Les millors eines de SEO del 2020

És fàcil perdre’t en el món revolucionat del SEO, sobretot quan ets un principiant: no tens ni idea per on començar, ni cap full de ruta no indica la direcció d’on anar. Hi ha multitud d’eines de SEO disponibles: tantes que és més fàcil perdre el camí que deixar-se anar pel camí correcte.


El fet és que necessiteu aquestes eines de SEO. Les vendes més elevades, l’autoritat de construcció i algunes possibilitats més estan en joc per què voleu centrar-vos en la vostra estratègia de SEO. Per sort, et farem conèixer les millors eines de SEO del mercat i quines han estat les millors.

Què és SEO i com funciona??

L’optimització de motors de cerca (SEO) és un dels aspectes més destacats del màrqueting digital, ja que implica principalment millorar el rànquing del vostre lloc web en un motor de cerca..

Com més altes les vostres paraules clau a Google, més grans són les possibilitats que els vostres llocs web facin clic amb els lectors o visitants. Si el vostre lloc web és el primer enllaç a la pàgina de resultats de la cerca de Google, és més probable que tingueu el 30% dels clics del visitant.

Quan un usuari cerca una paraula clau determinada dins del vostre nínxol, voleu que el vostre lloc web estigui al capdamunt del resultat de la pàgina.

La creació de contingut altament informatiu i valuós que ajudi els usuaris d’Internet i que facin que el vostre lloc web sigui mòbil, així com enllaçar enllaç o rebre enllaços al vostre lloc web des de llocs web amb més audiència, pot millorar positivament el vostre SEO.

Aquí teniu les millors eines de SEO que heu d’utilitzar:

Primer, hi ha tres eines de SEO principals que tothom utilitza.

  • SEMRush
  • Ahrefs
  • Moz

Tots tres es qualifiquen com una de les millors eines de SEO amb el seu seguiment de rang, anàlisi d’enllaços i funcions de recerca de paraules clau.

Un cop seleccionat un d’aquests, us recomano que trieu una eina gratuïta com ara Google Analytics i Google Search Console.

SEMrush: la millor eina de SEO per a principiants

Si tot just comenceu amb SEO, us recomano que utilitzeu SEMrush. És el més fàcil d’utilitzar en comparació amb Moz i Ahrefs.

A més, ha estat el favorit del fan de la comunitat SEO. Fins i tot els experts en SEO es sorprenen de les seves increïbles característiques.

Amb SEMrush, podreu accedir fàcilment als informes sobre els vostres rànquings i a qualsevol canvi que hi hagi, a més de recomanacions per classificar-vos millor. Té anàlisi d’enllaços, anàlisi competitiva i recerca de paraules clau. L’alternativa gratuïta per a la recerca de paraules clau és Ubersuggest.

Això vol dir que tens tot el que necessites sense atabalar-te.

SEMrush comença a partir de 99,95 dòlars al mes.

Visita SEMrush

Ahrefs: la millor eina de SEO per a usuaris avançats

Ahrefs és una de les eines de SEO més recomanades per experts. És el segon explorador de llocs web més gran després de Google.

La seva característica, anomenada Site Audit, és una de les millors eines d’anàlisi de SEO del mercat. Li indica quina part del vostre lloc web necessita actualització i millora. Això us ajuda a obtenir una classificació més alta dels motors de cerca.

Per a un expert en SEO, és un alleujament. Si sou un principiant, potser us acabareu rascant el cap amb confusió. Però, si sabeu exactament què voleu i esteu decidits a aprendre i obtenir-ho, Ahrefs és una eina de SEO perfecta per a vosaltres.

Si teniu previst fer un munt d’enllaços, la funció d’anàlisi d’enllaços d’Arefs és bona respecte a les altres eines de SEO. Per tant, superar la corba d’aprenentatge val la pena.

Si voleu un cop d’ull als enllaços de backlinks del vostre competidor, ho podeu fer amb Ahrefs. I, si voleu conèixer el contingut més vinculat al vostre nínxol, Ahrefs té aquesta funció.

Podeu obtenir una versió de prova d’Arefs per 7 dòlars per set dies. El seu pla regular comença a partir de $ 99 al mes.

Visita Ahrefs

Yoast SEO: el millor plugin de SEO de WordPress

Si teniu un lloc web de WordPress, aleshores Yoast és el primer complement SEO de WordPress en termes d’ús. Hi pot haver mil complements de SEO, però trobo que Yoast és molt fàcil d’utilitzar. Algunes alternatives excel·lents són SEOPress i RankMath.

