Paras WordPress-hosting

WordPress käyttää 27% Internetistä sellaisena kuin me sen tunnemme. Anna sen lukua sisään. Yli neljäsosa Internetin yrityksistä luotiin WordPressin avulla. Sivustot, kuten The NY Times ja TechCrunch, käyttävät WordPressiä. Heidän on tehtävä jotain oikein.


Kaikki rakastavat Internetiä (suurimmaksi osaksi) ja WordPress on mahdollistanut suuren määrän hauskoja asioita Internetissä.

Kuinka WordPress antaa meille mahdollisuuden käyttää Internetiä? Ensinnäkin WordPress-käyttäjien on löydettävä isännöintipalvelu palvellakseen WordPress-ohjelmistoa.

WordPressin isännöinnin Australiassa pitäisi olla helpompaa kuin tosiasiallisesti WordPressin käyttäminen. Tässä katsauksessa tarkastelemme muutamia vaihtoehtoja WordPress-hosting-palveluille sen perusteella, millaista sivustoa haluat rakentaa.

Aloitetaan.

Contents

Paras WordPress-hosting-yleiskatsaus

Sinä pystyt’t mennä pieleen tämän luettelon kaikkien vaihtoehtojen kanssa. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on syventävästi katsoa, ​​mitä kukin tarjoaa, nähdä mikä toimii sinulle.

Sikäli kuin luulemme, on paras vaihtoehto rahoillesi. Vaikka SiteGround ei ole’t erittäin halpa vaihtoehto, se ei ole’t edes lähellä Australian kalleinta isännöintivaihtoehtoa.

Aloittaminen SiteGround-palvelusta on yhtä helppoa kuin se tapahtuu WordPress-asennuksella yhdellä napsautuksella. Tarjotut ominaisuudet ovat huippuluokan ja skaalaus ei’t aiheuttavat ongelman.

Kallista päätyä varten Kinsta on paras vaihtoehto ja tarjoaa muutamia asioita, joita SiteGround ei tarjoa. Halvimpaan päähän suosittelemme Hostinger koska se tarjoaa erinomaista palvelua ja samalla kohtuuttoman halpaa.

1. HostPapa – Paras valinta kaikkialle

Avainominaisuudet
 • Laaja tietokanta
 • Salaa SSL ilmaiseksi
 • Ilmainen Cloudflare CDN
 • Ilmainen verkkotunnuksensiirto ja verkkosivustojen siirto
 • SSD-tallennustila
 • CloudLinux


Kuva

Hinta: 3,95 dollaria kuukaudessa
Keskimääräinen käyttöaika: 99,99%
Keskimääräinen latausaika: 355 ms

Käy HostPapa.com-sivustossa

Pienillä yrityksillä on usein pienet budjetit työskennellä, ja siksi valitsemasi verkkosivustojen ylläpito on kriittinen menestyksellesi, turvallisuudellesi ja kannattavuudellesi. Haluat yrityksen, joka on luotettava, turvallinen ja kustannustehokas.

Mielestämme HostPapa tarjoaa kaiken tämän ja enemmän.

Se tarjoaa käyttäjäystävällisiä työkaluja ja palvelimia, jotka on rakennettu nopeudelle, ja voit saada koko asian vauhtiin muutamassa minuutissa.

Mikä tekee HostPapa-palvelusta ihanteellisen pienyritysten web-hosting-palveluihin? Katso nämä ominaisuudet ja suunnitelmat.

Mitä HostPapa tarjoaa pienyritysten verkkosivustoille

Australiassa on kymmeniä isännöintipalveluita, ja yhä enemmän niitä ilmestyy päivittäin. Siksi on tärkeää löytää se, joka tarjoaa parhaan yhdistelmän ominaisuuksia ja hintaa.

HostPapa yritti tarjota kaikki palvelusi yhdessä paikassa, ja antaa sinulle kaiken tarvittavan hallinnan tason asiakkaidesi palvelemiseksi. Onko sinulla paljon liikennettä käyttävää verkkokauppaa ja omaa teknologiatiimiä? Tutustu heidän yrityssuunnitelmaansa, joka asettaa sinut kuljettajan istuimelle. Käynnistäjät pitävät web-rakennusta, halpaa verkkotunnuksen rekisteröintiä ja hallittuja suunnitelmia hyödyllisinä ja edullisina. Löydät jopa omistettu WordPress-hosting ja ilmaiset verkkotunnuksensiirrot.

Hinnoittelu ja suunnitelmat ��

HostPapa tarjoaa useita palvelutasoja ja hinnoitteluvaihtoehtoja. Ensinnäkin saat 30 päivän rahat takaisin -takuun ennen kuin joudut sitoutumaan mihinkään. Aloitussuunnitelma tekee yhden paremmin kuin useimmat yritykset antamalla sinulle kaksi verkkosivustoa ja mittaamaton kaistanleveys. Suunnitelma alkaa 3,95 dollarilla kuukaudessa vuodessa, ja se voidaan uusia 12 kuukauden kuluttua 7,99 dollarilla. Heillä on myös Business Pro -suunnitelma kasvaville yrityksille, joka alkaa 12,95 dollaria kuukaudessa, 19,99 dollaria uusimisessa.

Kuitenkin heidän paras tarjous on tavanomainen Business hosting-suunnitelma. Siihen kuuluu 36 kuukauden sitoutuminen, mutta saat sen vain 2,95 dollarilla kuukaudessa. Tämän suunnitelman uusimishinnat ovat 12,99 dollaria. Tästä hinnasta saat kaiken sisältyy perussuunnitelmaan ja useita lisäominaisuuksia.

Verkkosivustosi tai verkkokauppayrityksen menestys ja elinkelpoisuus riippuvat isännöintipalvelun luotettavuudesta. HostPapa tarjoaa ämpärilataus ominaisuuksia sopivaan hintaan, ja he tekevät sen vaarantamatta kävijöitäsi tai tietojasi. Yli 500 000 asiakasta voi’t ole väärässä.

2. SiteGround – paras asiakastuki

Avainominaisuudet
 • Yhden napsautuksen asennukset Joomlalle ja Drupalille
 • Raahaa ja pudota
 • Ilmainen SSL
 • Päivittäiset varmuuskopiot


Kuva

Hinta: 3,95 dollaria kuukaudessa
Keskimääräinen käyttöaika: 99,95%
Keskimääräinen latausaika: 375 ms

Käy sivustossa SiteGround.com

SiteGround on numero kaksi tässä luettelossa yhdestä perussyystä. Käytämme sitä.

Se on myös kärkipaikka oppaassamme paras web-hosting.

Syy SiteGround on yksi suosikki web isäntämme johtuu monista syistä.

Fantastinen asiakastuki ☎️

Yhteenvetona nopeasti, SiteGround tarkistaa kaikki ruudut luettelossa kaikesta, jonka haluat Web-isännän tekevän, hinnat eivät ole kohtuuttoman kalliita, ja SiteGround’tuki on joitain parhaista asiakastuista, joita olemme koskaan tavanneet.

Jos sinulla on tekninen ongelma, SiteGround-asiakastuki on periaatteessa kuin yhteydenotto työntekijään. Ne’Pudotan kaiken auttamaan sinua ja menemään yli ja sen yli varmistamaan, että ne tapahtuvat’autat sinua.

Muita mainitsemisen arvoisia näkökohtia ovat käyttöaika ja latausnopeudet. Kuten yllä olevista numeroista voidaan nähdä, verkkosivustot latautuvat alle sekunnissa ja palvelimet toimivat melkein aina parin parissa.

Tietokeskusten kanssa ympäri maailmaa ja yhden napsautuksen WordPress-asennuksen kanssa SiteGround on meidän menemämme WordPress-isännöintiin.

Katso koko SiteGround-arvostelu jos haluat tietää enemmän.

3. Hostinger – paras halpa valinta

Avainominaisuudet
 • Halvin isäntä kädet alas
 • Suuri nopeus
 • Helppo käyttöliittymä
 • 24/7/365 tuki
 • 30 päivän palautuskäytäntö


Kuva

Hinta: 0,80 dollaria kuukaudessa
Keskimääräinen käyttöaika: 99,91%

Keskimääräinen latausaika: 389 ms

Käy osoitteessa Hostinger.com

Australialaisen isännöinnin maailma on laajassa myynninedistämishinnoittelussa. Tätä voidaan pitää positiivisena ja kielteisenä isännöiville käyttäjille. Toisaalta voit hyödyntää todella uskomattomia hintoja. Toisaalta saat sitten nauttia paljon korkeammasta hinnasta, kun kampanja-aika on päättynyt.

Hyppyssä Hostinger. ➡️

Ne tarjoavat mainoshinnoittelua koko ajan. Hinta menee edestakaisin välillä 0,80 dollaria kuukaudessa ja 1,45 dollari kuukaudessa. Hullu asia tässä on, että voit lukita hinnoittelun kolmeksi vuodeksi.

Vielä hullumpi asia tässä on, että Hostinger on todella hieno isännöintipalvelu, jolla on oma verkkosivustojen rakentaja – Zyro. Sinun ei tarvitse olla päällikkö koodauksessa tai suunnittelussa. Sitä on helppo käyttää ilman ketään’apua.

Sen mukana tulee klassisia ominaisuuksia, joita useimmat rakentajat tekevät, ja pari uutta. Kuten kirjasto, joka on täynnä ilmaisia ​​kuvia kirkastaaksesi verkkosivustosi tunnelmaa, ja melko innovatiivinen nimeltään Logo Maker; tee-se-itse jonka avulla voit keksiä logosi helposti.

Jos sinä’Hostinger on loistava vaihtoehto säästää rahaa ja pitää silti kaikki kellot ja pillit

Lue koko Hostinger arvostelu tässä.

4. Hostgator – toinen hieno valinta

Avainominaisuudet
 • Rajoittamaton verkkotunnukset
 • Ilmainen SSL
 • Ilmainen WHMCS-asiakashallinta / laskutusohjelma
 • 24/7/365 tuki
 • 99,9% Uptime-takuu


Kuva

Hinta: 2,99 dollaria kuukaudessa
Keskimääräinen käyttöaika: 99,4%

Keskimääräinen latausaika: 657 ms

Käy Hostgator.com-sivustossa

Kaikki tietävät Hostgatorista. Ne’uudelleen markkinoituimpia hosting-palveluita ja yksi suurimmista siellä sijaitsevista hosting-yritysistä.

Tämä on paras vaihtoehto, jos haluat takuun massiiviselle ja pitkäaikaiselle yritykselle. Hostgator tarjoaa kaiken, mitä WordPress-isäntäsivusto tarvitsee halvalla esittelynopeudella korkea käyttöaika ja nopea latausaika.

Lue meidän HostGator-arvostelu tässä.

5. A2-hosting – loistava palvelu hintaan

Avainominaisuudet
 • Turbo-vaihtoehto korkeatasoisissa suunnitelmissa
 • Rahat takaisin takuu
 • Ilmainen SSL ja SSD
 • 24/7/365 tuki
 • 1000 Gt siirto


Kuva

Hinta: 3,92 dollaria kuukaudessa
Keskimääräinen käyttöaika: 99,1%
Keskimääräinen latausaika: 601 ms

Käy A2hosting.com-sivustossa

A2-hosting on suosikkivaihtoehtomme SiteGroundille. Rehellisesti, me’sinulla ei ole koskaan ollut huonoa kokemusta A2-hosting-palvelusta, joten jos sinulla’Kun tarkastelet alle 10 dollaria kuukaudessa isännöintivaihtoehtoja ja SiteGround sai sinut irrationaalisesta järkytyksestä jostain syystä, A2: n tulisi olla seuraava valinta.

Yksi mahtava asia A2-isännöinnissä on, että jos valitset korkeimman tason suunnitelman, saat Turbo-nopeudet. Pohjimmiltaan, heillä on nopeammat premium-palvelimet. Hullu asia niiden peruspalvelimissa ovat jo yhtä nopeasti kuin muut Australian isännöintipalveluntarjoajat.

A2 tarjoaa kaiken mitä halut hosting-palvelussa rahat takaisin -takuulla ja yhden napsautuksen WordPress-asennuksella.

Lue koko A2-hosting-arvostelu.

6. Cloudways-hallintainen WordPress-hosting

Avainominaisuudet
 • Git käyttöönotto
 • Alustan tason palomuurit
 • Reaaliaikainen seuranta
 • Suojauskorjaus
 • SSD-pohjainen isännöinti
 • SSH- ja SFTP-käyttö
 • 24/7 365 päivän live-chat-tuki


Kuva

Hinta: 10 dollaria kuukaudessa

Käy Cloudways.com-sivustossa

Jos etsit hallittua WordPress-hosting-palvelua, se on vaikea tehdä paremmin kuin Cloudways. Tämän yrityksen tehtävänä on yksinkertaistaa WP-hosting-prosessia sinulle, ja he ovat toimittaneet niin pitkälle kuin voimme kertoa. Heidän alusta on aseta niin, että pystyt olemaan käynnissä muutamassa minuutissa. Se on myös täynnä kaikkia ominaisuuksia ja etuja, joita toivot löytäväsi hallitussa isännöintipalvelussa.

Suunnitelmat alkavat vain 10 dollaria kuukaudessa, ja voit maksaa mennessäsi, jos et halua sitoutua pitkällä aikavälillä. Etsitkö lisää tallennustilaa, kaistanleveyttä ja virtaa? Normaalien pakettien korkein taso maksaa sinulle 80 dollaria kuukaudessa kahdeksankertainen RAM-muistin verran perussuunnitelmasta, vielä neljä teratavua kaistanleveyttä ja 160 Gt tallennustilaa.

Mitä saat rahastasi?

Jokainen suunnitelma sisältää useita ominaisuuksia ja toimintoja, kuten ilmaiset siirrot ja SSl-sertifikaatit, rajoittamaton sovellus, 24/7 tuki live-chatin kautta, omat palomuurit, PHP7-valmiit palvelimet ja paljon muuta.

Luotettava ja nopea ⏩

Kaikki tämä on suunnattu nopeuteen ja luotettavuuteen. Sinulla on pääsy 62 tietokeskukseen 33 kaupungissa, jotka ovat hajallaan 15 maassa EUropessa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa, samoin kuin Brasiliassa ja Australiassa. Cloudway antaa tietoturvallisuuden myös korkealuokkaiselle 2F-todennuksella, säännöllisillä suojauskorjauksilla ja IP-sallituslistoilla, jotta mahdollistetaan turvallinen yhteistyö muiden verkkojen kanssa sekä rajoittamaton SSH ja SFTP.

Suosituin paketti maksaa 42 dollaria kuukaudessa ja 0,0583 dollaria tunnissa. Se antaa sinulle:

 • 4 Gt RAM-muistia
 • Dual core -prosessori
 • 80 Gt tallennustilaa
 • 4TB kaistanleveyttä

Cloudwaysillä on myös Enterprise-ratkaisu nopeasti kasvaville yrityksille, jotka tarvitsevat deluxe-palvelua kilpailukykyiseen hintaan. Tämä vaihtoehto sisältää omistetun koneen nousun, ensisijaisen tuen ja skaalautuvan alustan kuormituksen tasapainolla liikkuville yrityksille.

Miltä hallittu hosting näyttää Cloudways-palvelussa? Se näyttää vapaudelta.

He pyrkivät tarjoamaan korkean tason monipuolisuuden ja WordPress-räätälöinti, ja sitten he hoitavat kaiken valvonnan ja päivitykset puolestasi. Sinun tarvitsee huolehtia vain tuotemerkin rakentamisesta.

Joitakin Cloudwaysin hallitsemien isännöintien uusia innovaatioita ovat Chatbot-ilmoitukset, Cloudways-tuet-lisäosat ja Change Application webroot. Vaikka he hallitsevat kaikkia teknisiä ja ylläpitotietoja, sinulla on vapaus hallita parametreja ja palvelimen kokoonpanoa, muuttaa sovellusasetuksia, määrittää Advanced / Custom Varnish -asetukset suorittamaan haluamallasi tavalla.

Yhden tilin kautta voit nauttia CloudwaysBot-kanavista ja sovellusliittymästä. Mutta se ei ole kaikki. Lisäominaisuuksia on runsaasti sähköpostin, sovelluksen päivityksen, DNS Made Easy- ja SMTP-lisäosien kanssa.

Katsomme, että toimivuuden ja omistautumisen yksityiskohdista huolehtiminen asettaa Cloudwaysin useimpien WordPress-isäntäalustojen yläpuolelle. He jopa antavat sinun kokeilla sitä ilmaiseksi. Jokaisella palvelutasolla on 30 päivän ilmainen kokeilu.

7. WP-moottori – paras premium-valinta

Avainominaisuudet
 • Ilmainen Genesis-kehys
 • Yli 35 StudioPress-teemaa
 • 24/7 chat-tuki
 • 2 verkkosivustojen siirtoa
 • Pääsy maailmanlaajuiseen CDN: ään
 • Ilmainen SSL-varmenne


Kuva

Hinta: 35 dollaria kuukaudessa
Keskimääräinen käyttöaika: 99,5%
Keskimääräinen latausaika: 601 ms

Käy sivustossa WPEngine.com

Kallein vaihtoehto luettelossa ja sopivin. WP Engine on luotu erityisesti WordPress-isännöintiin.

Sinulla ei ole kielteistä kokemusta WordPress-isännöinnistä WP Engine -palvelussa. Tulet kuitenkin kuluttamaan paljon rahaa.

WP-moottori sisältää upeita teemoja joten voitit’sinun ei tarvitse huolehtia siitä, miten päätät suunnitella verkkosivustosi. Se tarjoaa myös kirjaimellisesti kaiken muun, jota kuka tahansa voisi haluta isännöinniksi yleensä. WP Moottori paremmin tällä hinnalla.

8. Kinsta – Paras liiketoiminnan WordPress-isäntä

Avainominaisuudet
 • Google Cloud -alusta
 • Sivustojen vapaa siirto
 • 24/7 asiakastuki
 • Tehokas kojelauta
 • Automatisoidut verkkosivustojen varmuuskopiot
 • Lavastuspaikka
 • Ilmainen SSL


Kuva

Hinta: 30 dollaria kuukaudessa
Keskimääräinen käyttöaika: 99,9%
Keskimääräinen latausaika: 520 ms

Käy Kinsta.com-sivustossa

Meneminen isännöinnin korkeimpaan päähän voi olla palkitseva, mutta kallis tapa. Kinsta ei ole erilainen.

Isäntäpalvelujen tarjoaja veloittaa ehdottomasti palkkion, mutta et saa mitään muuta kuin premium-palvelua. Lue koko Kinsta-arvostelu tässä.

Kinsta on pakkomielle luomaan asiakkailleen parhaan hosting-arkkitehtuurin. Heidän infrastruktuurinsa käyttää Google Cloud Platformia ja valvoa sen 19 tietokeskusta ympäri maailmaa.

Seuraavan tason kustannukset tulevat seuraavan tason turvallisuus. He tarkistavat jokaisen verkkosivuston tilan kahden minuutin välein. Tämä tarkoittaa, että verkkosivustosi tarkistetaan 720 kertaa päivittäin varmistaaksesi, ettei ongelmia ole.

Valitsimme Kinsan suosituimmaksi valintaamme paras omistettu hosting opas.

9. WPX-hosting – suuri, mutta ylihintainen

Avainominaisuudet
 • Rajoittamaton verkkosivustojen siirto
 • Rajoittamaton ilmainen SSL-varmenne
 • Manuaaliset ja 28 päivän automaattiset varmuuskopiot
 • 99,95% käyttöaikatakuu
 • Nopea mukautettu CDN
 • 30 päivän rahat takaisin takuu


Kuva

Hinta: 20,83 dollaria kuukaudessa
Keskimääräinen käyttöaika: 99,5%
Keskimääräinen latausaika: 601 ms

Siirry WPXHosting.com-sivustoon

WPX-hosting on silti pysyminen korkeimmassa kustannustasossa, ja se on premium-palvelu, joka tulee hieman halvemmaksi kuin Kinsta.

Se mitä saat, kun maksat premium-palvelimelta, on täydellinen mielenrauha. Toki halvemmat isännät voivat tarjota suuria nopeuksia ja käyttöaikaa, mutta kun maksat tämän korkean hinnan, tiedät aina, että saat aina nopeat latausajat ja uudet käyttöajat.

Toinen näkökohta WPX-isännöinnin käyttämisessä on perussuunnitelmassa sinulla voi olla jopa viisi verkkosivustoa. Jos aiot isännöidä muutamia verkkosivustoja heti portista, WPX-hosting on loistava vaihtoehto.


WordPress-hosting: mitä etsiä

Seuraavassa osiossa aion ohjata sinut läpi joukon erilaisia ​​asioita, joita tarkastelemme yrittäessään löytää parhaan wordpress-isännöinnin Australiassa.

Voit myös nähdä live-seurantamme tällä sivulla ymmärtää paremmin joidenkin tarkistettujen palveluidemme käyttöaika- ja seisonta-aikoja.

Kaikentyyppisissä ostoksissa sinun on punnittava yhden tuotteen eri näkökohdat toiseen tuotteeseen nähden.

Arvostelut ovat aina hyvä tapa selvittää, mikä tuote ostetaan – mutta sinun on tiedettävä tuotteen eri näkökohdat, joita tarkastellaan etukäteen.

Tärkeimmät huomioon otettavat isännöintipalveluiden näkökohdat ovat käyttöaikaa, latausaikoja, SSL-varmenteen olemassaoloa, sivuston siirtymistä, ilmaisia ​​varmuuskopioita, palvelimien ja tietokeskusten lukumäärää, asiakastukea, tietoturvaa ja WordPress-asennusta.

uptimes

kuva verkkosivuston käytettävyyden ja seisokkien seurannastaMitä käyttöaika todella tarkoittaa?

Tämä on hyvä kysymys, koska käyttöaika on yksi tärkeimmistä arvioitavista näkökohdista web-palveluntarjoajien kannalta.

Uptime on prosenttiosuus, joka ilmaisee kokonaisen ajan, jonka palveluntarjoaja on verkossa ja toimii normaalisti.

Jos isännöintipalveluntarjoajan käyttöaika on 100%, se toimii aina. Jos isännöintipalveluntarjoajan käyttöaika on 90%, se tarkoittaa, että yksi 10 minuutin välein, palvelimet eivät toimi tai eivät toimi normaalisti.

Osa prosenttiyksiköstä voi tehdä merkittävän eron verkkosivustosi saatavuudessa.

Katsomme, että käyttöaikamittarit, jotka ovat yli 98%, ovat vahvoja. Kaikki noin 100% leijuva on paras veto. Yksikään yritys ei voi olla täydellinen, mutta todella suurien yritysten käyttöaika on yli 99%. Aikoina, jolloin heillä on ongelmia, palvelimet eivät yleensä ole alhaalla, heillä on vain jonkinlainen pieni kysymys.

Lataus kertaa verrattuna

kuva verkkosivuston nopeudestaKuten olet jo tajunnut, latausajat ovat yhtä tärkeitä kuin käyttöaika. Päälläoloajat merkitsevät ensimmäisen ruudun, kun tarvitset verkkosivustosi tosiasiallisesti olevan käynnissä. Latausajat ovat seuraava näkökohta, koska hidas verkkosivusto tekee tyytymättömistä verkkosivustojen käyttäjistä.

Kuormitusaika on isännöintipalvelun todelliset nopeusmittaukset. Mittayksikkö on millisekuntina ja kuvaa kokonaisen pyynnön ja vastauksen pituutta web-palvelimelle.

Verkkosivuston käyttäjillä on aina erilaisia ​​vastausaikoja, koska pelissä on niin paljon muuttujia. Tämä sisältää todelliset Internet-nopeudet, jotka verkkosivustojen käyttäjät saavat kotona.

Hyvät latausajat ovat kaikkea alle 2000 millisekuntia. Se on täydet kaksi sekuntia. Kaksi sekuntia voi tuntua pitkältä aikaa, kun on odotettava verkkosivun latautumista tänä päivänä ja iässä. Todella huippuluokan australialaiset web-palveluntarjoajat lentävät noin 500 millisekuntia tai puoli sekuntia.

Lisätietoja käyttöaikaa käsittelevästä pääoppaasta paras isännöinti Australiassa.

Sivustojen siirto

Asioita tapahtuu – joudut ehkä ottamaan verkkosivustosi ja siirtämään sen toiseen isäntään. Joskus joudut jopa pysymään samalla isännällä, mutta siirtymään toiselle verkkotunnukselle.

Jos isännöintipalvelusi ei tarjoa automaattista sivuston siirtymistä (he tekevät sen puolestasi), se on tuskaa tiedät mitä.

Sinun on pakattava kaikki verkkosivustosi tiedot ja siirrettävä ne sitten uuteen sijaintiin. Jos et ole taitava tekniikka, tämä voi olla prosessi.

Jos olet tekniikkaosaava, tämä on ärsyttävää.

Voit myös valita hosting-palvelun, joka tarjoaa sivuston siirtämisen. Niitä on niin paljon, mikä tekee typerää käyttää sellaista, jolla ei ole.

Mitä etsit isännöintipalvelusta, on kyky siirtää verkkosivusto verkkosivustolle maksamatta heille enemmän rahaa. Hyvät hosting-palvelut mainostavat jossain verkkosivustollaan, että ne auttavat sinua tekemään tämän ja tekemään tämän ilmaiseksi.

Parhaiden australialaisten WordPress-hosting-luettelossamme on muutamia isännöintipalveluita, jotka auttavat sinua tekemään tämän. Jotkut tekevät sen vain puolestasi, ja toiset vievät aikaa saadaksesi asiakastukiasiamiehen läpi vaiheittaiset ohjeet tehtävän suorittamisesta..

Ilmaiset varmuuskopiot

Tosin, jos’uudelleen isännöintipalvelu ei’t tarjoaa ilmaisen varmuuskopion – se ei ole’t maailman loppu.

WordPress tarjoaa joukon erilaisia ​​sovellus- ja laajennusratkaisuja, jotka varmuuskopioivat verkkosivustosi milloin tahansa vuorokauden aikaan.

Tässä kategoriassa on kuitenkin aina hyvä olla tarpeeton. Web-hosting-palvelusi pitäisi ehdottomasti olla verkkosivustosi varmuuskopiointi vähintään kerran viikossa. Tämän ei pitäisi myöskään maksaa ylimääräistä penniäkään.

Jos jostain syystä verkkosivustosi vain katoaa tyhjästä, sinun ei pitäisi’t olla peloissaan. Sinun pitäisi voida siirtyä suoraan WordPress-laajennuksen varmuuskopiopalveluun ja saada verkkosivustosi valmiiksi muutamassa minuutissa. Mitä tapahtuu, jos se epäonnistuu?

Normaalisti sinä’d olla ruuvattu. Jos menit hosting-palvelun kanssa, joka tarjoaa varmuuskopioita säännöllisesti ilmaiseksi, he pitävät verkkosivustosi tallennettuna ja helposti saatavana sinulle. Se’On parempi olla tarpeeton ja huoleton.

Related: Kuinka varmuuskopioida verkkosivustosi

Palvelimet ja datakeskukset

Se ei’t edes kuulosta oikealta – mutta etäisyys tietokeskuksiin vaikuttaa verkkosivustoosi.

Isäntäpalvelusi tallentaa kaikki verkkosivustosi’tietoja datakeskuksen palvelimella. Tämä tietokeskus voisi olla Munciessa, Indianassa tai Bangkokissa, Thaimaassa.

Viive on aika, joka kuluu minkä tahansa datan siirtymiseen tietokeskuksesta tai palvelimelta määränpäähänsä. Jos olet kauempana tietokeskuksesta, on enemmän mahdollisuuksia datan viivästymiseen tai siirtämiseen. Tämä aiheuttaisi hitaamman nopeuden verkkosivustollasi.

Jos sinulla on mahdollisuus valita isäntä, jolla on lähempänä palvelimia, sinun kannattaa ottaa se. Ilmeisesti siellä on joukko muita tekijöitä verkkosivuston nopeuteen. Tämä on yksi muuttuja, jolla voit hallita ja parantaa verkkosivustojen nopeutta. Saatat yhtä hyvin ottaa sen.

Parannettu turvallisuus

htaccess-tiedostojen suojausTurvallisuusuhat ovat todellisia. Missä tahansa vaiheessa verkkosivustollesi voidaan hakkeroida tai kohdistaa minkäänlaista verkkohyökkäystä. Tämän tyyppisten haitallisten häiriöiden lopettamiseen WordPressissä on paljon perustoimintoja. Plugineista parhaisiin käytäntöihin voit suojautua.

Askel eteenpäin, huippuluokan isännöintipalvelut tarjoavat huippuluokan tietoturvakäytäntöjä. Muutama yllä olevassa luettelossa olevasta palvelusta menee pidemmälle. He tarkistavat sivustosi päivittäin (tai useammin) turvallisuusuhkien diagnosoimiseksi. Jos he löytävät sellaisen, isännöintipalvelu hälyttää sinut ja tekee siitä ensisijaisen tärkeän tehtävän tilanteen korjaamiseksi.

Alemman palvelun isäntäpalvelut eivät tarjoa sitä. Korkean hinnan maksaminen antaa sinun vastaanottaa palveluita resursseilla, jotka mahdollistavat jatkuvan skannauksen ja korjaamisen. Jos et halua haaskata tätä määrää rahaa, WordPressillä voidaan tehdä paljon tunkeilijoiden estämiseksi.

Yhä useampia säädöksiä pannaan täytäntöön kannustamaan suuria ja pieniä yrityksiä ottamaan asiakastietoja ja yksityisyyttä vakavasti. Huonoihin turvallisuuskäytäntöihin ja tietojen rikkomuksiin liittyy nyt suuria sakkoja.

Helppo WordPress-asennus

Jos palvelupalvelusi ei tarjoa WordPress-asennusta yhdellä napsautuksella – teet sen näin.

 1. Lataa WordPress
 2. Lataa WordPress isäntätilille
 3. Luo MySQL-tietokanta ja…

Älä koskaan muista, ne ovat jo aivan liian monta vaihetta. En ole edes päässyt tiedostojen muokkaamiseen ja koodinvaihtoon.

WordPressin asentamisen ei pitäisi olla vaikeaa, koska koko joukko web-hosting-palveluita antaa sinun asentaa WordPress yhdellä napsautuksella.

WordPressin asentamiseen ei pitäisi edes ajatella. Se, että kirjoitan siitä, on vain typerää. Jokaisen isännöintipalvelun tulisi tarjota WordPress-asennus yhdellä napsautuksella. Jos sinulla ei ole, heitä heidät kiistanalaisesti isännöintipalveluksi.

Ilmainen SSL-suojaus

SSL-varmenteet ovat jotain, mitä monet ihmiset sanovat olevan sinun Web-hosting-palvelussa. Ne ovat myös jotain, jota monet ihmiset eivät oikeastaan ​​ymmärrä.

SSL-varmenteiden pääasia on, että ne suojaavat verkkosivustosi. Jos tarkastelet selaintasi URL-osoitteen perusteella, SSL-varmenne on se pieni pieni pieni lukkokuvake. Yleensä käytetään SSL-varmennetta, joten luottokorttitapahtumat, kirjautumiset ja tiedonsiirrot yleensä turvataan. Hakukoneet alkavat myös rangaista verkkosivustoja, joilla ei ole SSL-varmennetta.

Kuinka SSL-varmenne todella suojaa verkkosivustosi?

SSL on pieni datatiedosto, joka sitoo digitaalisesti salausavaimen verkkopalvelimeen. Se käyttää https-protokollaa, mikä tarkoittaa, että se salaa kaiken tiedon, joka menee web-palvelimelle ja sieltä. Tämä tekee kaiken paljon turvallisemmaksi.

Ajan myötä SSL-sertifikaatit ovat kaikkea muuta kuin pakollista, jos haluat hakukoneiden löytävän verkkosivustosi. Google haluaa varmistaa, että jokainen verkkosivusto, jota he ohjaavat ihmisiin, ovat turvallisia.

Jos yritys yrittää saada sinut maksamaan todistuksestasi, sinun pitäisi ajaa kukkuloille. Jopa parhaat halvat hosting-yritykset tarjoavat ilmaisen SSL-suojauksen.

SSL-varmenteesta ei tarvitse koskaan maksaa, ja muuten teeskentelevä yritys varastaa rahaa. Kaikki hyvät web-hosting-yritykset tarjoavat asettaa SSL: n ilmaiseksi käyttämällä kutsuttua palvelua Salatkoon.

WordPress-hosting-UKK

Mikä hosting on parasta WordPressille? Linux tai Windows?

Linux- tai Windows-hosting tarkoittaa vain sitä, mitä käyttöjärjestelmää käytetään palvelimilla, joita yritys käyttää. Linux on suosituin palvelimissa, joten siinä on enemmän ominaisuuksia ja useimmat verkkosuunnittelijat pitävät siitä syystä Linux-pohjaista web-hosting-palvelua. Ainoa aika, jolloin Windows on järkevää, on, jos on olemassa tiettyjä Windows-sovelluksia, joita on käytettävä.

Näiden tietojen avulla Linux-isäntä on yleensä valinta – mutta sillä ei ole väliä.

Tarvitsetko WordPressin isäntäsivustoa?

Kyllä, käyttääksesi WordPressiä sinun on ostettava isännöinti kolmannen osapuolen isännöintipalvelulta. Tässä vaiheessa voit asentaa WordPress-isäntäympäristöllesi.

Mikä verkkosivustojen hosting-palvelu on paras?

Kustannuksista yhdistettynä kaikkeen, mikä sisältyy, SiteGround on meidän valinta parhaaseen verkkosivustojen isännöintipalveluun. Muut kalliimmat isännöintipalvelut saattavat tuottaa parempia tuloksia, mutta SiteGround on paras all-around-vaihtoehto.

Jos etsit parempaa suorituskykyä, suosittelen, että luet oppaamme parhaimmille omistajille tai teknisesti kiinnostuneille, tutustu VPS-hosting-oppaaseemme.

Voinko isännöidä WordPress-sivustoa missä tahansa?

Voit isännöidä WordPressiä suurimmassa osassa isännöintipalveluita. Kaikilla yleisillä ja tunnetuilla isännöintipalveluilla voit isännöidä WordPress-verkkosivustoa.

Tukeeko Windows-hosting WordPressiä?

Kyllä, voit isännöidä WordPressiä Windows-isännöinnissä. Se on yhtä helppoa kuin WordPressin käyttö Linux-isännöinnissä.

Mikä on ero web-hosting ja WordPress hosting?

Ero WordPress-isännöintisuunnitelmassa ja tavallisessa web-hosting-suunnitelmassa on minimaalinen. Erityisesti WordPressille tarkoitetut suunnitelmat tietävät vain palvelimella käynnissä olevan ohjelmiston. Tämän avulla hosting-yritys voi määrittää palvelimen oikein ja allokoida WordPressin suorittamiseen tarvittavat resurssit.

Isännöi WordPress verkkosivustoasi?

WordPress.com-sivustossa on WordPress-version sijaan WordPress.org, joka antaa sinun ylläpitää omaa verkkosivustoasi. Suosittelemme verkkosivustosi isännöimistä toisella isännöintipalvelulla.

Ajatusten päättäminen

Ylläpito voi olla ylivoimaista monille ihmisille, joilla ei ole ennakkotietoa verkkosivustojen toiminnasta. WordPressin käyttö voi lisätä häiriötä.

Oppiessaan kaikkia näitä hauskoja juttuja, se auttaa saamaan todella suuren web-palveluntarjoajan. Palvelun pitäisi olla apua matkalla – ei este.

Siksi valitsimme SiteGroundin ykkösvaihtoehtomme. Hinta on järkevä ja he vain tarkistavat kaikki ruudut. Hienoa on, että he menevät myös pidemmälle, koska heidän asiakastukitiiminsä tuntuu olevan ylimääräinen työntekijä.

Jos haluat vielä enemmän lisäominaisuuksia, kuten erittäin korkea turvallisuus, Kinsta-kaltaisella kalliimmalla vaihtoehdolla on paljon järkeä. Varmista vain, että aloitat aloittamisen kyseisessä hintakohdassa.

Teemme parhaamme tutkiaksemme tuotteita itsenäisesti auttaaksemme lukijoitamme paremmin tekemään päätöksiä. Haluamme kuitenkin kuulla mielipiteesi. Hyväksymme informatiiviset ja ei-mainostavat yksittäiset arvostelut. Täytä alla oleva lomake ja julkaisemme arvostelu. Yritysten itse myynninedistämiskatsauksia ei julkaista. Kiitos!

Napsauttamalla alla olevaa painiketta, voin lukea ja hyväksyn Käyttöehdot.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector