Yoast SEO-alternativ för att hantera WordPress SEO som en proffs

Yoast SEO är förmodligen den mest igenkännliga SEO-plugin som tillgodoser de praktiska behoven hos de flesta WordPress-användare. Även om Yoast har kraften att förbättra SEO-inställningarna på någon webbplats kan det kanske inte vara fallet för alla.


Att bli klumpig och lite tröttsam att anpassa, Yoast gjorde det knappt som en utmanare i vår lista över de bästa SEO-verktygen för 2019. Så här är de bästa alternativen till Yoast SEO som du kan välja för att hjälpa dig bygga SEO på din egen webbplats.

1. Allt i ett SEO-paket

All In One SEO är det första toppalternativet för att ersätta Yoast SEO. Det utvecklades tre år före Yoast SEO. Det är ett utmärkt SEO-plugin för både nybörjare och utvecklare och har avancerade funktioner att se fram emot också.

Varför är allt i ett SEO ett utmärkt alternativ till Yoast SEO?

All In One SEO har många användare under de senaste 12 åren, med cirka 50 miljoner installationer. Bortsett från att vara ett användarvänligt SEO-plugin, erbjuder det många funktioner som liknar Yoast. De har ett smalare gränssnitt som också är bra för nybörjare och proffs!

Här är några funktioner som All In One SEO har att erbjuda:

 • XML och webbplatskartor för stöd
 • Enkel Google Analytics-integration
 • Automatiska aviseringar till sökmotorer om webbplatsuppdateringar
 • Stöd för SEO i anpassade inläggstyper
 • Automatisk generering av metataggar
 • Titeloptimering för sökmotorer

Som nämnts är All in One SEO bra för nybörjare eftersom du kan utnyttja deras tjänster gratis. Du kan bara ladda ner detta på WordPress-förvaret.

Den har också tre olika Pro-versionspaketplaner: Individuell plan, där du kan använda från $ 97 för en enda webbplatslicens. Om du vill stödja mer än en webbplats upp till 10 webbplatser kan du prenumerera på deras affärsplan till $ 139.

Naturligtvis kan de också användas till obegränsade webbplatser genom sin byråplan som kostar 699 $. Du kan ha WooCommerce-åtkomst när du uppgraderar dina planer på deras Pro-versionpaket.

Besök Allt i ett SEO-paket

2. Squirrly SEO

Squirrly SEO är ett effektivt WordPress SEO-plugin som kan hjälpa webbplatsägare att förbättra sina SEO-inlägg. Squirrly ger sina prenumeranter deras verktyg, hjälp och kunskap som varje ordpressredaktör och ägare bör ha.

Det stöder också WooCommerce-produkter för att hjälpa dig förbättra tillväxten av ditt företag.

Varför är Squirrly SEO ett bättre alternativ till Yoast SEO?

Squirrly SEO erbjuder 200 fantastiska funktioner jämfört med andra plugins. Det låter dig optimera varje URL på din sida, vilket är mycket i SEO-plugins.

Squirrly SEO låter dig ta full kontroll över hur Google kommer att visa din sida och stödja den till sociala medier, vilket är en mycket effektiv marknadsföringsstrategi för alla företag. Observera att du kan få den här funktionen på Squirrly SEO gratis!

Av de 200 funktionerna i Squirrly SEO är här några av de bästa:

 • SEO liveassistent – realtidsstöd för optimering av innehåll
 • Avancerad sökordsundersökning för SEO – välj bland flera föreslagna sökord
 • Revisionssvit – komplett webbplatsanalys av SEO-prestanda
 • SEO för sociala medier – Facebook Open Graph, Pinterest Rich Pins, Twitter Cards, etc..
 • Prestandeanalys – Googles rangkontroll, övervakar rankningen för var och en av dina sidor eller inlägg

Fler fantastiska funktioner är tillgängliga när du utnyttjar premiumplanerna, som inkluderar bloggassistentverktyg, avancerad analys, upphovsrättsfria bilder direkt i din WordPress-instrumentbräda och många fler.

Prissättning:

Squirrly SEO är ett annat gratis ordpress-plugin, och du kan enkelt uppgradera ditt konto till premiumkonto, vilket också ger dig tillgång till fler fantastiska funktioner i detta plugin.

Även om Squirrly SEO kanske inte är det billigaste plugin som du kan hitta, om du tror att det uppfyller dina behov, är det värt pengarna!

De har en Pro-plan som kostar $ 29,99 / månad, som är tillgänglig för nästan alla funktioner och kan användas upp till sju webbplatser. Om du vill ha tillgång till alla Squirrly SEO-funktioner kan du använda affärsplanen för 71,99 USD / månad och kan användas för sju webbplatser också.

Besök Squirrly SEO

3. SEOPress

SEOPress är ett annat SEO-plugin som kan ersätta Yoast SEO. Det är ett på det enkla, snabba och pålitliga verktyget med ett vänligt användargränssnitt för att hantera allt om SEO.

Varför är SEOPress ett utmärkt alternativ till Yoast SEO?

SEOPress har också imponerande funktioner som du kan behöva för att förbättra din SEO. Några av de bästa funktionerna som SEOPress har att erbjuda är:

 • Meta-beskrivningar
 • Öppna grafdata
 • Googles kunskapsdiagram
 • Kanonisk URL
 • Anpassad HTML-webbplatskarta
 • Länka dina sociala mediekonton till din webbplats.

Funktioner som Google XML-video-webbplatskarta och brödsmulor samt WooCommerce SEO är tillgängliga på SEOPress Pro.

Prissättning:

Som alla andra plugins är SEOPress också gratis och kan laddas ner på WordPress Repository.

SEOPress erbjuder en premiumplan som kostar $ 39 för 1-års support som inkluderar uppdateringar och kan användas för obegränsade webbplatser. Det är det billigaste alternativet till Yoast som täcker alla funktioner som en webbtillverkare behövde.

Besök SEOPress

4. Ranka matematik

Rank Math har mer än 65 funktioner, tillsammans med smarta automatiseringsfunktioner. Det är också lätt jämfört med andra plugins och erbjudanden på SEO-sidan med användarvänliga alternativ för att förbättra ditt innehåll.

Dessa alternativ inkluderar tips för nyckelord, utvärdering av permalänk, övervakning av innehållslängd och många fler. Du kan också lägga till rika utdrag och optimera dina inlägg för upp till fem sökord. Så om du är nybörjare kan du bara använda standardinställningarna och du kommer att ha det bra. Du kan ändra det när du får tag på det.

Du kan också integrera din Google Search Console med Rank Math. Detta hjälper dig att spåra din webbplatsstatistik och prestanda direkt från din WordPress-instrumentpanel. Du kan till och med SEO granska din webbplats med 70 detaljerade SEO-test med professionell rekommendation, med dess avancerade SEO-verktyg.

Andra funktioner inkluderar XML-webbplatskartgenerator, automatiserade SEO-alternativ, optimerade brödsmulor, SERP-spårning, Google-crawlfelövervakning, överlägg GIF eller videoikon i dina sociala miniatyrer och mer.

Prissättning:

Gissa vad? Det är gratis.

Besök Rank Math

4. SEO-ramverket

SEO Framework har Al inbyggda funktioner som automatiskt optimerar dina sidor. Detta är ett tidsbesparande verktyg och gör plugin enkelt att använda.

SEO Framework stöder gratis tillägg som AMP-sidor eller ta bort HTML-taggar som visar att SEO Framework används. Några av de bästa funktionerna i SEO Framework är XML-webbplatskarta, Canonical URL-regler, hanterar metadata, öppen grafinformation, SEO-poängfält, titlar och metabeskrivningar.

SEO Framework är minimalistiskt jämfört med andra plugins. Detta är mer tillämpligt för professionella användare eftersom de kan ändra inställningarna beroende på deras behov.

Efter installationen är de flesta inställningar korrekta för alla: personer som vet lite mer om SEO kan ändra dessa inställningar själva, och alla dessa inställningar finns på en sida, vilket gör dem lätta att hitta.

Prissättning:

SEO Framework är också ett gratis plugin. Om du vill uppgradera din plan kan du välja mellan de tre erbjudna planerna:

 • Essentials-planen börjar från $ 49 som endast kan användas upp till två webbplatser.
 • Premiumplan kostar 99 dollar som kan användas upp till fyra webbplatser.
 • Företagsplan kan användas för åtta platser för $ 299.

Slutsats

Så om du inte är ett Yoast SEO-fan kan du prova ett av dessa alternativ och se själv vilket som fungerar bäst för dig. Jag är ganska säker på att du inte kommer att gå fel med något av dessa WordPress SEO-plugins.

Hitta tid att titta på var och en av deras funktioner och funktioner för att veta vad de kan erbjuda och välj vilken som passar som handske till dina SEO-mål.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map