Yoast SEO Alternatieven om WordPress SEO als een professional te behandelen

Yoast SEO is waarschijnlijk de meest herkenbare SEO-plug-in die voldoet aan de praktische behoeften van de meeste WordPress-gebruikers. Hoewel Yoast de kracht heeft om de SEO-instellingen van elke website te verbeteren, is dit misschien niet voor iedereen het geval.


Yoast werd onhandig en een beetje vermoeiend om aan te passen en haalde het nauwelijks als een kanshebber onze lijst met de beste SEO-tools van 2019. Hier zijn dus de beste alternatieven voor Yoast SEO die u kunt kiezen om u te helpen bij het bouwen van SEO op uw eigen website.

1. Alles in één SEO-pakket

All In One SEO is het eerste beste alternatief om Yoast SEO te vervangen. Het is drie jaar voor Yoast SEO ontwikkeld. Het is een geweldige SEO-plug-in voor zowel beginners als ontwikkelaars en heeft ook geavanceerde functies om naar uit te kijken.

Waarom is alles in één SEO een uitstekend alternatief voor Yoast SEO?

All In One SEO heeft de afgelopen 12 jaar veel gebruikers gehad, met ongeveer 50 miljoen installaties. Behalve dat het een gebruiksvriendelijke SEO-plug-in is, biedt het veel functies die vergelijkbaar zijn met Yoast. Ze hebben een slankere interface die ook geweldig is voor beginners en professionals!

Hier zijn enkele functies die All In One SEO te bieden heeft:

 • Ondersteuning voor XML en afbeeldingen van sitemap
 • Eenvoudige Google Analytics-integratie
 • Automatische meldingen aan zoekmachines van site-updates
 • Ondersteuning voor SEO in aangepaste berichttypen
 • Automatische generatie van metatags
 • Titeloptimalisatie voor zoekmachines

Zoals eerder vermeld, is All in One SEO geweldig voor beginners, omdat u hun service gratis kunt gebruiken. Je kunt dit eenvoudig downloaden in de WordPress-repository.

Het heeft ook drie verschillende Pro Version Package-abonnementen: het individuele plan, waar u vanaf $ 97 kunt profiteren voor een enkele sitelicentie. Als u meer dan 1 site tot 10 sites wilt ondersteunen, kunt u zich abonneren op hun bedrijfsplan voor $ 139.

Natuurlijk kunnen ze ook worden gebruikt voor onbeperkte sites via hun Agency Plan, dat $ 699 kost. U kunt WooCommerce-toegang krijgen wanneer u uw plannen upgradet op hun Pro-versiepakketten.

Bezoek All in One SEO Pack

2. Squirrly SEO

Squirrly SEO is een effectieve WordPress SEO-plug-in die website-eigenaren kan helpen hun SEO-berichten te verbeteren. Squirrly geeft zijn abonnees hun tools, hulp en kennis die elke redacteur en eigenaar van een woord in de pers zou moeten hebben.

Het ondersteunt ook WooCommerce-producten om u te helpen de groei van uw bedrijf te verbeteren.

Waarom is Squirrly SEO een beter alternatief voor Yoast SEO?

Squirrly SEO biedt 200 geweldige functies in vergelijking met de andere plug-ins. Hiermee kunt u elke afzonderlijke URL van uw pagina optimaliseren, wat een groot voordeel is in SEO-plug-ins.

Met Squirrly SEO kunt u volledige controle krijgen over hoe Google uw pagina weergeeft en deze onderschrijft op sociale media, wat een zeer effectieve marketingstrategie is voor elk bedrijf. Houd er rekening mee dat u deze functie gratis bij Squirrly SEO kunt krijgen!

Van de 200 functies van Squirrly SEO zijn hier enkele van de beste:

 • SEO live-assistent – realtime assistentie voor contentoptimalisatie
 • Geavanceerd SEO-zoekwoordonderzoek – kies uit verschillende voorgestelde zoekwoorden
 • Audit suite – volledige website-analyse van SEO-prestaties
 • SEO voor sociale media – Facebook Open Graph, Pinterest Rich Pins, Twitter Cards, enz.
 • Prestatieanalyse – Google rankchecker, bewaakt de ranking van elk van uw pagina’s of berichten

Er zijn nog meer geweldige functies beschikbaar wanneer u gebruikmaakt van de premium-abonnementen, waaronder de assistent-tool voor bloggen, geavanceerde analyses, auteursrechtvrije afbeeldingen in uw WordPress-dashboard en nog veel meer.

Prijzen:

Squirrly SEO is een andere gratis plug-in voor woordpersen en u kunt uw account eenvoudig upgraden naar een premium-account, waarmee u ook toegang krijgt tot meer geweldige functies van deze plug-in.

Hoewel Squirrly SEO misschien niet de goedkoopste plug-in is die u kunt vinden, is het het geld waard als u denkt dat het aan uw behoeften voldoet!

Ze hebben een Pro-abonnement dat $ 29,99 / maand kost, dat voor bijna alle functies toegankelijk is en tot zeven sites kan worden gebruikt. Als je toegang wilt hebben tot alle Squirrly SEO-functies, kun je gebruik maken van Business Plan voor $ 71,99 / maand en kan het ook voor zeven sites worden gebruikt.

Bezoek Squirrly SEO

3. SEOPress

SEOPress is een andere SEO-plug-in die Yoast SEO kan vervangen. Het is een van de eenvoudige, snelle en betrouwbare tools met een vriendelijke gebruikersinterface om alles over SEO te beheren.

Waarom is SEOPress een uitstekend alternatief voor Yoast SEO?

SEOPress heeft ook indrukwekkende functies die u mogelijk nodig heeft om uw SEO te verbeteren. Enkele van de beste functies die SEOPress te bieden heeft, zijn:

 • Metabeschrijvingen
 • Open Grafiekgegevens
 • Google Knowledge Graph
 • Canonieke URL
 • Aangepaste HTML-sitemap
 • Koppel uw sociale media-accounts aan uw site.

Functies zoals Google XML-videositemap en breadcrumbs, evenals WooCommerce SEO, zijn beschikbaar bij SEOPress Pro.

Prijzen:

Net als alle andere plug-ins is SEOPress ook gratis en kan worden gedownload op de WordPress Repository.

SEOPress biedt een premium-abonnement dat $ 39 kost voor 1-jarige ondersteuning met updates en kan worden gebruikt voor onbeperkte sites. Het is het goedkoopste alternatief voor Yoast dat alle functies omvat die een webmaker nodig had.

Bezoek SEOPress

4. Rank Math

Rank Math heeft meer dan 65 functies, samen met slimme automatiseringsfuncties. Het is ook licht van gewicht in vergelijking met andere plug-ins en aanbiedingen op pagina-SEO met gebruiksvriendelijke opties om uw inhoud te helpen verbeteren.

Deze opties omvatten tips voor focuszoekwoorden, permalink-evaluatie, inhoudslengtemonitor en nog veel meer. U kunt ook rich snippets toevoegen en uw berichten optimaliseren voor maximaal vijf zoekwoorden. Dus als je een beginner bent, kun je gewoon de standaardinstellingen gebruiken en het komt goed. Je kunt het veranderen als je het eenmaal onder de knie hebt.

Je kunt je Google Search Console ook integreren met Rank Math. Dit helpt bij het volgen van uw websitestatistieken en prestaties rechtstreeks vanuit uw WordPress-dashboard. U kunt zelfs uw website auditen, met 70 gedetailleerde SEO-tests met professionele aanbeveling, met zijn geavanceerde SEO-tools.

Andere functies zijn onder meer XML-sitemapgenerator, geautomatiseerde SEO-opties, geoptimaliseerde breadcrumbs, SERP-tracking, Google-crawlfoutbewaking, overlay GIF of videopictogram op uw sociale miniaturen en meer.

Prijzen:

Raad eens? Het is gratis.

Bezoek Rank Math

4. Het SEO-framework

SEO Framework heeft ingebouwde functies die uw pagina’s automatisch optimaliseren. Dit is een tijdbesparende tool en maakt de plug-in gemakkelijk te gebruiken.

SEO Framework ondersteunt gratis extensies zoals AMP-pagina’s of het verwijderen van de HTML-tags die laten zien dat The SEO Framework wordt gebruikt. Enkele van de beste eigenschappen van SEO Framework zijn XML Sitemap, Canonical URL Rules, Manages Meta Data, Open Graph Information, SEO score bars, Titles en Meta Descriptions.

SEO Framework is minimalistisch in vergelijking met andere plug-ins. Dit is meer van toepassing op professionele gebruikers omdat ze in staat zijn om de instellingen te wijzigen afhankelijk van hun behoeften.

Na installatie zijn de meeste instellingen voor iedereen correct: mensen die wat meer weten over SEO kunnen deze instellingen zelf wijzigen, en al deze instellingen staan ​​op één pagina, waardoor ze gemakkelijk te vinden zijn.

Prijzen:

SEO Framework is ook een gratis plug-in. Als u uw plan wilt upgraden, kunt u kiezen uit hun drie aangeboden plannen:

 • Het Essentials-abonnement begint vanaf $ 49 en kan maximaal 2 sites gebruiken.
 • Premium-abonnement kost $ 99 dat tot 4 sites kan worden gebruikt.
 • Enterprise-abonnement kan worden gebruikt voor acht sites voor $ 299.

Conclusie

Dus, als u geen Yoast SEO-fan bent, kunt u een van deze alternatieven uitproberen en zelf zien welke het beste voor u werkt. Ik ben er vrij zeker van dat je met geen van deze WordPress SEO-plug-ins fout gaat.

Vind tijd om al hun kenmerken en functionaliteiten te bekijken om te weten wat ze kunnen bieden en selecteer welke als een handschoen past bij uw SEO-doelen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector