De bedste SEO-værktøjer fra 2020

Det er let at gå tabt i den indviklede verden af ​​SEO, især når du er nybegynder – du har ingen idé om, hvor du skal starte, og ingen køreplan fortæller dig, hvor du skal hen. Der er mange SEO-værktøjer til rådighed – så mange, at det er lettere at miste din vej end at blive ført til den rigtige vej.


Faktum er, at du har brug for disse SEO-værktøjer. Højere salg, bygningsmyndighed og et par flere muligheder står på spil, hvorfor du vil fokusere på din SEO-strategi. Heldig for dig, vi vil lede dig gennem de bedste SEO værktøjer på markedet, og hvad der gjorde dem bedst.

Hvad er SEO, og hvordan fungerer det?

Søgemaskineoptimering (SEO) er en af ​​de mere fremtrædende aspekter af digital marketing, da det hovedsageligt involverer forbedring af rangeringen af ​​dit websted på en søgemaskine.

Jo højere dine søgeord rangeres i Google, jo højere er chancerne for, at dit websted bliver klikket af de potentielle læsere eller besøgende. Hvis dit websted er det første link på Googles søgeresultatside, er det mere sandsynligt, at du får 30% af de besøgende klik.

Når en bruger søger efter et bestemt nøgleord inden for din niche, ønsker du, at dit websted skal være øverst på sideresultatet.

Oprettelse af meget informativt og værdifuldt indhold, der hjælper internetbrugere og gør dit websted mobilvenligt, samt backlinking eller modtagelse af links til dit websted fra websteder med det højeste publikum, kan forbedre din SEO positivt.

Her er de bedste SEO-værktøjer, du skal bruge:

For det første er der tre vigtigste SEO-værktøjer, som alle bruger.

 • SEMrush
 • Ahrefs
 • Moz

Alle disse tre er kvalificeret som et af de bedste SEO-værktøjer med deres rangsporing, linkanalyse og søgeordsforskningsfunktioner.

Når du har valgt en af ​​disse, anbefaler jeg dig at vælge et gratis værktøj som Google Analytics og Google Search Console.

SEMrush – Bedste SEO-værktøj til begyndere

Hvis du lige starter med SEO, anbefaler jeg, at du bruger SEMrush. Det er den nemmeste at bruge sammenlignet med Moz og Ahrefs.

Plus, det har været fanfavoritten hos SEO-samfundet. Selv SEO-eksperter er forbløffet over dets utrolige funktioner.

Med SEMrush har du let adgang til rapporter om dine placeringer og eventuelle ændringer på det, plus anbefalinger om at rangere bedre. Det har linkanalyse, konkurrencedygtig analyse og søgeordsundersøgelse. Det gratis alternativ til nøgleordsforskning er Ubersuggest.

Dette betyder, at du har alt, hvad du har brug for uden at overvælde dig selv.

SEMrush starter ved $ 99,95 pr. Måned.

Besøg SEMrush

Ahrefs – Bedste SEO værktøj til avancerede brugere

Ahrefs er et af de mest anbefalede SEO-værktøjer fra eksperter. Det er den næststørste webcrawler efter Google.

Dens funktion, kaldet Site Audit, er et af de bedste SEO-analyseværktøjer på markedet. Den fortæller dig, hvilken del af dit websted, der skal opdateres og forbedres. Dette hjælper dig med at få en højere placering af søgemaskinerne.

For en SEO-ekspert er det en lettelse. Hvis du er nybegynder, kan du ende med at ridse dit hoved i forvirring. Men hvis du ved nøjagtigt hvad du vil og er fast besluttet på at lære og få det, er Ahrefs et perfekt SEO værktøj til dig.

Hvis du planlægger at lave en masse linkopbygning, er Ahrefs ‘linkanalysefunktion en god funktion sammenlignet med de andre SEO-værktøjer. Så det er værd at komme igennem læringskurven.

Hvis du vil have en sneak peek af din konkurrents backlinks, kan du gøre det med Ahrefs. Og hvis du vil vide, hvad der er mest knyttet til indhold i din niche, har Ahrefs denne funktion.

Du kan få en prøveversion af Ahrefs for $ 7 i syv dage. Dens regelmæssige plan starter ved $ 99 per måned.

Besøg Ahrefs

Yoast SEO – Bedste WordPress SEO-plugin

Hvis du har et WordPress-websted, så er Yoast det førende WordPress SEO-plugin med hensyn til brug. Der er muligvis tusind SEO-plugins, men jeg finder ud af, at Yoast er meget nem at bruge. Nogle gode alternativer er SEOPress og RankMath.

Det automatiserer en masse SEO-opgaver såvel som at optimere din titel, beskrivelse, URL, metatags, indhold og meget mere. Det har også de mest avancerede XML-sitemap-funktionaliteter.

Yoast er gratis, og selv den gratis version er allerede nok. Men selvfølgelig, hvis du vil have flere funktioner såsom flere søgeordsoptimering og forhåndsvisning af sociale kanaler, kan du opgradere til en premium plan, der starter ved $ 89.

Besøg Yoast SEO

Screaming Frog SEO Spider – Bedste SEO Crawling Tool

Hvis du har et stort websted med tusinder af webadresser, kan du aldrig gå gennem webstedet manuelt. Gennemsøgning og revision af store websteder kan være en rigtig kamp, ​​især når du ikke har et dedikeret gennemsøgningsværktøj til at udføre disse opgaver.

Ahrefs, Moz og SEMrush er temmelig grundlæggende revisionsværktøjer til denne slags ting. Så du har brug for en webcrawler som Screaming Frog SEO Spider.

Hvad er det, og hvordan fungerer det? Det er en webcrawler, der gennemsøger dit websteds webadresser og gennemgår nøgleelementer og analyserer teknisk og onsite SEO. Du vil også opdage nogle fejl, du muligvis har gjort, da du byggede webstedet.

Du kan få den gratis version til at finde ødelagte links, fejl og omdirigeringer, analysere sidetitler og metadata, generere XML-sitemaps og finde duplikatsider. Men hvis du vil have flere funktioner såsom Google Analytics-integration, Search Console-integration og linkmetrics-integration, skal du gå til den betalte version til £ 149,00 pr. År.

Tricket her er at tilmelde dig og betale for et par måneder, mens du rydder op på dit websted og derefter annullere dit abonnement, når du er færdig.

Men hvis du foretager flere revisioner hver måned, skal du gå til et langtidsabonnement.

Besøg Screaming Frog SEO Spider

Pitchbox – Bedste opsøgende værktøj

Hvis du planlægger at gøre opsøgende for linkbygning, vil jeg bare gerne advare dig om, at det kan være meget trættende at gøre opsøgende projekter, der kun bruger Gmail og Google Sheet.

Det kan være meget tidskrævende at holde styr på dine kontakter, koordinere med dem og opdatere skabeloner.

Det er ikke hvis du har et kraftfuldt værktøj til at automatisere opsøget for dig. Pitchbox finder kontakter til dig og holder styr på dem. Plus, det automatiserer e-mail-opfølgninger for dig.

Besøg Pitchbox

Googles gratis værktøjer

Undervurder ikke kraften i Googles gratis værktøjer som Google Analytics og Google Search Console. De er begge i verdensklasse.

Jeg betragter Google Analytics som det overordnede bedste webstedsanalyseværktøj. Google Analytics er et gratis værktøj, der kan bruges til analyse af dine forretningsdata.

De fleste bruger kun Google Analytics til at kontrollere deres websteds samlede trafik. Men der er mere ved det. Med Google Analytics kender du de nøjagtige kilder til trafikken, og hvilke sider på dit websted, der bringer dig trafik.

Når du har installeret din Google Analytics, skal du også konfigurere din Google Search Console. Det er et andet gratis værktøj, der kan bruges til at hente de rigtige søgeordsdata fra Google. Du kan også få andre oplysninger, såsom fejlene på dit websted, visnings- og klikningsdata og indekserede sider.

Google Search Console hjælper dig med at forstå opførslen hos dit websteds besøgende, så du kan optimere dit websted til bedre placering på søgeresultatsider. Desuden fremhæver den mobile brugervenlighedsrapport de webadresser, der har problemer med brugervenligheden, når de gennemses i mobilen.

Husk, at du ikke skal arbejde på dit websted uden at installere både Google Analytics og Search Console-værktøjerne.

Din beslutningsproces

Så lad mig guide dig gennem at tage din beslutning på din SEO rejse. Vælg først et blandt SEO-værktøjerne – SEMrush, Ahrefs eller Moz. Installer derefter et SEO-plugin til dit WordPress-websted.

Hvis dit websted er enormt, skal du installere et avanceret SEO-gennemgangsværktøj. Hvis du link bygger, skal du tilføje et opsøgende værktøj.

Sidst men ikke mindst, glem ikke de gratis værktøjer: Google Analytics og Google Search Console.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map