Yoast SEO Alternatívák a WordPress SEO kezelésére, mint egy profi

A Yoast SEO valószínűleg a leginkább felismerhető SEO plugin, amely kielégíti a WordPress legtöbb felhasználójának gyakorlati igényeit. Noha a Yoast rendelkezik bármely weboldal SEO beállításainak javításával, nem mindenki számára ez a helyzet.


Mivel ügyetlen és kissé fárasztó testreszabása, Yoast alig tett versenyzővé a 2019-es legjobb SEO eszközök listája. Tehát itt vannak a Yoast SEO legjobb alternatívái, amelyeket választhat, hogy segítsen a SEO létrehozásában a saját webhelyén.

1. Minden egy SEO csomagban

Az All in One SEO az első legjobb alternatíva a Yoast SEO helyett. Három évvel a Yoast SEO előtt fejlesztették ki. Ez egy nagyszerű SEO beépülő modul mind a kezdőknek, mind a fejlesztőknek, és fejlett funkciókkal is rendelkezik a várakozáshoz.

Miért az All in One SEO kiváló alternatívája a yoo SEO-nak?

Az All In One SEO-nek sok felhasználója van az elmúlt 12 évben, körülbelül 50 millió telepítéssel. Eltekintve attól, hogy felhasználóbarát SEO beépülő modul, számos olyan funkciót kínál, amelyek hasonlóak a Yoasthoz. Vékonyabb felületük van, amely kiválóan alkalmas kezdőknek és profiknak is!

Íme néhány szolgáltatás, amelyet az All in One SEO kínálhat:

 • XML és image webhelytérkép támogatás
 • Könnyű Google Analytics-integráció
 • Automatikus értesítések a keresőmotorok számára a webhely frissítéséről
 • Támogatás a SEO számára az egyedi posta típusokban
 • Automatikus metacímkék generálása
 • Cím optimalizálása keresőmotorok számára

Mint már említettük, az All in One SEO kiválóan használható kezdőknek, mivel ingyenesen vehetik igénybe szolgáltatásaikat. Ezt egyszerűen letöltheti a WordPress lerakatból.

Három különféle Pro verziócsomaggal rendelkezik: Az egyéni csomag, ahol 97 USD-tól igényelhet egyetlen hely licencet. Ha egynél több webhelyet szeretne támogatni, akár 10 webhelyet is, feliratkozhat üzleti tervükre 139 dollárért.

Természetesen felhasználhatók korlátlan helyekre is az ügynökségi tervükön keresztül, amely 699 dollárba kerül. A WooCommerce hozzáféréssel rendelkezik, amikor a Pro verziócsomagjain frissíti a terveit.

Látogasson el az Összes egy SEO csomagba

2. Mókus SEO

A Squirrly SEO egy hatékony WordPress SEO plugin, amely segíthet a webhelytulajdonosoknak javítani SEO hozzászólásaikat. A Squirrly megadja előfizetőinek az eszközöket, segítséget és tudást, amelyet minden szószerkesztőnek és tulajdonosnak rendelkeznie kell.

Támogatja a WooCommerce termékeket is, hogy elősegítse vállalkozásának növekedését.

Miért a Squirrly SEO jobb alternatívája a yoo SEO-nak??

A Squirrly SEO 200 nagyszerű szolgáltatást kínál a többi pluginhoz képest. Ez lehetővé teszi az oldal minden egyes URL-jének optimalizálását, ami nagy jelentőséggel bír a SEO bővítményekben.

A Squirrly SEO lehetővé teszi, hogy teljes mértékben ellenőrizze, hogy a Google hogyan jeleníti meg az oldalt, és jóváhagyja azt a közösségi médiában, ami minden üzleti vállalkozás számára nagyon hatékony marketingstratégia. Vegye figyelembe, hogy ezt a szolgáltatást ingyenesen megszerezheti a Squirrly SEO webhelyen!

A Squirrly SEO 200 funkciója közül néhány a következők közül a legjobb:

 • SEO élő asszisztens – valós idejű segítség a tartalom optimalizálásában
 • Fejlett SEO kulcsszó-kutatás – válasszon több javasolt kulcsszó közül
 • Audit csomag – a weboldal teljes SEO elemzése
 • SEO a szociális média számára – Facebook Open Graph, Pinterest Rich Pins, Twitter kártyák stb.
 • Teljesítményanalitika – A Google rangsor-ellenőrzője figyeli az Ön összes oldalának vagy bejegyzésének rangsorolását

További nagyszerű lehetőségek érhetők el, ha igénybe veszi a prémium terveket, amelyek magukban foglalják a blogírás-asszisztens eszközt, a fejlett elemzést, a szerzői jog nélküli képeket közvetlenül a WordPress irányítópultján és még sok más.

Árazás:

A Squirrly SEO egy másik ingyenes sajtópróba-bővítmény, és könnyedén frissítheti fiókját prémium szintű fiókra, amely lehetővé teszi a bővítmény további nagyszerű tulajdonságainak elérését is..

Bár a Squirrly SEO nem lehet a legolcsóbb plugin, amit találhat, ha úgy gondolja, hogy kielégíti az Ön igényeit, megéri a pénzt!

Pro-tervük van, amely havi 29,99 dollárba kerül, amely szinte az összes szolgáltatáshoz hozzáférhető, és akár hét helyszínen is használható. Ha hozzáférni szeretne az összes Squirrly SEO szolgáltatáshoz, akkor igénybe veheti az üzleti tervet, havonta 71,99 dollárért, és hét helyszínen is felhasználható..

Látogasson el a Squirrly SEO oldalra

3. SEOPnyomás

A SEOPress egy másik SEO plugin, amely felválthatja a Yoast SEO-t. Ez a barátságos felhasználói felülettel rendelkező egyszerű, gyors és megbízható eszköz, amely a SEO minden dolgát kezeli.

Miért a SEOPress kiváló alternatíva a Yoast SEO számára??

A SEOPress lenyűgöző funkciókkal is rendelkezik, amelyekre szüksége lehet a SEO fejlesztéséhez. A SEOPress által kínált legjobb tulajdonságok közül néhány:

 • Metaleírások
 • Nyissa meg a Graph Data menüpontot
 • Google tudásábra
 • Kanonikus URL
 • Egyéni HTML webhelytérkép
 • Csatlakoztassa a közösségi média-fiókokat a webhelyéhez.

Az olyan szolgáltatások, mint a Google XML videóinak webhelytérképe és zsemlemorzsa, valamint a WooCommerce SEO elérhető a SEOPress Pro webhelyen.

Árazás:

Mint minden más plugin, a SEOPress szintén ingyenes és letölthető a WordPress tárolóból.

A SEOPress egy prémium csomagot kínál, amely 39 dollárba kerül egyéves támogatásért, amely frissítéseket tartalmaz és korlátlan helyekre használható. Ez a Yoast legolcsóbb alternatívája, amely lefedi az összes olyan szolgáltatást, amelyre a webes készítőnek szüksége volt.

Látogasson el a SEOPress oldalra

4. Rank matematika

A Rank Math több mint 65 funkcióval rendelkezik, az intelligens automatizálási funkciókkal együtt. Ugyancsak könnyű a többi pluginhez képest, és az oldal SEO ajánlatainak felhasználóbarát lehetőségei vannak a tartalom javítása érdekében.

Ezek a lehetőségek magukban foglalják a fókuszkulcsszó-tippeket, az állandó linkek értékelését, a tartalomhossz-figyelőt és még sok más. Hozzáadhat gazdag kivonatokat is, és akár 5 kulcsszóra optimalizálhatja bejegyzését. Tehát, ha kezdő vagy, használhatja az alapértelmezett beállításokat, és minden rendben lesz. Megváltoztathatja, ha megszerezte.

A Google Search Console-ot a Rank Math programmal is integrálhatja. Ez elősegíti a weboldal statisztikáinak és teljesítményének követését közvetlenül a WordPress irányítópultján. Még SEO ellenőrzést is végezhet webhelyén, 70 részletes SEO teszttel, professzionális ajánlással, fejlett SEO eszközökkel.

Egyéb szolgáltatások közé tartozik az XML webhelytérkép-generátor, az automatikus SEO lehetőségek, az optimalizált zsemlemorzsa, a SERP követése, a Google feltérképezési hibafigyelése, a GIF overlay vagy a video ikon a közösségi miniatűrökön, és még sok más.

Árazás:

Találd ki? Ez ingyenes.

Látogasson el a Rank Math oldalra

4. A SEO keretrendszer

A SEO Framework rendelkezik Al beépített funkciókkal, amelyek automatikusan optimalizálják az Ön oldalait. Ez egy időtakarékos eszköz, és a plugin könnyen használható.

A SEO-keretrendszer támogatja az ingyenes kiterjesztéseket, például az AMP-oldalakat vagy a HTML-címkék eltávolítását, amelyek azt mutatják, hogy a SEO-keretrendszert használják. A SEO-keretrendszer legjobb tulajdonságai közé tartozik az XML webhelytérkép, a Canononic URL-szabályok, a meta adatok kezelése, az Open Graph információk, a SEO pontsávok, a címek és a meta leírások..

A SEO-keretrendszer minimalista, mint a többi plugin. Ez inkább a professzionális felhasználókra vonatkozik, mivel képességeiknek megfelelően módosíthatják a beállításokat.

A telepítés után a legtöbb beállítás mindenkinek helyes: az emberek, akik kissé többet tudnak a SEO-ról, ezeket a beállításokat maguk is megváltoztathatják, és ezek a beállítások egy oldalon vannak, ami könnyű megtalálni őket.

Árazás:

A SEO Framework egy ingyenes bővítmény is. Ha frissíteni szeretné a tervet, választhat a három kínált terv közül:

 • Az Essentials csomag 49 USD-tól kezdődik, és csak 2 webhelyen használható fel.
 • A prémium terv 99 dollárba kerül, amely akár 4 webhelyet is fel lehet használni.
 • Az üzleti terv nyolc helyszínen használható 299 dollárért.

Következtetés

Tehát, ha nem vagy Yoast SEO rajongó, kipróbálhatja ezen alternatívák egyikét, és megnézheti magának, hogy melyik a legmegfelelőbb az Ön számára. Nagyon biztos vagyok benne, hogy nem fog hibásodni ezen WordPress SEO bővítmények egyikével sem.

Keressen időt átnézni az egyes funkciókat és funkciókat, hogy megismerje, mit kínálnak, és válassza ki, melyik megfelel kesztyűnek a SEO céljainak.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map