Beste gratis onderzoekstool voor zoekwoorden – Ubersuggest

Ben je moe van het tijdrovende proces van trefwoordonderzoek in wat lijkt op een eindeloze lijst van nutteloze woorden? Zo ja, dan bent u niet de enige. Ik ben daar ook geweest. Ik weet hoe het voelt om van het ene woord naar het andere te gaan om het juiste woord te zoeken. Het is erg frustrerend, toch?


Om succesvol te zijn, heb je twee dingen nodig: gedegen inspanning en de juiste zoekwoorden. Maar dit betekent niet dat u er de hele dag mee bezig bent. Zoals ze zeggen, werk slim.

Zoekwoordonderzoek speelt een zeer belangrijke rol bij SEO. Voorbij zijn de dagen dat u handmatig naar zoekwoorden zoekt. Tegenwoordig is trefwoordonderzoek met de juiste tools en juiste strategieën nog nooit zo eenvoudig geweest.

In dit artikel zal ik je laten zien hoe je trefwoordonderzoek gemakkelijker en sneller kunt maken met Neil Patel’s Ubersuggest. Ja, je hoeft helemaal niet te zweten.
Voordat we verder gaan, is het essentieel dat we definiëren wat zoekwoordonderzoek is.

Wat is zoekwoordonderzoek?

Zoekwoordonderzoek is gewoon het proces van het vinden van alternatieve zoektermen die mensen in Google zouden invoeren wanneer ze iets zoeken. Kortom, u wilt dat ze naar uw website gaan, want hoe hoger het verkeer op uw website, hoe hoger uw Google-ranking. Misschien kan een goede inhoud met de juiste zoekwoorden ervoor zorgen dat u op de eerste pagina van Google terechtkomt.

U bent bijvoorbeeld van plan een nieuwe telefoon te kopen. Voordat je er een koopt, heb je waarschijnlijk veel vragen, zoals wat vandaag het beste telefoonmodel is, hoeveel het je gaat kosten en nog veel meer. Om antwoorden op uw vraag te vinden, gaat u naar Google.

Laten we aan de andere kant zeggen dat ik een online winkel bezit die telefoons verkoopt. Wat ik ga doen, is achterhalen waar mensen naar op zoek zijn over telefoons. Ik zal de veelvoorkomende zoekwoorden ontdekken die u invoert wanneer u iets zoekt op Google.
Het punt is dat er veel zoekwoorden verschijnen. Sommigen van hen zijn misschien nutteloos en het zou teveel tijd kosten om ze te classificeren. Dit is waar tools voor trefwoordonderzoek, zoals Ubersuggest, de scène betreden.

Dus wat is Ubersuggest?

Ubersuggest is een gratis tool voor het onderzoeken van zoekwoorden die eigendom is van Neil Patel, een blogger en tegelijkertijd ondernemer. Het verhaal achter Ubersuggest is dat Neil Patel meer verkeer naar zijn website wil trekken en wat hij deed, hij kocht Ubersuggest en maakte het gratis voor iedereen. Daarna integreerde hij het in zijn website, wat uiteindelijk met succes meer verkeer genereerde.

Ubersuggest is veel sneller dan andere tools voor het onderzoeken van zoekwoorden en het maakt het mogelijk om de lijst met zoekwoorden met slechts één klik te downloaden. Het is een snelle, gemakkelijke en betrouwbare manier om de beste zoekwoorden voor uw artikelen te hebben. Ik sta ook toe dat u de zoekwoorden kopieert en plakt in de mate waarin u de zoekwoorden gemakkelijk kunt filteren.

Ubersuggest doet in principe vier dingen die als volgt zijn:

Overzicht van trefwoordonderzoek

Wanneer u een trefwoord op Ubersuggest invoert, krijgt u een overzicht van hoeveel verkeer en hoeveel zoekopdrachten er elke maand voor het trefwoord zijn.
Ik zal bijvoorbeeld ‘Beste smartphones voor 2018’ invoeren als mijn zoekwoord. Ubersuggest zal me zoiets laten zien.

Zoekwoordsuggestie

Naast trefwoordoverzicht geeft Ubersuggest ook trefwoordideeën. Wanneer we zoekwoordideeën zeggen, zijn dit andere zoekwoorden die verband houden met wat u heeft ingevoerd en die vaak door velen wordt doorzocht. U kunt de lijst met voorgestelde zoekwoorden verfijnen zodat u gemakkelijker kunt kiezen welke het beste werkt.

Zoekwoord moeilijkheid

Ubersuggest geeft u ook de zoekwoordmoeilijkheid door de websites op te sommen die het meeste verkeer genereren als het gaat om dat zoekwoord. Het laat u weten hoe vaak de artikelen zijn gedeeld, waardoor u een idee krijgt van hoe concurrerend de artikelen zijn. Als u de moeilijkheidsgraad van uw zoekwoord kent, krijgt u het idee dat u het moet verfijnen.

Competitieve intelligentie

Ubersuggest stelt u in staat om erachter te komen wie er bovenaan staat voor een specifiek zoekwoord. Het laat ook zien wie voor elke pay per click betaalt. Wat meer? Het zal u het verlies van uw concurrenten en hun advertentietekst laten zien.

Met dergelijke gegevens kunt u al achterhalen of uw zoekwoord al dan niet de moeite waard is. U kunt weten of het zoekwoord waardig is als uw concurrenten op specifieke uitdrukkingen bieden.

Hoe werkt Ubersuggest?

 1. Ubersuggest is heel gemakkelijk en heel eenvoudig te gebruiken. U hoeft alleen de volgende stappen uit te voeren om het juiste trefwoord voor uw site te vinden.
 2. Installeer hun add-on in uw Chrome- of Firefox-browser door naar ubbersuggest.com te gaan.
 3. Ga naar Ubersuggest.io. Ubersuggest kan als extensie worden toegevoegd aan Chrome of Firefox, het hangt allemaal af van wat je gebruikt.
 4. Voer uw zoekwoordsuggestie in de zoekbalk in.
 5. Kies uw bron in het vervolgkeuzemenu. Ubersuggest gebruikt het web als de standaardbron, maar u kunt ervoor kiezen het bestand zelf te uploaden of het van YouTube en andere bronnen te halen.
 6. Kies de taal. Er zijn veel talen beschikbaar waaruit u kunt kiezen – van Engels tot Spaans en alles daartussenin.
 7. De zoekwoordsuggesties, statistieken en alles zullen verschijnen. Met Ubersuggest kunt u het volgende doen:
  • Filter het resultaat met een bepaald trefwoord
  • Blader door de resultaten in alfabetische volgorde
  • Download sleutelwoorden als een tekstbestand

Ubersuggest is echt een goede deal, aangezien het gratis is. Je kunt er zeker elk onderwerp mee uithalen. Toen ik het persoonlijk probeerde, is het verbazingwekkend hoe snel de resultaten worden weergegeven. Het is een krachtige tool die al het zware werk voor je doet en je het resultaat geeft in één handig pakket.

Als je bedenkt hoe concurrerend de markt tegenwoordig is, is het belangrijk om te weten hoe je opvalt. Natuurlijk is het proces niet eenvoudig, maar het zal het uiteindelijk zeker waard zijn. Om de concurrentie te overtreffen, is het essentieel om te weten wat u zal verbeteren en wat het u gemakkelijker zal maken.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map