Καλύτερο δωρεάν εργαλείο έρευνας λέξεων-κλειδιών – Ubersuggest

Είστε κουρασμένοι από την χρονοβόρα διαδικασία της έρευνας λέξεων-κλειδιών σε μια ατελείωτη λίστα άχρηστων λέξεων; Εάν ναι, τότε δεν είστε μόνοι. Έχω πάει και εκεί. Ξέρω πώς είναι να πηγαίνεις από τη μία λέξη στην άλλη για να αναζητήσω τη σωστή λέξη. Είναι πολύ απογοητευτικό, σωστά?


Για να είστε επιτυχημένοι, χρειάζεστε δύο πράγματα – σταθερή προσπάθεια και τις σωστές λέξεις-κλειδιά. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ξοδεύετε ολόκληρη την ημέρα σας κάνοντας έτσι. Όπως λένε, δουλέψτε έξυπνα.

Η έρευνα με λέξεις-κλειδιά παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο SEO. Πηγαίνουν οι μέρες που ψάχνετε χειροκίνητα λέξεις-κλειδιά. Σήμερα, με τα σωστά εργαλεία και τις σωστές στρατηγικές, η έρευνα λέξεων-κλειδιών δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας ενημερώσω για το πώς μπορείτε να κάνετε την έρευνα λέξεων-κλειδιών ευκολότερη και ταχύτερη χρησιμοποιώντας το Neers Patgest’s Neil Patel. Ναι, δεν χρειάζεται να ιδρώνετε καθόλου.
Πριν προχωρήσουμε περαιτέρω, είναι σημαντικό να ορίσουμε τι είναι η έρευνα λέξεων-κλειδιών.

Τι είναι η έρευνα λέξεων-κλειδιών?

Η έρευνα με λέξεις-κλειδιά είναι απλώς η διαδικασία εύρεσης εναλλακτικών όρων αναζήτησης που θα εισήγαγαν οι άνθρωποι στο Google όταν αναζητούν κάτι. Βασικά, θέλετε να μεταβούν στον ιστότοπό σας επειδή όσο υψηλότερη είναι η κίνηση στον ιστότοπό σας, τόσο υψηλότερη είναι η κατάταξή σας στο Google. Ίσως, ένα καλό περιεχόμενο με τις σωστές λέξεις-κλειδιά μπορεί να σας κάνει να φτάσετε στην πρώτη σελίδα του Google.

Για παράδειγμα, σκοπεύετε να αγοράσετε ένα νέο τηλέφωνο. Πριν αγοράσετε ένα, πιθανότατα έχετε πολλές ερωτήσεις όπως ποιο είναι το καλύτερο μοντέλο τηλεφώνου σήμερα, πόσο θα σας κοστίσει και πολλά άλλα. Για να βρείτε απαντήσεις στην ερώτησή σας, θα κατευθυνθείτε στο Google.

Από την άλλη πλευρά, ας πούμε ότι έχω ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που πωλεί τηλέφωνα. Αυτό που πρόκειται να κάνω είναι να μάθω τι ψάχνουν οι άνθρωποι για τηλέφωνα. Θα ανακαλύψω τις κοινές λέξεις-κλειδιά που εισάγετε όποτε ψάχνετε κάτι στο Google.
Το θέμα είναι ότι υπάρχουν πολλές λέξεις-κλειδιά που εμφανίζονται. Μερικά από αυτά μπορεί να είναι άχρηστα και η κατάταξή τους θα απαιτούσε πολύ χρόνο. Εδώ μπαίνουν στη σκηνή εργαλεία έρευνας λέξεων-κλειδιών όπως το Ubersuggest.

Τι είναι λοιπόν το Ubersuggest?

Το Ubersuggest είναι ένα δωρεάν εργαλείο έρευνας λέξεων-κλειδιών που ανήκει στον Neil Patel, blogger και επιχειρηματίας ταυτόχρονα. Η ιστορία πίσω από το Ubersuggest είναι ότι ο Neil Patel θέλει να οδηγήσει περισσότερη επισκεψιμότητα στον ιστότοπό του και αυτό που έκανε ήταν ότι αγόρασε το Ubersuggest και το έκανε ελεύθερο για χρήση από όλους. Στη συνέχεια, το ενσωμάτωσε στον ιστότοπό του, ο οποίος τελικά δημιούργησε περισσότερη επισκεψιμότητα με επιτυχία.

Το Ubersuggest είναι πολύ πιο γρήγορο από άλλα εργαλεία έρευνας λέξεων-κλειδιών και επιτρέπει τη λήψη της λίστας λέξεων-κλειδιών με ένα μόνο κλικ. Είναι ένας γρήγορος, εύκολος και αξιόπιστος τρόπος να έχετε τις καλύτερες λέξεις-κλειδιά για τα άρθρα σας. Σας επιτρέπω επίσης να αντιγράψετε και να επικολλήσετε τις λέξεις-κλειδιά όσο μπορείτε εύκολα να φιλτράρετε τις λέξεις-κλειδιά.

Βασικά, το Ubersuggest κάνει τέσσερα πράγματα που είναι τα εξής:

Επισκόπηση έρευνας λέξεων-κλειδιών

Όταν εισάγετε μια λέξη-κλειδί στο Ubersuggest, θα σας δώσει μια επισκόπηση του πόσο επισκεψιμότητα και πόσες αναζητήσεις υπάρχουν για τη λέξη-κλειδί κάθε μήνα.
Για παράδειγμα, θα εισαγάγω “Best Smartphones for 2018” ως τη λέξη-κλειδί μου. Το Ubersuggest θα μου δείξει κάτι τέτοιο.

Πρόταση λέξης-κλειδιού

Εκτός από την επισκόπηση λέξεων-κλειδιών, το Ubersuggest παρέχει επίσης ιδέες λέξεων-κλειδιών. Όταν λέμε ιδέες για λέξεις-κλειδιά, αυτές είναι άλλες λέξεις-κλειδιά που σχετίζονται με αυτό που έχετε εισαγάγει και αναζητάται συχνά από πολλούς. Μπορείτε να περιορίσετε τη λίστα των προτεινόμενων λέξεων-κλειδιών, προκειμένου να επιλέξετε ευκολότερα ποια είναι η καλύτερη.

Δυσκολία λέξεων-κλειδιών

Το Ubersuggest σάς δίνει επίσης τη δυσκολία της λέξης-κλειδιού καταγράφοντας τους ιστότοπους που έχουν τον μεγαλύτερο αριθμό επισκεψιμότητας όταν πρόκειται για αυτήν τη λέξη-κλειδί. Σας ενημερώνει πόσες φορές τα άρθρα έχουν κοινοποιηθεί, κάτι που θα σας δώσει μια ιδέα για το πόσο ανταγωνιστικά είναι τα άρθρα. Η γνώση του επιπέδου δυσκολίας της λέξης-κλειδιού σας θα σας δώσει την ιδέα ότι πρέπει να την βελτιώσετε.

Ανταγωνιστική ευφυια

Το Ubersuggest σας επιτρέπει να μάθετε ποιος είναι στην πρώτη θέση για μια συγκεκριμένη λέξη-κλειδί. Δείχνει επίσης ποιος πληρώνει για κάθε πληρωμή ανά κλικ. Τι περισσότερο? Θα σας δείξει την απώλεια των ανταγωνιστών σας και το αντίγραφο της διαφήμισής τους.

Με δεδομένα τέτοια δεδομένα, μπορείτε ήδη να καταλάβετε εάν η λέξη-κλειδί σας αξίζει στόχευση ή όχι. Μπορείτε να γνωρίζετε εάν η λέξη-κλειδί είναι άξια είναι οι ανταγωνιστές σας υποβάλλουν προσφορές για συγκεκριμένες φράσεις.

Πώς λειτουργεί το Ubersuggest?

 1. Το Ubersuggest είναι πολύ εύκολο και πολύ απλό στη χρήση. Πρέπει να κάνετε μόνο τα ακόλουθα βήματα για να βρείτε τη σωστή λέξη-κλειδί για τον ιστότοπό σας.
 2. Εγκαταστήστε το πρόσθετο στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome ή Firefox μεταβαίνοντας στη διεύθυνση ubbersuggest.com.
 3. Μεταβείτε στο Ubersuggest.io. Το Ubersuggest μπορεί να προστεθεί ως επέκταση είτε στο Chrome είτε στον Firefox, όλα εξαρτώνται από το τι χρησιμοποιείτε.
 4. Εισαγάγετε την πρόταση λέξεων-κλειδιών στη γραμμή αναζήτησης.
 5. Επιλέξτε την πηγή σας από το αναπτυσσόμενο μενού. Η Ubersuggest χρησιμοποιεί τον Ιστό ως την προεπιλεγμένη πηγή, αλλά μπορείτε να επιλέξετε να ανεβάσετε το ίδιο το αρχείο ή να το πάρετε από το YouTube και άλλες πηγές.
 6. Επιλέξτε τη γλώσσα. Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες γλώσσες από τις οποίες μπορείτε να διαλέξετε – από τα αγγλικά στα ισπανικά και όλα τα ενδιάμεσα.
 7. Θα εμφανιστούν οι προτάσεις λέξεων-κλειδιών, τα στατιστικά και όλα. Το Ubersuggest σας επιτρέπει να κάνετε τα εξής:
  • Φιλτράρετε το αποτέλεσμα με μια συγκεκριμένη λέξη-κλειδί
  • Αναζήτηση αποτελεσμάτων με αλφαβητική σειρά
  • Λήψη λέξεων-κλειδιών ως αρχείο κειμένου

Το Ubersuggest είναι πραγματικά πολύ μεγάλο λαμβάνοντας υπόψη ότι είναι δωρεάν. Μπορείτε σίγουρα να ξεφύγετε από οποιοδήποτε θέμα. Όταν το δοκίμασα προσωπικά, είναι εκπληκτικό με το πόσο γρήγορα εμφανίζονται τα αποτελέσματα. Είναι ένα ισχυρό εργαλείο που κάνει όλες τις βαριές δουλειές για εσάς και σας δίνει το αποτέλεσμα σε ένα εύχρηστο πακέτο.

Λαμβάνοντας υπόψη πόσο ανταγωνιστική είναι η αγορά σήμερα, το να ξέρεις πώς να ξεχωρίζεις είναι μεγάλη υπόθεση. Σίγουρα, η διαδικασία δεν είναι εύκολη, αλλά σίγουρα θα αξίζει τον κόπο στο τέλος. Για να φτάσετε στην κορυφή του διαγωνισμού, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τι θα σας ανεβάσει και τι θα σας διευκολύνει.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector