Paras ilmainen avainsanatutkimusväline – Ubersuggest

Oletko kyllästynyt avainsanatutkimuksen aikaa vievään prosessiin, joka näyttää loputtomalta luettelolta turhasta sanasta? Jos kyllä, niin et ole yksin. Olen ollut sielläkin. Tiedän, miltä tuntuu siirtyä sanasta toiseen vain etsiä oikeaa sanaa. Se on hyvin turhauttavaa, totta?


Menestyäksesi tarvitset kaksi asiaa – vankka työ ja oikeat avainsanat. Mutta tämä ei tarkoita, että vietät koko päivän tekemällä niin. Kuten he sanovat, työskentele älykkäästi.

Avainsanatutkimuksella on erittäin tärkeä rooli SEO: ssa. Menevät ovat päivät, jolloin etsit avainsanoja manuaalisesti. Nykyään avainsanatutkimus ei ole koskaan ollut helpompaa oikeilla työkaluilla ja oikeilla strategioilla.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit tehdä avainsanatutkimuksesta helpompaa ja nopeampaa Neil Patelin Ubersuggest-sovelluksella. Kyllä, sinun ei tarvitse hikoilla ollenkaan.
Ennen kuin siirrymme pidemmälle, on välttämätöntä määritellä, mikä on avainsanatutkimus.

Mikä on avainsanatutkimus??

Avainsanatutkimus on yksinkertaisesti prosessi, jolla selvitetään vaihtoehtoisia hakutermejä, joita ihmiset kirjoittaisivat Googleen etsiessään jotain. Periaatteessa haluat heidän siirtyvän verkkosivustollesi, koska mitä suurempi liikenne on verkkosivustollasi, sitä korkeampi on Google-sijoitus. Ehkä hyvä sisältö oikeilla avainsanoilla voi saada sinut laskeutumaan Googlen ensimmäiselle sivulle.

Suunnittelet esimerkiksi ostaa uuden puhelimen. Ennen kuin ostat yhden, sinulla on todennäköisesti paljon kysymyksiä, kuten mikä on paras puhelinmalli tänään, kuinka paljon se maksaa sinulle ja niin paljon enemmän. Jos haluat löytää vastauksia kysymykseesi, siirryt Googleen.

Toisaalta, sanotaan, että minulla on verkkokauppa, joka myy puhelimia. Aion tehdä selville, mitä ihmiset etsivät puhelimista. Selvitän yleiset avainsanat, jotka kirjoitat aina, kun etsit jotain Googlesta.
Asia on, että esiintyy paljon avainsanoja. Jotkut heistä voivat olla turhia ja niiden luokittelu vie liian paljon aikaa. Tällöin Ubersuggestin kaltaiset avainsanatutkimusvälineet tulevat näyttämölle.

Joten mikä on Ubersuggest?

Ubersuggest on ilmainen avainsanatutkimustyökalu, jonka omistavat samanaikaisesti bloggaaja ja yrittäjä Neil Patel. Ubersuggestin takana oleva tarina on, että Neil Patel haluaa ohjata enemmän liikennettä verkkosivustoilleen, ja mitä hän teki, hän osti Ubersuggestin ja teki sen kaikille ilmaiseksi. Myöhemmin hän integroi sen verkkosivustoonsa, joka lopulta tuotti enemmän liikennettä onnistuneesti.

Ubersuggest on paljon nopeampi kuin muut avainsanatutkimusvälineet ja sen avulla avainsanaluettelo voidaan ladata yhdellä napsautuksella. Se on nopea, helppo ja luotettava tapa saada parhaat artikkeleitasi avainsanat. Annan myös kopioida ja liittää avainsanat niin paljon kuin voit suodattaa avainsanat helposti.

Pohjimmiltaan Ubersuggest tekee neljä asiaa, jotka ovat seuraavat:

Avainsanatutkimuksen yleiskatsaus

Kun kirjoitat avainsanan Ubersuggest-sovelluksessa, se antaa sinulle yleiskuvan siitä, kuinka paljon liikennettä ja kuinka monta hakua avainsanalla on kuukaudessa.
Aion esimerkiksi antaa avainsanani ”Vuoden 2018 parhaat älypuhelimet”. Ubersuggest näyttää minulle jotain tällaista.

Avainsana Ehdota

Avainsanakatsauksen lisäksi Ubersuggest antaa myös avainsanaideoita. Kun sanomme avainsanaideoita, nämä ovat muita kirjoittamasi avainsanoja, joita monet usein etsivät. Voit kaventaa ehdotettujen avainsanojen luetteloa, jotta voit valita helpompi, mikä toimii parhaiten.

Avainsanan vaikeus

Ubersuggest antaa sinulle avainsanan vaikeudet myös listaamalla verkkosivustot, joilla on eniten liikennettä kyseisen avainsanan suhteen. Se antaa sinun tietää kuinka monta kertaa artikkeleita on jaettu, mikä antaa sinulle kuvan siitä, kuinka kilpailukykyiset artikkelit ovat. Avainsanasi vaikeustason tietäminen antaa sinulle käsityksen, että sinun on tarkennettava sitä.

Kilpailullinen älykkyys

Ubersuggest antaa sinun selvittää, kuka on tietyn avainsanan kärjessä. Se osoittaa myös, kuka maksaa jokaisesta maksusta napsautuksella. Mitä vielä? Se näyttää kilpailijoidesi kadonneet ja heidän mainoskopionsa.

Kun tällaiset tiedot annetaan, voit jo selvittää, onko avainsanasi kohdistamisen arvoinen vai ei. Voit tietää, onko avainsana kelvollinen, kilpailijat tarjoavat tiettyjä lauseita.

Kuinka Ubersuggest toimii??

 1. Ubersuggest on erittäin helppo ja erittäin yksinkertainen käyttää. Sinun on tehtävä vain seuraavat vaiheet löytääksesi oikean avainsanan sivustollesi.
 2. Asenna heidän lisäosa Chromeen tai Firefox-selaimeen siirtymällä osoitteeseen ubbersuggest.com.
 3. Siirry sivulle Ubersuggest.io. Ubersuggest voidaan lisätä laajennuksena joko Chromeen tai Firefoxiin, kaikki riippuu käyttämästäsi.
 4. Kirjoita avainsanasi ehdotus hakupalkkiin.
 5. Valitse lähde avattavasta valikosta. Ubersuggest käyttää verkkoa oletuslähteenä, mutta voit valita itse tiedoston lähettämisen tai saada sen YouTubesta ja muista lähteistä.
 6. Valitse kieli. Saatavilla on monia kieliä, joista voit valita – englannista espanjaan ja kaiken niiden välillä.
 7. Avainsanan ehdotukset, tilastot ja kaikki ilmestyvät. Ubersuggest antaa sinun suorittaa seuraavat:
  • Suodata tulos tietyllä avainsanalla
  • Selaa tuloksia aakkosjärjestyksessä
  • Lataa avainsanat tekstitiedostona

Ubersuggest on todella paljon, kun otetaan huomioon, että se on ilmainen. Voit varmasti vetää pois kaikki aiheet sen kanssa. Kun olen itse kokeillut sitä, on hämmästyttävää, kuinka nopeasti tulokset näytetään. Se on tehokas työkalu, joka tekee kaikki raskaat työt puolestasi ja antaa sinulle tuloksen yhdessä kätevässä paketissa.

Ottaen huomioon, kuinka kilpailukykyiset markkinat ovat nykyään, tietää erottautuminen on iso asia. Toki, prosessi ei ole helppoa, mutta se on lopulta ehdottomasti sen arvoista. Kilpailun kärjessä on välttämätöntä tietää, mikä sinua nostaa ja mikä helpottaa asioita sinulle.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map