6 bedste WordPress-medlemskabsweb plugins til at opbygge et blomstrende samfund

Planlægger du at oprette premium-indhold på dit WordPress-websted og gøre det kun tilgængeligt for dine registrerede medlemmer? I så fald ville du have brug for et plugin for medlemskabsside, der giver dig mulighed for at oprette medlemskab og kun begrænse dit eksklusive indhold til dine medlemmer. I denne artikel vil jeg dele med dig seks bedste medlemskabssteds plugins til dit WordPress-websted.


Valg af det rigtige plugin for medlemskabswebsite er en af ​​de vigtigste overvejelser, når du bygger et blomstrende samfund til din virksomhed, uanset om du sælger et onlinekursus eller bygger en liste over dine abonnenter.

Hvilke fordele kan du få ved et medlemssted?

Lad os først tale om, hvad godt gør det for dig, når du bygger et medlemssted.

 • Lav en e-mail-liste, der har en høj engagement. Du kan oprette et bibliotek med dit indhold og kun give adgang til det af dine registrerede brugere. På denne måde kan du opbygge en meget engagerende abonnentliste.
 • Byg din autoritet. Når du opretter værdifuldt indhold til dine medlemmer, giver det en mulighed for dig at opbygge din autoritet inden for din niche. Det giver dig også mulighed for at opbygge et fundament for din loyale kundebase.
 • Tjen en tilbagevendende indkomst. Hvis du er i stand til at opfordre dine medlemmer til at betale for deres abonnement, er indtjeningsmulighederne uendelige.

Hvad man skal kigge efter i et medlemskabswebsite-plugin?

Lad mig dele med dig nogle bemærkelsesværdige funktioner, som du virkelig har brug for at tænke på, når du vælger det rigtige plugin til medlemskab til dit websted.

Brugervenlighed

Hvis du ikke er en tekniker, og du ikke ønsker at ansætte en udvikler til at oprette dit medlemssted, skal du vælge et plugin, der er let at bruge. Du kan købe et letvægtigt plugin, der har alle de væsentlige funktioner, du har brug for, og hvis du har brug for mere avancerede funktioner, kan du gå efter et komplet plugin eller installere tilføjelsesprogrammer.

Kompatibilitet

Test plugin først i din WordPress lokale installation, før du installerer det på dit produktionswebsted. Dette hjælper med at sikre, at dit plugin er kompatibelt med dit tema og andre aktuelt installerede plugins.

Design og funktioner

Det kan også være en god ide at se på dets specifikke funktioner, såsom dets abonnementsadministrationsfunktioner, drop-indholdsfunktion og betaling gateways support. Der er mange plugins for medlemskab, men de har forskellige funktioner, og ikke alle af dem har de specifikke funktioner, som du har brug for til dit medlemssted.

Så nu, lad os tage et kig på vores top WordPress medlemskabs plugins.

1. MemberPress

MemberPress er et af de mest populære medlemskabsplugins til WordPress-websteder. Det er sandsynligvis et af de mest komplette medlemskabsplugin med alle dets funktioner, som du har brug for til et kraftfuldt, fuldt udstyret medlemssted.

Hvad er de største fordele ved MemberPress?

 • Opsætning er meget let og ligetil. Du kan automatisk opsætte login-, prisfastsættelse, konto og tak-sider til dine medlemmer.
 • Det har kraftig adgangskontrol, hvor du kan begrænse adgangen til dine indlæg, sider, kategorier, tags og dokumenter og mediefiler.
 • Hvis du sælger onlinekurser, kan du dryppe foder dit indhold, hvilket betyder, at de kan vises af dine medlemmer efter et bestemt tidspunkt.
 • Det integreres let med forskellige e-mail-marketingtjenester, såsom MailChimp, AWeber, GetResponse og MadMimi. Hvis du er interesseret i podcasting, integreres MemberPress også med BluBrry og Amazon Web Services.
 • Det har også indbygget support til Stripe, PayPal og Authorize.net.
 • Det tilbyder også oprettelse af dynamiske prissider med sine forudbyggede skabeloner.
 • Det giver dig også mulighed for at kontrollere dine kuponudløbsdatoer, og hvilke produkter de anvender. Du kan også vælge en rabatprocent eller et fast beløb.

Blandt dens begrænsninger er det imidlertid, at det kun er begrænset til at understøtte de tre mest populære betalingsportaler. Så hvis du er i et land uden disse betalingsportaler, bliver du nødt til at overveje et andet medlemskabsplugin. Desuden har det stadig brug for flere integrationer med andre populære tjenester. Du kan dog ansætte en udvikler til at integrere en tredjeparts service.

MemberPress starter ved $ 258 pr. År til en almindelig pris.

Besøg MemberPress

2. WooCommerce-medlemskaber

WooCommerce-medlemskaber giver dig mulighed for at opbygge et medlemssystem, der er integreret i din online butik. Du kan begrænse dit indhold og dryppe foder det til dine medlemmer.

En ting, du skal huske, er, at det er en WooCommerce-tilføjelse, hvilket betyder, at du skal installere WooCommerce-pluginet først, før du kan bruge WooCommerce-medlemskaber. Hvis du planlægger at acceptere tilbagevendende betalinger, skal du også plug-in WooCommerce-abonnementer.

Hvad kan WooCommerce-medlemskaber gøre for din virksomhed?

 • Den største fordel ved dette plugin er, at du kan indstille dine produkter til kun at være tilgængelige af dine medlemmer og give dem rabatter på hele webstedet.
 • Du kan planlægge, hvornår dit indhold bliver synligt for dine medlemmer.
 • Dette plugin giver dig mulighed for at konfigurere gratis forsendelsesmuligheder for dine medlemmer og kuponer til ikke-medlemmer.
 • Dine medlemmer kan nemt navigere til deres medlemskabsoversigt.
 • Du kan importere eller eksportere medlemmer til en CSV-fil.
 • Det har et medlemskabsmeddelelsesområde for at holde styr på kundeoplysninger og reference for nem kommunikation med dine medlemmer.

En ting jeg ikke kan lide ved dette plugin er, at betalinger ikke er indbygget. Så du skal også installere WooCommerce Payment Gateways til en ekstra pris.

WooCommerce-medlemskaber starter ved $ 149 pr. År for et enkelt sted.

Besøg WooCommerce-medlemskaber

3. Begræns Content Pro

Restrict Content Pro er et andet medlemskabsplugin, der skal overvejes, da det let giver dig mulighed for at opbygge et fuldt udstyret medlemssted. Det er en stærk konkurrence inden for medlemskab plugin, da det er oprettet af det samme team, der oprettede AffiliateWP og Easy Digital Downloads plugin.

Lad os tage et kig på, hvad det kan gøre for dit WordPress-medlemskabsside.

 • Det integreres let med dit WordPress-sted.
 • Det har indbyggede integrationer med forskellige betalingsportaler såsom PayPal, Braintree, 2Checkout, Stripe og Authorize.net.
 • Du kan oprette rabatkoder, så mange du vil, og tilbyde et fast beløb eller procentdel af rabatter.
 • En anden god ting med dette plugin er, at du med dens rapporteringsfunktionalitet kan spore effektiviteten af ​​dit medlemskab.
 • Du kan også eksportere dine data til en CSV-fil.
 • Du kan også automatisk sende velkomstmail til dine nye medlemmer, e-mail-bekræftelse og påmindelser om udløb af konto.

I sammenligning med andre plugins til medlemskab, vil du se, at det har færre integrationer med andre tredjeparts tjenester som e-mail-udbyder. Jeg tror, ​​det er noget, det skal forbedres.

Prisfastsættelse for Restrict Content Pro starter ved $ 99 pr. År og kan gå op til $ 499 pr. År, afhængigt af antallet af inkluderede addons og antallet af websteder, det er tilladt at installere.

Besøg Restrict Content Pro

4. Betalte medlemskaber Pro

Betalt medlemskab Pro er velegnet til et websted, der indeholder premium-indhold, foreninger, nyhedsbreve, abonnementsprodukter og meget mere. Det bedste ved det er, at du kan bruge det gratis.

Lad os se på, hvad du kan gøre med Paid Membership Pro.

 • Du kan navngive og kontrollere dine medlemmers adgang til dit indhold. For eksempel kan du kategorisere dine medlemmer som et guld-, sølv- eller bronzemedlem.
 • Det integreres med de bedste betalingsgateways som Stripe, PayPal, Authorize.net, Braintree, CyberSource og 2Checkout. Dit websted har brug for et SSL-certifikat for at gøre betalingsprocessen sikker og sikker.
 • Du kan oprette en unik prisoplysninger for hvert medlemsniveau.
 • Du kan kontrollere adgangen til indhold for hvert medlemsniveau.
 • Du kan generere detaljerede rapporter om dit medlemsskabs præstation.
 • Du kan tillade søgemaskiner at indeksere dit premiumindhold, så dit websted stadig kan rangeres efter søgeordssøgninger.
 • Du kan tilpasse e-mail-meddelelser.
 • Betalte medlemskaber Pro er fantastisk til et enkelt websted. Hvis du imidlertid har et kompliceret websted, skal du overveje at se på de tilgængelige tilføjelser, hvis de passer til dit websteds behov.

Mens du kan bruge det gratis, får du ikke premium support og opdateringer plus andre tilføjelser, du muligvis har brug for. Så tjek deres priser, der starter med $ 297 pr. År.

Besøg Betalt medlemskab Pro

5. S2Member

S2Member er et andet gratis WordPress-medlemskabsplugin, som du kan bruge til dit websted. Det leveres med en masse out-of-the-box-funktioner, der gør det til et af de mest omfattende plugins.

Lad os se, hvad er de vigtigste funktioner i dette plugin.

 • Det er gratis, og du kan prøve det, hvis det er bedst for dit websted. Selvom funktionerne er begrænsede, er det en god start på dit medlemssted.
 • Du kan planlægge frigivelsen af ​​dit indhold til dine medlemmer.
 • Det understøtter PayPal med sin gratis version og Stripe og Authorize.net med sin premiumversion.
 • Det integreres godt med community plugins som BuddyPress og bbPress.

Men fordi det tilbyder en masse funktioner, kan der være en stejl indlæringskurve i at skulle finde ud af dem, især hvis du lige er startet.

Da den gratis version har begrænsede funktioner, vil du måske have de ekstra funktioner i dens premiumversion, der starter med et engangsgebyr på $ 89.

Besøg S2Member

6. aMember Pro

aMember Pro er et andet fleksibelt og brugervenligt plugin-medlemskab. Lad mig dog straks fortælle dig, at det ikke er et oprindeligt WordPress-plugin. Det er en PHP-bygget software, der kan integreres med WordPress.

Her er nogle af de ting, det kan gøre for dit medlemskabswebsted:

 • Det giver dig mulighed for at oprette ubegrænsede medlemsniveauer og -emner.
 • Det giver dig mulighed for at levere dit indhold trinvist.
 • Det er integreret med forskellige betalingsportaler såsom PayPal, 1ShoppingCart, ClickBank, WorldPay, 2Checkout, Zombaio og mange flere.
 • Du kan nemt administrere dine kunder og deres abonnementer.
 • Du kan generere detaljerede rapporter om dine kunder og medlemspræstationer.
 • Sprogoversættelser til spansk, fransk, tysk, russisk, kinesisk og græsk er tilgængelige.

En ting, du muligvis kan støde på med dette plugin, er kompatibilitetsproblemer med andre WordPress-plugins på dit websted. Så vær meget forsigtig med dette.

Du kan få dette plugin til en engangsbetaling på $ 179,95 ordinær pris.

Besøg aMember Pro

Konklusion

Hvis du har brug for et mere simpelt og let medlemskabsplugin til dit websted, så tjek Begræns Content Pro. Men hvis du har brug for en mere omfattende en, prøv at bruge MemberPress.

Husk, det er bedst at teste først i dit lokale WordPress eller i et iscenesættelsesmiljø for at sikre dig, at du leverer den bedste service til dine medlemmer.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map