Automatitza moltes tasques de SEO, a més d’optimitzar el vostre títol, descripció, URL, metaetiquetes, contingut i molt més. També té les funcionalitats de mapa del lloc XML més avançades.

Yoast és gratuït, i fins i tot la versió gratuïta ja és suficient. Però, per descomptat, si voleu més funcions com l’optimització de paraules clau múltiples i les previsualitzacions de canals socials, podeu actualitzar-vos a un pla premium que comença a partir de 89 dòlars..

Visita SEO de Yoast

Screaming Frog SEO Spider: la millor eina de rastreig de SEO

Si teniu un lloc web gran amb milers d’URL, no podreu passar pel lloc de forma manual. El rastreig i la verificació de llocs grans poden ser una veritable lluita, sobretot quan no teniu una eina de rastreig dedicada per fer aquestes tasques.

Ahrefs, Moz i SEMrush són eines bàsiques d’auditoria per a aquest tipus de coses. Per tant, necessiteu un rastrejador de llocs com el Screaming Frog SEO Spider.

Què és i com funciona? És un rastrejador de llocs web que rastreja els URL del vostre lloc web i revisa els elements clau i analitza SEO i tècniques. També descobrireu alguns errors que podeu haver comès en la construcció del lloc.

Podeu obtenir la versió gratuïta per trobar enllaços trencats, errors i redireccions, analitzar títols de pàgines i metadades, generar mapes de llocs XML i trobar pàgines duplicades. Però si voleu més funcions com la integració de Google Analytics, la integració de Search Console i la integració de mètriques d’enllaç, aneu a la versió de pagament a 149,00 £ a l’any.

El truc aquí és registrar-se i pagar durant uns mesos mentre netegeu el vostre lloc i, a continuació, cancel·leu la subscripció quan hagueu acabat.

Però, si feu diverses auditories cada mes, aneu a la subscripció a llarg termini.

Visita Screaming Frog SEO Spider

Pitchbox: la millor eina de divulgació

Si teniu previst fer divulgació per crear enllaços, només vull advertir-vos que pot ser molt tediós fer projectes de divulgació només utilitzant Gmail i Google Sheet.

Fer un seguiment dels vostres contactes, coordinar-los i actualitzar les plantilles pot costar molt de temps.

No serà si teniu una eina potent per automatitzar la informació. Pitchbox troba contactes per a vostès i els fa un seguiment. A més, automatitza els seguiments de correu electrònic.

Visiteu Pitchbox

Eines gratuïtes de Google

No subestimeu el poder de les eines gratuïtes de Google com Google Analytics i Google Search Console. Tots dos són de classe mundial.

Considero Google Analytics com la millor eina d’analítica de llocs web. Google Analytics és una eina gratuïta per utilitzar per analitzar les dades de l’empresa.

La majoria de persones utilitzen Google Analytics només per comprovar el trànsit total del seu lloc web. Però hi ha més coses. Amb Google Analytics, sabreu les fonts exactes del trànsit i quines pàgines del vostre lloc web us proporcionen trànsit.

Un cop hàgiu instal·lat Google Analytics, configureu també la Consola de cerca de Google. És una altra eina gratuïta que podeu utilitzar per obtenir les dades de paraules clau reals de Google. També podeu obtenir altra informació, com ara els errors del vostre lloc web, dades d’impressió i clic a través i pàgines indexades.

Google Search Console us ajuda a comprendre el comportament dels visitants del vostre lloc web de manera que pugueu optimitzar el vostre lloc web per classificar-lo millor a les pàgines de resultats de cerca. A més, l’informe d’usabilitat per a mòbils posa de manifest els URL que tenen problemes d’usabilitat quan es navega al mòbil.

Recordeu que no funcioneu al vostre lloc web sense instal·lar tant les eines de Google Analytics ni la Search Console.

El seu procés de decisió

Per tant, deixa’m guiar per prendre la teva decisió sobre el teu viatge SEO. Primer, escolliu-ne una de les eines de SEO: SEMrush, Ahrefs o Moz. A continuació, instal·leu un complement SEO per al vostre lloc web de WordPress.

Si el vostre lloc web és enorme, instal·leu una eina de rastreig de SEO avançada. Si esteu creant enllaços, afegiu una eina de divulgació.

Per acabar, no oblideu les eines gratuïtes: Google Analytics i Google Search Console.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector