Ylläpito WordPress-isäntäkatsaus: Kätevä opas parhaiden valitsemiseksi

Useimmat yritykset, joilla on verkkosivustoja, ovat tietoisia ensiluokkaisten isäntien vaikutuksista digitaalisten omaisuuksien käsittelyyn. Luotettamaton voi laukaista sosiaalisen median sekasorton. Vaikka seisokit tai tietoturvaloukkaukset eivät ole yrityksen syytä, liiketoiminta ei jää kaukana sidosryhmiensä raivoista..


Siksi johdonmukaisen esityksen ja erittäin vankan tietoturvan tulisi olla tärkein prioriteetti. Varmistaakseen, että tekniset asiantuntijat käsittelevät digitaalista omaisuuttaan, verkkosivustojen omistajat valitsevat käyttää hallittua WordPress-hosting-palvelua sen sijaan, että itse hallinnoisi sitä tai palkkaisiisi talon henkilön hoitamaan sen heidän puolestaan. Ei-teknisille, jotka ovat kiinnostuneita, tässä on luettelo WordPressin yleisimmistä ongelmista ja niiden vianmäärityksestä.

Valitessasi WebPalveluntarjoajaa WordPress-verkkosivustoosi, sinun ei pitäisi luottaa vain siihen, mikä on halvin tai jolla on parempi kaistaleveys. On otettava huomioon paljon muita tekijöitä, mukaan lukien:

 • Kustannus
 • Tyypit hosting-suunnitelmasta
 • Palvelimen sijainnit
 • Ohjauspaneeli
 • Muokattu verkkotunnus
 • Kaistanleveys ja tallennuskoko
 • Käyttöaste
 • SSL ja palomuuri
 • Ilmainen CDN
 • Varmuuskopiointi ja ylläpito
 • Sivustojen siirto
 • Asiakaspalvelu

Mikä on ylläpitämä WordPress-hosting?

Koska WordPressillä on yli 30% Internet-sivustoista, monet web-palveluntarjoajat ovat päättäneet tarjota hallittua WordPress-hosting-palvelua. Tämä tarkoittaa, että isäntä hallinnoi kaikkia WordPress-verkkosivustosi ylläpitoon ja ylläpitoon liittyviä teknisiä näkökohtia.

Sinun, verkkosivuston omistajana, ei tarvitse huolehtia verkkosivustosi tietoturvan, nopeuden, suorituskyvyn, käytettävyyden, varmuuskopioiden ja päivitysten ylläpidosta, koska web-palveluntarjoaja on jo ottanut nämä tehtävät käsistäsi.

Mitä tämä tarkoittaa sinulle? Voit keskittyä liiketoiminnan johtamiseen ja rakentamiseen. Toinen hyvä asia hallinnoidussa isännöinnissä on, että saat premium-tukea.

Nyt on kuitenkin joitain haittoja hallitun isäntän käyttäminen. Se on kalliimpaa verrattuna jaettuihin hosting-suunnitelmiin. Lisäksi se estää sinua asentamasta joitain WordPress-laajennuksia, etenkin sellaisia, jotka voivat hidastaa verkkosivustosi toimintaa. Pohjimmiltaan rajoitus on verkkosivustosi löysä suoja. Lisäksi sinulla on vähemmän hallintaa teknisiin näkökohtiin. Jos et ole teknikko, tämä ei olisi ongelma.

Parhaiten hallinnoitu WordPress-hosting

1. SiteGround

SiteGround on riippumaton web-hosting-yritys, joka tarjoaa korkealaatuisia hosting-ratkaisuja maailmanmarkkinoille. Se on erittäin luotettava nopeuden ja suorituskyvyn suhteen. Sitä suosittelee myös WordPress.org.

TTFB tai aika ensimmäiseen tavuun on yksi tekijöistä, jotka on otettava huomioon testattaessa verkkosivustosi nopeutta. Käyttäjän verkkoselaimella kuluu aika, joka saa palvelimen lähettämän ensimmäisen tavun dataa. Ja SiteGround ohittaa tämän tekijän, koska sillä on vakaa palvelimen vasteaika.

SiteGroundin datakeskukset sijaitsevat Chicagossa, Lontoossa, Amsterdamissa ja Singaporessa. Verkkosivuston tietokeskusten sijainti on tärkeä fyysisen etäisyyden vuoksi, joka tiedostojen on siirrettävä.

Siinä on myös turvaverkkoominaisuuksia, joihin sisältyy päivittäinen varmuuskopio verkkosivustostasi. Joten vaikka henkilökohtainen varmuuskopioi epäonnistuisi, voit silti palauttaa tiedostosi SiteGround-varmuuskopiosta.

Se tarjoaa myös ilmaisia ​​SSL-varmenteita, mikä on välttämätöntä myös jokaiselle verkkosivustolle nykyään. Asiakastuki on myös reagoiva, kun tarvitset apua verkkosivustosi ongelmien vianmääritykseen.

SiteGround tarjoaa kolme erilaista suunnitelmaa ylläpitämään WordPress-isännöintiin:

 • Käynnistyssuunnitelma – alkaa 3,95 dollarista kuukaudessa, joka voi tukea yhtä verkkosivustoa 10 Gt: n verkkotilalla.
 • Grow Big Plan – alkaa 5,95 dollaria kuukaudessa, ja se voi tukea rajoittamatonta verkkosivustoa 20 Gt: n verkkotilalla.
 • GoGeek Plan – alkaa hinnasta 11,95 dollaria kuukaudessa, ja se voi tukea rajoittamatonta verkkosivustoa 30 Gt: n verkkotilalla.

Käy SiteGround

2. A2-hosting

A2-hosting tunnetaan olevan suuritehoinen ja helppokäyttöinen web-palveluntarjoaja. Visio on luoda ja ylläpitää niin hyvää web-hosting-yritystä, että henkilökunta haluaa käyttää sitä itse.

A2-hosting-ominaisuudet keskittyvät pääasiassa salamannopeiden latausaikojen tarjoamiseen, 99,9%: n käyttöaikaan ja parhaiden kehittäjätyökalujen ja guruista koostuvan tukitiimin tarjoamiseen, joka auttaa sinua 24/7 aina, kun tarvitset apua verkkosivustollasi.

Jotkut A2 Hosting-ominaisuuksista ovat rajoittamaton kaistanleveys / tiedonsiirto ja tallennus, rajoittamaton sähköpostitili, ilmainen palvelimen taaksepäin varmuuskopiointi (turvallisuuden lisäämiseksi), riskitön rahat takaisin -takuu, ilmainen tuki puhelimitse, live chat ja sähköposti – 24/7/365 ja monia muita.

Toisin kuin muut web-palveluntarjoajat, sinun on kuitenkin ostettava oma SSL-varmenne lisätäksesi suojausta verkkosivustollesi.

Sen ylläpitämät WordPress-hosting-suunnitelmat alkavat yhdestä sivustosta 11,99 dollaria kuukaudessa, 3 sivustoa 18,99 dollaria kuukaudessa ja rajoittamattomien sivustojen hintaan 36,98 dollaria kuukaudessa.

Käy A2-hosting-palvelussa

3. InMotion-hosting

InMotion Hosting on yksi suurimmista itsenäisistä palveluntarjoajista, jota Endurance International ei omista – monien tunnettujen hosting-brändien holdingyhtiö..

Katsotaanpa joitain uskomatonta InMotion Hosting -ominaisuutta:

 • Laadukas asiakaspalvelu – heillä on yhdysvaltalainen tekninen tuki puhelimen, chatin, sähköpostin tai lippujärjestelmän kautta.
 • Suorituskyky – InMotion Hosting pisteytti jatkuvasti TTFB-nopeuksien keskiarvon, mikä tarkoittaa, että ne tarjoavat nopean suorituskyvyn isäntänä.
 • Ilmaiset tietojen varmuuskopiot – säännöllisen varmuuskopioinnin tekeminen on välttämätöntä jokaiselle verkkosivustolle. InMotion Hosting -palvelussa voit tehdä päivittäisiä verkkosivustojen varmuuskopioita ilmaiseksi.
 • SSD-aseman säilytys – SSD-asemat ovat paljon nopeampia kuin vanhat asemat, mikä tekee verkkosivustosi lataamisesta entistä nopeamman.
 • Ilmainen SSL-varmenne

InMotion tarjoaa ylläpitämää WordPress-hosting-palvelua, jonka hinta on 7,65 dollaria kuukaudessa, riippuen verkkosivustosi tarpeista. WordPress on esiasennettu ja valmis käytettäväksi myös ilmaisen verkkotunnuksen kanssa tai ilmainen siirto, jos sinulla on jo olemassa oleva verkkotunnus,

Käy InMotion Hosting -sivustolla

4. Kinsta WP-hosting

Kinsta WP Hosting keskittyy Managed WordPress Hosting -palveluun. Yli 10 vuoden kokemus WordPressistä takaa parhaan ratkaisun sinulle.

Se keskittyy rakentamaan all-in-one-ratkaisu asiakkaille, jotta heidän sivustonhallinnasta voidaan tehdä lähes vaivatonta. Kinsta käyttää myös Google Cloud Platform -käyttöjärjestelmää, joka tekee siitä käyttäjäystävällisen verkkoisäntän. 24/7 asiakastuki, luotettavuus ja käyttöaika ovat tyydyttäviä osia lupauksestaan.

Muita ominaisuuksia ovat:

 • Käyttämällä uusinta tekniikkaa varmistaaksesi, että verkkosivustosi latautuu yhtä nopeasti kuin silmänräpäyksessä
 • Käyttämällä aktiivisia ja passiivisia menetelmiä hyökkäysten estämiseksi
 • Sivuston ilmainen siirto ilman seisokkeja
 • Ilmainen SSL ja CDN

Sen hinnoittelu alkaa 30 dollaria kuukaudessa yhdelle verkkosivustolle. Jos olet suurempi yritys, hinnoittelu voi nousta jopa 1500 dollariin kuukaudessa tai korkeammalle verkkosivustosi tarpeista riippuen.

Käy Kinsta

5. WP-moottori

WP Engine Hosting on yksi alan pioneereista. Sen lisäksi, että se on ensimmäinen isännöintipalveluntarjoaja, se parantaa edelleen uskottavuuttaan ja palveluitaan käyttäjilleen. Amazon Web Services ja Google Cloud -alusta ovat kumppaneiden joukossa, jotka tarjoavat korkeimman saatavuuden, nopeuden, skaalautuvuuden ja turvallisuuden verkkosivustollesi.

Tietokeskukset sijaitsevat Yhdysvalloissa (Iowa, Etelä-Carolina, Oregon), Belgia, Taiwan, Tokio, Lontoo, Frankfurt, Sydney, Irlanti, Montreal. Voit tilata mistä tahansa lähimmästä sijaintiasi.

Voit käyttää sen 24/7 -tukea tilaamalla sen kasvu-, skaala-, premium- ja yrityssuunnitelmat..

Kaikki ominaisuudet on lueteltu kojetaulussa, ja kun olet tilannut tilauksen, he opastavat sinua perehtymään ominaisuuksiin.

WP Moottorin ylläpitämä hosting-palvelu korostaa suorituskykyä ja sen hinnoittelu perustuu sivustoosi houkuttamasi liikenteen määrään. Joten, jos olet aloittelija, voit hankkia käynnistyssuunnitelman, jonka hinta on 35 dollaria kuukaudessa. Jos olet laajamittainen yritys, kannattaa hankkia korkeampi suunnitelma tai mukautettu suunnitelma.

Käy WP Engine -sivustolla

6. Vauhtipyörän isäntä

Flywheel Hosting -yrityksen tehtävänä on helpottaa verkkosivujen suunnittelijoita ja web-kehittäjiä ympäri maailmaa rakentamaan verkkosivustojaan WordPress-alustalle. Yhteistyössä Google Cloudin kanssa se pyrkii luomaan mukautetun isäntäalustan, joka on nopea, skaalautuva ja turvallinen.

Jotkut vauhtipyörän ominaisuuksista:

 • Ilmaiset sivuston muutokset
 • Öisin varmuuskopiointi
 • Nopeat sivustot – siinä on yhden napsautuksen latausominaisuus kaikkien pyydettyjen tietojen lähettämiseksi ja lukemiseksi.
 • Ilmaisten haittaohjelmien puhdistus
 • Yhteistyövälineet
 • Sisäänrakennettu välimuisti – suunniteltu tekemään isännöinnistä mahdollisimman nopeaa.
 • 24/7 asiakastuki

Käy Flywheel Hosting -sivustolla

Lisäksi Flywheel on rakennettu vankkaan verkkoinfrastruktuuriin, joka suorittaa säännöllisiä huoltoja ja varmuuskopioita, mikä takaa verkkosivustojen kehittäjille ja omistajille, että verkkosivustojen ylläpito on turvallista heidän kanssaan.

Tietokeskukset sijaitsevat Yhdysvalloissa (New York, Atlanta, Dallas, San Francisco), Singaporessa, Tokiossa, Japanissa, Torontossa, Kanadassa, Amsterdamissa, Alankomaissa, Frankfurtissa, Saksassa ja Lontoossa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa..

Sen hinnoittelu alkaa 23 dollarista kuukaudessa ja voi nousta jopa 266 dollariin kuukaudessa tai enemmän, jos verkkosivustollasi on valtavia kuukausivierailuja ja se tarvitsee vastaavaa kaistanleveyttä.

johtopäätös

Koska standardoituja palveluntarjoajia on paljon, sinun on valittava, mikä mielestäsi on pätevä käsittelemään mielessäsi olevaa sivustoa. On parempi selata kunkin palveluntarjoajan verkkoarvioita varmistaaksesi, että ostat isäntäpaketin, joka tarkistaa kaikki ruudut yrityksesi teknisistä tarpeista.

Samoin hinnoittelu on tärkein tekijä sen varmistamiseksi, että se on sijoituksen arvoinen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map