Преглед на управлявания WordPress домакин: Вашето удобно ръководство за избор на най-доброто

Повечето компании с уебсайтове са наясно с въздействието на първокласен хост при работа с цифрови активи. Ненадеждният може да предизвика хаос в социалните медии. Дори ако престоят или нарушаването на сигурността не са по вина на компанията, бизнесът няма да остане невредим от яростта на своите заинтересовани страни.


Ето защо постоянното изпълнение и стабилната сигурност трябва да бъдат основният приоритет. За да се уверят, че техническите експерти се справят с цифровите си активи, собствениците на уебсайтове избират да използват управляван хостинг на WordPress, вместо да се самоуправляват или да наемат вътрешен човек, който да се справи с тях. За нетехнологии, които се интересуват, ето това списък на най-често срещаните проблеми с WordPress и как да ги отстраните.

Избирайки доставчик на уеб хостинг за вашия уебсайт WordPress, не трябва просто да разчитате кой е най-евтиният или има по-добрата честотна лента. Има много повече фактори, които трябва да вземете предвид, включително:

 • цена
 • Видове хостинг план
 • Местоположения на сървъра
 • Контролен панел
 • Персонализиран домейн
 • Ширина на лентата и размер на съхранението
 • Uptime
 • SSL и защитна стена
 • Безплатно CDN
 • Архивиране и поддръжка
 • Миграция на уебсайтове
 • Поддръжка на клиенти

Какво се управлява хостинг на WordPress?

Тъй като WordPress разполага с над 30% от уебсайтовете в Интернет, много уеб хостинг доставчици са решили да предлагат управляван хостинг на WordPress. Това означава, че хостът управлява всички технически аспекти, свързани с работата и поддържането на вашия уебсайт WordPress.

Вие, като собственик на уебсайт, не трябва да се притеснявате за поддържането на сигурността, бързината, производителността, продължителността на архивирането и актуализациите на уебсайта, тъй като доставчикът на уеб хостинг вече е свалил тези задачи от ръцете ви.

Какво означава това за вас? Можете да се съсредоточите върху управлението и изграждането на вашия бизнес. Друго хубаво нещо при управлявания хостинг е, че получавате първокласна поддръжка.

Сега, обаче, има някои недостатъци използване на управляван хостинг. Тя е по-скъпа в сравнение с споделените хостинг планове. Плюс това ви ограничава да инсталирате някои WordPress приставки, особено такива, които могат да забавят вашия уебсайт. По принцип ограничението е свободната защита на вашия уебсайт. Освен това ще имате по-малък контрол върху техническите аспекти. Ако не сте техник, това няма да е проблем.

Най-добър управляван хостинг на WordPress

1. SiteGround

SiteGround е независима уеб хостинг компания, която предлага висококачествени хостинг решения на глобалния пазар. Той е много надежден, що се отнася до скоростта и представянията. Официално се препоръчва и от WordPress.org.

TTFB или Време до първи байт е един от факторите, които трябва да се вземат предвид при тестване на скоростта на вашия уебсайт. Времето е необходимо на уеб браузъра на потребителя да получи първия байт данни, изпратени от сървъра. И SiteGround преминава този фактор, тъй като има стабилно време за реакция на сървъра.

Центровете за данни на SiteGround са разположени в Чикаго, Лондон, Амстердам и Сингапур. Местоположението на центровете за данни за уеб хостинга има значение поради физическото разстояние, което вашите файлове трябва да прехвърлят.

Той също има функции на предпазната мрежа, които включват ежедневното архивиране на вашия уебсайт. Така че, дори ако личният ви архив не успее, все пак можете да възстановите вашите файлове от архива на SiteGround.

Той също така предоставя безплатни SSL сертификати, което също е необходимост за всеки уебсайт в днешно време. Поддръжката на клиенти е много отзивчива и когато имате нужда от помощ при отстраняване на проблемите на вашия уебсайт.

SiteGround предоставя три различни плана за своя управляван хостинг на WordPress:

 • План за стартиране – започва от $ 3,95 на месец, който може да поддържа 1 уебсайт с 10 GB уеб пространство.
 • Grow Big Plan – започва от $ 5,95 на месец, който може да поддържа неограничени уеб сайтове с 20 GB Web Space.
 • GoGeek Plan – започва от $ 11.95 на месец, който може да поддържа неограничени уеб сайтове с 30 GB Web Space.

Посетете SiteGround

2. Хостинг на A2

A2 хостинг е известен с това, че е мощен и лесен за използване уеб хостинг доставчик. Визията му е да създадете и поддържате толкова добра уеб хостинг компания, че персоналът да иска да я използва сам.

Характеристиките на A2 хостинг се фокусират главно върху осигуряване на светкавично време за зареждане, 99,9% време на работа и осигуряване на най-добрите инструменти за разработчици и екип за поддръжка, състоящ се от гурута, които да ви помогнат 24 часа в денонощието, когато имате нужда от помощ на вашия уебсайт.

Някои от страхотните характеристики на A2 хостинг са неограничен трафик / пренос и съхранение на данни, неограничен имейл акаунт, безплатни резервни копия назад сървър (за допълнителна сигурност), безрискова гаранция за връщане на пари, безплатна поддръжка по телефона, чат на живо и имейл – 24/7/365 и много други.

Въпреки това, за разлика от други доставчици на уеб хостинг услуги, трябва да закупите свой собствен SSL сертификат, за да добавите сигурност на вашия уебсайт.

Неговите управлявани хостинг планове за WordPress започват от 11,99 долара на месец за един сайт, 18,99 долара на месец за 3 сайта и 36,98 долара на месец за неограничени сайтове.

Посетете A2 хостинг

3. хостинг на InMotion

InMotion хостинг е един от най-големите независими хостинг доставчици, който не притежава Endurance International – холдингова корпорация за много известни хостинг марки.

Нека разгледаме някои невероятни характеристики на InMotion хостинг:

 • Качествено обслужване на клиентите – те имат базирана в САЩ техническа поддръжка чрез телефон, чат, имейл или билетна система.
 • Производителност – InMotion хостинг последователно отбелязва над средните скорости на TTFB, което означава, че те осигуряват високоскоростна производителност като хост.
 • Безплатни резервни копия на данни – правенето на редовно архивиране е необходимост на всеки уебсайт. В хостинг на InMotion ще можете да правите ежедневно архивиране на уебсайтове безплатно.
 • Съхранение на SSD устройството – SSD устройствата са много по-бързи от старите дискове, благодарение на които уебсайтът ви се зарежда още по-бързо.
 • Безплатен SSL сертификат

InMotion предлага управляван хостинг на WordPress, който започва от $ 7,65 на месец, в зависимост от нуждите на вашия уеб сайт. WordPress е предварително инсталиран и готов за използване и с безплатен домейн, или безплатен трансфер, в случай че вече имате съществуващ домейн,

Посетете InMotion хостинг

4. Kinsta WP хостинг

Kinsta WP хостинг се фокусира върху хостинг на WordPress. С повече от 10 години опит с WordPress, той гарантира най-доброто решение за вас.

Тя се фокусира върху изграждането на цялостно решение за клиентите, за да се направи управлението на техния сайт почти безпроблемно. Kinsta също работи с помощта на платформата на Google Cloud, което го прави удобен за потребителя уеб хост. Фактори като денонощна поддръжка на клиенти, надеждност и продължителност на работа са удовлетворителните части на тяхното обещание.

Други функции включват:

 • Използване на най-съвременната технология, за да сте сигурни, че уебсайтът ви се зарежда толкова бързо, колкото и мигнето на окото
 • Използване на активни и пасивни методи за предотвратяване на атаки
 • Безплатна миграция на сайт без престой
 • Безплатни SSL и CDN

Ценообразуването му започва от 30 долара на месец за един уебсайт. Ако сте по-голям бизнес, ценообразуването може да достигне 1500 долара на месец или повече в зависимост от нуждите на вашия уебсайт.

Посетете Kinsta

5. WP двигател

WP Engine Hosting е един от пионерите в тази индустрия. Освен че е първият доставчик на хостинг услуги, той продължава да подобрява доверието и услугите си за своите потребители. Amazon Web Services и платформата Google Cloud са сред неговите партньори, които предлагат най-високата наличност, бързина, мащабируемост и сигурност на вашия уебсайт.

Нейните центрове за данни са разположени в САЩ (Айова, Южна Каролина, Орегон), Белгия, Тайван, Токио, Лондон, Франкфурт, Сидни, Ирландия, Монреал. Можете да се абонирате за всяко място, което е най-близо до вашето местоположение.

Можете да имате достъп до поддръжката му 24/7, когато сте абонирани за плановете за растеж, мащаб, премиум и корпоративно предприятие.

Всички функции са изброени на таблото за управление и след като сте се абонирали, те ще проведат ориентация, за да се запознаете с функциите.

Услугата за управляван хостинг на WP Engine набляга на производителността и ценообразуването й се базира на количеството трафик, който привличате към вашия сайт. Така че, ако сте начинаещ, можете да получите план за стартиране, който е на цена от $ 35 на месец. Ако сте бизнес с голям мащаб, трябва за по-висок или персонализиран план.

Посетете WP Engine

6. Хостинг на маховик

Мисията на Flywheel хостинг е да улесни уеб дизайнерите и уеб разработчиците по целия свят да изграждат своите уебсайтове на платформата WordPress. В партньорство с Google Cloud той има за цел да създаде персонализирана хостинг платформа, която да е бърза, мащабируема и сигурна.

Някои от характеристиките на маховика:

 • Безплатни миграции на сайтове
 • Нощни резервни копия
 • Speedy сайтове – има функция за поставяне с едно щракване за предаване и четене на цялата поискана информация.
 • Безплатно почистване от злонамерен софтуер
 • Инструменти за сътрудничество
 • Вграден кешинг – предназначен да направи хостинга възможно най-бърз.
 • 24/7 Поддръжка на клиенти

Посетете хостинг на маховика

Освен това Flywheel е изграден върху солидна мрежова инфраструктура, която извършва редовно поддържане и архивиране, което гарантира на разработчиците и собствениците на уебсайтове, че е безопасно да хоствате уебсайтове с тях.

Нейните центрове за данни са разположени в САЩ (Ню Йорк, Атланта, Далас, Сан Франциско), Сингапур, Токио, Япония, Торонто, Канада, Амстердам, Холандия, Франкфурт, Германия и Лондон, Обединеното кралство.

Ценообразуването му започва от 23 долара на месец и може да стигне до 266 долара на месец или повече, ако уебсайтът ви има масивни месечни посещения и се нуждае от съответната честотна лента.

заключение

Тъй като има много модерни доставчици на хостинг услуги, трябва да изберете кой според вас е квалифициран да борави със сайта, който имате предвид. По-добре е да разгледате онлайн рецензии за всеки доставчик на хостинг услуги, за да сте сигурни, че сте закупили хостинг пакет, който проверява всички полета на техническите нужди на вашия бизнес.

По същия начин ценообразуването е най-важното, за да сте сигурни, че е достойно за вашата инвестиция.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map