Skrivning af SEO-venligt indhold – En begynder til avanceret guide

Alle kan skrive en artikel, men en SEO-optimeret artikel er et helt andet boldspil. ALLE ønsker det sted 1 på Googles sider med søgemaskiner, især for disse højtrafikale nøgleord. Hvis det er tilfældet, skal du mestre at skrive SEO-optimeret indhold, hvor du optimerer hvert indlæg eller side med specifikke nøgleord. Med disse dyrebare søgeord strategisk fremhævet i dine artikler, vil søgemaskiner nemt bemærke din indsats og rangere dine sider bedre end andre.


Hvis ingen besøger din side, selvom du skriver de bedste artikler, er det, du laver, en meningsløs bestræbelse. At sikre, at dit indhold er SEO-venligt, er uden tvivl en TOP prioritet, hvis du stræber efter vækst på dit websted eller din virksomhed.

Hvad er SEO?

Hvorfor er alle bekymrede for SEO? SEO eller søgemaskineoptimering er praksis med at øge antallet og kvaliteten af ​​besøgende på dit websted ved at forbedre placeringerne i de algoritmiske søgemaskineresultater.

Forskning og undersøgelser viser, at websteder på Google’s første side modtager næsten 95% af klik. Øget klikfrekvens (CTR) svarer til mere trafik.

Hvad er der for dig? Nå, flere besøgende betyder potentielle kunder, der ville oversætte til øgede konverteringskurser og indtægter.

Hvordan fungerer SEO?

Google og Bing scorer deres søgeresultater baseret på relevansen og autoriteten af ​​de websider, de har gennemsøgt og inkluderet i deres webindeks.

SEO involverer også at sikre, at dit websted er tilgængeligt og teknisk forsvarligt. Det kontrollerer også, hvordan dit websted bruger ord, som folk søger og skriver i søgemaskiner. Indholdet på dit websted skal være nyttigt og give indhold af høj kvalitet, der hjælper med at besvare brugerens forespørgsel.

Sådan gør du SEO?

SEO involverer tekniske og kreative aktiviteter. Normalt er SEO på stedet og SEO på stedet de to hovedkategorier af SEO-arbejde.

Selvom disse aktiviteter ofte kræver færdigheder til at optimere dit websted, kan disse læres, selvom du er en nybegynder. Den anden mulighed er at ansætte et professionelt SEO-agentur eller SEO-konsulent til at hjælpe med dine SEO-behov.

Onsite SEO betyder opdatering af dit websted for at øge den organiske synlighed. Aktiviteter såsom analyse og anvendelse af de ord, der ofte søges af besøgende, at sikre, at dit websted kan indekseres, og at indholdet viser tillid og autoritet er blandt måderne til at forbedre søgemaskinens placering. Vi har opført de nyeste SEO-værktøjer, der hjælper dig med at håndtere dette.

Offsite SEO involverer eksterne aktiviteter, såsom at øge hæderlige links fra andre websteder, skrive til andre eksterne publikationer og nå ud til influencere og blogger for at markedsføre dit websted.

Skrivning af SEO-optimerede artikler

Hovedmålet med søgemaskineoptimering (SEO) er, at dit indhold skal være synligt og relatabelt for brugere via søgemaskiner som Google og Bing.

For at opnå dette er det afgørende at lære at skrive SEO-venligt indhold. Skrivning af SEO-venligt indhold inkluderer:

 • Kendskab til og forstå dit publikum – Før du begynder at skrive dit indhold, skal nogle af de nøglebegreber, der vedrører det emne, du ønsker at skrive om, overvejes. Dette trin starter normalt med et spørgsmål som “Hvad søger mit publikum efter?”.
 • Valg af indholdsemner omhyggeligt – Brugere og deres oplevelser skal komme først, når de skriver indhold, mens SEO-overvejelser er naturligt indarbejdet i indholdet. Denne tankegang garanterer, at dit indhold stemmer overens med det endelige mål for indholdsudvikling: at give nyttige oplysninger til dit nuværende og fremtidige publikum.
 • Oprettelse af indhold af høj kvalitet til dit publikum – ikke for søgemaskinerne – Kvalitetsindhold handler om at skabe en god brugeroplevelse for dit publikum og besvare deres spørgsmål. Indhold af høj kvalitet er vist sig nyttigt til at indsamle backlinks eller eksterne links fra andre websteder, som også er blandt de vigtigste faktorer.

Start med forskning

Selvfølgelig vil du starte med forskning om, hvilke nøgleord der skal målrettes, længde og type af din artikel ved at analysere eksisterende indhold for at etablere konturer og spørgsmål, som folk kan stille.

SEO værktøjer såsom SEMRush eller Ahrefs hjælpe dig med at udføre bedre research og i ordentlig optimering af søgeord. Hvis du vil sikre dig, at du målretter mod de rigtige nøgleord, bør du bestemt have disse værktøjer.

Type indhold

Hvis du vil se, hvilken slags artikler der i øjeblikket rangeres, skal du bare placere dit målnøgleord i Google-søgningen. Dette er en del af forskningen, og dette hjælper dig med at forstå, hvilken slags artikel du skal skrive.

Du kan muligvis bemærke en slags mønster i søgeresultaterne. For eksempel kan Google muligvis vise lister eller en form for skrivning i et listeformat. Hvis du søger efter de bedste SEO-værktøjer til WordPress, kan du opleve, at søgeresultaterne viser lister.

Artiklens længde

Hvis du vil vide den typiske længde på artikler, der rangerer dit målnøgleord, kan du bruge et gratis værktøj kaldet SEO Rambler.

Hvis det gennemsnitlige ordtælling på første side er 2.445 og det øverste 3 gennemsnitlige ordantal er 3.576, skal du sørge for, at artiklen, du vil skrive, er mere end dette ordtælling. Du kan skrive indhold, der er mindst mere end 3.600 ord.

Nu skal du oprette en oversigt over dit indhold. Du kan få en idé ved at analysere de 10 bedste resultater af målsøgeordet.

Folk spørger også

Hvis du søger efter dit målnøgleord i Google-søgning, vil du bemærke afsnittet “Folk spørger også”. Det kan være nødvendigt at vælge de spørgsmål, der er mest relevante for din artikel og besvare disse spørgsmål i din artikel.

Hvis du klikker på et af disse spørgsmål, vil du bemærke, at flere elementer vises på listen, hvilket betyder, at du kan finde flere spørgsmål, som du kan svare på i din artikel, og dette er en smart måde at optimere det på.

Gå nu videre og skriv den artikel. Og når du først har skrevet indholdet, er her et par flere tip til at forbedre din artikels SEO:

1. Send titel og metatitel

Indlæggets titel er, hvordan dine læsere ser titlen på indlægget på dit websted. Metatitlen er, hvordan søgemaskiner viser dit indlæg i søgeresultaterne.

Det er vigtigt, at du tilføjer dine målnøgleord i metatitlen, fordi hvis ikke, vil søgemaskiner behandle din posttitel på samme måde som metatitlen.

Posttitler skal være mindre end 66 karakterer.

2. Send metabeskrivelse

Tilføjelse af metabeskrivelser er lige så værdifuld som at tilføje metatitler på dit indlæg, da dette fungerer som en salgskopi for dit indlæg. Du skal oprette en metabeskrivelse, der er omkring 156 tegn og lokke nok til, at de besøgende kan klikke på den.

Så hvis du ikke har lavet nogen metabeskrivelse, skal du gøre det bedre nu og sørge for, at hvert indlæg, du skriver, har potentialet til at skabe maksimal trafik til dit websted.

3. Billed Alt attribut

Vi som mennesker finder det mere relatabelt, når vi ser visuals. Derfor er det så vigtigt at levere billeder til dit indhold.

De øger publikums engagement og er et andet kontekstuelt element, der kan optimeres til organisk søgning. Søgemaskiner “læser” alt attributterne (“alt tekst”) og billedfilnavne.

Hvis et billede navngives og optimeres korrekt, er det mere sandsynligt, at det vises i billedsøgninger efter relevante forespørgsler.

De fleste content management system (CMS) platforme har et billed alt tekst felt, der kan optimeres. Billed alt-teksten skal være en kort, beskrivende sætning af billedet. Billedfilnavne skal gemmes, før der uploades fotos, og skal også være en kort, beskrivende sætning adskilt af bindestreger.

Et yderligere element, der skal overvejes, når du optimerer billeder, er at specificere størrelsen og gemme for web (via Photoshop). Billeder kan ofte være enorme ressourcer og få en side til at indlæse langsomt. Gemning til web (70 til 80 procent af originalen er typisk OK til fotos i høj opløsning) og størrelsen på pixels korrekt kan forbedre sidens hastighed markant.

4. Interlink og anker tekst

Når du skriver et nyt indlæg, kan du linke det tilbage til dine gamle indlæg, så dine læsere kan læse videre og blive længere på dit websted, og søgemaskiner kan gennemgå dine tidligere indlæg igen.

Interlinking hjælper med at navigere på dit websted såvel som at reducere afvisningsprocenten, hvilket er en anden afgørende faktor for at øge din SEO-ranking.

Ankertekstteknik bruges til sammenkobling. Det er blot at sætte links til dit blogindlæg for at tage dine læsere til andre dele af dit websted.

Du kan også bruge SEO Smart Links og Yoast-plugin til automatisk intern forbindelse. Eller du kan gennemse yderligere den omfattende liste over alternative SEO-plugins.

5. Fjern ord ‘STOP’ fra permalink

Ord som “a”, “en”, “am”, “og” “the” og mange andre almindelige ord ignoreres af søgemaskiner. Så sørg for, at din permalink ikke har stopord.

F.eks. Er din posttitel “De bedste måder at tjene penge på”, som standard er permalink yourdomain.com/the-best-ways-to-make-money.html.

Ordene “og” er “stop” ord, så du skal opdatere din permalink for at gøre det til dit domæne.com/best-ways-make-money.html.

Sørg for, at du gør dette, før du offentliggør dit indlæg.

6. Korrekt brug af overskrifter

En af de mest kritiske faktorer for at øge SEO-rangeringen er korrekt brug af H1, H2 og H3 overskrifttag.

Efter indlæg af titler bruges som standard H1-overskrifttags. Så for den næste underrubrik i dit indlæg kan du bruge H2 og derefter H3 til den næste underrubrik og så videre.

Det er også en god praksis, hvis du bruger dine målnøgleord i H1, H2 og H3 tags.

Konklusion

Som jeg nævnt, kan enhver skrive en artikel, men hvis du vil rangere højere i resultaterne af søgemaskiner, skal du lære at skrive SEO-venligt indhold.

Selvfølgelig ønsker du ikke at spilde tid og kræfter på at skrive artikler og ikke læses af din målgruppe, ikke?

Så prøv vores tip og skriv den optimerede artikel for at få dine sider til at ramme den side 1 af søgemaskinens resultater.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map