Yoast SEO-alternativer for å håndtere WordPress SEO som en proff

Yoast SEO er sannsynligvis den mest gjenkjennelige SEO-plugin som tilfredsstiller de praktiske behovene til de fleste WordPress-brukere. Selv om Yoast har kraften til å forbedre SEO-innstillingene på et nettsted, kan det ikke være tilfelle for alle.


Yoast ble knasende og litt slitsom å tilpasse, og gjorde det knapt som en utfordrer i vår liste over de beste SEO-verktøyene i 2019. Så her er de beste alternativene til Yoast SEO som du kan velge for å hjelpe deg med å bygge SEO på din egen webside.

1. Alt i ett SEO-pakke

All In One SEO er det første toppalternativet som erstatter Yoast SEO. Den ble utviklet tre år før Yoast SEO. Det er en flott SEO-plugin for både nybegynnere og utviklere, og har avanserte funksjoner for å se fremover.

Hvorfor er alt i ett SEO et utmerket alternativ til Yoast SEO?

All In One SEO har mange brukere de siste 12 årene, med omtrent 50 millioner installasjoner. Bortsett fra å være et brukervennlig SEO-plugin, tilbyr det mange funksjoner som ligner på Yoast. De har et slankere grensesnitt som også passer bra for nybegynnere og proffer!

Her er noen funksjoner som All In One SEO har å tilby:

 • XML- og bildesidekart-støtte
 • Enkel Google Analytics-integrasjon
 • Automatisk varsling til søkemotorer om nettstedoppdateringer
 • Støtte for SEO i tilpassede innleggstyper
 • Automatisk generering av metakoder
 • Titteloptimalisering for søkemotorer

Som nevnt er All in One SEO bra for nybegynnere, ettersom du kan benytte deg av tjenesten gratis. Du kan bare laste ned dette på WordPress-depotet.

Den har også tre forskjellige Pro Versjon-pakkeplaner: Individuell plan, hvor du kan benytte deg av fra $ 97 for et enkelt nettsted lisens. Hvis du vil støtte mer enn 1 nettsted opp til 10 nettsteder, kan du abonnere på forretningsplanen deres til $ 139.

Selvfølgelig kan de også brukes til ubegrensede nettsteder gjennom byråplanen deres som koster $ 699. Du kan ha WooCommerce-tilgang når du oppgraderer planene dine på Pro-versjonspakkene.

Besøk Alt i ett SEO-pakke

2. Ekorn SEO

Squirrly SEO er en effektiv WordPress SEO-plugin som kan hjelpe eiere av nettstedet til å forbedre SEO-innleggene sine. Squirrly gir abonnentene sine verktøy, assistanse og kunnskap som hver eneste presse-redaktør og eier bør ha.

Den støtter også WooCommerce-produkter for å hjelpe deg med å øke veksten i virksomheten din.

Hvorfor er Squirrly SEO et bedre alternativ til Yoast SEO?

Squirrly SEO tilbyr 200 flotte funksjoner sammenlignet med de andre pluginene. Den lar deg optimalisere hver eneste URL på siden din, noe som er mye i SEO-plugins.

Squirrly SEO lar deg ta full kontroll over hvordan Google vil vise siden din og støtte den til sosiale medier, som er en veldig effektiv markedsføringsstrategi for enhver bedrift. Vær oppmerksom på at du kan få denne funksjonen på Squirrly SEO gratis!

Av de 200 funksjonene i Squirrly SEO er her noen av de beste:

 • SEO live-assistent – sanntidsassistanse for optimalisering av innhold
 • Avansert SEO søkeordundersøkelse – velg blant flere foreslåtte nøkkelord
 • Audit suite – full nettstedanalyse av SEO-ytelse
 • SEO for sosiale medier – Facebook Open Graph, Pinterest Rich Pins, Twitter Cards, etc..
 • Resultatanalyse – Googles rangeringskontroller, overvåker rangeringen av hver side eller innlegg

Flere gode funksjoner er tilgjengelige når du benytter deg av premiumplanene, som inkluderer bloggassistentverktøy, avansert analyse, copyright-fri bilder rett i WordPress-dashbordet, og mange flere.

Priser:

Squirrly SEO er et annet gratis ordpress-plugin, og du kan enkelt oppgradere kontoen til premium-konto, som også gir deg tilgang til flere flotte funksjoner i denne plugin.

Selv om Squirrly SEO kanskje ikke er den billigste pluginen du kan finne, hvis du tror at den tilfredsstiller dine behov, er det verdt pengene!

De har en Pro Plan som koster $ 29.99 per måned, som er tilgjengelig for nesten alle funksjonene og kan brukes opp til syv nettsteder. Hvis du vil ha tilgang til alle Squirrly SEO-funksjonene, kan du benytte forretningsplan for $ 71,99 / måned og kan brukes til syv nettsteder også.

Besøk Squirrly SEO

3. SEOPress

SEOPress er et annet SEO-plugin som kan erstatte Yoast SEO. Det er et på det enkle, raske og pålitelige verktøyet med et vennlig brukergrensesnitt for å administrere alt om SEO.

Hvorfor er SEOPress et utmerket alternativ til Yoast SEO?

SEOPress har også imponerende funksjoner du kan trenge for å forbedre SEO. Noen av de beste funksjonene som SEOPress har å tilby er:

 • Meta-beskrivelser
 • Åpne grafdata
 • Googles kunnskapsgrafikk
 • Kanonisk URL
 • Tilpasset HTML-områdekart
 • Koble sosiale mediekontoer til nettstedet ditt.

Funksjoner som Google XML-video-sitemap og brødsmuler, samt WooCommerce SEO, er tilgjengelige på SEOPress Pro.

Priser:

Som alle andre plugins er SEOPress også gratis og kan lastes ned på WordPress Repository.

SEOPress tilbyr en premiumplan som koster $ 39 for 1-års støtte som inkluderer oppdateringer og kan brukes til ubegrensede nettsteder. Det er det billigste alternativet til Yoast som dekker alle funksjonene som en nettprodusent trengte.

Besøk SEOPress

4. Ranger matematikk

Rank Math har mer enn 65 funksjoner, sammen med smarte automatiseringsfunksjoner. Det er også lett sammenlignet med andre plugins og tilbud på side SEO med brukervennlige alternativer for å forbedre innholdet ditt.

Disse alternativene inkluderer tips om nøkkelord, permalinkevaluering, overvåking av innholdslengde og mange flere. Du kan også legge til rikt utdrag og optimalisere innleggene dine for opptil 5 nøkkelord. Så hvis du er nybegynner, kan du bare bruke standardinnstillingene, og du vil ha det bra. Du kan endre det når du har fått tak i det.

Du kan også integrere Google Search Console med Rank Math. Dette hjelper deg med å spore statistikk og resultater for nettstedet ditt direkte fra WordPress-oversikten. Du kan til og med SEO revidere nettstedet ditt, med 70 detaljerte SEO-tester med profesjonell anbefaling, med sine avanserte SEO-verktøy.

Andre funksjoner inkluderer XML-områdekartgenerator, automatiserte SEO-alternativer, optimaliserte brødsmuler, SERP-sporing, Google crawl-feilovervåking, overleggs-GIF- eller videoikon i sosiale miniatyrbilder og mer..

Priser:

Gjett hva? Det er gratis.

Besøk Rank Math

4. SEO-rammeverket

SEO Framework har Al innebygde funksjoner som automatisk optimaliserer sidene dine. Dette er et tidsbesparende verktøy og gjør plugin-en enkel å bruke.

SEO Framework støtter gratis utvidelser som AMP-sider eller fjerner HTML-taggene som viser at SEO Framework brukes. Noen av de beste funksjonene i SEO Framework er XML-områdekart, kanoniske nettadresseregler, administrerer metadata, åpen grafikkinformasjon, SEO-score barer, titler og metabeskrivelser.

SEO Framework er minimalistisk sammenlignet med andre plugins. Dette er mer aktuelt for profesjonelle brukere, ettersom de er i stand til å endre innstillingene avhengig av deres behov.

Etter installasjon er de fleste innstillinger riktige for alle: folk som vet litt mer om SEO kan endre disse innstillingene selv, og alle disse innstillingene er på en side, noe som gjør dem enkle å finne.

Priser:

SEO Framework er også en gratis plugin. Hvis du vil oppgradere planen din, kan du velge mellom de tre tilbudte planene deres:

 • Essentials-plan starter fra $ 49 som bare kan brukes opp til 2 nettsteder.
 • Premium-plan koster $ 99 som kan brukes opptil 4 nettsteder.
 • Foretaksplan kan brukes til åtte nettsteder for $ 299.

Konklusjon

Så hvis du ikke er Yoast SEO-fan, kan du prøve ut et av disse alternativene og se selv hvilket som fungerer best for deg. Jeg er ganske sikker på at du ikke vil gå galt med noen av disse WordPress SEO-pluginene.

Finn tid til å ta en titt på hver av funksjonene deres og funksjonalitetene for å vite hva de kan tilby, og velg hvilken som passer som hanske til SEO-målene dine.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map