Cel mai bun instrument gratuit de cercetare a cuvintelor cheie – Ubersuggest

Te-ai săturat de procesul consumat de timp de a face cercetări în cuvinte cheie în ceea ce pare o listă nesfârșită de cuvinte inutile? Dacă da, atunci nu ești singur. Am fost și eu acolo. Știu cum se simte să treci de la un cuvânt la altul doar pentru a căuta cuvântul corect. Este foarte frustrant, nu?


Pentru a avea succes, ai nevoie de două lucruri – efort solid și cuvinte cheie potrivite. Dar asta nu înseamnă că îți petreci toată ziua făcând acest lucru. După cum se spune, lucrează inteligent.

Cercetarea cu cuvinte cheie joacă un rol foarte important în SEO. Am terminat zilele în care căutați manual cuvinte cheie. Astăzi, cu instrumentele și strategiile potrivite, cercetarea cu cuvinte cheie nu a fost niciodată mai ușoară.

În acest articol, vă voi descoperi cum puteți face mai ușor și mai rapid cercetarea cuvintelor cheie folosind Ubersuggest de Neil Patel. Da, nu trebuie să transpirați deloc.
Înainte de a merge mai departe, este esențial să definim care este cercetarea cu cuvinte cheie.

Ce este cercetarea prin cuvinte cheie?

Cercetarea cu cuvinte cheie este pur și simplu procesul de a găsi termeni de căutare alternative pe care oamenii le-ar introduce pe Google atunci când caută ceva. Practic, doriți ca acestea să se deplaseze pe site-ul dvs., deoarece cu cât traficul este mai mare, cu atât mai mare este clasamentul dvs. Google. Poate că, un conținut bun cu cuvintele cheie potrivite vă poate face să aterizați pe prima pagină de Google.

De exemplu, intenționați să cumpărați un telefon nou. Înainte de a cumpăra unul, probabil că aveți o mulțime de întrebări, cum ar fi cel mai bun model de telefon astăzi, cât vă va costa și multe altele. Pentru a găsi răspunsuri la întrebarea dvs., vă veți orienta către Google.

Pe de altă parte, să zicem că dețin un magazin online care vinde telefoane. Ceea ce voi face este să aflu ce caută oamenii despre telefoane. Voi afla cuvintele cheie comune pe care le introduceți de fiecare dată când căutați ceva pe Google.
Chestia este că există o mulțime de cuvinte cheie care apar. Unele dintre ele ar putea fi inutile și clasificarea lor ar dura prea mult timp. Aici intră în scenă instrumente de cercetare a cuvintelor cheie precum Ubersuggest.

Deci, ce este Ubersuggest?

Ubersuggest este un instrument gratuit de cercetare a cuvintelor cheie deținut de Neil Patel, blogger și antreprenor în același timp. Povestea din spatele lui Ubersuggest este că Neil Patel vrea să conducă mai mult trafic pe site-ul său web, iar ceea ce a făcut a fost că a cumpărat Ubersuggest și l-a făcut gratuit pentru toată lumea. Ulterior, l-a integrat în site-ul său web care, în cele din urmă, a generat mai mult trafic cu succes.

Ubersuggest este mult mai rapid decât alte instrumente de cercetare a cuvintelor cheie și permite descărcarea listei de cuvinte cheie într-un singur clic. Este un mod rapid, ușor și de încredere de a avea cele mai bune cuvinte cheie pentru articolele tale. De asemenea, vă permit să copiați și să inserați cuvintele cheie în măsura în care puteți filtra cuvinte cheie cu ușurință.

Practic, Ubersuggest face patru lucruri care sunt următoarele:

Prezentare generală a cercetării cuvinte cheie

Când introduceți un cuvânt cheie pe Ubersuggest, acesta vă va oferi o imagine de ansamblu despre cât de mult trafic și câte căutări există pentru fiecare cuvânt cheie în fiecare lună..
De exemplu, voi introduce „Cele mai bune smartphone-uri pentru anul 2018” ca cuvânt cheie. Ubersuggest îmi va arăta ceva de genul acesta.

Sugestie pentru cuvinte cheie

În afară de Prezentarea de cuvinte cheie, Ubersuggest oferă și Idei de cuvinte cheie. Când spunem idei de cuvinte cheie, acestea sunt alte cuvinte cheie legate de ceea ce ați introdus, care este căutat de multe ori de mulți. Puteți restrânge lista cuvintelor cheie sugerate pentru a alege mai ușor care dintre ele funcționează cel mai bine.

Dificultate pentru cuvinte cheie

Ubersuggest vă oferă, de asemenea, dificultatea cuvintelor cheie, prin listarea site-urilor web cu cel mai mare număr de trafic atunci când vine vorba de acest cuvânt cheie. Vă permite să știți de câte ori au fost partajate articolele, ceea ce vă va oferi o idee despre cât de competitive sunt articolele. Cunoașterea nivelului de dificultate al cuvântului dvs. cheie vă va da ideea că trebuie să o perfecționați.

Inteligenta competitiva

Ubersuggest vă permite să aflați cine se află pe primele categorii de cuvinte cheie. De asemenea, arată cine plătește pentru fiecare plată pe clic. Ce mai mult? Vă va arăta pierderea concurenților și copia anunțului.

Cu aceste date oferite, vă puteți da seama deja dacă cuvântul dvs. cheie merită să fie direcționat sau nu. Puteți ști dacă cuvântul cheie este demn este că concurenții dvs. licită pe anumite fraze.

Cum funcționează Ubersuggest?

 1. Ubersuggest este foarte ușor și foarte simplu de utilizat. Trebuie doar să faceți următorii pași pentru ca dvs. să găsiți cuvântul cheie potrivit pentru site-ul dvs..
 2. Instalați suplimentul lor în browserul dvs. Chrome sau Firefox accesând ubbersuggest.com.
 3. Accesați Ubersuggest.io. Ubersuggest poate fi adăugat ca extensie fie la Chrome, fie la Firefox, totul depinde de ceea ce utilizați.
 4. Introduceți sugestia de cuvinte cheie în bara de căutare.
 5. Alegeți sursa din meniul derulant. Ubersuggest folosește Web ca sursă implicită, dar puteți alege să încărcați fișierul în sine sau să-l obțineți de pe YouTube și din alte surse.
 6. Alegeți limba. Există multe limbi disponibile, de la care poți alege – de la engleză la spaniolă și totul.
 7. Vor apărea sugestii de cuvinte cheie, statistici și toate. Ubersuggest vă permite să faceți următoarele:
  • Filtrați rezultatul cu un anumit cuvânt cheie
  • Căutați rezultatele în ordine alfabetică
  • Descărcați cuvinte cheie ca fișier text

Ubersuggest este cu adevărat foarte mare, având în vedere că este gratuit. Cu siguranță puteți scoate orice subiect. Când l-am încercat personal, este uimitor cât de rapid sunt afișate rezultatele. Este un instrument puternic care face toate lucrările grele pentru dvs. și vă oferă rezultatul într-un singur pachet util.

Având în vedere cât de competitiv este piața în zilele noastre, să știi să ieși în evidență este o afacere importantă. Sigur, procesul nu este ușor, dar cu siguranță va merita până la urmă. Pentru a încheia concurența, este esențial să știți ce vă va ridica și ceea ce vă va facilita lucrurile.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector