Kako namestiti WordPress na računalnik, nato pa se preselite v živo

Včasih je tako veliko lažje sestaviti spletno mesto na svojem lokalnem računalniku in nato, ko končate, to prenesite na svoj račun za spletno gostovanje.


To počnem ves čas in ga uporabljam tudi za preizkušanje različnih vtičnikov ali tem v svojem lokalnem računalniku, ki jih nimam namena zares uporabljati. Bolj samo preizkušanje.

In to uporabljam tudi za odpravljanje napak pri svojem spletnem mestu. Če obstaja težava z mojim spletnim mestom, jo ​​lahko pripišem na svoj lokalni računalnik in lahko odkrijem in uničim. Poskusite najti, kaj lahko povzroča težave ali preskusu dodate nove funkcije.

Najlažji način za to je lokalno razvojno okolje. Pokazal vam bom, kako to storiti v tej vadnici.

Zdaj te ne bo nič stalo. No, možnost je plačana. Ne bomo ga uporabljali v tej vadnici.

Torej, pokazal vam bom, kako lahko to nastavitev nastavite na svoj računalnik, nato pa vam bom pokazal, kako nato vzeti vaše spletno mesto in to potisniti na svoj račun za spletno gostovanje.

Programska oprema za namestitev WordPress-a na vaš računalnik

Torej imate tri možnosti za enostavno namestitev in upravljanje WordPress-a v lokalnem računalniku.

DesktopServer

Eden izmed njih je DesktopServer. Zdaj ima to brezplačno in plačljivo različico. To je čudovito, upam si reči, da je bolje v tem smislu, če imaš kdaj težave, če imaš plačljivo različico, obstaja pot do podpore

Laragon

Obstaja še en program samo za osebne računalnike, imenovan Laragon. Trenutno ne uporabljam Laragona, vendar sem to uporabljal šest mesecev. Trenutno ga ne uporabljam.

Bolj sem ga izkoristil iz radovednosti, da bi videl, če bi bil leteči močnik boljši od lokalnega.

In čeprav se mi zdi to zanimivo, je še veliko dela z njim, manj uporabniškega vmesnika, manj uporabnih funkcij, ki sem jih našel s tem.

Ko sem torej svoj stari računalnik zamenjal z novim, sem si rekel, veste kaj? To je lepo in vse. Vrnem se k lokalnim. Samo cel kup mi je lažji.

Vendar bi to morda radi uporabili. Jaz osebno tega ne maram, ampak mislim, da je res dobro in obstaja določena skupina ljudi, ki bi si to najraje želela.

Lokalno z vztrajnikom

Aplikacijo, ki jo danes osebno uporabljam in jo verjetno uporabljam zadnja tri leta, lokalno imenuje Flywheel.

Zdaj je Flywheel podjetje za spletno gostovanje. Naredili so, da so kupili to orodje, imenovano lokalno, in ga nekako uporabljajo kot svinčeni magnet. Ni ulova ali tega, da bi ga uporabljali.

Stvar pa je, da nikoli nisem imel težav pri uporabi tega vtičnika. Mislim, da je tu morda bilo malo hroščev, hrošče tam v zadnjih treh letih, ampak v zadnjem času je zame precej trdno.

Delal bo na PC-ju ali Macu in dejansko ga imam nameščen v računalniku in na Macu.

Zdaj je nekaj, kar je znano, da imajo nekateri starejši računalniki težave. Ker sem se tega lotil in ga nikoli nisem naletel, sem pa slišal za druge ljudi, ki imajo starejše računalnike in imajo težave s tem.

Torej, za to vadnico bomo prešli lokalno s Flywheel.

Kako namestiti WordPress na računalnik

Nekatere nastavitve so prikazane, kako ga pravilno nastaviti, nekatere pa izvrstne funkcije z njim. In zato morate vse to prenesti. Zdaj, če ste v računalniku ali Macu, boste lahko spremljali naprej.

Samo kliknite na brezplačni prenos. Lahko bi dali resnične informacije, ponarejene informacije. Mislim, da vas bo pripeljalo samo do prenosa. Pravzaprav. Prav tako mislim, da bi lahko Google. Naložite lokalno z vztrajnikom in lahko dobite neposredno povezavo za prenos, vendar samo izberite svojo različico. In uh, sovražim ga, ko se obrnete na obrazce.

Vprašajte za mojo telefonsko številko, češ, želim si, ne želim vam dati svoje telefonske številke. Zakaj sprašujete mojo telefonsko številko? Uh, vseeno, uh, lahko greste naprej in prenesete, nameščal se bo kot kateri koli drug program, ki bi ga namestili v računalnik. Privoščil vam bom, da boste morali sedeti skozi to. Zdaj, ko boste lokalno namestili vztrajnik, bo to izgledal vmesnik.

Lahko vidite moje. Aktivne namestitve, WordPress, ločene namestitve WordPress tukaj. Poimenujete ga, vse te različne nastavitve imate zanj in tukaj lahko dosežem velik zeleni krog, ko želim dodati novo spletno mesto. Najprej si oglejmo nastavitve, ki so vam na voljo.

Zdaj bi v računalniku samo zadeli ikono hamburgerja in se nato odpravili naravnost tja, kjer piše nastavitve, in tam bomo dostopali do nastavitev. Tako da imam rad vse svoje stvari v temnem načinu. Lokalno nam daje temen način, lahko pa imate svetlobni način, če to želite. Na svojem Macu uporabljam celo temni način.

V redu. Novo privzeto spletno mesto Kadar koli boste ustvarili novo spletno mesto, lahko nastavite, kakšni bodo privzeti elementi, zato vam jih ni treba vsakokrat ročno izpolnjevati. Torej bi lahko nastavili skrbniško e-pošto, to boste želeli storiti. Uh, lahko nastavite nekaj, uh, lahko ustvarite tudi meri po meri in vanj vstavite nekaj privzetih vrednosti.

Tako boste lahko izbrali svojo PHP različico, svojo, mojo SQL različico in celo svoj najljubši spletni strežnik. Torej, glede tega mislim, da sem samo napisal prednost, uh, vendar bi lahko šel tudi s prilagojenim okoljem. Če greš po meri, bi rad šel z visoko različico PHP. Trenutno je najvišja ponudba, ki jo ponujajo 7,2, kar sem najraje preizkusil.

Ali veste, ali naj bo testno okolje v, a vse te možnosti imate tukaj. Lahko bi ga nastavili tako, kot želite. Čudno je, da so vaša spletna mesta nekakšna prenosna v smislu, da bi jih lahko z lokalnega letala, ki ga namestite z muharico, premaknili iz lokalnega. Tu bomo namestili pravico. Tu je nekaj naprednih možnosti.

Tu je zelo tvegana nastavitev teh hitrih količin Dockerja. Ne priporočam. Različico so izdali pred letom in pol, ko so to izdali, privzeto je bila vključena in ni povzročala nič drugega kot težave, vendar je brezplačna programska oprema. In to je bilo že dolgo nazaj. V redu, vse drugo je tukaj v redu.

No, in tukaj je seznam teh stvari, imenovanih načrti. Tako bi lahko namestili namestitev WordPressa z različnim privzetim naborom orodij, ki jih uporabljate, in to lahko shranite kot načrt. Ko greste v S. Ustvarite novo spletno mesto, lahko preprosto ustvarite na podlagi tega načrta in nato vse vtičnike in vse že nameščeno.

No, tukaj boste upravljali in izbrisali te načrte. V redu, torej to so nastavitve za aplikacijo. Zdaj. Ko ustvarite lokalno spletno mesto, obstajajo tudi nastavitve, ki jih bomo čez trenutek preverili. Zakaj ne bi šli samo naprej in skupaj ustvarili ali ustvarili prvo spletno mesto. Torej, tukaj je možnost.

Samo kliknil bom plus. Prvi korak je, da tej strani damo ime. Zdaj sem ga poimenoval lokalno in tukaj je nekaj naprednih možnosti, zato verjetno ne boste želeli nereda. Z domeno lokalnega spletnega mesta, razen če želite spremeniti URL, ki bo povezan s tem. Odvisno je od tebe.

Ne zapletajte se s potjo do lokalnega spletnega mesta, toda tu lahko izberete, da to ustvarite na podlagi načrta. Tako sem imel ta načrt, ki sem ga ustvaril, in če bi hotel uporabiti ta načrt kot izhodišče, bi to lahko storil. Ampak ne grem. In potem grem naprej in kliknem naprej. Torej, to mi daje vedeti, kateri zrak.

Naj izberem, katero okolje želim uporabiti za to spletno mesto. Tako lahko grem s prednostnim ali s tistim, kar sem navedel kot po meri, in mi daje natančno vedeti, kaj so različne specifikacije želene. Zato bi samo priporočal, da greš s prednostno. Bom šel naprej in kliknil naprej in tu nastavite uporabniško ime in geslo za to namestitev in je že uporabljen e-poštni naslov, ki je uporabljen na podlagi tega, kar nastavimo v nastavitvah.

Zdaj obstaja tudi ena napredna možnost. Če želite to spletno mesto spremeniti v večstransko spletno mesto WordPress, imate to možnost tam. Všeč mi je, da uporabljam isto uporabniško ime in geslo. Za vsako posamezno spletno mesto, ki ga na koncu ustvarim, bom nadaljeval in vnesel uporabniško ime in geslo. V redu. Zdaj, ko sem to storil, grem naprej in kliknem na dodaj spletno stran in trajalo bo samo trenutek ali dva.

Jeez. Ne vem, ali se to dejansko snema na mojem zaslonu. To je eden od teh opozorilnih znakov, kjer morate le potrditi, da potrdite. Zdaj. Ne vem, ali je to posneto, toda če ste na Macu, se vam bo pojavil pojavni vnos vašega največjega gesla, nato pa traja samo trenutek ali dva in ustvarite to.

V redu, zdaj, ko je bilo spletno mesto ustvarjeno, bom šel naprej in vam dal pregled možnosti, ki jih imate tukaj za spletno mesto. Najprej boste videli. Tu na levi strani dodate seznam svojih spletnih mest in tukaj je nekaj možnosti. Obstaja pregledna baza podatkov, SSL in pripomočki. Zdaj za pregled vam bomo dali seznam podrobnosti o okolju.

To je različica PHP, moja različica SQL in vse takšne stvari, poleg tega pa boste imeli možnost, da jih prilagodite, če želite. Možnost baze podatkov je res kul orodje. Ko kliknem na to, bo to pravzaprav tu, naj to samo storim. Tu je baza podatkov in lahko se vkopam v podatke baze.

Če bi hotel, se mi zdi, da grem po stvari. Na strani techie je malo. SSL, zdaj želite ustvariti SSL potrdilo in orodje tukaj bo reklo, zaupajte. Kliknite na ta gumb. Če ste na Macu, boste morali vnesti geslo. Če imate računalnik, vam bo takrat poslal sporočilo o osebnem računalniku.

Samo kliknite da in nato se bo to spremenilo v zaupanja vreden način, kot je to orodje, imenovano moški. Ko kliknete na to, bodo tukaj zajeta vsa e-poštna sporočila, ki jih pošlje vaše spletno mesto. Pravzaprav je tu e-poštno sporočilo, ki ga je zajel, vaše spletno mesto je pravkar postavljeno. Običajno bi se to moralo odpraviti zame, ampak namesto tega je bilo ujeto z uporabo poštnega prašiča.

To je res dobro za testiranje. V redu. Zdaj tukaj tukaj je ta zelo kul funkcija, imenovana povezava v živo. Torej, kaj to pomeni z vašim spletnim mestom in lokalno, če ne morete reči, da imate stranko in gradite spletno stran stranke, ki je v neki drugi pisarni. Očitno je, da jim ne morete dati povezave za ogled spletnega mesta, ker ste doma in v pisarni za požarnim zidom in usmerjevalnikom..

To ni javno. Vse je zasebno, vendar lahko kliknete tukaj, kjer piše povezava v živo. Pravzaprav naj to hitro vklopim. Uh, poglejmo. V računalniku imam požarni zid. Tukaj je. Samo dinamično v tisti delni sekundi ustvaril. Povezava, ki bi jo lahko dal svoji stranki, in ko jo klikne, bo prikazala to spletno mesto.

To je res dobro za povratne informacije strank. Če torej gradite, bi jim lahko tako postavili povezavo, si lahko ogledali, potem pa pojdite sem. Ko končate z povratnimi informacijami, kliknite na onemogoči in ne bodo več imeli dostopa za ogled spletnega mesta. To je več kot dobro, ker ko ti posredujejo povratne informacije, jih morda ne bi želeli, da bi spremljali, kaj počneš.

Tako lahko nadaljujete in to onemogočite. Zdaj, kar sem vam želel pokazati, ste lahko z desno miškino tipko kliknili na svoje spletno mesto, ko je na tem seznamu in obstajajo dodatne možnosti. Tako imamo nadzorno ploščo skrbnika spletnega mesta za WordPress. Prvič se bomo prijavili, lahko pokažete mapo.

Tu so dejanske datoteke v vašem računalniku. SSH funkcije, znova zaženite, zaustavite, klonirajte, izvozite in shranite kot načrt. Tako boste ustvarili novo spletno mesto, vključili teme, ki jih želite uporabljati, vtičnike, ki jih želite uporabljati, in jih nato shranili tukaj, osnutek. Torej, ko naslednjič odprete spletno mesto, lahko začnete s tem načrtom.

Lahko spremenite tudi preimenovanje domene in jo izbrišete, če želite ohraniti stvari lepe in urejene. Tukaj. Tako se bom prvič prijavil. Tukaj moram samo klikniti ta skrbniški gumb in tu me bo pripeljalo do prijave in bom zdaj šel naprej in se prijavil. V redu, zato preden kliknem gumb za prijavo, želim opozoriti na nekaj, kar bi lahko videli zgoraj levo.

Tukaj. Pravi, da ni varno, in to zato, ker lokalno ustvari. Spletno mesto. Iz nekega razloga tega SSL potrdila samodejno ne ustvari in spletnega mesta ne konfigurira za delo s SSL potrdilom. Zato se prepričajte, da prva stvar, ki jo želite narediti, ko ste to ustvarili, želite klikniti ta zavihek SSL, kliknite ta gumb tukaj.

Povedal bo zaupanje, nato pa bo to ustvarilo SSL certifikat v naslednji stvari. Prijavite se in prva stvar, ki jo bomo storili, je, da gremo na splošne nastavitve, in tu vidimo URL tega spletnega mesta. Pojdiva v S in tam. Kliknite na shrani spremembe.

Odgnalo nas bo s strani, a poglejte to. Zdaj je spletno mesto varno in uporablja SSL certifikat, ki smo ga ustvarili. To je prva stvar, ki jo želite storiti vsakič, ko začnete projekt v katerem koli od teh lokalnih okolij, predvsem pa lokalnem z vztrajnikom. Torej grem naprej in se spet prijavim.

V redu. Tako sem zdaj prijavljen in tukaj sem. To je lokalna namestitev programa WordPress, ki se izteče iz mojega računalnika. To je fantastično. Torej lahko grem sem in nastavim nekaj stvari. In kar bomo storili, je to, da bomo šli in to prenesli na naš račun za spletno gostovanje. Torej bom ravno tukaj vrgel temo.

In, uh, ne bom sestavljal namestitve dejanskega spletnega mesta, čeprav je Astro zelo enostavno. V redu? Zdaj bom šel naprej in. Aktivirajte spletno mesto in to bom zaprl. Torej lahko vidite, ko grem na spletno mesto, lahko vidim, da imam astrocit lokalno življenje in vse to. Torej, kar bi naredili, je, da bi šli sem in postavili svoje spletno mesto, da bi bilo vse skupaj lepo in lepo.

Komunicirajte s svojim odjemalcem in vsem tem, dobite ga tako, kot želite, nato pa pojdite naprej in to pošljete v svoje živo okolje. Zdaj vam bom pokazal, kako narediti spletno mesto, ki ste ga zgradili na lokalnem razvojnem okolju. Odprli boste spletno mesto in ga bomo preselili na vaš račun za spletno gostovanje.

Zdaj rad uporabljam dva spletna mesta gostiteljev. Lahko obiščete WP crafter.com/siteground. Spodaj imam povezavo. Rad uporabljam tudi oblačne načine. In lahko obiščete WP crafter.com/cloud načine, spodaj bom dal povezavo do tega in vadnico, ki jo imam o tem spletnem gostiteljskem podjetju za spletno gostovanje. Nekoliko je drugačna storitev.

Torej bomo to spletno mesto preselili na eno od teh storitev. Zdaj moramo ustvariti račun za spletno gostovanje. Torej v tem videoposnetku ne bom šel skozi to, uh, toda za ustvarjanje varnostne kopije moramo uporabiti vtičnik. Nato vzamemo ta vtič in ga postavimo na novo gostovanje in bomo naložili.

Tja bomo vtičnik spet dodali tja, naložili varnostno kopijo in ga obnovili. To je pravzaprav zelo preprost postopek. Torej obstajata dva vtičnika, ki ju lahko uporabite za to. Eden od njih je to tukaj, vse v eni selitvi. Veliko ljudi to uporablja. Deluje zelo zanesljivo. Imajo brezplačno različico. Glede na to, kako veliko je spletno mesto, je precej omejen, zato tega vtičnika v tem videoposnetku ne bomo uporabljali.

In če bi radi vedeli, zakaj, lahko pridete sem in preberete nekaj teh slabih pregledov, zato tega v tem videoposnetku ne bom uporabil. In v redu je. Je pa velikost spletnega mesta zelo omejena. Te omejitve ne pojasnjujejo. Nekako želijo, da greš tja in ga namestiš, potem pa slučajno ugotoviš, kdaj je vse prepozno, nato pa te v tistem trenutku nekako stisnejo za denar.

Izogibal se bom vsem tem in namesto tega bomo vtičnik uporabili tukaj. Imenuje se prenos in varnostno kopiranje. S tem vtičem boste to zmogli. Preselite svoje spletno mesto in ga boste lahko uporabljali tudi kot rezervno rešitev, če želite. Čeprav za to raje uporabljam Uptracs. Uh, vendar je to brezplačno in ni omejitev glede velikosti varnostne kopije.

In obstaja celo nekaj inovativnih funkcij, kjer, če sta obe spletni strani javni, jih lahko potisnete naprej in nazaj. Vsega tega v tem videoposnetku ne bom pokrival. Zato nadaljujmo in namestimo ta vtičnik na naše spletno mesto. Torej grem v vtičnike, dodajam nove in bom iskal WP. Živahno nazaj, in tukaj je.

V redu, torej grem naprej in naredim še namestitev tega. Potem bomo to uporabili za izdelavo varnostne kopije, ki jo bomo ravnokar obnovili na našem spletnem računu za gostovanje. V redu, šel bom naprej in to aktiviral, dodala pa se bo tudi nova menijska možnost, ki pravi WP živo. Zdaj vam ni treba hraniti tega vtičnika, nameščenega na vašem spletnem mestu.

Ko bomo opravili selitev, je popolnoma odvisno od vas. To lahko uporabite tudi za varnostno kopiranje. Navadno uporabljam nadgradnje osebno, toda, hm, to lahko uporabite tudi za varnostno kopiranje. No, obstajata dva načina za migracijo s tem vtičnikom. Eden od njih se imenuje samodejna selitev. V tem videu tega ne bom storil.

Namesto tega bom naredil varnostno kopijo. Prenesite varnostno kopijo in nato obnovite. Torej bom šel naprej in kliknil varnostno kopijo. Zdaj, tukaj. Zdaj bom naredil varnostno kopijo, vendar obstaja veliko možnosti. Če to uporabljate kot orodje za varnostno kopiranje, lahko ustvarite varnostno kopijo v Dropbox na Googlov pogon. Mislim, da en oblak, tukaj je nekaj ikon.

Amazon S tri digitalne oceanske vesolje. Tu so vsa ta mesta, kamor jih lahko varnostno kopirate, na katere pošljete varnostne kopije. Okej, ko bom naredil varnostno kopijo in je v lokalnem računalniku, namestim lokalno WordPress, se pomaknem navzdol. Tukaj je varnostna kopija. Kliknite tukaj, kjer piše prenos, in naloži se v en del prav tukaj, in tam je dejanska povezava za prenos.

Kliknem na to. In vidite, da ga je prenesla na svoj lokalni računalnik tukaj. Datoteke se bodo nato prenesle na vaš računalnik. Jaz sem na računalniku, tako da bo v mapi za prenose, verjetno pa bo enako, če uporabljate Mac. Torej, zdaj lahko to izbrišete, če želite.

Torej ga bom izbrisal. Bom kliknil, v redu. In te rezerve ni več. Tu lahko grem v vtičnike in lahko vtičnik deaktiviram in ga ne potrebujem več. Izpisal sem, kar sem želel, vendar ga lahko aktivirate in ponovite ta postopek, ko želite narediti novo varnostno kopijo. Torej, tukaj je namestitev WordPress-a.

Naslednji korak je torej, da grete na spletno gostovanje, kjer imate svoje ime domene. Nameščali boste WordPress z namestitvijo programa WordPress. V tem primeru imam to postavitev na terenu. Ime domene je, ustvarimo spletno mesto.com, tako da je vsakič, ko dobite gostovanje s SiteGround, samodejno ustvarili WordPress namestitev za vas.

Edina stvar je, da nima svojega spletnega mesta z lokalnega stroja. To bomo zdaj odpravili. Torej, kar se prijaviš na to spletno mesto, greš v isti postopek, greš v vtičnike, dodaš novo in iskali bomo WP, živo varnostno kopijo in storili bomo isto stvar. Namestite zdaj, nato pa ga bomo aktivirali.

In naložili bomo samo varnostno kopijo, ki smo jo pravkar ustvarili, in kliknite obnovi. Ko se pomaknem navzdol, je tukaj ta zavihek, ki piše, naloži. Če kliknem nanj. Lahko najdem varnostno kopijo ali pa jo bom samo povlekel in spustil čez. Tukaj je moja varnostna kopija, povleci kap. Naložilo se bo in verjetno je všeč res super, poglejmo, tukaj kliknem na prenos.

Mogoče se bo to začelo. V redu. No pa gremo. In tukaj je merilec napredka. Imam res dober internet. Za hitrosti prenosa. Torej, uh, lahko traja minuto ali dve, odvisno od velikosti spletnega mesta, toda jaz lahko vidite, da je vse končano. In potem ga imamo. Zdaj sem na spletnem mestu, poskušam vse potisniti, in vidiš, da je moja varnostna kopija ravno tukaj.

Zdaj, kar bom storil, bom pravzaprav naredil hitro varnostno kopijo te strani. Tako da ga lahko res obnovim po tem, ko posnamem ta video. Tako bom hitro naredil varnostno kopijo, vendar moramo samo obnoviti tisto, kar smo pravkar naložili. V hipu boste videli, verjetno bom imel tukaj dve varnostni kopiji, tisto, ki sem jo pravkar ustvaril, in nato tisto, ki sem jo pravkar naložil.

Torej, tukaj je tisti, ki sem ga pravkar naložil. Kliknil bom na obnovi in ​​nato bomo tu dobili možnost, ki jo moramo izbrati. Prva možnost je obnoviti in zamenjati domeno in to je tista, ki jo bomo želeli, ker je bil to drug URL, drugačna domena na našem lokalnem spletnem mestu. To želimo izbrati.

Zdaj, če bi samo obnavljal varnostno kopijo, ki je bila narejena na istem natančnem spletnem mestu z istim URL-jem, bi se odločil za drugo. Torej bom kliknil na obnovo, kliknil bom, v redu, in to, kar se bo zgodilo, je, da bom samo nadaljeval in obnovil vse v vsaki referenci. Na ta URL. Vsako sklicevanje na stari URL bo dinamično nadomeščeno z novim URL-jem, kar v tem primeru ustvari spletno mesto.

Zdaj uporabniško ime in geslo nista tista, ki sem ju imel, ko sem ustvarjal to javno spletno mesto. To je uporabniško ime in geslo iz različice lokalne strojne opreme, zato bom zdaj vnesel to. V redu. Kliknil bom prijavo. In uspelo je. In tu piše, migracija je končana. Hm, še nekaj informacij.
Zaprimo to in tukaj je poziv k varnostnemu kopiranju ali pregledu. Če grem na spletno mesto v živo, boste videli, kako je videti na lokalnem stroju. Tako je tukaj, kako je bilo videti. Hm, tako je videti zdaj, ko sem ga preselil. In tukaj tukaj, to je lokalno mesto.

In takole je videti tukaj. To je enaka stvar. Popolna selitev, zelo enostavno narediti, brez stroškov. Migracijskega vtičnika vam ni treba namestiti, če vam ni treba, zato ga lahko po želji preprosto onemogočite, vendar lažje od tega ne more biti. Premik vašega spletnega mesta iz lokalne soli v živo namestitev je zelo enostaven postopek.
Moja prednost je, da tukaj uporabim ta brezplačni vtičnik. Glede velikosti spletnih strani ni omejitev. Zdaj je še ena zelo dobra funkcija, da vam pokaže, kje namesto tega postopka nalaganja varnostne kopije v moj računalnik in nato nalaganja na voljo, obstaja funkcija, kjer jo lahko nastavite na dve strani.

Torej samo potisne od mesta do mesta. V tem videoposnetku tega nisem zajemal. Všeč mi je, da to počnem tako, zato imam več rok za natančen nadzor. No, vseeno, uh, vse sem zajel v tem videu. Če imate vprašanje. Spodaj me prosite.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map