A legjobb ingyenes kulcsszó-kutatási eszköz – Ubersuggest

Fáradt-e a kulcsszó-kutatás időigényes folyamatától, amely végtelennek tűnik a haszontalan szavak listáján? Ha igen, akkor nem vagy egyedül. Én is ott voltam. Tudom, milyen érzés az egyik szóról a másikra átmenni, csak a megfelelő szó keresése érdekében. Nagyon frusztráló, igaz?


A sikerhez két dologra van szüksége – erőteljes erőfeszítésre és a megfelelő kulcsszavakra. De ez nem jelenti azt, hogy egész nap ezt tölti. Mint mondják, okosan kell dolgozni.

A kulcsszó-kutatás nagyon fontos szerepet játszik a SEO-ban. Elmúltak azok a napok, amikor a kulcsszavakat kézzel kezeli. Ma a megfelelő eszközökkel és a megfelelő stratégiákkal a kulcsszó-kutatás még soha nem volt ilyen egyszerű.

Ebben a cikkben bemutatom, hogyan lehet könnyebben és gyorsabban megkönnyíteni a kulcsszó-kutatást Neil Patel Ubersuggest segítségével. Igen, egyáltalán nem kell izzadnod.
Mielőtt továbbmennénk, alapvető fontosságú, hogy meghatározzuk, mi a kulcsszó-kutatás.

Mi a kulcsszó kutatás??

A kulcsszó-kutatás egyszerűen azon alternatív keresőfogalmak felkutatásának folyamata, amelyeket az emberek beírnának a Google-ba, amikor valamit keresnek. Alapvetően azt akarja, hogy menjenek a webhelyére, mert minél nagyobb a forgalom az Ön webhelyén, annál magasabb a Google rangsorolása. Talán egy jó tartalom, a megfelelő kulcsszavakkal eljuthat a Google első oldalára.

Például új telefon vásárlását tervezi. Mielőtt egyet vásárolna, valószínűleg sok kérdése merül fel, például hogy mi a mai legjobb telefonmodell, mennyibe fog kerülni, és még sok minden más. Annak érdekében, hogy kérdéseire válaszokat találjon, a Google felé fordul.

Másrészt, tegyük fel, hogy egy online áruházom van, amely telefonokat árusít. Azt akarom megtudni, hogy mit keresnek az emberek a telefonokról. Megtudom azokat a gyakori kulcsszavakat, amelyeket megad, amikor valamit keres a Google-on.
A helyzet az, hogy nagyon sok kulcsszó megjelenik. Némelyikük haszontalan lehet, és a besorolásuk túl sok időt igényelne. Ezen a helyen lépnek be a kulcsszó-kutatási eszközök, például az Ubersuggest.

Tehát mi a Ubersuggest?

A Ubersuggest egy ingyenes kulcsszó-kutató eszköz, amely Neil Patel, blogger és vállalkozó tulajdonában van. A Ubersuggest mögött álló történet az, hogy Neil Patel nagyobb forgalmat akar elérni a webhelyére, és amit tett, az az, hogy megvette a Ubersuggest, és mindenki számára ingyenesvé tette. Ezt követően integrálta weboldalába, amely később sikeresen növelte a forgalmat.

A Ubersuggest sokkal gyorsabb, mint más kulcsszó-kutatási eszközök, és lehetővé teszi a kulcsszavak listájának egyetlen kattintással történő letöltését. Ez egy gyors, egyszerű és megbízható módszer a cikk legjobb kulcsszavainak megadására. Azt is megengedi, hogy a kulcsszavakat másolja és beillesztse annyira, amennyire könnyen szűrheti a kulcsszavakat.

Alapvetően az Ubersuggest négy dolgot végez, amelyek a következők:

Kulcsszó kutatási áttekintés

Amikor beír egy kulcsszót a Ubersuggest alkalmazásban, áttekintést nyújt arról, hogy mekkora a forgalom és hány keresés van a kulcsszóhoz havonta.
Például kulcsszómként a „Legjobb okostelefonok 2018-ra” nevet fogom megadni. A Ubersuggest ilyesmit mutat nekem.

Kulcsszó Suggest

A Kulcsszó áttekintése mellett az Ubersuggest kulcsszóötleteket is ad. Amikor kulcsszóötleteket mondunk, ezek más kulcsszavak, amelyek a beírtakhoz kapcsolódnak, és amelyeket gyakran sokan keresnek. Szűkítheti a javasolt kulcsszavak listáját annak érdekében, hogy könnyebben választhassa meg a legmegfelelőbbet.

Kulcsszó nehézsége

A Ubersuggest a kulcsszó nehézségét is megadja azáltal, hogy felsorolja azokat a webhelyeket, amelyekben a legtöbb forgalom van, ha a kulcsszóra kerül. Ez tudatja Önnel, hogy hányszor osztották meg a cikkeket. Ezáltal képet kap a cikkek versenyképességéről. A kulcsszó nehézségi szintjének ismerete révén elképzelhető, hogy finomítani kell.

Versenyképes intelligencia

A Ubersuggest lehetővé teszi, hogy megtudja, ki áll az adott kulcsszó rangsorában. Ez azt is megmutatja, hogy ki fizet minden kattintásonkénti fizetést. Mi több? Megmutatja a versenytársak elvesztését és hirdetési példányát.

Az ilyen adatok megadásával már kitalálhatja, hogy érdemes-e kulcsszóját megcélozni. Tudhatja, hogy a kulcsszó méltó-e, ha a versenytársak bizonyos kifejezésekre licitálnak.

Hogyan működik a Ubersuggest??

 1. A Ubersuggest nagyon egyszerű és nagyon egyszerűen használható. Csak a következő lépéseket kell tennie annak érdekében, hogy megtalálja a webhelyéhez a megfelelő kulcsszót.
 2. Telepítse a kiegészítőket a Chrome vagy a Firefox böngészőbe az ubbersuggest.com webhelyen.
 3. Ugrás a Ubersuggest.io oldalra. A Ubersuggest hozzáadható kiterjesztésként a Chrome-hoz vagy a Firefox-hoz, minden attól függ, hogy mit használ.
 4. Írja be a kulcsszójavaslatot a keresősávba.
 5. Válassza ki a forrást a legördülő menüből. A Ubersuggest az internetet használja alapértelmezett forrásként, de maga is választhatja a fájl feltöltését, vagy a YouTube-ról és más forrásokból történő letöltését.
 6. Válassza ki a nyelvet. Számos olyan nyelv áll rendelkezésre, amelyek közül választhat – angolról spanyolra és mindenre, a köztük.
 7. Megjelennek a kulcsszójavaslatok, statisztikák és minden. A Ubersuggest a következőket teszi lehetővé:
  • Szűrje le az eredményt egy adott kulcsszóval
  • Böngésszen az eredmények ABC sorrendben
  • Töltse le a kulcsszavakat szöveges fájlként

A Ubersuggest valóban nagyon sok, tekintve, hogy ingyenes. Biztosan vehet le minden témát. Amikor személyesen kipróbáltam, elképesztő az eredmények megjelenítésének gyorsasága. Ez egy nagy teljesítményű eszköz, amely elvégzi az összes nehéz munkát az Ön számára, és egy praktikus csomagban adja meg az eredményt.

Figyelembe véve, hogy manapság mennyire versenyképes a piac, nagyon nehéz tudni, hogyan kell kitűnni. Persze, a folyamat nem könnyű, de végül mindenképpen megéri. A verseny tetejére elengedhetetlen annak ismerete, hogy mi emeli fel, és mi megkönnyíti a dolgokat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector