Cele mai bune instrumente SEO din 2020

Este ușor să te pierzi în lumea convolută a SEO, mai ales atunci când ești începător – nu ai idee de unde să începi și nici o foaie de parcurs nu îți spune direcția de unde mergi. Există o multitudine de instrumente SEO disponibile – atât de multe încât este mai ușor să-ți pierzi calea decât să fii condus pe calea cea bună.


De fapt este nevoie de aceste instrumente SEO. Vânzările mai mari, autoritatea de construire și alte câteva posibilități sunt în joc de ce doriți să vă concentrați asupra strategiei dvs. SEO. Norocos pentru tine, te vom parcurge printre cele mai bune instrumente SEO de pe piață și ce le-a făcut cele mai bune.

Ce este SEO și cum funcționează?

Optimizarea motorului de căutare (SEO) este unul dintre aspectele mai proeminente ale marketingului digital, deoarece implică în principal îmbunătățirea clasării site-ului dvs. web pe un motor de căutare..

Cu cât cuvintele cheie sunt mai mari pe Google, cu atât sunt mai mari șansele ca site-ul dvs. să fie dat clic de către potențialii cititori sau vizitatori. Dacă site-ul dvs. web este primul link din pagina de rezultate a căutării Google, atunci aveți mai multe șanse de a face clicuri de 30% din vizitatori.

Când un utilizator caută un anumit cuvânt cheie în nișa dvs., doriți ca site-ul dvs. web să fie în partea de sus a rezultatului paginii.

Crearea de conținut extrem de informațional și valoros, care ajută utilizatorii de internet și face site-ul dvs. mobil-prietenos, precum și backlinking sau primirea de link-uri către site-ul dvs. de pe site-uri web cu cea mai mare audiență, vă poate îmbunătăți SEO.

Iată cele mai bune instrumente SEO pe care ar trebui să le utilizați:

În primul rând, există trei instrumente SEO principale pe care toată lumea le folosește.

 • SEMrush
 • Ahrefs
 • Moz

Toate aceste trei sunt calificate drept unul dintre cele mai bune instrumente SEO cu urmărirea rangului, analiza linkurilor și funcțiile de cercetare a cuvintelor cheie.

După ce ați selectat unul dintre acestea, vă recomand să alegeți un instrument gratuit precum Google Analytics și Google Search Console.

SEMrush – Cel mai bun instrument SEO pentru începători

Dacă tocmai începeți cu SEO, vă recomand să utilizați SEMrush. Este cel mai ușor de utilizat în comparație cu Moz și Ahrefs.

În plus, a fost favoritul fanilor comunității SEO. Chiar și experții SEO sunt uimiți de caracteristicile sale incredibile.

Cu SEMrush, aveți acces ușor la rapoarte despre clasamentul dvs. și orice modificări ale acestuia, plus recomandări pentru a vă clasifica mai bine. Are analiză de legături, analiză competitivă și cercetare în cuvinte cheie. Alternativa gratuită pentru cercetarea cuvintelor cheie este Ubersuggest.

Aceasta înseamnă că ai tot ce ai nevoie fără să te copleșești.

SEMrush începe de la 99,95 USD pe lună.

Vizitați SEMrush

Ahrefs – Cel mai bun instrument SEO pentru utilizatori avansați

Ahrefs este unul dintre cele mai recomandate instrumente SEO de către experți. Este al doilea cel mai mare site web de crawler după Google.

Caracteristica sa, numită Site Audit, este unul dintre cele mai bune instrumente de analiză SEO de pe piață. Acesta vă spune ce parte a site-ului dvs. web care are nevoie de actualizare și îmbunătățire. Acest lucru vă ajută să obțineți un clasament mai ridicat al motorului de căutare.

Pentru un expert SEO, este o ușurare. Dacă ești începător, s-ar putea să îți zgârie capul în confuzie. Dar, dacă știți exact ce doriți și sunteți hotărât să învățați și să îl obțineți, Ahrefs este un instrument SEO perfect pentru dvs..

Dacă intenționați să faceți o mulțime de link-uri, funcția de analiză a linkurilor Ahrefs este una bună în comparație cu celelalte instrumente SEO. Deci, trecerea prin curba de învățare merită.

Dacă doriți un aspect arătător al backlink-urilor competitorului dvs., puteți face acest lucru cu Ahrefs. Și, dacă doriți să cunoașteți cel mai legat de conținut din nișa dvs., Ahrefs are această caracteristică.

Puteți obține o versiune de probă a Ahrefs pentru 7 USD timp de șapte zile. Planul său regulat începe de la 99 USD pe lună.

Vizitați Ahrefs

Yoast SEO – Cel mai bun plugin SEO WordPress

Dacă aveți un site WordPress, atunci Yoast este numărul unu WordPress SEO în termeni de utilizare. S-ar putea să existe o mie de plugin-uri SEO, dar consider că Yoast este foarte ușor de utilizat. Unele alternative excelente sunt SEOPress și RankMath.

Automatizează o mulțime de sarcini SEO, precum și optimizează-ți titlul, descrierea, adresa URL, meta tag-urile, conținutul și multe altele. De asemenea, are cele mai avansate funcționalități de sitemap XML.

Yoast este gratuit și chiar versiunea gratuită este deja suficientă. Dar, desigur, dacă doriți mai multe funcții, cum ar fi optimizarea multiplă a cuvintelor cheie și previzualizările canalului social, puteți face upgrade la un plan premium care începe de la 89 USD.

Accesați Yoast SEO

Screaming Frog SEO Spider – Cel mai bun instrument de crawling SEO

Dacă aveți un site web cu mii de adrese URL, nu puteți parcurge site-ul manual. Crawlingul și auditul site-urilor mari pot fi o adevărată luptă, mai ales atunci când nu aveți un instrument dedicat de accesare la crawlere pentru a face aceste sarcini.

Ahrefs, Moz și SEMrush sunt instrumente de audit destul de de bază pentru acest tip de lucruri. Deci, aveți nevoie de un crawler de site precum Screaming Frog SEO Spider.

Ce este și cum funcționează? Este un site web crawler care parcurge adresele URL ale site-ului și examinează elementele cheie și analizează SEO tehnic și la fața locului. Veți descoperi, de asemenea, unele erori pe care le-ați putut face la construirea site-ului.

Puteți obține versiunea gratuită pentru a găsi link-uri sparte, erori și redirecționări, analiza titluri de pagină și metadate, genera site-uri XML și găsiți pagini duplicate. Dar dacă doriți mai multe funcții, cum ar fi integrarea Google Analytics, integrarea Search Console și integrarea valorilor linkurilor, accesați versiunea plătită la 149,00 GBP pe an.

Trucul aici este să vă înscrieți și să plătiți câteva luni în timp ce vă curățați site-ul, apoi să vă anulați abonamentul când ați terminat.

Dar, dacă efectuați mai multe audituri în fiecare lună, atunci consultați un abonament pe termen lung.

Vizitați Screaming Frog SEO Spider

Pitchbox – Cel mai bun instrument de informare

Dacă intenționați să efectuați informații pentru construirea de link-uri, aș dori doar să vă avertizez că poate fi foarte obositor să faceți proiecte de divulgare folosind doar Gmail și Foaia Google.

Urmărirea contactelor dvs., coordonarea acestora și actualizarea șabloanelor poate dura foarte mult.

Nu este cazul dacă aveți un instrument puternic pentru automatizarea activității de informare pentru dvs. Pitchbox găsește contacte pentru dvs. și ține evidența acestora. În plus, automatizează urmărirea prin e-mail pentru dvs..

Accesați Pitchbox

Instrumente gratuite Google

Nu subestimați puterea instrumentelor gratuite Google, cum ar fi Google Analytics și Google Search Console. Amândoi sunt clasa mondială.

Consider Google Analytics drept cel mai bun instrument global de analiză a site-urilor web. Google Analytics este un instrument gratuit pe care îl puteți utiliza pentru analiza datelor companiei dvs..

Majoritatea oamenilor utilizează Google Analytics doar pentru a verifica traficul total al site-ului lor. Dar există mai multe pentru asta. Cu Google Analytics, veți ști sursele exacte ale traficului și ce pagini de pe site-ul dvs. vă aduc trafic.

După ce ați instalat Google Analytics, configurați-vă și Consola de căutare Google. Este un alt instrument gratuit pe care îl puteți utiliza pentru a obține datele reale de cuvinte cheie de la Google. Puteți obține, de asemenea, alte informații, cum ar fi erorile de pe site-ul dvs., date despre afișări și clicuri, și pagini indexate.

Google Search Console vă ajută să înțelegeți comportamentul vizitatorilor site-ului dvs. web, astfel încât să vă puteți optimiza site-ul pentru o mai bună clasare pe paginile cu rezultatele căutării. În plus, raportul de utilizare mobilă evidențiază adresele URL care au probleme de utilizare atunci când sunt răsfoite în mobil.

Nu uitați, nu funcționați pe site-ul dvs. web fără să instalați atât instrumentele Google Analytics cât și instrumentele Search Console.

Procesul dvs. de decizie

Așadar, permiteți-mă să vă ghidez în luarea deciziei dvs. în călătoria dvs. SEO. În primul rând, alegeți unul dintre instrumentele SEO – SEMrush, Ahrefs sau Moz. Apoi, instalați un plugin SEO pentru site-ul dvs. WordPress.

Dacă site-ul dvs. web este imens, instalați un instrument avansat de accesare la crawling SEO. Dacă creați link-uri, adăugați un instrument de informare.

Nu în ultimul rând, nu uitați de instrumentele gratuite: Google Analytics și Google Search Console.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map