Yoast SEO-alternativer til at håndtere WordPress SEO som en pro

Yoast SEO er sandsynligvis den mest genkendelige SEO-plugin, der imødekommer de praktiske behov hos de fleste WordPress-brugere. Selvom Yoast besidder styrken til at forbedre SEO-indstillingerne på ethvert websted, er det måske ikke tilfældet for alle.


At blive klodset og lidt trættende at tilpasse, Yoast gjorde det næppe som en konkurrent i vores liste over de bedste SEO-værktøjer i 2019. Så her er de bedste alternativer til Yoast SEO, som du kan vælge for at hjælpe dig med at opbygge SEO på dit eget websted.

1. Alt i én SEO-pakke

All In One SEO er det første øverste alternativ til at erstatte Yoast SEO. Det blev udviklet tre år før Yoast SEO. Det er et fantastisk SEO-plugin til både begyndere og udviklere og har avancerede funktioner til også at se fremad.

Hvorfor er alt i én SEO et fremragende alternativ til Yoast SEO?

All In One SEO har mange brugere i løbet af de sidste 12 år med omkring 50 millioner installationer. Bortset fra at være et brugervenligt SEO-plugin, tilbyder det en masse funktioner, der ligner Yoast. De har en slankere grænseflade, der også er fantastisk til begyndere og professionelle!

Her er nogle funktioner, som All In One SEO har at tilbyde:

 • XML- og billed-sitemap support
 • Nem Google Analytics-integration
 • Automatiske underretninger til søgemaskiner om webstedsopdateringer
 • Support til SEO i tilpassede indlægstyper
 • Automatisk generering af metatags
 • Titeloptimering til søgemaskiner

Som nævnt er alt i én SEO fantastisk til begyndere, da du kan benytte deres service gratis. Du kan bare downloade dette på WordPress-arkivet.

Det har også tre forskellige Pro Version-pakkeplaner: Individual Plan, hvor du kan benytte startende fra $ 97 for en enkelt site-licens. Hvis du vil støtte mere end 1 websted op til 10 websteder, kan du abonnere på deres forretningsplan til $ 139.

Naturligvis kan de også bruges til ubegrænsede websteder gennem deres agenturplan, der koster $ 699. Du kan få WooCommerce-adgang, når du opgraderer dine planer på deres Pro-versionpakker.

Besøg Alt i én SEO-pakke

2. Squirrly SEO

Squirrly SEO er et effektivt WordPress SEO-plugin, der kan hjælpe webstedsejere med at forbedre deres SEO-stillinger. Squirrly giver sine abonnenter deres værktøjer, hjælp og viden, som enhver redaktion og ejere af ordpresse skal have.

Det understøtter også WooCommerce-produkter for at hjælpe dig med at forbedre væksten i din virksomhed.

Hvorfor er Squirrly SEO et bedre alternativ til Yoast SEO?

Squirrly SEO tilbyder 200 fantastiske funktioner sammenlignet med de andre plugins. Det giver dig mulighed for at optimere hver enkelt URL på din side, hvilket er meget i SEO-plugins.

Squirrly SEO giver dig mulighed for at tage fuld kontrol over, hvordan Google viser din side og godkender den til sociale medier, som er en meget effektiv markedsføringsstrategi for enhver virksomhed. Vær opmærksom på, at du kan få denne funktion på Squirrly SEO gratis!

Ud af de 200 funktioner i Squirrly SEO er her nogle af de bedste:

 • SEO live assistent – realtidsassistance til indholdsoptimering
 • Avanceret SEO-søgeordsundersøgelse – vælg blandt flere foreslåede søgeord
 • Audit suite – komplet webstedsanalyse af SEO-ydeevne
 • SEO til sociale medier – Facebook Open Graph, Pinterest Rich Pins, Twitter Cards osv.
 • Resultatanalyse – Google-rangeringskontrol, overvåger rangeringen af ​​hver af dine sider eller indlæg

Flere gode funktioner er tilgængelige, når du benytter dig af premiumplanerne, der inkluderer bloggingassistentværktøj, avanceret analyse, copyright-fri billeder lige i dit WordPress-dashboard og mange flere.

Priser:

Squirrly SEO er et andet gratis word press-plugin, og du kan nemt opgradere din konto til premium-konto, som også giver dig adgang til flere fantastiske funktioner i dette plugin.

Selvom Squirrly SEO muligvis ikke er det billigste plugin, du muligvis finder, hvis du mener, at det tilfredsstiller dine behov, er det pengene værd!

De har en Pro-plan, der koster $ 29,99 / måned, der er tilgængelig for næsten alle funktionerne og kan bruges op til syv steder. Hvis du vil have adgang til alle Squirrly SEO-funktioner, kan du benytte forretningsplan for $ 71,99 / måned og kan bruges til syv websteder så godt.

Besøg Squirrly SEO

3. SEOPress

SEOPress er et andet SEO-plugin, der kan erstatte Yoast SEO. Det er et på det enkle, hurtige og pålidelige værktøj med en venlig brugergrænseflade til at styre alt om SEO.

Hvorfor er SEOPress et fremragende alternativ til Yoast SEO?

SEOPress har også imponerende funktioner, som du muligvis har brug for for at forbedre din SEO. Nogle af de bedste funktioner, som SEOPress har at tilbyde, er:

 • Meta-beskrivelser
 • Åbn grafdata
 • Google viden graf
 • Kanonisk URL
 • Tilpasset HTML-sitemap
 • Link dine sociale mediekonti til dit websted.

Funktioner som Google XML-video-sitemap og brødkrummer samt WooCommerce SEO er tilgængelige på SEOPress Pro.

Priser:

Som alle andre plugins er SEOPress også gratis og kan downloades på WordPress Repository.

SEOPress tilbyder en premium-plan, der koster $ 39 for 1-års support, der inkluderer opdateringer og kan bruges til ubegrænsede websteder. Det er det billigste alternativ til Yoast, der dækker alle de funktioner, som en webproducent havde brug for.

Besøg SEOPress

4. Rang matematik

Rank Math har mere end 65 funktioner sammen med smarte automatiseringsfunktioner. Det er også let sammenlignet med andre plugins og tilbud på side SEO med brugervenlige indstillinger til at forbedre dit indhold.

Disse muligheder inkluderer tip til nøgleord med fokus på søgeord, permalink-evaluering, skærm med indholdslængde og mange flere. Du kan også tilføje rige uddrag og optimere dine indlæg til op til 5 nøgleord. Så hvis du er nybegynder, kan du bare bruge standardindstillingerne, og du har det godt. Du kan ændre det, når du får fat på det.

Du kan også integrere din Google Search Console med Rank Math. Dette hjælper med at spore din webstedsstatistik og ydeevne direkte fra dit WordPress-dashboard. Du kan endda SEO revidere dit websted med 70 detaljerede SEO-test med professionel henstilling med dets avancerede SEO-værktøjer.

Andre funktioner inkluderer XML-sitemapgenerator, automatiserede SEO-indstillinger, optimerede brødkrummer, SERP-sporing, Google crawl-fejlovervågning, overlejring af GIF eller videoikon på dine sociale miniaturebilleder med mere.

Priser:

Gæt hvad? Det er gratis.

Besøg Rank Math

4. SEO-rammen

SEO Framework har Al indbyggede funktioner, der automatisk optimerer dine sider. Dette er et tidsbesparelsesværktøj og gør plugin let at bruge.

SEO Framework understøtter gratis udvidelser såsom AMP-sider eller fjernelse af HTML-tags, der viser, at SEO Framework bruges. Nogle af de bedste funktioner i SEO Framework er XML Sitemap, Canonical URL-regler, administrerer metadata, åben grafinformation, SEO-score søjler, titler og metabeskrivelser.

SEO Framework er minimalistisk sammenlignet med andre plugins. Dette er mere anvendeligt for professionelle brugere, da de er i stand til at ændre indstillingerne afhængigt af deres behov.

Efter installationen er de fleste indstillinger korrekte for alle: folk, der ved lidt mere om SEO, kan selv ændre disse indstillinger, og alle disse indstillinger er på en side, hvilket gør dem nemme at finde.

Priser:

SEO Framework er også et gratis plugin. Hvis du vil opgradere din plan, kan du vælge mellem deres tre tilbudte planer:

 • Essentials-plan starter fra $ 49, der kun kan bruges op til 2 steder.
 • Premium-plan koster $ 99, der kan bruges op til 4 steder.
 • Forretningsplan kan bruges til otte steder til $ 299.

Konklusion

Så hvis du ikke er en Yoast SEO-fan, kan du prøve et af disse alternativer og se selv, hvilken der fungerer bedst for dig. Jeg er temmelig sikker på, at du ikke går galt med nogen af ​​disse WordPress SEO-plugins.

Find tid til at kigge på hver af deres funktioner og funktionaliteter for at vide, hvad de kan tilbyde, og vælg, hvilken der passer som handske til dine SEO-mål.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map