEO ви позволява да поемете пълен контрол върху това как Google ще покаже страницата ви и ще я одобри в социалните медии, което е много ефективна маркетингова стратегия за всеки бизнес. Обърнете внимание, че можете да получите тази функция в Squirrly SEO безплатно!

От 200 функции на Squirrly SEO, ето някои от най-добрите:

 • SEO асистент на живо – помощ в реално време за оптимизация на съдържанието
 • Разширено проучване на ключови думи за SEO – изберете от няколко предложени ключови думи
 • Одитен пакет – пълен анализ на уебсайта за SEO ефективността
 • SEO за социални медии – Facebook Open Graph, Pinterest Rich Pins, Twitter Cards и т.н..
 • Анализ на ефективността – Проверка на рейтинг на Google, следи класирането на всяка ваша страница или публикация

Още страхотни функции са налични, когато се възползвате от първокласните планове, които включват инструмент за асистент за блогване, усъвършенствана аналитика, изображения, свободни от авторски права, направо във вашето табло за управление на WordPress и много други.

Ценообразуване:

Squirrly SEO е друга безплатна добавка за пресата на думи и можете лесно да надстроите акаунта си до премиум акаунт, който също ви позволява достъп до по-страхотни функции на този плъгин.

Въпреки че Squirrly SEO може да не е най-евтиният плъгин, който може да намерите, ако смятате, че удовлетворява вашите нужди, струва си парите!

Те имат Pro план, който струва $ 29,99 / месец, който е достъпен до почти всички функции и може да се използва до седем сайта. Ако искате да имате достъп до всички функции на Squirrly SEO, можете да се възползвате от бизнес план за $ 71.99 / месец и може да се използва и за седем сайта.

Посетете Squirrly SEO

3. SEOPress

SEOPress е друг SEO Plugin, който може да замени Yoast SEO. Той е един от простия, бърз и надежден инструмент с приятелски потребителски интерфейс за управление на всичко за SEO.

Защо SEOPress е отлична алтернатива на Yoast SEO?

SEOPress има и впечатляващи функции, от които може да се нуждаете за подобряване на вашия SEO. Някои от най-добрите функции, които SEOPress може да предложи са:

 • Мета описания
 • Отваряне на графични данни
 • Графика на знанието на Google
 • Каноничен URL
 • Персонализирана HTML Sitemap
 • Свържете профилите си в социалните медии към вашия сайт.

Функции като Google XML видео карта и галета, както и WooCommerce SEO са достъпни в SEOPress Pro.

Ценообразуване:

Подобно на всички други плъгини, SEOPress също е безплатна и може да бъде изтеглен в хранилището на WordPress.

SEOPress предлага премиум план, който струва $ 39 за едногодишна поддръжка, която включва актуализации и може да се използва за неограничени сайтове. Това е най-евтината алтернатива на Yoast, която покрива всички функции, от които е необходим уеб производител.

Посетете SEOPress

4. Ранг математика

Rank Math има повече от 65 функции, заедно с функциите за интелигентна автоматизация. Освен това е лек в сравнение с други плъгини и предлага на страница SEO с лесни за потребителя опции, за да помогнете за подобряване на съдържанието ви.

Тези опции включват съвети за ключови думи за фокусиране, оценка на постоянна връзка, монитор за продължителност на съдържанието и много други. Можете също така да добавите богати фрагменти и да оптимизирате публикациите си за до 5 ключови думи. Така че, ако сте начинаещ, можете просто да използвате настройките по подразбиране и ще се оправите. Можете да го промените, след като го окачите.

Можете също да интегрирате конзолата си за търсене с Google с ранг математика. Това помага при проследяване на статистическите данни и ефективността на уебсайта ви директно от таблото за управление на WordPress. Можете дори да извършвате SEO одит на уебсайта си, със 70 подробни SEO теста с професионална препоръка, с неговите модерни SEO инструменти.

Други функции включват XML генератор на Sitemap, автоматизирани опции за SEO, оптимизирани галета, проследяване на SERP, мониторинг на грешките при обхождане на Google, обвързване на GIF или видео икона на социалните ви миниатюри и други.

Ценообразуване:

Познай какво? Безплатно е.

Посетете ранг математика

4. SEO рамката

SEO Framework има Al вградени функции, които автоматично оптимизират вашите страници. Това е инструмент за спестяване на време и прави приставката лесна за използване.

SEO Framework поддържа безплатни разширения като AMP страници или премахване на HTML маркерите, които показват, че се използва SEO Framework. Някои от най-добрите функции на SEO Framework са XML Sitemap, Canonical URL Rules, управлява метаданни, информация за отворена графика, SEO показатели, заглавия и мета описания.

SEO Framework е минималистичен в сравнение с други плъгини. Това е по-приложимо за професионалисти потребители, тъй като те са в състояние да променят настройките в зависимост от техните нужди.

След инсталирането повечето настройки са правилни за всички: хората, които знаят малко повече за SEO, могат сами да променят тези настройки и всички тези настройки са на една страница, което ги прави лесни за намиране.

Ценообразуване:

SEO Framework също е безплатен плъгин. Ако искате да надстроите плана си, можете да изберете от предлаганите от тях три плана:

 • Основният план започва от $ 49, който може да се използва само до 2 сайта.
 • Премиум планът струва $ 99, които могат да се използват до 4 сайта.
 • Корпоративен план може да се използва за осем сайта за $ 299.

заключение

Така че, ако не сте фен на Yoast SEO, можете да изпробвате някоя от тези алтернативи и да видите сами коя от вас работи най-добре. Почти съм сигурен, че няма да се объркате с някой от тези WordPress SEO приставки.

Намерете време да разгледате всяка тяхна характеристика и функционалност, за да знаете какво могат да предложат и изберете коя да пасва като ръкавица към вашите SEO цели.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map