6 bästa WordPress-medlemmar-plugins för att bygga en blomstrande gemenskap

Planerar du att skapa premiuminnehåll på din WordPress-webbplats och göra det tillgängligt endast för dina registrerade medlemmar? Om så är fallet behöver du ett plugin för medlemskapssida som gör att du kan skapa medlemskap och begränsa ditt exklusiva innehåll endast till dina medlemmar. I den här artikeln kommer jag att dela med dig sex bästa pluginprogram för medlemskapssidor för din WordPress-webbplats.


Att välja rätt plugin för medlemskapssida är ett av de viktigaste övervägandena när du bygger en blomstrande gemenskap för ditt företag, vare sig du säljer en onlinekurs eller bygger en lista över dina prenumeranter..

Vilka fördelar kan du få från en medlemssida?

Låt oss först prata om vad det är bra för dig när du bygger en medlemskapssida.

 • Skapa en e-postlista med hög engagemangsgrad. Du kan skapa ett bibliotek med ditt innehåll och tillåta att det bara går åt åt dina registrerade användare. På detta sätt kan du skapa en mycket engagerande abonnentlista.
 • Bygg din auktoritet. När du skapar värdefullt innehåll för dina medlemmar ger det en möjlighet för dig att bygga din auktoritet inom din nisch. Det låter dig också bygga en grund för din lojala kundbas.
 • Tjäna en återkommande inkomst. Om du kan uppmana dina medlemmar att betala för sitt prenumeration är intjäningsmöjligheterna oändliga.

Vad du ska leta efter i ett plugin för medlemskapssida?

Låt mig dela med dig några anmärkningsvärda funktioner som du verkligen behöver tänka på när du väljer rätt medlemskapsplugin för din webbplats.

Enkel användning

Om du inte är en teknisk person och inte vill anställa en utvecklare för att skapa en medlemskapssida väljer du ett plugin som är lätt att använda. Du kan köpa en lätt plugin som har alla väsentliga funktioner du behöver, och om du behöver mer avancerade funktioner kan du gå till ett fullständigt plugin eller installera tillägg.

Kompatibilitet

Testa plugin först i din WordPress lokala installation innan du installerar den på din produktionswebbplats. Detta hjälper dig att säkerställa att din plugin är kompatibel med ditt tema och andra installerade plugins.

Design och funktioner

Du kanske också vill ta en titt på de specifika funktionerna, såsom funktioner för prenumerationshantering, droppinnehållsfunktion och betalningsportar. Det finns många plugins för medlemskap men de har olika funktioner och inte alla har de specifika funktioner som du skulle behöva för din medlemskapssida.

Så nu, låt oss ta en titt på våra bästa WordPress-plugins för medlemskapssidor.

1. MemberPress

MemberPress är en av de mest populära pluginprogrammen för WordPress-webbplatser. Det är förmodligen en av de mest kompletta medlemskapsplugin med alla dess funktioner som du skulle behöva för en kraftfull, fullständigt medlemskapssida.

Vilka är de främsta fördelarna med MemberPress?

 • Det är mycket enkelt och enkelt att ställa in det. Du kan automatiskt ställa in inloggnings-, prissättnings-, konto- och tacksidor för dina medlemmar.
 • Den har kraftfull åtkomstkontroll där du kan begränsa åtkomsten till dina inlägg, sidor, kategorier, taggar och dokument och mediefiler.
 • Om du säljer onlinekurser kan du droppa mata innehållet, vilket innebär att de kan ses av dina medlemmar efter en viss tid.
 • Det integreras enkelt med olika e-postmarknadsföringstjänster som MailChimp, AWeber, GetResponse och MadMimi. Om du är intresserad av podcasting, integreras MemberPress också med BluBrry och Amazon Web Services.
 • Det har också inbyggt stöd för Stripe, PayPal och Authorize.net.
 • Det erbjuder också skapande av dynamiska prissidor med dess förbyggda mallar.
 • Det låter dig också kontrollera dina kupongens utgångsdatum och vilka produkter de tillämpar. Du kan också välja en rabattprocent eller fast belopp.

Bland dess begränsningar är emellertid att det endast är begränsat till att stödja de tre mest populära betalningsportarna. Så om du är i ett land utan dessa betalningsgrindar, måste du överväga ett annat medlemskapsplugin. Dessutom behöver den fortfarande fler integrationer med andra populära tjänster. Du kan dock anställa en utvecklare för att integrera en tredje parts tjänst.

MemberPress börjar på $ 258 per år till ett vanligt pris.

Besök MemberPress

2. WooCommerce-medlemskap

Med WooCommerce-medlemskap kan du bygga ett medlemssystem som är integrerat i din onlinebutik. Du kan begränsa ditt innehåll och droppa mata det till dina medlemmar.

En sak som du måste komma ihåg är att det är ett WooCommerce-tillägg, vilket innebär att du måste installera WooCommerce-plugin först innan du kan använda WooCommerce-medlemskap. Dessutom, om du planerar att acceptera återkommande betalningar, behöver du också plugin för WooCommerce-abonnemang.

Vad kan WooCommerce-medlemskap göra för ditt företag?

 • Den största fördelen med detta plugin är att du kan ställa in dina produkter så att de endast är tillgängliga för dina medlemmar och ge dem rabatter över hela webbplatsen.
 • Du kan schemalägga när ditt innehåll kommer att bli synligt för dina medlemmar.
 • Detta plugin låter dig ställa in gratis fraktalternativ för dina medlemmar och kuponger för icke-medlemmar.
 • Dina medlemmar kan enkelt navigera till deras instrumentpanel.
 • Du kan importera eller exportera medlemmar till en CSV-fil.
 • Det har ett medlemsmeddelandeområde för att hålla reda på kundinformation och referens för enkel kommunikation med dina medlemmar.

En sak jag inte gillar med det här insticksprogrammet är att betalningar inte är inbyggda. Så du måste också installera WooCommerce Payment Gateways till ett extra pris.

WooCommerce-medlemskap börjar på $ 149 per år för en enda webbplats.

Besök WooCommerce-medlemskap

3. Begränsa Content Pro

Restrict Content Pro är ett annat medlemskapsplugin att tänka på eftersom det gör att du enkelt kan bygga en fullständig medlemskapssida. Det är en kraftfull utmanare inom området plugin för medlemskap eftersom det skapas av samma team som skapade plug-in AffiliateWP och Easy Digital Downloads.

Låt oss ta en titt på vad det kan göra för din WordPress-medlemssida.

 • Det integreras enkelt med din WordPress-webbplats.
 • Den har inbyggda integrationer med olika betalningsportar som PayPal, Braintree, 2Checkout, Stripe och Authorize.net.
 • Du kan skapa rabattkoder så många du vill och erbjuda ett fast belopp eller procentuell rabatt.
 • En annan bra sak med detta plugin är att med dess rapporteringsfunktion kan du spåra prestandan för ditt medlemskap.
 • Du kan också exportera dina data till en CSV-fil.
 • Du kan också automatiskt skicka välkomstmeddelanden till dina nya medlemmar, bekräftelse via e-postbetalning och påminnelser om utgång för konto.

Jämfört med andra plugins för medlemskap ser du att det har färre integrationer med andra tredjeparts-tjänster som e-postleverantör. Jag tror att det är något som det måste förbättras.

Prissättning för Restrict Content Pro börjar på $ 99 per år och kan gå upp till 499 $ per år, beroende på antalet tillägg inkluderade och antalet webbplatser som det är tillåtet att installera.

Besök Restrict Content Pro

4. Betalda medlemskap Pro

Betald medlemskap Pro är lämplig för en webbplats som erbjuder premiuminnehåll, föreningar, nyhetsbrev, prenumerationsprodukter och mycket mer. Det bästa med det är att du kan använda det gratis.

Låt oss ta en titt på vad du kan göra med Paid Membership Pro.

 • Du kan namnge och kontrollera dina medlemmars åtkomst till ditt innehåll. Du kan till exempel kategorisera dina medlemmar som en guld-, silver- eller bronsmedlem.
 • Den integreras med toppbetalningsportar som Stripe, PayPal, Authorize.net, Braintree, CyberSource och 2Checkout. Din webbplats behöver ett SSL-certifikat för att göra kassaprocessen säker och säker.
 • Du kan ställa in en unik prisinformation för varje medlemsnivå.
 • Du kan kontrollera åtkomst till innehåll för varje medlemsnivå.
 • Du kan generera detaljerade rapporter om ditt medlems resultat.
 • Du kan tillåta sökmotorer att indexera ditt premiuminnehåll så att din webbplats fortfarande kan rankas för sökordsökningar.
 • Du kan anpassa e-postmeddelanden.
 • Betald medlemskap Pro är bra för en enkel webbplats. Men om du har en komplicerad webbplats måste du överväga att titta på tillgängliga tillägg om de passar din webbplats.

Medan du kan använda det gratis får du inte premiumstöd och uppdateringar, plus andra tillägg som du kanske behöver. Så kolla in deras prissättning som börjar med $ 297 per år.

Besök Betald medlemskap Pro

5. S2Member

S2Member är ett annat gratis WordPress-medlemskapsplugin som du kan använda för din webbplats. Det kommer med många out-of-the-box-funktioner som gör det till en av de mest omfattande plugins.

Låt oss se vad som är de bästa funktionerna i detta plugin.

 • Det är gratis och du kan prova om det är bäst för din webbplats. Även om funktionerna är begränsade är det en bra start för din medlemssida.
 • Du kan schemalägga frisläppandet av ditt innehåll till dina medlemmar.
 • Det stöder PayPal med sin gratisversion, och Stripe och Authorize.net med sin premiumversion.
 • Det integreras väl med community plugins som BuddyPress och bbPress.

Men eftersom det erbjuder många funktioner, kan det finnas en brant inlärningskurva i att behöva räkna ut dem, särskilt om du bara börjar.

Eftersom gratisversionen har begränsade funktioner kanske du vill ha ytterligare funktioner i sin premiumversion som börjar med en engångsavgift på $ 89.

Besök S2Member

6. aMember Pro

aMember Pro är ett annat flexibelt och användarvänligt plugin-medlemskap. Låt mig dock säga direkt att det inte är ett inbyggt WordPress-plugin. Det är en PHP-inbyggd programvara som kan integreras med WordPress.

Här är några av de saker som det kan göra för din medlemswebbplats:

 • Det låter dig skapa obegränsade medlemsnivåer och objekt.
 • Det låter dig leverera ditt innehåll stegvis.
 • Den är integrerad med olika betalningsportaler som PayPal, 1ShoppingCart, ClickBank, WorldPay, 2Checkout, Zombaio och många fler.
 • Du kan enkelt hantera dina kunder och deras prenumerationer.
 • Du kan generera detaljerade rapporter om dina kunder och medlemsprestanda.
 • Språköversättningar för spanska, franska, tyska, ryska, kinesiska och grekiska finns tillgängliga.

En sak som du eventuellt kan stöta på med detta plugin är kompatibilitetsproblem med andra WordPress-plugins på din webbplats. Så var mycket försiktig med detta.

Du kan få detta plugin till en engångsbetalning på $ 179,95 ordinarie pris.

Besök aMember Pro

Slutsats

Om du behöver ett enklare och lättare medlemskapsplugin för din webbplats, kolla in Restrict Content Pro. Men om du behöver en mer omfattande, försök använda MemberPress.

Kom ihåg att det är bäst att testa först i din lokala WordPress eller i en scenmiljö för att se till att du tillhandahåller bästa service till dina medlemmar.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map