Beste gratis søkeordforskningsverktøy – Ubersuggest

Er du lei av den tidkrevende prosessen med å gjøre søkeordundersøkelser i det som virker som en uendelig liste med ubrukelige ord? Hvis ja, så er du ikke alene. Jeg har vært der også. Jeg vet hvordan det føles å gå fra et ord til et annet bare for å se etter det rette ordet. Det er veldig frustrerende, ikke sant?


For å lykkes, trenger du to ting – solid innsats og de riktige nøkkelordene. Men dette betyr ikke at du bruker hele dagen på å gjøre det. Som de sier, jobb smart.

Søkeordforskning spiller en veldig viktig rolle i SEO. Borte er dagene når du manuelt ser etter nøkkelord. I dag, med riktige verktøy og riktige strategier, har nøkkelordforskning aldri vært enklere.

I denne artikkelen vil jeg gi deg en gjennomgang av hvordan du kan gjøre søkeordforskning enklere og raskere ved å bruke Neil Patels Ubersuggest. Ja, du trenger ikke å svette i det hele tatt.
Før vi går videre, er det viktig at vi definerer hva søkeordforskning er.

Hva er nøkkelordforskning?

Søkeordforskning er ganske enkelt prosessen med å finne ut alternative søkeord som folk vil oppgi i Google når de leter etter noe. I utgangspunktet vil du at de skal gå til nettstedet ditt fordi jo høyere trafikken på nettstedet ditt er, jo høyere er Google-rangeringen. Kanskje kan et godt innhold med riktige nøkkelord få deg til å lande på første side av Google.

For eksempel planlegger du å kjøpe en ny telefon. Før du kjøper en, har du sannsynligvis mange spørsmål som hva som er den beste telefonmodellen i dag, hvor mye vil det koste deg og så mye mer. For å finne svar på spørsmålet ditt, tar du turen til Google.

La oss derimot si at jeg eier en nettbutikk som selger telefoner. Det jeg skal gjøre er å finne ut hva folk søker etter om telefoner. Jeg vil finne ut de vanlige nøkkelordene du oppgir når du ser etter noe på Google.
Saken er at det er mange nøkkelord som vises. Noen av dem kan være ubrukelige og det vil ta for mye tid å klassifisere dem. Det er her søkeordforskningsverktøy som Ubersuggest kommer inn i scenen.

Så hva er Ubersuggest?

Ubersuggest er et gratis søkeordforskningsverktøy som eies av Neil Patel, en blogger og gründer på samme tid. Historien bak Ubersuggest er at Neil Patel ønsker å føre mer trafikk inn på nettstedet sitt, og det han gjorde er at han kjøpte Ubersuggest og gjorde det gratis for alle å bruke. Etterpå integrerte han det på nettstedet sitt som til slutt genererte mer trafikk med suksess.

Ubersuggest er mye raskere enn andre søkeordforskningsverktøy, og den lar listen over nøkkelord lastes ned med bare ett klikk. Det er en rask, enkel og pålitelig måte å ha de beste nøkkelordene for artiklene dine. Jeg lar deg også kopiere og lime inn nøkkelordene i så mye du kan filtrere nøkkelordene enkelt.

I utgangspunktet gjør Ubersuggest fire ting som er som følger:

Oversikt over nøkkelordforskning

Når du skriver inn et nøkkelord på Ubersuggest, vil det gi deg en oversikt over hvor mye trafikk og hvor mange søk det er på søkeordet hver måned.
For eksempel vil jeg legge inn “Beste smarttelefoner for 2018” som søkeord. Ubersuggest vil vise meg noe sånt.

Søkeord foreslår

Bortsett fra nøkkelordoversikt, gir Ubersuggest også nøkkelordideer. Når vi sier søkeordideer, er dette andre nøkkelord relatert til det du har skrevet inn, som ofte blir søkt av mange. Du kan begrense listen over foreslåtte nøkkelord for å velge enklere hvilken som fungerer best.

Nøkkelordproblemer

Ubersuggest gir deg også søkeordets vanskeligheter ved å oppgi nettstedene som har flest trafikk når det gjelder det søkeordet. Den lar deg vite hvor mange ganger artiklene er blitt delt, noe som vil gi deg et inntrykk av hvor konkurransedyktige artiklene er. Når du kjenner til vanskelighetsnivået til søkeordet ditt, får du ideen om at du må avgrense det.

Konkurransedyktig intelligens

Ubersuggest lar deg finne ut hvem som er i toppklassen for et spesifikt nøkkelord. Den viser også hvem som betaler for hver betaling per klikk. Hva mer? Det vil vise deg det tapte av konkurrentene dine og deres annonsekopi.

Med slike data gitt, kan du allerede finne ut om søkeordet ditt er verdt å målrette eller ikke. Du kan vite om nøkkelordet er verdig er at konkurrentene byr på spesifikke fraser.

Hvordan fungerer Ubersuggest?

 1. Ubersuggest er veldig enkelt og veldig enkelt å bruke. Du trenger bare å gjøre de følgende trinnene for at du skal finne riktig nøkkelord for nettstedet ditt.
 2. Installer tillegget ditt til Chrome- eller Firefox-nettleseren ved å gå til ubbersuggest.com.
 3. Gå til Ubersuggest.io. Ubersuggest kan legges til som en utvidelse til enten Chrome eller Firefox, alt avhenger av hva du bruker.
 4. Skriv inn søkeordforslaget i søkefeltet.
 5. Velg kilde fra rullegardinmenyen. Ubersuggest bruker nettet som standardkilde, men du kan velge å laste opp filen selv eller få den fra YouTube og andre kilder.
 6. Velg språket. Det er mange tilgjengelige språk som du kan velge mellom – fra engelsk til spansk og alt derimellom.
 7. Søkeordforslag, statistikk og alt vises. Ubersuggest lar deg gjøre følgende:
  • Filtrer resultatet med et bestemt nøkkelord
  • Bla gjennom resultatene i alfabetisk rekkefølge
  • Last ned nøkkelord som en tekstfil

Ubersuggest er virkelig mye med tanke på at det er gratis. Du kan helt sikkert trekke fra deg ethvert emne med det. Når jeg personlig prøvde det, er det utrolig med hvor raskt resultatene vises. Det er et kraftig verktøy som gjør alle tunge jobber for deg og gir deg resultatet i en hendig pakke.

Å vurdere hvor konkurransedyktig markedet er i dag, å vite hvordan man skiller seg ut er en stor sak. Jada, prosessen er ikke enkel, men det vil absolutt være verdt det til slutt. For å toppe konkurransen, er det viktig å vite hva som løfter deg og hva som vil gjøre ting lettere for deg.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map