Scrierea conținutului prietenos SEO – un începător pentru ghidul avansat

Oricine poate scrie un articol, dar un articol optimizat SEO este cu totul alt joc. TOTUL dorește acel loc # 1 în paginile motorului de căutare Google, în special pentru acele cuvinte cheie cu trafic mare. Dacă acesta este cazul, atunci trebuie să stăpânești scrierea conținutului optimizat SEO, în care optimizezi fiecare postare sau pagină cu cuvinte cheie specifice. Cu aceste cuvinte cheie prețioase evidențiate strategic în articolele tale, motoarele de căutare îți vor observa în mod convenabil eforturile și îți vor clasifica paginile mai bine decât altele.


Dacă nimeni nu îți vizitează pagina, chiar dacă scrii cele mai bune articole, atunci ceea ce faci este un efort inutil. Asigurarea că conținutul dvs. este SEO-friendly este, fără îndoială, o prioritate de top dacă aspirați la creșterea site-ului sau a afacerii dvs..

Ce este SEO?

De ce toată lumea este preocupată de SEO? Optimizarea SEO sau a motorului de căutare este practica creșterii numărului și calității vizitatorilor site-ului dvs. web, prin îmbunătățirea clasamentelor în rezultatele algoritmice ale motorului de căutare.

Cercetările și studiile arată că site-urile web din prima pagină a Google primesc aproape 95% din clicuri. Rata de clic (CTR) crescută echivalează cu mai mult trafic.

Ce este pentru tine? Ei bine, mai mulți vizitatori înseamnă clienți potențiali care s-ar traduce în rate de conversie și venituri crescute.

Cum funcționează SEO?

Google și Bing își obțin rezultatele căutării pe baza relevanței și autorității paginilor web pe care le-au accesat și incluse în indexul lor web.

SEO implică, de asemenea, asigurarea faptului că site-ul dvs. web este accesibil și solid. De asemenea, verifică modul în care site-ul dvs. utilizează cuvinte pe care oamenii le caută și le tipează în motoarele de căutare. Conținutul de pe site-ul dvs. web trebuie să fie util și să ofere conținut de înaltă calitate, care vă ajută să răspundeți la întrebările utilizatorului.

Cum se face SEO?

SEO implică activități tehnice și creative. De obicei, SEO la fața locului și SEO în afara site-ului sunt cele două categorii principale de lucru SEO.

Deși de multe ori aceste activități necesită abilități pentru a vă optimiza site-ul, acestea pot fi învățate, chiar dacă sunteți un începător. Cealaltă opțiune este să angajezi o agenție profesională SEO sau un consultant SEO care să te ajute cu nevoile tale de SEO.

SEO la fața locului înseamnă actualizarea site-ului dvs. web pentru a crește vizibilitatea organică. Activități precum analizarea și utilizarea cuvintelor frecvent căutate de vizitatori, asigurându-vă că site-ul dvs. web poate fi indexat și asigurându-vă că conținutul arată încredere și autoritate sunt printre modalitățile de a îmbunătăți clasamentul motorului de căutare. Am enumerat cele mai noi instrumente SEO care te vor ajuta să te descurci.

SEO în afara site-ului implică activități externe, cum ar fi creșterea linkurilor de renume de pe alte site-uri web, scrierea pentru alte publicații externe și accesarea influențelor și bloggerilor pentru a-ți promova site-ul.

Scrierea de articole optimizate SEO

Obiectivul principal al optimizării motoarelor de căutare (SEO) este ca conținutul dvs. să poată fi descoperit și relatabil pentru utilizatori prin motoarele de căutare precum Google și Bing.

Pentru a realiza acest lucru, a învăța cum să scrii conținut favorabil SEO este esențial. Scrierea conținutului prietenos SEO include:

 • Cunoașterea și înțelegerea publicului dvs. – Înainte de a începe să scrieți conținutul dvs., trebuie luați în considerare câțiva dintre termenii cheie care se referă la subiectul despre care doriți să scrieți. Acest pas începe de obicei cu o întrebare de genul: „Ce caută publicul meu?”.
 • Selectarea cu atenție a subiectelor dvs. de conținut – Utilizatorii și experiențele lor ar trebui să vină în primul rând la scrierea conținutului, în timp ce considerațiile SEO sunt încorporate în mod natural în conținut. Această mentalitate vă va garanta că conținutul dvs. se aliniază obiectivului final al dezvoltării conținutului: furnizarea de informații utile publicului dvs. actual și viitor.
 • Crearea de conținut de înaltă calitate pentru audiența dvs. – nu pentru motoarele de căutare – Conținutul de calitate înseamnă despre crearea unei experiențe excelente de utilizare pentru audiența dvs. și răspunsul la întrebarea acestora. Conținutul de înaltă calitate este dovedit util în colectarea de link-uri sau link-uri externe de pe alte site-uri, care este, de asemenea, printre factorii de top.

Începeți cu Cercetarea

Desigur, doriți să începeți cu cercetarea cu privire la ce cuvinte cheie să țintească, lungimea și tipul articolului dvs., analizând conținutul existent pentru a stabili contururi și întrebări pe care oamenii le pot adresa..

Instrumente SEO cum ar fi SEMRush sau Ahrefs vă ajută să faceți o cercetare mai bună și să optimizați corect cuvintele cheie. Dacă doriți să vă asigurați că vizați cuvintele cheie potrivite, cu siguranță ar trebui să aveți aceste instrumente.

Tip de conținut

Dacă doriți să vedeți ce fel de articole se clasează în prezent, introduceți cuvântul cheie țintă în căutarea Google. Aceasta face parte din cercetare, iar acest lucru vă ajută să înțelegeți ce fel de articol ar trebui să scrieți.

Este posibil să observați un fel de model în rezultatele căutării. De exemplu, Google poate afișa liste sau o formă de scriere într-un format de listă. Dacă căutați cele mai bune instrumente SEO pentru WordPress, puteți constata că rezultatele căutării afișează listele.

Lungimea articolului

Dacă doriți să cunoașteți lungimea tipică a articolelor care clasează cuvântul cheie țintă, puteți utiliza un instrument gratuit numit Rambler SEO.

Dacă numărul mediu de cuvinte din prima pagină este 2.445 și numărul mediu de cuvinte în top 3 este de 3.576, trebuie să vă asigurați că articolul pe care îl veți scrie este mai mult decât acest număr de cuvinte. Puteți scrie conținut care este cel puțin peste 3.600 de cuvinte.

Acum, trebuie să creezi un contur al conținutului tău. Puteți face o idee analizând primele 10 rezultate ale cuvântului cheie țintă.

Oamenii întreabă și ei

Dacă căutați cuvântul cheie țintă în căutarea Google, veți observa secțiunea „De asemenea, oamenii cer”. Poate doriți să selectați întrebările care sunt cele mai relevante pentru articolul dvs. și să răspundeți la aceste întrebări din articolul dvs..

Dacă faceți clic pe una dintre aceste întrebări, veți observa că pe listă vor apărea mai multe articole, ceea ce înseamnă că puteți găsi mai multe întrebări la care puteți răspunde în articolul dvs. și acesta este un mod inteligent de a-l optimiza.

Acum, mergeți mai departe și scrieți articolul respectiv. Și, după ce ai scris conținutul, iată câteva sfaturi pentru a îmbunătăți SEO-ul articolului tău:

1. Postează titlul și meta-titlul

Titlul postării este modul în care cititorii dvs. văd titlul postării pe site-ul dvs. web. Titlul meta este modul în care motoarele de căutare vor arăta postarea dvs. în rezultatele căutării.

Este vital să adăugați cuvintele dvs. cheie țintă în meta titlu, deoarece, dacă nu, motoarele de căutare vor trata titlul postului la fel ca titlul meta.

Titlurile de post trebuie să fie sub 66 de caractere.

2. Post meta descriere

Adăugarea meta descrierilor este la fel de valoroasă precum adăugarea de meta-titluri în postarea dvs., deoarece aceasta servește ca o copie de vânzare pentru postarea dvs. Trebuie să creați o meta descriere care este de aproximativ 156 de caractere și suficient de atrăgătoare pentru ca vizitatorii să facă clic pe ea.

Așadar, dacă nu ați făcut nicio descriere meta, mai bine faceți acest lucru acum și asigurați-vă că fiecare mesaj pe care îl scrieți are potențialul de a conduce trafic maxim pe site-ul dvs..

3. Imagine Alt Atribut

Noi, ca ființe umane, o găsim mai relatabilă atunci când vedem imagini. De aceea, furnizarea de imagini pentru conținutul dvs. este atât de importantă.

Ele măresc implicarea publicului și sunt un alt element contextual care poate fi optimizat pentru căutarea organică. Motoarele de căutare „citesc” atributele alt („text alt”) și numele fișierelor de imagine.

Dacă o imagine este numită și optimizată corespunzător, este mai probabil să apară în căutările de imagini pentru interogări relevante.

Majoritatea platformelor de sistem de gestionare a conținutului (CMS) au un câmp text text alt care poate fi optimizat. Text alt text ar trebui să fie o frază scurtă, descriptivă a imaginii. Numele de fișiere imagine ar trebui salvate înainte de a încărca fotografii și ar trebui să fie, de asemenea, o frază scurtă, descriptivă, separată cu cratime.

Încă un element de luat în considerare la optimizarea imaginilor este specificarea dimensiunii și economisirea pentru web (prin Photoshop). Imaginile pot fi adesea resurse masive și determină încărcarea lentă a unei pagini. Economisirea pentru web (70 până la 80 la sută din original este de obicei OK pentru fotografii cu rezoluție înaltă) și dimensiunea corespunzătoare a pixelilor poate îmbunătăți semnificativ viteza paginii.

4. Interconectează și ancorează textul

Când scrieți o nouă postare, o puteți lega înapoi la vechile postări, astfel încât cititorii să poată citi și să rămână mai mult timp pe site-ul dvs., iar motoarele de căutare să vă poată reproșa postările anterioare.

Interconectarea ajută la navigarea site-ului dvs., precum și la reducerea ratei de respingere, care este un alt factor crucial pentru creșterea clasamentului dvs. SEO.

Tehnica text de ancorare este utilizată pentru interconectare. Este doar introducerea de link-uri către postarea dvs. de blog pentru a vă duce cititorii în alte părți ale site-ului dvs. web.

Puteți utiliza, de asemenea, Linkuri inteligente SEO și pluginul Yoast pentru conectarea internă automată. Sau puteți naviga mai departe lista extinsă de pluginuri SEO alternative.

5. Eliminați cuvintele „STOP” de pe legătura permanentă

Cuvintele precum „a”, „an”, „am”, „și”, „the” și multe alte cuvinte comune sunt ignorate de motoarele de căutare. Așadar, asigurați-vă că legătura dvs. permanentă nu are cuvinte de oprire.

De exemplu, titlul postării dvs. este „Cele mai bune modalități de a face bani”, în mod implicit, legătura permanentă ar fi yourdomain.com/the-best-ways-to-make-money.html.

Cuvintele „the” și „to” sunt cuvinte „stop”, așa că ar trebui să vă actualizați link-ul permanent pentru a-l face yourdomain.com/best-ways-make-money.html.

Asigurați-vă că faceți acest lucru înainte de a publica postarea.

6. Utilizarea corectă a rubricilor

Unul dintre cei mai critici factori pentru creșterea clasamentului SEO este utilizarea corectă a etichetelor de titlu H1, H2 și H3.

Publicați titlurile în mod implicit, utilizați etichete de titlu H1. Deci, pentru următoarea sub-rubrică din postarea dvs., puteți utiliza H2, apoi H3 pentru următoarea sub-rubrică și așa mai departe.

Este de asemenea o bună practică dacă utilizați cuvintele cheie țintă în etichetele H1, H2 și H3.

Concluzie

Așa cum am menționat, oricine poate scrie un articol, dar dacă doriți să obțineți un nivel mai ridicat în rezultatele motoarelor de căutare, trebuie să învățați cum să scrieți conținut favorabil SEO.

Desigur, nu doriți să pierdeți timp și efort pentru a scrie articole și a nu fi citit de publicul țintă, corect?

Așadar, încercați sfaturile noastre și scrieți acel articol optimizat pentru a face paginile dvs. să ajungă la pagina 1 a rezultatelor motorului de căutare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map