Управляван WordPress хостинг без комисионна: имате ли нужда от него?

Всеки собственик на бизнес може да се свърже с жонглиране на много неща, за да поддържа всичко безпроблемно. И добавете към това, като управлявате всички технически аспекти на уебсайт? Със сигурност бихте искали да разтоварите тези сложни задачи от вас. Е, това е, когато управляваният хостинг на WordPress ще влезе като благословия прикрито.


Но какви са предимствата на управлявания хостинг на WordPress? Дали е много по-добър вариант от обикновените cPanel споделени пакети? Заслужава ли си вашата инвестиция? Защо имате нужда от това?

Нека се потопим, за да отговорим на тези въпроси, за да можете да прецените дали това е точно за вашия бизнес.

Какво се управлява хостинг на WordPress?

Искате да се съсредоточите върху разрастването на бизнеса си, създаването на съдържание и върху други по-важни задачи от това да управлявате уебсайта си WordPress. Плюс това, вие не сте достатъчно техен за подобни неща.

Ето защо повечето доставчици на уеб хостинг предлагат да се вземе това от вашите ръце. С управлявания хостинг на WordPress, вашият хостинг доставчик ще ви помогне да се уверите, че вашият уебсайт на WordPress е в най-добра форма. Това означава, че уебсайтът Ви винаги е защитен, зарежда се и се изпълнява бързо, подлага се на ежедневно архивиране, винаги се обновява и редовно се актуализира.

По принцип идеята е да имате безпроблемно изживяване с уебсайта си, за да можете да се съсредоточите върху бизнеса си.

Друго най-добро нещо при управлявания хостинг на WordPress е, че ви е предоставена първокласна поддръжка.

Предимства на управлявания хостинг на WordPress

И така, какви предимства можете да получите от тази услуга?

 • Бързи сървъри за хостване на вашия уебсайт
 • Много строга сигурност за вашия уебсайт
 • Подкрепа от експертите по WordPress
 • Ежедневно архивиране
 • Автоматични актуализации
 • Нулев престой
 • Организиране на сайтове и контрол на версиите, в зависимост от офертата на хостинг доставчика

Недостатъци на управлявания хостинг на WordPress

Искам да кажа веднага, че тази услуга не е за всички. И по-долу може да бъде причината да не изберете тази услуга.

 • По-скъпото ценообразуване обикновено започва от $ 29 на месец в сравнение с споделения хостинг от около $ 3,95 на месец. WP двигател започва от $ 35 на месец. SiteGround също така предлага управляван хостинг на WordPress, който започва от $ 3,95 на месец.
 • Някои плъгини могат да бъдат блокирани от вашия доставчик на хостинг услуги, ако изглежда, че забавят вашия уебсайт. Ако наистина се нуждаете от тези приставки за вашия уебсайт, това може да е проблем.
 • Ако сте достатъчно технични, за да настроите нещата на вашия сървър, може да предпочетете да не се възползвате от тази услуга. Когато сте в управлявана услуга за хостинг на WordPress, ще имате по-малък контрол.

Имате ли наистина нужда от управляван хостинг на WordPress?

Ако тепърва започвате, не ви препоръчвам да изберете тази услуга. Освен това, може да искате да обмислите бюджета си и да изберете по-достъпна услуга като обикновен хостинг на WordPress.

Ако вашият уебсайт вече генерира голям трафик и бизнесът ви се разраства, можете да получите управлявания хостинг на WordPress. Още повече, ако не сте достатъчно техен, за да направите цялото управление на уебсайта. Е, може да изберете или управляван хостинг на WordPress, или да наемете системен администратор.

Ако искате бърз, нулев уебсайт за престой за вашия бизнес, тогава отидете за управлявания хостинг на WordPress.

Всъщност това се свежда до два решаващи фактора. Първо и по-важно, какви са вашите нужди? Второ, имате ли достатъчно бюджет за по-скъп хостинг?

Какви функции трябва да търсите в управляван хостинг план на WordPress?

Ако решите да изберете хостинг на WordPress, следващото нещо, което трябва да направите, е да направите малко проучване за това кой план да закупите. Не искате да инвестирате в нещо, което не си струва разходите, нали?

И така, ето няколко съвета за избор на правилния управляван план за хостинг на WordPress за вашия уебсайт:

 • Уверете се, че хостинг доставчикът наистина изпълнява обещанията си за светкавично бърз уебсайт.
 • Уверете се, че те редовно актуализират и защитават вашия уебсайт.
 • Уверете се, че те наистина имат най-добрата и най-добрата подкрепа, която да ви помогне, когато е необходимо.

Как се уверите в тези неща? Правете вашата старателна проверка, като прегледате отзивите и какво казват други клиенти за хостинг доставчика. Можете също да прегледате нашите Препоръки за управляван WP хостинг.

Друго, което трябва да се уверите е, че ако вашият хостинг доставчик може да настрои вашия сървър за вас, особено ако планирате да закупите VPS или специален план, и ако имат предварително инсталирани WordPress сайтове и приставки за архивиране и кеширане.

заключение

Ако сте собственик на бизнес и искате да се съсредоточите повече върху разрастването на бизнеса си, без да се налага да управлявате уебсайта си WordPress, тогава може да искате да изберете управляван хостинг на WordPress.

Управляваният хостинг на WordPress не е за всеки. Но това наистина може да ви спести време и усилия при управлението на уебсайта ви и правенето на всички технически неща.

Но също така, вземете предвид цената и необходимостта от наличието на такава. Плюс това, ако изберете тази услуга, не забравяйте да получите подходящия хостинг доставчик за вас.

Може да искате първо да започнете с обикновен хостинг на WordPress. Винаги можете да надстроите така или иначе.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map