Millor eina gratuïta de recerca de paraules clau – Ubersuggest

Esteu cansats del procés que necessiteu temps per investigar les paraules clau en allò que sembla una llista interminable de paraules inútils? En cas afirmatiu, no esteu sols. Jo també hi he estat. Sé com se sent passar d’una paraula a una altra només per buscar la paraula correcta. És molt frustrant, no?


Per tenir èxit, necessiteu dues coses: esforç sòlid i paraules clau adequades. Però això no vol dir que passis tot el dia fent-ho. Com diuen, treballa de manera intel·ligent.

La recerca de paraules clau té un paper molt important en el SEO. Ja van faltar els dies en què busqueu manualment paraules clau. Avui, amb les eines adequades i les estratègies adequades, la recerca de paraules clau no ha estat mai fàcil.

En aquest article, us explicaré com podeu fer més fàcil i ràpida la recerca de les paraules clau mitjançant l’ús de Ubersuggest de Neil Patel. Sí, no heu de suar mai.
Abans d’anar més enllà, és fonamental que definim quina és la recerca de paraules clau.

Què és la recerca de paraules clau?

La recerca de paraules clau és simplement el procés d’esbrinar termes de cerca alternatius que la gent introduiria a Google quan busca alguna cosa. Bàsicament, voleu que vagin al vostre lloc web, perquè més gran és el trànsit del vostre lloc web, més alt és el vostre rànquing de Google. Potser, un bon contingut amb les paraules clau adequades pot fer que arribeu a la primera pàgina de Google.

Per exemple, teniu previst comprar un telèfon nou. Abans de comprar-ne una, probablement tingueu moltes preguntes com quin és el millor model de telèfon actual, quant us costarà i moltes coses més. Per trobar respostes a la vostra pregunta, us dirigireu a Google.

D’altra banda, diguem que sóc propietari d’una botiga en línia que ven telèfons. El que faré és esbrinar què busquen persones sobre telèfons. Esbrinaré les paraules clau habituals que introduïu sempre que cerqueu alguna cosa a Google.
El cert és que hi ha moltes paraules clau que apareixen. Alguns poden ser inútils i classificar-los trigaria massa. Aquí és on entren en escena eines de recerca de paraules clau com Ubersuggest.

Aleshores, què és Ubersuggest?

Ubersuggest és una eina de recerca de paraules clau gratuïta propietat de Neil Patel, blogger i empresari alhora. La història que hi ha darrere d’Ubersuggest és que Neil Patel vol conduir més trànsit al seu lloc web i el que va fer és que va comprar Ubersuggest i que ho va fer gratuït perquè tothom l’utilitzés. Després, el va integrar al seu lloc web que, finalment, va generar més trànsit amb èxit.

Ubersuggest és molt més ràpid que altres eines de recerca de paraules clau i permet que la llista de paraules clau es descarregui en un sol clic. És una manera ràpida, fàcil i fiable de tenir les millors paraules clau per als vostres articles. També et permet copiar i enganxar les paraules clau en la mesura que puguis filtrar les paraules clau fàcilment.

Bàsicament, Ubersuggest fa quatre coses que són les següents:

Visió general de la recerca de paraules clau

Quan introduïu una paraula clau a Ubersuggest, us donarà una visió general de la quantitat de trànsit i de quantes cerques hi ha cada paraula clau cada mes.
Per exemple, entraré a “Millors telèfons intel·ligents per al 2018” com a paraula clau. Ubersuggest em mostrarà alguna cosa així.

Suggeriment de paraules clau

A part de la visió general de les paraules clau, Ubersuggest també ofereix idees de paraules clau. Quan diem idees de paraules clau, es tracta d’altres paraules clau relacionades amb el que heu introduït, que moltes vegades busquen. Podeu restringir la llista de paraules clau suggerides per tal que escolliu més fàcil quina funciona millor.

Dificultat de paraula clau

Ubersuggest també us proporciona la paraula clau a l’hora d’enumerar els llocs web amb més trànsit quan es tracta d’aquesta paraula clau. Us permet saber quantes vegades s’han compartit els articles, cosa que us donarà una idea de la competència dels articles. Conèixer el nivell de dificultat de la vostra paraula clau us donarà la idea que l’heu d’afinar.

Intel·ligència competitiva

Ubersuggest us permet esbrinar qui ocupa les millors posicions d’una paraula clau específica. També mostra qui paga cada pagament per clic. Què més? Et mostrarà la pèrdua dels teus competidors i la seva còpia d’anunci.

Amb aquestes dades, ja podeu esbrinar si la vostra paraula clau val la pena o no. Podeu saber si la paraula clau és digna és que els vostres competidors liciten frases específiques.

Com funciona Ubersuggest?

 1. Ubersuggest és molt fàcil i molt senzill d’utilitzar. Només heu de fer els passos següents per trobar la paraula clau adequada per al vostre lloc.
 2. Instal·leu el seu complement al navegador Chrome o Firefox si aneu a ubbersuggest.com.
 3. Vés a Ubersuggest.io. Ubersuggest es pot afegir com a extensió a Chrome o Firefox, tot depèn del que utilitzeu.
 4. Introduïu el vostre suggeriment de paraules clau a la barra de cerca.
 5. Trieu la vostra font al menú desplegable. Ubersuggest utilitza el web com a font predeterminada, però podeu triar el fitxer en si mateix o obtenir-lo de YouTube i d’altres fonts.
 6. Trieu l’idioma. Hi ha molts idiomes disponibles, entre els quals es pot triar entre anglès i castellà i entre tots.
 7. Apareixen suggeriments de paraules clau, estadístiques i tot. Ubersuggest us permet fer el següent:
  • Filtreu el resultat amb una paraula clau determinada
  • Busqueu els resultats per ordre alfabètic
  • Baixeu paraules clau com a fitxer de text

Ubersuggest és realment molt, tenint en compte que és gratuït. Segur que podeu treure qualsevol tema amb ell. Quan ho vaig provar personalment, és sorprenent la rapidesa amb la que es mostren els resultats. És una poderosa eina que fa tots els treballs pesats i us dóna el resultat en un paquet pràctic.

Tenir en compte la competitivitat que és actualment el mercat, saber destacar. Per descomptat, el procés no és fàcil, però definitivament valdrà la pena. Per assolir la competició, és fonamental conèixer què us elevarà i què us facilitarà les coses.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector