Revisió de l’amfitrió de WordPress gestionada: la vostra guia útil per triar el millor

La majoria de les empreses amb llocs web tenen coneixement de l’impacte d’un host de primer nivell en la gestió d’actius digitals. Una cosa no fiable podria desencadenar una barrera de majúsculs de les xarxes socials. Tot i que el temps d’inactivitat o l’incompliment de la seguretat no és culpa de l’empresa, el negoci no quedarà indemne de la ira dels seus grups d’interès..


És per això que el rendiment constant i la seguretat sòlida en roca haurien de ser la prioritat principal. Per assegurar que els experts tècnics gestionin els seus actius digitals, els propietaris de llocs web opten per utilitzar l’allotjament de WordPress gestionat, en lloc d’autogestionar-lo o contractar una persona a casa per a que s’ocupi d’ells. Per als que no hi estiguin interessats, aquí hi ha el llista dels problemes més habituals amb WordPress i com solucionar-los.

A l’hora d’escollir un proveïdor d’allotjament web per al vostre lloc web de WordPress, no us heu de basar només en quin és el més barat o que té l’ample de banda millor. Hi ha molts més factors a considerar, entre ells:

 • Cost
 • Tipus de pla d’allotjament
 • Ubicacions del servidor
 • Panell de control
 • Domini personalitzat
 • Amplada de banda i mida d’emmagatzematge
 • Horaris
 • SSL i Firewall
 • CDN gratuït
 • Còpia de seguretat i manteniment
 • Migració de llocs web
 • Atenció al client

Què és Hosting de WordPress gestionat?

Com que WordPress gestiona més del 30% dels llocs web a través d’Internet, molts proveïdors d’allotjament web han decidit oferir allotjament de WordPress gestionat. Això significa que l’amfitrió gestiona tots els aspectes tècnics relacionats amb l’execució i el manteniment del lloc web de WordPress.

Vostè, com a propietari d’un lloc web, no s’ha de preocupar de mantenir la seguretat, la velocitat, el rendiment, el temps de funcionament, les còpies de seguretat i les actualitzacions del vostre lloc web, ja que el proveïdor d’allotjament web ja va deixar aquestes tasques de les vostres mans..

Què significa això per a vostè? Et pots centrar en executar i crear el teu negoci. Una altra cosa bona de l’allotjament gestionat és que obteniu assistència premium.

Ara bé, hi ha alguns desavantatges utilitzant allotjament gestionat. És més car en comparació amb els plans d’allotjament compartits. A més, us limita a instal·lar alguns complements de WordPress, especialment aquells que poden alentir el vostre lloc web. Bàsicament, la limitació és la protecció fluixa del vostre lloc web. A més, tindreu menys control sobre els aspectes tècnics. Si no ets un tecnologia, això no seria un problema.

Allotjament de WordPress gestionat millor

1. SiteGround

SiteGround és una empresa independent d’allotjament web que ofereix solucions d’allotjament d’alta qualitat al mercat global. És molt fiable quan es tracta de velocitat i rendiment. WordPress.org també ho recomana oficialment.

TTFB o Time To First Byte és un dels factors a tenir en compte a l’hora de provar la velocitat del vostre lloc web. És el temps que triga el navegador web de l’usuari a rebre el primer byte de dades enviades pel servidor. I SiteGround passa aquest factor ja que té un temps de resposta del servidor estable.

Els centres de dades del SiteGround es troben a Chicago, Londres, Amsterdam i Singapur. La ubicació dels centres de dades per a l’allotjament web és important per la distància física que han de transferir els teus fitxers.

També té funcions de seguretat de seguretat, que inclouen la còpia de seguretat diària del vostre lloc web. Així, fins i tot si la vostra còpia de seguretat personal falla, encara podeu restaurar els fitxers de la còpia de seguretat de SiteGround.

També proporciona certificats SSL gratuïts, que també són una necessitat per a tots els llocs web avui dia. L’assistència al client també és molt responsable quan necessiteu ajuda per resoldre problemes al vostre lloc web.

SiteGround proporciona tres plans diferents per al seu hosting gestionat per WordPress:

 • Pla de creació inicial: a partir de 3,95 dòlars al mes, que pot suportar un lloc web amb 10 GB d’espai web.
 • Plan Grow Big: comença a partir de 5,95 dòlars al mes, que permet suportar llocs web il·limitats amb 20 GB d’espai web.
 • GoGeek Pla: comença a partir de 11,95 dòlars al mes, que permet suportar llocs web il·limitats amb 30 GB d’espai web.

Visiteu SiteGround

2. Hostatge A2

A2 Hosting és conegut per ser un proveïdor d’allotjament web de gran potència i fàcil d’utilitzar. La seva visió és crear i mantenir una empresa d’allotjament web tan bona que el personal vol utilitzar-la ells mateixos.

Les funcions d’allotjament A2 se centren principalment en proporcionar temps de càrrega ràpida amb llamps, un 99,9% de temps de funcionament i proporcionar les millors eines per a desenvolupadors i equip de suport que consisteix en gurus per ajudar-vos les 24 hores del dia, sempre que necessiteu ajuda al vostre lloc web..

Algunes de les grans funcions d’A2 Hosting són l’amplada de banda ilimitada / transferència i emmagatzematge de dades, comptes de correu electrònic il·limitats, còpies de seguretat de rebobinament del servidor gratuït (per a una seguretat addicional), garantia de devolució de diners sense risc, suport gratuït a través de telèfon, xat en viu i correu electrònic. – 24/7/365 i molts més.

Tot i això, a diferència d’altres proveïdors d’allotjament web, heu de comprar el vostre propi certificat SSL per afegir seguretat al vostre lloc web.

Els seus plans d’administració de WordPress gestionats comencen a 11,99 dòlars mensuals per a un lloc web, 18,99 dòlars mensuals per a 3 llocs i 36,98 dòlars mensuals per a llocs il·limitats.

Visita Hosting A2

3. Allotjament InMotion

InMotion Hosting és un dels majors proveïdors independents d’allotjament que no és propietat d’Endurance International, una empresa que manté nombroses marques d’allotjament.

Vegem algunes característiques increïbles de InMotion Hosting:

 • Atenció al client de qualitat: disposen d’assistència tecnològica basada als Estats Units per telèfon, xat, correu electrònic o sistema de bitllets.
 • Rendiment: InMotion Hosting ha obtingut una puntuació constant per sobre de la mitjana de velocitats TTFB, el que significa que proporcionen un rendiment d’alta velocitat com a host..
 • Còpies de seguretat de dades gratuïtes: cal fer qualsevol còpia de seguretat regular de tots els llocs web. A Hosting InMotion, podreu fer còpies de seguretat diàries de llocs web de forma gratuïta.
 • Emmagatzematge de les unitats SSD: les unitats SSD són molt més ràpides que les unitats antigues, cosa que fa que el vostre lloc web es carregui encara més ràpid.
 • Certificat SSL gratuït

InMotion ofereix allotjament de WordPress gestionat que comença a partir de 7,65 dòlars mensuals, segons les necessitats del vostre lloc web. WordPress també està preinstal·lat i preparat per al seu ús amb domini gratuït, o bé, per a transferència gratuïta en cas que ja tingueu un domini existent,

Visiteu Hosting InMotion

4. Hosting WP Kinsta

Kinsta WP Hosting se centra en l’allotjament de WordPress gestionat. Amb més de 10 anys d’experiència amb WordPress, et garanteix la millor solució.

Es centra en la creació d’una solució integral en un per als clients per ajudar a la seva gestió del lloc gairebé sense esforç. Kinsta també s’utilitza amb la plataforma Google Cloud, que la converteix en un amfitrió web fàcil d’utilitzar. Factors com el servei d’atenció al client, la fiabilitat i el temps de treball 24 hores, són les parts que satisfan la seva promesa.

Altres funcions inclouen:

 • Utilitzeu la tecnologia més actualitzada per assegurar-vos que el vostre lloc web es carrega tan ràpidament com un parpelleig d’un ull
 • Utilitzant mètodes actius i passius de prevenció d’atacs
 • Migració gratuïta al lloc sense temps d’inactivitat
 • SSL i CDN gratuïts

El seu preu comença a partir de 30 dòlars mensuals per a un sol lloc web. Si sou un negoci més gran, els preus poden arribar fins a 1.500 dòlars mensuals o més alts, segons les necessitats del vostre lloc web.

Visita Kinsta

5. Motor WP

WP Engine Hosting és un dels pioners en aquesta indústria. A part de ser els primers proveïdors d’allotjament, continua millorant la seva credibilitat i serveis per als seus usuaris. Amazon Web Services i la plataforma Google Cloud es troben entre els seus socis per oferir la màxima disponibilitat, velocitat, escalabilitat i seguretat al vostre lloc web.

Els seus centres de dades es troben als Estats Units (Iowa, Carolina del Sud, Oregon), Bèlgica, Taiwan, Tòquio, Londres, Frankfurt, Sydney, Irlanda, Mont-real. Us podeu subscriure a qualsevol lloc més proper a la vostra ubicació.

Podeu tenir accés al seu suport 24 hores al dia 7 quan us heu subscrit als seus plans de creixement, escala, Premium i Empresa.

Totes les funcions es mostren al tauler de control i, un cop us hagueu subscrit, realitzaran una orientació perquè us familiaritzeu amb les funcions.

El servei d’allotjament gestionat de WP Engine posa l’accent en el rendiment i els seus preus es basen en la quantitat de trànsit que atreu al vostre lloc. Per tant, si sou un principiant, podeu obtenir un pla d’inici amb un preu de 35 dòlars mensuals. Si sou un negoci a gran escala, hauríeu d’obtenir un pla superior o un pla personalitzat.

Visita WP Engine

6. Allotjament de volants

La missió de Flywheel Hosting és facilitar als dissenyadors i desenvolupadors web de tot el món la creació de llocs web a la plataforma WordPress. En col·laboració amb Google Cloud, pretén crear una plataforma d’allotjament personalitzada ràpida, escalable i segura.

Algunes de les característiques de Flywheel:

 • Migracions de llocs lliures
 • Còpies de seguretat nocturnes
 • Llocs ràpids: té una funció d’escenificació d’un clic per transmetre i llegir tota la informació sol·licitada.
 • Neteja de programari maliciós gratuït
 • Eines de col·laboració
 • Cache integrat: dissenyat per a que l’allotjament sigui el més ràpid possible.
 • Atenció al client les 24 hores

Visita Hosting de volants

A més, Flywheel es basa en una infraestructura de xarxa sòlida que fa un manteniment i una còpia de seguretat regular que garanteix als desenvolupadors i propietaris de llocs web que és segur allotjar llocs web amb ells..

Els seus centres de dades es troben a Estats Units (Nova York, Atlanta, Dallas, San Francisco), Singapur, Tòquio, Japó, Toronto, Canadà, Amsterdam, Països Baixos, Frankfurt, Alemanya i Londres, Regne Unit.

El seu preu comença a partir de 23 dòlars al mes i pot augmentar fins a 266 dòlars al mes o més si el vostre lloc web realitza visites mensuals massives i necessita l’amplada de banda corresponent..

Conclusió

Com que hi ha molts proveïdors d’allotjament tradicionals, heu d’escollir quin penseu que està habilitat per gestionar el lloc que teniu en compte. És millor consultar les revisions en línia de cada proveïdor d’allotjament per assegurar-vos que compreu un paquet d’allotjament que verifiqui totes les caselles de les necessitats tècniques del vostre negoci..

Així mateix, el preu és una de les màximes consideracions per assegurar-vos que mereix la vostra inversió.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector