Vuoden 2020 parhaat SEO-työkalut

SEO: n mutkikkaassa maailmassa on helppo eksyä, varsinkin kun olet aloittelija – sinulla ei ole aavistustakaa mistä aloittaa, eikä missään etenemissuunnitelmassa kerrota, mihin suuntaan mennä. SEO-työkaluja on saatavana useita – niin monia, että on helpompaa kadottaa tiesi kuin johtaa oikealle tielle.


Tosiasia, että tarvitset näitä SEO-työkaluja. Korkeampi myynti, rakennusvaltuudet ja muutama lisää mahdollisuuksia ovat vaarassa, miksi haluat keskittyä SEO-strategiaasi. Sinulle onnea, opastamme sinut markkinoiden parhaiden SEO-työkalujen läpi ja mikä teki niistä parhaita.

Mikä on SEO ja miten se toimii?

Hakukoneoptimointi (SEO) on yksi digitaalisen markkinoinnin näkyvimmistä näkökohdista, koska siihen sisältyy pääasiassa verkkosivustosi sijoituksen parantaminen hakukoneessa.

Mitä korkeampi avainsanasi sijoittuvat Googlessa, sitä suuremmat potentiaaliset lukijat tai kävijät napsauttavat verkkosivustosi mahdollisuuksia. Jos verkkosivustosi on ensimmäinen linkki Google-hakutulossivulla, saat todennäköisemmin 30% kävijöiden napsautuksista.

Kun käyttäjä etsii tiettyä avainsanaasi kapeallasi, haluat verkkosivustosi olevan sivutuloksen yläreunassa.

Luomalla erittäin informatiivista ja arvokasta sisältöä, joka auttaa Internet-käyttäjiä, ja tekemästä verkkosivustosi mobiiliystävälliseksi, samoin kuin linkittämällä linkkejä tai vastaanottamalla linkkejä verkkosivustollesi korkeinta yleisöä käyttäviltä verkkosivustoilta, voidaan parantaa SEO-tasoa.

Tässä on parhaat SEO-työkalut, joita sinun tulisi käyttää:

Ensinnäkin on olemassa kolme tärkeintä SEO-työkalua, joita kaikki käyttävät.

  • SEMrush
  • Ahrefs
  • Moz

Kaikki nämä kolme luokitellaan yhdeksi parhaimmista SEO-työkaluista niiden sijoitusseurannalla, linkkianalyysillä ja avainsanatutkimusominaisuuksilla.

Kun olet valinnut jonkin näistä, suosittelen, että valitset ilmaisen työkalun, kuten Google Analytics ja Google Search Console.

SEMrush – Paras SEO-työkalu aloittelijoille

Jos olet vasta aloittamassa SEO: lla, suosittelen käyttämään SEMrush-ohjelmaa. Se on helpoin käyttää verrattuna Moziin ja Ahrefsiin.

Lisäksi se on ollut SEO-yhteisön fani-suosikki. Jopa SEO-asiantuntijoita hämmästyttää sen uskomattomista ominaisuuksista.

SEMrush-sovelluksen avulla sinulla on helppo pääsy raporteihin sijoituksistasi ja siihen tehdyistä muutoksista sekä suosituksia parempaan sijoitukseen. Siinä on linkkianalyysi, kilpailututkimus ja avainsanatutkimus. Ilmainen vaihtoehto avainsanatutkimukselle on Ubersuggest.

Tämä tarkoittaa, että sinulla on kaikki mitä tarvitset turhauttamatta itseäsi.

SEMrush alkaa hinnasta 99,95 dollaria kuukaudessa.

Käy SEMrushissa

Ahrefs – Paras SEO-työkalu kokeneille käyttäjille

Ahrefs on yksi asiantuntijoiden suosittelemista SEO-työkaluista. Se on Googlen jälkeen toiseksi suurin verkkosivusto-indeksoija.

Sen ominaisuus, nimeltään Site Audit, on yksi markkinoiden parhaista SEO-analyysityökaluista. Se kertoo, mikä verkkosivustosi osa tarvitsee päivitystä ja parannusta. Tämä auttaa sinua saamaan korkeamman sijoituksen hakukoneissa.

SEO-asiantuntijalle se on helpotus. Jos olet aloittelija, saatat päätyä naarmuuntelemaan päätäsi hämmennykseen. Mutta jos tiedät tarkalleen mitä haluat ja olet päättänyt oppia ja saada sen, Ahrefs on täydellinen SEO-työkalu sinulle.

Jos aiot tehdä paljon linkkien luomista, Ahrefsin linkkianalyysitoiminto on hyvä verrattuna muihin SEO-työkaluihin. Joten oppimiskäyrän läpikäynti on sen arvoista.

Jos haluat hiipiä kilpailijasi linkkeistä, voit tehdä niin Ahrefsin kanssa. Ja jos haluat tietää kaikkein linkitetyimmän sisällön sisällöstä, Ahrefsillä on tämä ominaisuus.

Voit hankkia kokeiluversion Ahrefsista 7 dollarilla seitsemän päivän ajan. Sen säännöllinen suunnitelma alkaa 99 dollaria kuukaudessa.

Käy Ahrefsissa

Yoast SEO – Paras WordPress SEO -laajennus

Jos sinulla on WordPress-verkkosivusto, niin Yoast on käytön kannalta tärkein WordPress SEO -laajennus. SEO laajennuksia voi olla tuhat, mutta mielestäni Yoast on erittäin helppo käyttää. Hienoja vaihtoehtoja ovat SEOPress ja RankMath.

Se automatisoi paljon SEO-tehtäviä sekä optimoi otsikon, kuvauksen, URL-osoitteen, sisällönkuvauskentät, sisällön ja paljon muuta. Siinä on myös edistyneimmät XML-sivukarttatoiminnot.

Yoast on ilmainen, ja jopa ilmainen versio riittää jo. Mutta tietysti, jos haluat lisää ominaisuuksia, kuten usean avainsanan optimoinnin ja sosiaalisen kanavan esikatselut, voit päivittää premium-suunnitelmaan, joka alkaa 89 dollarista..

Käy Yoast SEO: ssä

Screaming Frog SEO Spider – Paras SEO-indeksointityökalu

Jos sinulla on suuri verkkosivusto, jossa on tuhansia URL-osoitteita, et voi koskaan käydä verkkosivuston läpi manuaalisesti. Indeksointi ja suurten sivustojen tarkistaminen voi olla todellinen taistelu, varsinkin kun sinulla ei ole omaa indeksointityökalua näiden tehtävien suorittamiseen.

Ahrefs, Moz ja SEMrush ovat melko perustarkastustyökaluja tällaisille tavaroille. Tarvitset siis sivuston indeksoijaa, kuten Screaming Frog SEO Spider.

Mikä se on ja miten se toimii? Se on verkkosivusto-indeksointirobotti, joka indeksoi verkkosivustosi URL-osoitteet ja tarkistaa keskeiset elementit ja analysoi teknistä ja paikan päällä olevaa SEO: ta. Löydät myös joitain virheitä, jotka olet tehnyt sivuston rakentamisessa.

Voit saada ilmaisen version etsimään rikkoutuneita linkkejä, virheitä ja uudelleenohjauksia, analysoimaan sivujen otsikoita ja metatietoja, luomaan XML-sivustokarttoja ja etsimään kopioitavia sivuja. Mutta jos haluat lisäominaisuuksia, kuten Google Analytics -integraation, Search Console -integraation ja linkkimetri-integraation, siirry maksettuun versioon hintaan 149,00 £ vuodessa..

Tässä temppu on rekisteröityä ja maksaa muutaman kuukauden puhdistaessasi sivustoasi, ja peruuttaa tilauksesi, kun olet valmis.

Mutta jos teet useita tarkastuksia kuukaudessa, mene pitkäaikaiseen tilaukseen.

Käy Screaming Frog SEO Spider -sivustolla

Pitchbox – Paras tiedotustyökalu

Jos suunnittelet yhteydenottoa linkkien luomiseen, haluaisin vain varoittaa, että voi olla erittäin tylsää tehdä tiedotusprojekteja, joissa käytetään vain Gmailia ja Google Sheetiä.

Yhteystietojen seuraaminen, heidän kanssaan koordinoiminen ja mallien päivittäminen voi olla erittäin aikaa vievää.

Se ei ole, jos sinulla on tehokas työkalu automatisoidaksesi sinulle ulottuvuuden. Pitchbox löytää sinulle yhteystiedot ja seuraa niitä. Lisäksi se automatisoi sinulle sähköpostien seurannan.

Käy Pitchboxissa

Googlen ilmaiset työkalut

Älä aliarvioi Googlen ilmaisten työkalujen, kuten Google Analyticsin ja Google Search Consolen, tehokkuutta. He ovat molemmat maailmanluokkaa.

Pidän Google Analyticsia parhaaksi verkkosivustojen analysointityökaluksi. Google Analytics on ilmainen työkalu yritystietojen analysointiin.

Useimmat ihmiset käyttävät Google Analyticsia vain verkkosivustonsa kokonaisliikenteen tarkistamiseen. Mutta siinä on enemmän. Google Analyticsin avulla tiedät tarkat liikenteen lähteet ja verkkosivustosi sivut tuovat sinulle liikennettä.

Kun olet asentanut Google Analyticsin, määritä myös Google Search Console. Se on toinen ilmainen työkalu, jonka avulla voi saada todellisia avainsanatietoja Googlelta. Voit myös saada muita tietoja, kuten verkkosivustosi virheet, näyttökerta- ja napsautustiedot sekä hakemistosivut.

Google Search Console auttaa sinua ymmärtämään verkkosivustosi kävijöiden käyttäytymistä, jotta voit optimoida verkkosivustosi parempaan sijoitukseen hakutulossivuilla. Lisäksi mobiililaitteiden käytettävyysraportti tuo esiin URL-osoitteet, joissa on käytettävyysongelmia mobiililaitteissa selaamisen aikana.

Muista, että älä työskentele verkkosivustollasi asentamatta sekä Google Analytics- että Search Console -työkaluja.

Sinun päätöksentekoprosessisi

Joten anna minun opastaa sinua päätöksenteossa SEO-matkallasi. Valitse ensin yksi SEO-työkaluista – SEMrush, Ahrefs tai Moz. Asenna sitten SEO-laajennus WordPress-verkkosivustoosi.

Jos verkkosivustosi on valtava, asenna edistynyt SEO-indeksointityökalu. Lisää linkkityökalu, jos linkit rakennat.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, älä unohda ilmaisia ​​työkaluja: Google Analytics ja Google Search Console.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector