Hoe WordPress op uw pc te installeren en vervolgens te migreren om te leven

Soms is het zoveel gemakkelijker om een ​​website op uw lokale computer te bouwen en als u klaar bent, zet u die over naar uw webhostingaccount.


Ik doe dit de hele tijd en ik gebruik het ook om verschillende plug-ins of thema’s op mijn lokale computer te testen die ik niet echt van plan ben te gebruiken. Het is meer gewoon testen.

En ik gebruik dit ook voor het debuggen van mijn website. Dus als er een probleem is met mijn website, kan ik het naar mijn lokale computer brengen en ik kan het hacken en vernietigen. Probeer te achterhalen wat een probleem kan veroorzaken of test het toevoegen van nieuwe functies.

De eenvoudigste manier om dit te doen, is door een lokale ontwikkelingsomgeving te hebben. En ik laat je zien hoe je dat moet doen in deze tutorial.

Nu gaat het u vandaag niets meer kosten. Welnu, er is een betaalde optie. We gaan het niet gebruiken in deze tutorial.

Dus ik laat je zien hoe je dit instelt op je computer, en dan laat ik je zien hoe je vervolgens je website neemt en die naar je webhostingaccount pusht.

Software om WordPress op uw pc te installeren

Je hebt dus drie opties om WordPress eenvoudig op je lokale computer te installeren en te beheren.

DesktopServer

Een daarvan is hier DesktopServer. Dit heeft nu een gratis versie en een betaalde versie. Dit is fantastisch, ik durf te zeggen dat het beter is in die zin dat als je ooit in de problemen komt als je de betaalde versie hebt, er een manier is om ondersteuning te krijgen

Laragon

Er is nog een pc-programma genaamd Laragon. Ik gebruik Laragon momenteel niet, maar ik heb dit wel zes maanden gebruikt. Ik gebruik het momenteel niet.

Ik gebruikte het meer uit nieuwsgierigheid om te zien of het door Flywheel beter zou zijn dan lokaal.

En hoewel ik het interessant vond, is er nog meer werk aan de winkel, minder gebruikersinterface en minder nuttige functies die ik hiermee heb gevonden.

Dus toen ik mijn oude pc verving door een nieuwe, zei ik tegen mezelf, weet je wat? Dat is leuk en zo. Ik ga terug naar lokaal. Het is gewoon een stuk eenvoudiger voor mij.

Dit kan echter iets zijn dat u liever gebruikt. Persoonlijk geef ik er niet de voorkeur aan, maar ik vind het echt goed en er is een bepaalde groep mensen die daar waarschijnlijk de voorkeur aan geeft.

Lokaal door vliegwiel

De app die ik vandaag persoonlijk gebruik en die ik waarschijnlijk de afgelopen drie jaar heb gebruikt, wordt door Flywheel lokaal genoemd.

Nu is Flywheel een webhostingbedrijf. Wat ze deden, was dat ze deze tool genaamd lokaal kochten, en ze gebruikten het als een loodmagneet. Er zijn geen vangsten of valkuilen bij het gebruik ervan.

Het ding is echter dat ik nooit een probleem heb gehad met het gebruik van deze plug-in. Ik bedoel, er is hier misschien een kleine bug geweest, een bug daar in de afgelopen drie jaar, maar het is de laatste tijd behoorlijk solide voor mij.

En het werkt op een pc of een Mac en ik heb het eigenlijk op mijn pc en op mijn Mac geïnstalleerd.

Nu, hier is het ding, van sommige oudere computers is bekend dat ze een probleem hebben. Sinds ik dit heb uitgevoerd en ik ben het nooit tegengekomen, maar ik heb gehoord van andere mensen met oudere computers die hier een probleem mee hebben.

Dus voor deze tutorial gaan we lokaal met Flywheel.

Hoe WordPress op uw computer te installeren

Sommige instellingen lemme laten je zien hoe je het goed instelt en enkele van de handige functies ermee. En dus hoeft u dit alleen maar te downloaden. Als je nu op een pc of Mac zit, kun je meedoen.

Klik gewoon op gratis download. Je zou echte informatie kunnen invoeren, nep-informatie. Ik denk dat het je gewoon naar een download brengt. Werkelijk. Ik denk ook dat je Google zou kunnen gebruiken. Lokaal door vliegwiel te downloaden en je kunt gewoon de directe downloadlink krijgen, maar kies gewoon je versie. En uh, ik haat het als contactformulieren.

Vraag naar mijn telefoonnummer, zoals, ik wil dit, ik wil je mijn telefoonnummer niet geven. Waarom vraag je om mijn telefoonnummer? Uh, hoe dan ook, uh, u kunt doorgaan en downloaden en het zal installeren zoals elk ander programma dat u op uw computer zou installeren. Ik zal je behoeden om daar doorheen te moeten zitten. Als je nu eenmaal local by flywheel hebt geïnstalleerd, zal de interface er zo uitzien.

Je kunt mijn zien. Actieve installaties, WordPress, afzonderlijke WordPress-installaties hier. Je mag het een naam geven, je krijgt er al deze verschillende instellingen voor en ik kan hier op deze grote groene cirkel klikken als ik een nieuwe site wil toevoegen. Laten we dus eerst eens kijken naar de instellingen die u beschikbaar heeft.

Nu, op een pc, zou je gewoon op het hamburgerpictogram klikken en dan hierheen gaan waar het voorkeuren zegt, en dat is waar we toegang krijgen tot de instellingen. Dus ik heb graag al mijn spullen in de donkere modus. Lokaal geeft ons een donkere modus, maar je kunt een lichte modus hebben als dat je voorkeur heeft. Ik gebruik zelfs de donkere modus op mijn Mac.

Oke. Standaard nieuwe site. Dus wanneer u een nieuwe site gaat maken, kunt u instellen wat een aantal standaarditems zullen zijn, zodat u deze niet elke keer handmatig hoeft in te vullen. Dus je zou je beheerders-e-mailadres kunnen instellen, je moet dit doen. Uh, je kunt een aantal instellen, uh, je kunt ook een aangepaste omgeving maken en daar een aantal standaardwaarden in zetten.

Zo kunt u dus uw PHP-versie, uw, mijn SQL-versie en zelfs uw favoriete webserver kiezen. Dus ik denk dat ik gewoon de voorkeur heb geschreven, uh, maar ik zou net zo goed kunnen gaan met de aangepaste omgeving. Als je op maat gaat, ga ik graag met een hoge PHP-versie. Op dit moment is het hoogste dat ze aanbieden 7.2, wat mijn voorkeur is om te testen.

Weet je, laat de testomgeving op a staan, maar je hebt al deze opties hier. Je zou het kunnen instellen op wat je wilt. Het is handig omdat uw sites een beetje draagbaar zijn, in die zin dat u het met een vliegwiel van een lokaal naar een ander lokaal kunt verplaatsen. We installeren hier een recht. Hier zijn enkele geavanceerde opties.

Hier is een zeer risicovolle instelling van deze snelle Docker-volumes. Ik raad het niet aan. Ze hadden anderhalf jaar geleden een versie uitgebracht toen ze deze uitbrachten, en deze stond standaard aan en veroorzaakte niets anders dan problemen, maar het is gratis software. En dat is lang geleden. Oké, al het andere hier is in orde.

Uh, en dan is hier een lijst van deze dingen die blauwdrukken worden genoemd. U kunt dus een WordPress-installatie opzetten met de standaard diff-stapel tools die u gebruikt, en u kunt die opslaan als een blauwdruk. Dus als je naar S gaat. Maak een nieuwe website, je zou het gewoon kunnen doen op basis van deze blauwdruk en dan zijn alle plug-ins en alles al geïnstalleerd.

Nou, dit is waar je die blauwdrukken gaat beheren en verwijderen. Oké, dat zijn dus de voorkeuren voor de app. Nu. Wanneer u een lokale site maakt, zijn er daar ook voorkeuren die we zo meteen zullen bespreken. Dus waarom gaan we niet gewoon door en beginnen of creëren we samen onze eerste site. Dus hier is een optie.

Ik klik gewoon op de plus. De eerste stap is om deze site een naam te geven. Nu heb ik het lokaal voor het leven genoemd, en er zijn hier enkele geavanceerde opties, dus je wilt waarschijnlijk niet rotzooien. Met het lokale sitedomein, tenzij u de URL wilt wijzigen die hieraan wordt gekoppeld. Het is aan jou.

Knoei niet met het lokale sitepad, maar hier kunt u ervoor kiezen om dit te maken op basis van een blauwdruk. Dus ik had deze blauwdruk die ik had gemaakt, en als ik die blauwdruk als uitgangspunt wilde gebruiken, dan zou ik dat kunnen doen. Maar dat doe ik niet. En dan ga ik door en klik op Doorgaan. Dus dit laat me weten welke lucht.

Laat me kiezen welke omgeving ik voor deze website wil gebruiken. Dus ik kan kiezen voor de gewenste of wat ik heb vermeld als een aangepaste, en het laat me precies weten wat de verschillende specificaties van de gewenste zijn. Dus ik zou gewoon aanraden om met de voorkeur te gaan. Ik ga door en klik op Doorgaan en dit is waar u de gebruikersnaam en het wachtwoord voor deze installatie instelt en deze is al vooraf ingevuld in het e-mailadres dat wordt gebruikt op basis van wat we in de voorkeuren hebben geplaatst.

Nu is er ook een geavanceerde optie. Als je van deze website een WordPress-multisite wilt maken, heb je die optie daar. Wat ik graag doe, is dezelfde gebruikersnaam en hetzelfde wachtwoord gebruiken. Voor elke afzonderlijke site die ik uiteindelijk maak, dus ik ga door en voer een gebruikersnaam en wachtwoord in. Oke. Nu ik dat heb gedaan, ga ik door en klik op site toevoegen en het duurt maar even.

Jezus. Ik weet niet of dit daadwerkelijk op mijn scherm opneemt. Het is een van deze waarschuwingssignalen waarbij u gewoon op Ja hoeft te klikken om goed te keuren. Nu. Ik weet niet of dat is opgenomen, maar als je een Mac gebruikt, krijg je een pop-up om je maximale wachtwoord in te voeren en dan duurt het maar een paar seconden om door te gaan en dit te maken.

Oké, nu de site is gemaakt, ga ik door en geef je een overzicht van de opties die je hier voor de site hebt. Allereerst zul je het zien. Hier links toegevoegd aan de lijst met uw sites en hier zijn enkele opties. Er is een overzichtsdatabase, SSL en hulpprogramma’s. Nu voor overzicht, het geeft je een lijst met je omgevingsdetails.

Dit is de PHP-versie, mijn SQL-versie en al dat soort dingen, en je krijgt ook een optie om deze aan te passen als je dat wilt. De database-optie is echt een coole tool. Als ik hierop klik, gaat het hier eigenlijk, laat me het gewoon doen. Hier is de database en ik kan in de databasegegevens graven.

Als ik zou willen, en ik merk dat ik daar naar binnen ga voor dingen. Het is een beetje aan de technische kant. SSL, u wilt op dit moment een SSL-certificaat maken en de tool hier zal zeggen: vertrouwen. Jij, klik op die knop. Het zal je vragen om je wachtwoord in te voeren als je een Mac gebruikt. Als u een pc gebruikt, krijgt u op dat moment die pc-waarschuwing.

Klik gewoon op Ja, en dan verandert dit in vertrouwd, zoals deze tool genaamd mannelijk varken. Dus wanneer u hierop klikt, worden hier alle e-mails die uw site verzendt vastgelegd. En in feite is hier de e-mail die het heeft vastgelegd, wat uw site zojuist is ingesteld. Dus normaal gesproken had dit naar mij moeten uitgaan, maar in plaats daarvan werd het betrapt met mail hog.

Dit is echt goed om te testen. Oke. Nu hier beneden is er een heel coole functie genaamd live link. Dus wat dit betekent is met uw website en lokaal, als u niet kunt zeggen dat u een klant heeft en u bouwt een website van een klant en ze zijn in een ander kantoor. Het is duidelijk dat je ze geen link kunt geven om naar de website te kijken, omdat je thuis of op kantoor bent achter een firewall en een router.

Dit is niet openbaar. Het is allemaal privé, maar je kunt hier klikken waar de live link staat. Laat me dat eigenlijk heel snel aanzetten. Laten we eens kijken. Ik heb een firewall op mijn computer. Daar is het. Het wordt gewoon dynamisch in die fractie van een seconde gecreëerd. Een link die ik aan mijn klant zou kunnen geven, en wanneer ze erop klikken, wordt deze website weergegeven.

Dit is echt goed voor feedback van klanten. Dus als je aan het bouwen bent, is dit hoe je ze een link kunt geven, ze kunnen het zien en dan ga je hierheen. Als ze klaar zijn met het geven van feedback, klik je op uitschakelen en hebben ze geen toegang meer om de site te zien. Dit is meer dan goed, want als ze je eenmaal de feedback hebben gegeven, wil je misschien niet dat ze in de gaten houden wat je doet.

Dus je kunt doorgaan en dat uitschakelen. Het laatste dat ik je wilde laten zien, was dat je met de rechtermuisknop op je site kon klikken als deze in deze lijst staat en er extra opties zijn. We hebben dus een dashboard voor sitebeheer voor WordPress. We gaan voor het eerst in een keer inloggen, je zou de map kunnen zien.

Dit is waar de daadwerkelijke bestanden op uw computer staan. SSH-functies, herstarten, stoppen, klonen, exporteren en opslaan als blauwdruk. Dit is dus hoe je een nieuwe site zou maken, je thema’s zou toevoegen die je zou willen gebruiken, je plug-ins die je graag zou willen gebruiken en deze hier zou opslaan, een blauwdruk. Dus de volgende keer dat u een site gaat maken, kunt u beginnen met die blauwdruk.

U kunt ook de naam van het domein wijzigen en deze verwijderen als u de zaken netjes wilt houden. Hier. Dus ik ga voor het eerst inloggen. Ik hoef alleen hier op deze admin-knop te klikken en het brengt me hier naar de login en ik ga door en log nu in. Oké, dus voordat ik op de inlogknop klik, wil ik je aandacht vestigen op iets dat je linksboven kunt zien.

Hier. Er staat niet veilig, en dat komt omdat wanneer lokaal wordt gemaakt. Een site. Om de een of andere reden creëert het niet automatisch dat SSL-certificaat en configureert het de site niet om met een SSL-certificaat te werken. Zorg er dus voor dat het eerste dat u wilt doen wanneer u dit hebt gemaakt, u op dat SSL-tabblad wilt klikken, klik hier op deze knop.

Het gaat vertrouwen zeggen, en dat zal het SSL-certificaat creëren bij het volgende dat u doet. U logt in en het eerste dat we gaan doen is naar algemene instellingen gaan en hier zien we de URL naar deze website. We gaan daar een S en daar een S plaatsen. We gaan klikken op wijzigingen opslaan.

Het zal ons van de site verwijderen, maar bekijk dit eens. Nu is de site veilig en gebruikt hij dat SSL-certificaat dat we hebben gegenereerd. Dit is het eerste dat u wilt doen wanneer u een project start met een van deze lokale omgevingen, maar vooral lokaal met het vliegwiel. Dus ik ga door en log opnieuw in.

Oke. Dus nu ben ik ingelogd en hier ben ik. Het is een lokale WordPress-installatie die van mijn computer afloopt. Het is fantastisch. Dus ik kan hier naar binnen gaan en wat dingen regelen. En wat we doen is dan dat we gaan, en we gaan dit overzetten naar ons webhostingaccount. Dus ik ga hier heel snel een thema invoeren.

En, uh, ik ga niet zitten om een ​​echte site te installeren, hoewel Astro het supergemakkelijk maakt. Oke? Nu ga ik gewoon door en. Activeer de site en ik sluit die af. Dus je kunt zien wanneer ik naar de site ga, je kunt zien dat ik de lokale astrocyt zegt te leven en zo. Dus wat u zou doen, is dat u hierheen gaat en dat u uw website opzet, zodat alles er mooi en mooi uitziet.

Communiceer met je klant en dat alles, krijg het precies zoals je het wilt, en dan zou je doorgaan en dit naar je live omgeving sturen. Wat ik u nu ga laten zien, is uw website nemen die u op uw lokale ontwikkelomgeving hebt gebouwd. U gaat die site nemen en we gaan deze migreren naar uw webhostingaccount.

Nu gebruik ik graag twee sites voor webhosts. Je kunt WP crafter.com/siteground bezoeken. Ik heb hieronder een link. Ik gebruik ook graag een cloudmanier. En je kunt WP crafter.com/cloud-manieren bezoeken, en ik zal hieronder een link plaatsen en een tutorial die ik heb over dat webhost-webhostingbedrijf. Het is een beetje anders dan een service.

Dus we gaan deze website migreren naar een van die services. Wat we nu moeten doen, is ons webhostingaccount maken. Dus ik ga daar niet doorheen in deze video, uh, maar we moeten een plug-in gebruiken om een ​​back-up te maken. Vervolgens nemen we deze plug en plaatsen deze op de nieuwe hosting en gaan we uploaden.

We gaan die plug daar weer toevoegen, de back-up uploaden en herstellen. Het is eigenlijk een heel eenvoudig proces. Er zijn dus twee plug-ins die je hiervoor zou kunnen gebruiken. Een van hen is dit hier, alles in één migratie. Veel mensen gebruiken dit. Het werkt heel betrouwbaar. Ze hebben een gratis versie. Het is vrij beperkt in hoe groot de website kan zijn, en we gaan deze plug-in niet gebruiken in deze video.

En als je wilt weten waarom, kun je hier komen en enkele van deze slechte recensies lezen, en daarom zal ik dit in deze video niet gebruiken. En het is oké. Maar het is erg beperkt in de grootte van de site. Ze maken die beperking niet duidelijk. Ze willen dat je daarheen gaat en het installeert en dan kom je er toevallig achter wanneer het allemaal te laat is en dan persen ze je op dat moment voor geld.

Ik ga dat allemaal vermijden en in plaats daarvan gaan we deze plug-in hier gebruiken. Het heet overdracht en back-up. Met deze plug-in kun je het. Migreer uw website, u kunt hem ook gebruiken als back-upoplossing als u dat wilt. Hoewel ik daarvoor liever Uptracs gebruik. Uh, maar dit is gratis en er zijn geen beperkingen aan de grootte van de back-up.

En er zijn zelfs enkele innovatieve functies waar, als je beide websites openbaar zijn, je ze heen en weer kunt duwen. Ik ga dat niet allemaal bespreken in deze video. Dus laten we doorgaan en deze plug-in op onze website installeren. Dus ik ga naar plug-ins, voeg nieuwe toe en ik ga op zoek naar WP. Levendige back-up, en hier is het.

Oké, dus ik ga door en ik zal dit installeren. En dan gaan we dit gebruiken om een ​​back-up te maken die we gewoon gaan herstellen op ons webhostingaccount. Oké, ik ga door en activeer dit en het zal een nieuwe menuoptie toevoegen die WP levendig zegt. U hoeft dit nu niet te bewaren, deze plug-in is op uw website geïnstalleerd.

Nadat we de migratie hebben uitgevoerd, is het helemaal aan jou. Je kunt dit ook gebruiken voor back-up. Ik gebruik updates meestal persoonlijk, maar u kunt dit ook gebruiken voor back-ups. Welnu, er zijn twee manieren om een ​​migratie uit te voeren met deze plug-in. Een daarvan wordt een automatische migratie genoemd. Ik ga dat niet doen in deze video.

In plaats daarvan ga ik een back-up maken. Download de back-up en voer vervolgens een herstel uit. Dus ik ga door en klik op een back-up. Nu, precies hier. Nu gaat het mijn back-up maken, maar er zijn veel opties. U kunt, als u dit als een back-uptool gebruikt, een back-up maken naar Dropbox naar Google Drive. Ik denk dat er een wolk is, er zijn hier een paar pictogrammen.

Amazon S drie digitale oceaanruimten. Er zijn al deze plaatsen waar u een back-up van kunt maken, u stuurt uw back-ups naar nadat u ze hebt gemaakt. Oké, dus nu de back-up is gemaakt en deze op mijn lokale computer staat, mijn lokale WordPress-installatie, scrol ik naar beneden. Hier is de back-up hier. Een klik hier waar het download zegt, en het wordt hier in één deel gedownload, en daar is de daadwerkelijke downloadlink.

Daar klik ik op. En je kunt zien dat het hier naar mijn lokale computer is gedownload. Dat is dus waar bestanden naar uw computer worden gedownload. Ik zit op een pc, dus het zal in de downloadmap staan, maar het zal waarschijnlijk hetzelfde zijn als je een Mac gebruikt. Dus wat u nu kunt doen, is dit verwijderen als u dat wilt.

Dus ik ga het verwijderen. Ik klik op, oké. En die back-up is weg. Ik kan hier naar plug-ins gaan en ik kan deze plug-in deactiveren en ik heb hem niet meer nodig. Ik heb geëxtraheerd wat ik wilde, maar je kunt het activeren en dit proces opnieuw doen als je een nieuwe back-up wilt maken. Dus hier is een WordPress-installatie.

Dus wat er gebeurt, is uw volgende stap: u gaat naar uw webhostingbedrijf waar u uw domeinnaam heeft. Je gaat WordPress installeren met hun WordPress-installatieprogramma. In dit geval heb ik dit opgezet op het terrein. De domeinnaam is, laten we een website.com maken, dus wanneer u hosting krijgt met SiteGround, is een van de stappen om automatisch een WordPress-installatie voor u te maken.

Het enige is dat het uw website niet van uw lokale computer heeft. Dat is wat we nu gaan repareren. Dus wat u doet, is inloggen op die site, u gaat naar hetzelfde proces, gaat naar plug-ins, voegt nieuwe toe en we gaan op zoek naar WP, levendige back-up, en we zullen hetzelfde doen. Installeer nu en dan activeren we het.

En we gaan gewoon die back-up uploaden die we zojuist hebben gemaakt en klikken op herstellen. Dus als ik naar beneden scrol, is er hier een tabblad dat zegt: uploaden. Als ik erop klik. Ik kan de back-up vinden of ik ga hem gewoon slepen en neerzetten. Hier is mijn back-up, slepen. Het gaat uploaden en het is waarschijnlijk, ik heb echt een geweldige, laten we zien, ik klik hier op uploaden.

Misschien begint dat ermee. Oke. Daar gaan we. En hier is de voortgangsmeter. Ik heb echt goed internet. Voor de uploadsnelheden. Het kan dus een minuut of twee duren, afhankelijk van de grootte van de site, maar voor mij zie je dat het allemaal klaar is. En dan hebben we het. Dus nu ik op de site ben, probeer ik alles te pushen, en je kunt zien dat mijn back-up hier is.

Wat ik nu ga doen, ik ga een snelle back-up maken van deze site. Dus ik kan het echt herstellen nadat ik deze video heb gemaakt. Dus ik ga er gewoon een snelle back-up van maken, maar alles wat we moeten doen is dan herstellen wat we zojuist hebben geüpload. Dus je zult zien dat ik hier waarschijnlijk twee back-ups heb, degene die ik zojuist heb gemaakt en degene die ik zojuist heb geüpload.

Dus hier is degene die ik zojuist heb geüpload. Ik klik op herstellen en dan krijgen we deze optie hier die we moeten kiezen. De eerste optie is het domein herstellen en vervangen, en dit is degene die we willen omdat het een andere URL was, een ander domein op onze lokale website. Daar willen we voor kiezen.

Als ik nu alleen een back-up zou herstellen die op dezelfde exacte website met dezelfde URL was gemaakt, zou ik de andere keuze maken. Dus ik klik op herstellen, ik klik op, oké, en wat dit gaat doen, is gewoon doorgaan en alles in elke referentie herstellen. Naar die URL. Elke verwijzing naar de oude URL wordt dynamisch vervangen door de nieuwe URL, in dit geval laten we een website maken.

Nu zijn de gebruikersnaam en het wachtwoord niet degene die ik had toen ik deze openbare website maakte. Het zijn de gebruikersnaam en het wachtwoord van de lokale computerversie, dus ik zal doorgaan en die nu invoeren. Okee. Ik klik op inloggen. En het werkte. En hier staat dat de migratie is voltooid. Um, wat andere informatie.
Laten we dat afsluiten en hier is een prompt om een ​​back-up te maken of een recensie te geven. En als ik naar de live site ga, zul je zien dat het precies is hoe het eruit zag op de lokale computer. Dus hier is hoe het eruit zag. Eh, zo ziet het er nu uit nadat ik het heb gemigreerd. En dan hier, dit is de lokale site.

En zo ziet het er hier uit. Het is precies hetzelfde. Perfecte migratie, supergemakkelijk te doen, geen kosten. U hoeft de migratieplug-in niet geïnstalleerd te houden als dat niet nodig is, dus u kunt hem gewoon uitschakelen als u wilt, maar eenvoudiger kan niet. Het is een supereenvoudig proces om uw website van een lokaal zout naar een live installatie te verplaatsen.
Mijn voorkeur is om deze gratis plug-in hier te gebruiken. Er is geen beperking op de grootte van de websites. Nu is er nog een echt coole functie die je laat zien waar in plaats van dit proces van het downloaden van de back-up naar mijn computer en het uploaden ervan, er een functie is waar je het op de twee sites kunt instellen.

Dus duw het gewoon van site naar site. Ik heb het niet behandeld in deze video. Ik doe het graag op deze manier, dus ik heb meer handen voor gedetailleerde controle. Maar hoe dan ook, ik heb het allemaal behandeld in deze video. Als je een vraag hebt. Vraag het me hieronder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map