A 2020 legjobb SEO eszközök

Könnyű eltévedni a SEO spirituális világában, főleg ha kezdő vagy – fogalmam sincs, hová kezdje, és egyetlen ütemterv sem mondja meg, merre kell mennie. Számos SEO eszköz érhető el – olyan sok, hogy könnyebb elveszíteni az utat, mint hogy a helyes útra vezessen.


Tény, hogy szükség van ezekre a SEO eszközökre. A magasabb eladások, az építési jogosultság és még néhány további lehetőség forog kockán abban, hogy miért akarja a SEO stratégiájára összpontosítani. Szerencséd, végigvezeti Önt a piac legjobb SEO eszközein, és mi tette őket a legjobbakká.

Mi a SEO, és hogyan működik??

A Search Engine Optimization (SEO) a digitális marketing egyik legfontosabb aspektusa, mivel elsősorban webhelye rangsorának javításával jár a keresőmotorban..

Minél magasabb a kulcsszavak rangsorolása a Google-ban, annál nagyobb az esélye, hogy webhelye kattint a potenciális olvasók vagy látogatók számára. Ha webhelye az első link a Google keresési eredményoldalán, akkor valószínűbb, hogy a látogató kattintásainak 30% -át megkapja.

Amikor a felhasználó egy adott kulcsszóra keresi a rést, akkor azt akarja, hogy webhelye az oldal tetején legyen.

Nagyon informatív és értékes tartalom létrehozása, amely segíti az internetes felhasználókat, és weboldalának mobilbarátvá tétele, valamint a legmagasabb közönséggel rendelkező webhelyek linkjének visszaigazolása vagy linkeinek fogadása pozitívan javíthatja SEO-ját.

Itt állnak a legjobb SEO eszközök, amelyeket használni kell:

Először is három fő SEO eszköz van, amelyeket mindenki használ.

 • SEMrush
 • Ahrefs
 • Moz

Ez a három minõsítik az egyik legjobb SEO eszköznek rangsor-követéssel, linkelemzéssel és kulcsszó-kutatási funkciókkal.

Miután az egyik közül választott, azt javaslom, válasszon egy ingyenes eszközt, például a Google Analytics és a Google Search Console.

SEMrush – A legjobb SEO eszköz kezdőknek

Ha csak a SEO-val kezdi, azt javaslom, hogy használja a SEMrush alkalmazást. A Moz és Ahrefshez képest a legegyszerűbben használható.

Ráadásul ez a SEO közösség rajongói kedvence. Még a SEO szakértőit ​​is lenyűgözi annak hihetetlen tulajdonságai.

A SEMrush segítségével könnyedén hozzáférhet a rangsorokról és a rajta bekövetkezett bármilyen változásról szóló jelentésekhez, valamint a jobb rangsorolásra vonatkozó ajánlásokhoz. Linkelemzést, versenyanalízist és kulcsszó-kutatást végez. A kulcsszó-kutatás ingyenes alternatívája a Ubersuggest.

Ez azt jelenti, hogy van mindent, amire szüksége van, anélkül, hogy túlterhelné magát.

A SEMrush havi 99,95 dollárral kezdődik.

Látogasson el a SEMrush oldalára

Ahrefs – A legjobb SEO eszköz haladó felhasználók számára

Az Ahrefs a szakértők által az egyik leginkább ajánlott SEO eszköz. Ez a Google után a második legnagyobb webhely-feltérképező.

Funkciója, az úgynevezett Site Audit, az egyik legjobb SEO elemző eszköz a piacon. Megmondja webhelyének mely részét, amelyet frissíteni és javítani kell. Ez elősegíti a keresőmotorok magasabb rangsorolását.

SEO szakértő számára ez megkönnyebbülés. Ha kezdő vagy, zavartan fejezheti be a fejét. De ha pontosan tudja, mit akar, és eltökélt szándéka, hogy megtanulja és megkapja, az Ahrefs egy tökéletes SEO eszköz az Ön számára.

Ha sok linket szeretne létrehozni, akkor az Ahrefs linkelemző funkciója jó a többi SEO eszközhöz képest. Tehát megérte a tanulási görbét.

Ha alaposan ki akarja nézni a versenytársa linkeit, megteheti az Ahrefs segítségével. És ha azt akarja tudni, hogy a leginkább kapcsolódik-e a résedben található tartalmakhoz, akkor Ahrefs rendelkezik ezzel a funkcióval.

Az Ahrefs próbaverziója hét napig 7 dollárért kapható. Rendszeres terve havi 99 dollárban kezdődik.

Látogasson el Ahrefsbe

Yoast SEO – A legjobb WordPress SEO bővítmény

Ha rendelkezik WordPress webhellyel, akkor a Yoast a használat szempontjából első számú WordPress SEO bővítmény. Lehet, hogy ezer SEO plugin van, de úgy találom, hogy a Yoast nagyon könnyen használható. Nagyszerű alternatívák a SEOPress és a RankMath.

Automatizálja a sok SEO feladatot, valamint optimalizálja a címet, leírást, URL-t, metacímkéket, tartalmat és még sok minden mást. Ez a legfejlettebb XML sitemap funkciókat is kínálja.

A Yoast ingyenes, és még az ingyenes verzió is elég. De természetesen, ha több olyan funkcióra van szüksége, mint például a több kulcsszó optimalizálása és a közösségi csatornák előnézete, akkor frissíthet prémium tervre, amely 89 USD-tól kezdődik..

Látogasson el a Yoast SEO webhelyre

Sikoltozó béka SEO Spider – a legjobb SEO feltérképező eszköz

Ha nagy webhelye van, több ezer URL-del rendelkezik, soha nem léphet át kézzel a webhelyen. A nagy webhelyek feltérképezése és naplózása valódi küzdelem lehet, különösen akkor, ha nincs külön feltérképező eszköz ezeknek a feladatoknak a végrehajtására.

Ahrefs, Moz és SEMrush elég alapvető ellenőrzési eszközök az ilyen jellegű dolgokhoz. Szüksége van tehát egy olyan webhely-bejáróra, mint a Screaming Frog SEO Spider.

Mi ez és hogyan működik? Ez egy webhely-feltérképező, amely bejárja az Ön webhelyének URL-jét, áttekinti a legfontosabb elemeket, elemzi a műszaki és a helyszíni SEO-t. Felfedez néhány hibát is, amelyeket a webhely felépítése során tett.

Az ingyenes verziót megszakadt hivatkozások, hibák és átirányítások kereséséhez, az oldalcímek és metaadatok elemzéséhez, az XML-helytérképek létrehozásához és az ismétlődő oldalak megtalálásához találhatja meg. De ha további funkciókat szeretne, például a Google Analytics integrációját, a Search Console integrációját és a link metrikák integrációját, akkor folytassa a fizetett verziót évente 149,00 font értékben..

Itt a trükk az, hogy feliratkozik és fizet néhány hónapig a webhely tisztítása közben, majd törli az előfizetését, amikor kész.

De ha havonta több ellenőrzést végez, akkor folytasson hosszú távú előfizetést.

Látogasson el a Screaming Frog SEO Spider oldalra

Pitchbox – A legjobb tájékoztatási eszköz

Ha a linkek kiépítését tervezi megvalósítani, szeretném figyelmeztetni Önt, hogy nagyon unalmas lehet, ha csak a Gmailt és a Google Táblázatot használó tájékoztató projekteket hajt végre..

A kapcsolatok nyomon követése, a velük való koordináció és a sablonok frissítése nagyon időigényes lehet.

Nem akkor, ha van egy hatalmas eszköze az Ön számára történő tájékoztatás automatizálásához. A Pitchbox kapcsolattartókat talál az Ön számára, és nyomon követi azokat. Ezenkívül automatizálja az e-mail nyomon követést az Ön számára.

Látogasson el a Pitchbox oldalra

A Google ingyenes eszközei

Ne becsülje alá a Google ingyenes eszközeinek, például a Google Analytics és a Google Search Console erejét. Mindketten világszínvonalúak.

A Google Analytics-et tekintjük az általános webhely-elemző eszköznek. A Google Analytics egy ingyenes eszköz üzleti adatok elemzéséhez.

A legtöbb ember csak a Google Analytics szolgáltatást használja webhelye teljes forgalmának ellenőrzésére. De még ennél is több. A Google Analytics segítségével megtudhatja a forgalom pontos forrásait és azt, hogy webhelye mely oldalai hoznak forgalmat.

A Google Analytics telepítése után konfigurálja a Google Search Console-t is. Ez egy másik ingyenes eszköz, amellyel valódi kulcsszóadatokat szerezhet a Google-tól. Egyéb információkat is szerezhet, például a webhelyén található hibákat, a megjelenítési és átkattintási adatokat, valamint az indexelt oldalakat.

A Google Search Console segít megérteni webhelye látogatói viselkedését, így optimalizálhatja webhelyét a találatok jobb rangsorolása érdekében. Ezenkívül a mobil használhatóságról szóló jelentés kiemeli azokat az URL-eket, amelyeknél a mobilban való böngészés során használhatósággal kapcsolatos problémák merülnek fel.

Ne felejtse el, hogy ne működjön webhelyén anélkül, hogy telepítené mind a Google Analytics, mind a Search Console eszközöket.

A döntési folyamat

Tehát engedje meg, hogy végigvezesse a SEO-utazásra vonatkozó döntésében. Először válasszon egyet a SEO eszközök közül – SEMrush, Ahrefs vagy Moz. Ezután telepítsen egy SEO bővítményt a WordPress webhelyére.

Ha a webhely hatalmas, telepítsen egy fejlett SEO feltérképező eszközt. Ha kapcsolatépítést készít, adjon hozzá egy tájékoztató eszközt.

Végül, de nem utolsósorban, ne felejtsük el az ingyenes eszközöket: a Google Analytics és a Google Search Console.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map