Najbolji WordPress hosting

WordPress napaja 27% interneta kakav danas poznajemo. Neka se taj broj potopi. Preko četvrtine tvrtki na Internetu stvoreno je koristeći WordPress. Web lokacije poput NY Timesa i TechCrunch koriste WordPress. Sigurno rade nešto kako treba.


Svi vole Internet (najvećim dijelom), a WordPress je omogućio postojanje velikog broja zabavnih stvari na Internetu.

Kako nam WordPress dopušta korištenje interneta? Prvo, WordPress korisnici trebaju pronaći uslugu hostinga za smještaj WordPress softvera.

Hosting WordPressa u Australiji trebao bi biti lakši nego zapravo korištenje WordPressa. U ovom ćemo pregledu razmotriti nekoliko opcija za WordPress hosting na temelju vrste web mjesta koja želite izgraditi.

Započnimo.

Contents

Pregled najboljeg WordPress hostinga (AU)

Možeš’neću pogriješiti s bilo kojom opcijom na ovom popisu. Sve što trebate učiniti je duboko pogledati što svaki nudi da biste vidjeli koji vam djeluje.

Što se tiče onoga što mislimo, najbolja je opcija za vaš novac. Dok SiteGround nije’t super jeftina opcija, nije’ni blizu najskuplje hosting opcije u Australiji.

Početak s SiteGroundom je jednostavan kao i instalacija WordPressa jednim klikom. Mogućnosti koje se nude su vrh linije, a skaliranje nije’ne predstavljate problem.

Na skupoj strani, Kinsta je najbolja opcija i nudi nekoliko stvari koje SiteGround ne čini. Na najjeftinijem kraju, preporučujemo Hostinger jer nudi sjajnu uslugu, a istovremeno je apsurdno jeftin.

1. HostPapa – najbolji sveobuhvatni izbor

Glavne značajke
 • Velika baza znanja
 • Besplatno Šifrirajmo SSL
 • Besplatno Cloudflare CDN
 • Besplatni prijenosi domena i migracije web stranica
 • SSD za pohranu
 • CloudLinux


Slika

Cijena: 3,95 dolara mjesečno
Prosječno vrijeme: 99,99%
Prosječno vrijeme učitavanja: 355 ms

Posjetite HostPapa.com

Mala poduzeća često imaju male proračune za rad i zato je vaš odabir hostinga presudan za vaš uspjeh, sigurnost i profitabilnost. Želite tvrtku koja je pouzdana, sigurna i isplativa.

Prema našem mišljenju, HostPapa nudi sve to i još više.

Pruža korisne alate i poslužitelje koji su izgrađeni za brzinu i možete pripremiti cijelu stvar za nekoliko minuta.

Što još HostPapa čini idealnim za web hosting malih poduzeća? Pogledajte ove značajke i planove.

Što HostPapa nudi web stranice za male tvrtke

U Australiji postoji nekoliko desetaka usluga hostinga, a svakodnevno ih se pojavljuje više. Zato je važno pronaći onu koja nudi najbolju kombinaciju mogućnosti i cijene.

HostPapa je pokušao pružiti sve vaše usluge na jednom mjestu i pruža vam bilo koju razinu kontrole koja je potrebna da biste opslužili svoje klijente. Imate li promet e-trgovine s velikim prometom i interni tehnički tim? Pogledajte njihov poslovni plan koji vas postavlja na vozačevo mjesto. Pokretači će pronaći web graditelja, jeftinu registraciju domena i upravljane planove korisnim i povoljnim. Čak ćete naći namjenski WordPress hosting i besplatne prijenose domena.

Cijene i planovi ��

HostPapa nudi nekoliko razina usluge i cijene cijene. Prije svega, dobit ćete 30-dnevnu garanciju povrata novca prije nego što se na bilo što obvezujete. Starter plan čini bolje od većine tvrtki dajući vam ga dvije web stranice i neizmjerena propusnost. Plan započinje s 3,95 USD mjesečno u trajanju od jedne godine, a obnavlja se nakon 12 mjeseci za 7,99 USD. Oni također imaju Business Pro plan za rast poduzeća koji započinje s 12,95 USD mjesečno, obnavljanjem od 19,99 USD.

Ipak, njihova je najbolja ponuda standardni Business hosting plan. Dolazi s 36-mjesečnom obvezom, ali dobivate je po stopi od samo 2,95 USD mjesečno. Stope obnove za ovaj plan iznose 12,99 USD. Za tu cijenu dobit ćete sve što je uključeno u Osnovni plan i brojne napredne značajke.

Uspjeh i održivost vaše web stranice ili eCommerce poslovanja ovisi o pouzdanosti vaše usluge hostinga. HostPapa nudi mnoštvo značajki po ispravnoj cijeni, a oni to rade bez izloženosti posjetitelja ili podataka. Više od 500.000 kupaca može’neću biti u pravu.

2. SiteGround – najbolja korisnička podrška

Glavne značajke
 • Instalacije jednim klikom za Joomla i Drupal
 • Drag-and-drop
 • Besplatni SSL
 • Dnevne sigurnosne kopije


Slika

Cijena: 3,95 dolara mjesečno
Prosječno vrijeme: 99,95%
Prosječno vrijeme učitavanja: 375 ms

Posjetite SiteGround.com

SiteGround dolazi na drugom mjestu na ovom popisu iz jednog osnovnog razloga. Koristimo ga.

To je također prvo mjesto u našem vodiču za najbolji web hosting.

Razlog zbog kojeg je SiteGround jedan od naših najdražih web domaćina zbog raznih razloga.

Fantastična korisnička podrška ☎️

Ukratko, SiteGround provjerava sve okvire na popisu svega što biste mogli poželjeti od web domaćina, cijene nisu apsurdno skupe, a SiteGround’s podrška neke od najboljih korisničkih korisničkih usluga koje smo ikada susreli.

Ako imate tehničkih problema, SiteGround korisnička podrška u osnovi je poput kontaktiranja zaposlenika. Oni’Ispustiću sve da vam pomognem i idite iznad i dalje kako biste bili sigurni da će’pomažem ti.

Ostali aspekti koje vrijedi spomenuti su brzina produženja i opterećenja. Kao što možete vidjeti iz gore navedenih brojeva, web mjesta učitavaju se ispod pola sekunde, a poslužitelji gotovo uvijek izvode do par.

S podatkovnim centrima širom svijeta i instalacijom WordPressa jednim klikom, SiteGround je naš program za WordPress hosting.

Provjerite našu cijelu SiteGround pregled ako želite znati više.

3. Hostinger – najbolji jeftini izbor

Glavne značajke
 • Najjeftinija domaćina spušta ruke
 • Velika brzina
 • Jednostavno za korištenje sučelje
 • 24/7/365 Podrška
 • Politika povratka od 30 dana


Slika

Cijena: 0,80 dolara mjesečno
Prosječno vrijeme: 99,91%

Prosječno vrijeme učitavanja: 389 ms

Posjetite Hostinger.com

Svijet australijskog hostinga prepun je promotivnih cijena. To se može smatrati pozitivnim i negativnim za korisnike hostinga. S jedne strane, možete iskoristiti neke doista nevjerojatne cijene. S druge strane, nakon što se promocijski period poveća, onda ćete dobiti puno veću cijenu.

U skokovima Hostinger. ➡️

Sve vrijeme nude promotivne cijene. Cijena se kreće naprijed-nazad između 0,80 USD mjesečno i 1,45 USD mjesečno. Luda stvar u tome je što tu cijenu možete zaključati za tri godine.

Još je luđa stvar u tome što je Hostinger zapravo sjajna usluga hostinga s vlastitim graditeljem web stranica – Zyro. Od vas se ne traži da budete majstor u kodiranju ili dizajnu. Jednostavan je za upotrebu bez ikoga’pomoć.

Dolazi s klasičnim značajkama koje rade većina građevinara, kao i s nekoliko novih. Poput knjižnice pune besplatnih slika za uljepšavanje raspoloženja vaše web stranice i prilično inovativna knjiga koja se zove Logo Maker; DIY koji vam omogućuje lako otkrivanje logotipa.

Ako ti’Potražite uštedu novca i još uvijek imate sva zvona, Hostinger je fantastična opcija

Pročitajte cijelu našu Hostinger pregled ovdje.

4. Hostgator – još jedan veliki izbor

Glavne značajke
 • Neograničene domene
 • Besplatni SSL
 • Besplatno WHMCS upravljanje klijentima / softverska faktura naplate
 • 24/7/365 Podrška
 • 99,9% neispravno jamstvo


Slika

Cijena: 2,99 dolara mjesečno
Prosječno vrijeme: 99,4%

Prosječno vrijeme učitavanja: 657 ms

Posjetite Hostgator.com

Svi znaju za Hostgatora. Oni’ponovno ste jedna od najpopularnijih hosting usluga u vlasništvu jedne od najvećih hosting tvrtki.

Ovo je najbolja opcija ako želite jamstvo masovne i dugogodišnje tvrtke. Hostgator nudi sve što bi WordPress web mjestu trebalo, uz jeftinu uvodnu cenu visoka vremena rada i brza opterećenja.

Pročitajte naše Pregled HostGator ovdje.

5. A2 hosting – sjajna usluga za cijenu

Glavne značajke
 • Turbo opcija na visokim planovima
 • Povrat novca zagarantovan
 • Besplatni SSL i SSD
 • 24/7/365 Podrška
 • Prijenos 1000 GB


Slika

Cijena: 3,92 USD mjesečno
Prosječno vrijeme: 99,1%
Prosječno vrijeme učitavanja: 601 ms

Posjetite A2hosting.com

A2 hosting je naša omiljena alternativa SiteGround. Iskreno, mi’nikad nisam imao loše iskustvo s A2 hostingom, pa ako i vi’Potražite li manje od 10 USD mjesečno mogućnosti hostinga i SiteGround su iz nekog razloga iracionalno uznemireni, A2 bi trebao biti vaš sljedeći izbor.

Jedna fantastična stvar A2 hostinga je ako odaberete njihov najviši nivo, dobićete Turbo brzine. U osnovi, imaju brže premium servere. Luda stvar u tome je što su njihovi osnovni poslužitelji već jednako brzi kao i ostali pružatelji hostinga u Australiji.

A2 nudi sve što biste mogli poželjeti u usluzi hostinga uz garanciju povrata novca i instalaciju WordPressa jednim klikom.

Pročitajte cijelu našu A2 hosting pregled.

6. Usluga WordPress hostinga sa Cloudways upravljanjem

Glavne značajke
 • Git Deployment
 • Vatrozidovi na platformi
 • Praćenje u stvarnom vremenu
 • Sigurnosna zakrpa
 • Hosting temeljeno na SSD-u
 • SSH i SFTP pristup
 • 24/7 365 dana live chat podrška


Slika

Cijena: 10 USD mjesečno

Posjetite Cloudways.com

Ako tražite upravljani WordPress hosting, teško je učiniti bolje od Cloudways-a. Ova je tvrtka na misiji da za vas pojednostavi proces WP hostinga, a oni su isporučili koliko možemo reći. Njihova platforma je postavite tako da možete biti spremni za nekoliko minuta. Također je prepuno svih značajki i pogodnosti koje biste se nadali pronaći u usluzi upravljanog hostinga.

Planovi počinju od samo 10 USD mjesečno, a možete plaćati ako idete ako se ne želite dugoročno obvezati. Tražite li više pohrane, propusnosti i snage? Najviša razina njihovog redovitog skupa paketa koštat će vas 80 USD mjesečno, osam puta RAM-a njihovog osnovnog plana, još četiri terabajta propusnosti i 160 GB prostora za pohranu.

Što dobivate za svoj novac?

Svaki plan uključuje mnoštvo značajki i funkcionalnosti, poput besplatnih migracija i SSl certifikata, neograničene aplikacije, 24/7 podrška putem live chat-a, namjenskih firewall-a, servera spremnih za PHP7 i mnogih drugih.

Pouzdan i brz ⏩

Sve je to usmjerena na brzinu i pouzdanost. Imat ćete 62 podatkovna centra u 33 grada koji su raštrkani u 15 zemalja širom EUrope, Azije i Sjeverne Amerike, kao i lokacije u Brazilu i Australiji. Cloudway također nudi sigurnost uz 2F provjeru autentičnosti, redovite sigurnosne zakrpe i IP listu s ciljem omogućavanja sigurne suradnje s drugim mrežama i neograničene SSH i SFTP.

Najpopularniji paket koštat će 42 dolara mjesečno i 0,0583 dolara na sat. To će vam dati:

 • 4 GB RAM-a
 • Dvojezgreni procesor
 • 80 GB prostora za pohranu
 • 4TB propusnosti

Cloudways također ima Enterprise rješenje za brzo rastuće korporacije kojima je potrebna vrhunska usluga po konkurentnim cijenama. Ova opcija uključuje namjensko ukrcavanje, prioritetnu podršku i skalabilnu platformu s balansiranjem opterećenja za tvrtke u pokretu.

Kako izgleda upravljani hosting pod Cloudwaysom? Izgleda kao sloboda.

Nastoje pružiti visoku razinu svestranosti i Prilagodba WordPress-a, i onda podnose sav nadzor i nadogradnju za vas. Sve što ćete morati brinuti je izgradnja vašeg branda.

Neke od novih inovacija s Cloudways upravljanjem uključuju obavijesti Chatbota, Cloudways podržane dodatke i web aplikaciju Promjena aplikacije. Iako upravljaju svim tehničkim detaljima i održavanju, imat ćete slobodu nadzirati parametre i konfiguraciju poslužitelja, mijenjati postavke aplikacije, konfigurirati postavke naprednih / prilagođenih varkiranja kako bi radili na način koji želite učiniti.

Kroz jedan račun uživat ćete u CloudwaysBot kanalima i API-ju. Ali, to nije sve. Dodaci obiluju e-poštom, nadogradnjom aplikacija, DNS Made Easy i dodacima SMTP.

Smatramo da količina funkcionalnosti i predanosti brizi o svakom detalju Cloudways stavlja iznad većine WordPress platformi za hosting. Čak će vam dopustiti da ga isprobate besplatno. Svaki od slojeva usluge dolazi s 30-dnevnim besplatnim probnim vremenom.

7. WP Engine – najbolji premium izbor

Glavne značajke
 • Slobodni okvir Postanka
 • Preko 35 tema StudioPressa
 • 24/7 podrška za chat
 • 2 prijenosa web stranica
 • Pristup globalnom CDN-u
 • Besplatan SSL certifikat


Slika

Cijena: 35 dolara mjesečno
Prosječno vrijeme: 99,5%
Prosječno vrijeme učitavanja: 601 ms

Posjetite WPEngine.com

Naša najskuplja opcija na popisu i najrelevantnija. WP Engine kreiran je posebno za WordPress hosting.

Nećete imati negativnog iskustva s WordPress hostingom na WP Engineu. Ipak ćete potrošiti puno novca.

WP motor uključuje sjajne teme pa ste pobijedili’Ne moram brinuti o tome kako smisliti kako dizajnirati web mjesto. Također nudi bukvalno sve ostalo što bi svatko mogao poželjeti za hosting općenito. WP Engine bolje s tom cijenom.

8. Kinsta – najbolji poslovni WordPress domaćin

Glavne značajke
 • Google Cloud platforma
 • Besplatna migracija web mjesta
 • 24/7 korisnička podrška
 • Snažna nadzorna ploča
 • Automatizirane sigurnosne kopije web stranica
 • Mjesto izvođenja
 • Besplatni SSL


Slika

Cijena: 30 dolara mjesečno
Prosječno vrijeme: 99,9%
Prosječno vrijeme učitavanja: 520 ms

Posjetite Kinsta.com

Prelazak u vrhunski hosting može biti korisno, ali skupo iskustvo. Kinsta nije ništa drugačija.

Davatelj hostinga sigurno će vam naplatiti premiju, ali nećete dobiti ništa manje od premium usluge. Pročitajte cijelu našu Kinsta pregled ovdje.

Kinsta je opsjednuta stvaranjem najbolje hosting arhitekture za svoje kupce. Njihova infrastruktura koristi Google Cloud Platform i napaja svojih 19 podatkovnih centara širom svijeta.

S troškovima sljedeće razine dolazi sigurnost sljedeće razine. Svake dvije minute provjeravaju stanje svake pojedine web stranice. To znači da će se vaša web stranica pregledavati 720 puta svaki dan kako bi se osiguralo da nema problema.

Izabrali smo Kinsta kao naš glavni izbor najbolje posvećeno hosting vodič.

9. WPX hosting – sjajan, ali precijenjen

Glavne značajke
 • Neograničene migracije web stranica
 • Neograničeni besplatni SSL certifikati
 • Ručne sigurnosne kopije i 28-dnevne automatske sigurnosne kopije
 • 99,95% produženog jamstva
 • CDN velike brzine
 • 30-dnevna garancija povrata novca


Slika

Cijena: 20,83 USD mjesečno
Prosječno vrijeme: 99,5%
Prosječno vrijeme učitavanja: 601 ms

Posjetite WPXHosting.com

Ipak, boravak u gornjem dijelu troškova, WPX hosting vrhunska je usluga koja dolazi nešto jeftinije od Kinsta.

Ono što ćete dobiti kada platite premium domaćin je potpuni mir. Sigurno da jeftiniji domaćini mogu ponuditi velike brzine i produžene vremenske periode, ali kada plaćate ovu visoku cijenu znate da ćete uvijek dobiti brzo učitavanje i velike nadogradnje.

Drugi aspekt upotrebe WPX hostinga je u osnovnom planu možete imati do pet web stranica. Ako planirate ugostiti nekoliko web stranica odmah izvan vrata, WPX hosting je sjajna opcija.


WordPress hosting: Što tražiti

U sljedećem odlomku provest ću vas kroz hrpu različitih stvari koje gledamo kada pokušavamo pronaći najbolji WordPress hosting u Australiji.

Također možete vidjeti naše praćenje uživo na ovoj stranici Da biste bolje razumjeli vrijeme povremenih i prekida rada nekih od naših pregledanih usluga.

Uz bilo koju vrstu kupovine, morate vagati različite aspekte jednog proizvoda u odnosu na drugi proizvod.

Recenzije su uvijek dobar način da shvatite koji proizvod kupiti – ali morate znati različite aspekte proizvoda koji su unaprijed pregledani..

Ključni aspekti hosting usluga koje je potrebno uzeti u obzir su vrijeme rada, vrijeme učitavanja, prisustvo SSL certifikata, migracija web mjesta, besplatne sigurnosne kopije, broj poslužitelja i podatkovnih centara, korisnička podrška, sigurnost i instalacija WordPressa.

uptimes

slika praćenja vremena i vrijeme zastoja web straniceŠto zapravo znači produženje rada?

To je dobro pitanje jer je produženje rada jedan od najvažnijih aspekata koji se vrednuje u pogledu pružatelja usluga web hostinga.

Uptime je postotak koji pokazuje ukupno vrijeme da je pružatelj usluga mrežne usluge online i normalno funkcionira.

Ako pružatelj usluga hostinga ima 100% produženog vremena, on uvijek funkcionira. Ako pružatelj usluga hostinga ima 90-satni produženi rad, što znači da 1 od svakih 10 minuta, poslužitelji ne rade ili ne rade normalno.

Udio postotnog boda može značajno promijeniti u dostupnosti vaše web stranice.

Smatramo da je pretpostavka za više od 98% jaka. Sve što se lebdi oko 100% je tvoja najbolja opklada. Nijedna tvrtka ne može biti savršena, ali tvrtke koje su zaista sjajne imaju i vrijeme preko 99%. Vremena koja imaju problema, serveri obično ne propadaju, samo imaju neki mali problem.

Učitavanje vremena u usporedbi

slika brzine web straniceKao što ste možda shvatili, vrijeme učitavanja je jednako važno kao i produženje radnog vremena. Uptimes potvrdite prvi okvir, jer je potrebno da vaša web stranica zapravo bude gotova. Vremena učitavanja sljedeći su aspekt koji treba razmotriti jer sporo web mjesto čini nezadovoljne korisnike web stranica.

Vrijeme učitavanja je stvarno mjerenje brzine hosting usluge. Mjerna jedinica je u milisekundama, a prikazuju dužinu potpunog zahtjeva i odgovora na web poslužitelju.

Korisnici na web mjestu uvijek će imati različita vremena odziva, jer postoji toliko varijabli u igri. To uključuje stvarne brzine interneta koje korisnici web mjesta postižu kod kuće.

Dobra vremena učitavanja su ispod 2000 milisekundi. To su pune dvije sekunde. Dvije sekunde mogu izgledati dugo vremena kada je u pitanju čekanje da se web stranica učita u ovaj dan i dob. Doista elitni australijski davatelji web hostinga lebde oko 500 milisekundi ili pola sekunde.

Saznajte više o produžetku u našem glavnom vodiču za najbolji hosting u Australiji.

Migracije web mjesta

Događaji se događaju – možda ćete trebati preuzeti web mjesto i premjestiti ga na drugog domaćina. Ponekad čak trebate ostati kod istog domaćina, ali prijeđite na drugu domenu.

Ako vaša usluga hostinga ne nudi automatsku migraciju web mjesta (oni to rade za vas), boli vas što znate što.

Morate komprimirati sve na svojoj web stranici i zatim ih prenijeti na novo mjesto. Ako niste tehnički pametni, to može biti proces.

Ako ste pametni, ovo je neugodno.

Možete odabrati i uslugu hostinga koja nudi migraciju web mjesta. Toliko puno toga čini, pa je glupo koristiti onaj koji nema.

Ono što ćete tražiti u usluzi hostinga je mogućnost migracije web stranice bez da im platite više novca. Dobre usluge hostinga oglašavaju se negdje na njihovoj web stranici kako bi vam pomogle u tome i to besplatno.

Na našoj listi najboljih WordPress hostinga za Australce postoji nekoliko hosting usluga koje vam pomažu u tome. Neki to rade samo za vas, a drugi će trebati vremena da vas agent za podršku kupcima, korak po korak, provede kako izvršiti zadatak.

Besplatne sigurnosne kopije

Doduše, ako i vi’usluga hostinga ne’ne nudim besplatnu sigurnosnu kopiju – nije’t kraju svijeta.

WordPress nudi gomilu različitih rješenja za aplikacije i dodatke koji će napraviti sigurnosnu kopiju vaše web stranice u bilo koje doba dana.

Međutim, uvijek je dobro biti suvišan u ovoj kategoriji. Vaša web hosting usluga definitivno treba biti sigurnosno kopiranje web stranice barem jednom tjedno. To vas također ne bi trebalo koštati dodatnog novca.

Ako iz nekog razloga vaša web stranica nestane niotkuda, ne bi trebalo’ne bojati se. Trebali biste biti u mogućnosti izravno ići na uslugu izrade sigurnosnih kopija WordPress dodatka i pripremiti svoju web stranicu za nekoliko minuta. Što se događa ako to ne uspije?

Normalno, ti’biti zajeban. Ako ste se obratili usluzi hostinga koja redovito nudi besplatne sigurnosne kopije, vaša će web stranica biti pohranjena i spremna za vas. To’bolje je biti suvišan i bez brige.

Povezano: Kako izraditi sigurnosnu kopiju vaše web stranice

Poslužitelji i podatkovni centri

Ne radi’Čak i ne zvuči kao prava stvar – ali udaljenost od podatkovnih centara ipak utječe na vašu web lokaciju.

Vaša usluga hostinga pohranit će sve vaše web stranice’s informacijama na poslužitelju u podatkovnom centru. Ovaj podatkovni centar mogao bi biti u Muncie, Indiani ili Bangkoku na Tajlandu.

Latencija je vrijeme koje je potrebno da se bilo koji podaci prebace iz podatkovnog centra ili poslužitelja na odredište. Ako ste udaljeniji od podatkovnog centra, onda postoji više mogućnosti za odgađanje ili preusmjeravanje podataka. To bi uzrokovalo slabije brzine na vašoj web lokaciji.

Ako imate mogućnost odabrati domaćina koji vam ima servere bliže, trebali biste ga iskoristiti. Očito, postoji mnoštvo drugih čimbenika za brzinu web stranice. Ovo je jedna varijabla s kojom možete kontrolirati i poboljšati brzinu web stranice. Možda i uzmete.

Poboljšana sigurnost

sigurnost datoteke htaccessSigurnosne prijetnje su stvarne. Vaša web stranica može u bilo kojem trenutku biti hakirana ili podložna bilo kojem cyber napadu. Postoji puno osnovnih načina za zaustavljanje ove vrste zlonamjernih smetnji na WordPressu. Od dodataka do najboljih praksi možete se zaštititi.

Napredujući korak dalje, usluge vrhunskog hostinga nude vrhunske sigurnosne prakse. Nekoliko usluga s popisa navedenog prije i iznad. Oni skeniraju vašu web lokaciju svakodnevno (ili više) kako bi dijagnosticirali bilo kakvu prijetnju sigurnosti. Ako ga pronađu, usluga hostinga upozorava vas i stavlja mu prioritetni zadatak da popravi situaciju.

Usluge nižeg hostinga ne nude to. Plaćanje visoke cijene omogućuje vam uslugu s resursima koji omogućuju stalno skeniranje i sanaciju. Ako ne želite podići tu količinu novca, na WordPressu možete puno učiniti kako bi zaustavili uljeze.

Sve se više propisa provodi kako bi potaknulo velike i male tvrtke da ozbiljno shvate podatke o klijentima i privatnost. Sada postoje velike novčane kazne povezane s lošim sigurnosnim praksama i kršenjem podataka.

Jednostavna instalacija programa WordPress

Ako vaša usluga hostinga ne nudi instalaciju WordPressa jednim klikom – tako to radite.

 1. Preuzmite WordPress
 2. Prenesite WordPress na hosting račun
 3. Stvorite MySQL bazu podataka i …

Nema veze, to su već previše koraci. Nisam ni stigao uređivati ​​datoteke i mijenjati kod.

Instalacija WordPressa ne bi trebala biti teška jer čitava hrpa usluga web hostinga omogućuje vam da instalirate WordPress jednim klikom.

O instaliranju WordPressa ne treba ni razmišljati. Činjenica da pišem o tome samo je glupo. Svaka usluga hostinga trebala bi osigurati instalaciju WordPressa jednim klikom. Ako ih nema, izbacite ih iz sukoba kao svoju uslugu hostinga.

Besplatna SSL zaštita

SSL certifikati nešto su što vam mnogi kažu za vašu web hosting uslugu. Oni su i nešto što mnogi zapravo ne razumiju.

Svrha SSL certifikata je da oni štite vašu web stranicu. Ako pogledate prema URL-u svog web preglednika, SSL certifikat je ono što pruža tu malu malu ikonu lokota. Obično se koristi SSL certifikat kako bi se osigurale transakcije, prijava i prijenos podataka putem kreditne kartice. Tražilice također počinju sankcionirati web stranice koje nemaju SSL certifikat.

Kako SSL certifikat zapravo osigurava vašu web lokaciju?

SSL je mala podatkovna datoteka koja digitalno veže kriptografski ključ za web poslužitelj. Koristi https protokol, što znači da šifrira sve podatke koji idu na i sa web poslužitelja. To sve čini puno sigurnijim.

Kako vrijeme prolazi, SSL certifikati bit će sve samo ne obavezni ako želite da tražilice pronađu vašu web stranicu. Google će se htjeti osigurati da svaka web stranica koju usmjeravaju ljudi bude sigurna.

Ako tvrtka pokušava platiti vašu potvrdu, trčite za brdima. Čak i najbolje jeftine hosting tvrtke nude besplatnu SSL zaštitu.

Nikada ne morate platiti SSL certifikat i bilo koja tvrtka koja se pretvara da vam u suprotnom krade novac. Sve dobre web hosting tvrtke ponudit će vam da besplatno postavite svoj SSL koristeći uslugu zvanu Šifrirajmo.

Najčešća pitanja o WordPress hostingu

Koji je hosting najbolji za WordPress? Linux ili Windows?

Linux hosting ili Windows hosting samo znači koji se operativni sustav izvodi na poslužiteljima koje tvrtka koristi. Linux je najpopularniji na poslužiteljima tako da ima više značajki i većina web dizajnera zbog toga više voli Linux hosting sjedište. Jedini put kada bi Windows imao smisla je ako postoje određene Windows aplikacije koje je potrebno koristiti.

S tim je informacijama Linux hosting obično izbor – ali to zapravo i nije važno.

Trebate li web mjesto za WordPress?

Da, za korištenje WordPress-a trebate kupiti hosting od druge hosting usluge. U tom trenutku možete instalirati WordPress na svoju hosting platformu.

Koja usluga hostinga je najbolja?

Za cijenu, u kombinaciji sa svime što je uključeno, SiteGround je naš izbor za najbolju uslugu hostinga na web mjestu. Ostale skuplje hosting usluge mogu donijeti bolje rezultate, ali SiteGround je najbolja opširna opcija.

Ako tražite bolju izvedbu, savjetovao bih vam da pročitate naš vodič najboljim namjenskim domaćinima ili za one koji su tehnički najspretniji, pogledajte naš vodič za VPS hosting.

Mogu li negdje ugostiti web mjesto za WordPress?

Na većini hosting usluga možete ugostiti WordPress. Sve glavne i dobro poznate hosting usluge omogućit će vam da budete WordPress web mjesto.

Podržava li Windows hosting hosting WordPress?

Da, WordPress možete ugostiti na Windows hostingu. Jednostavno je kao i korištenje WordPressa na Linux hostingu.

Kakva je razlika između web hostinga i WordPress hostinga?

Razlika između WordPress hosting hostinga i standardnog web hosting plana je minimalna. Namjenski planovi koji su posebno za WordPress samo znaju softver koji će se izvoditi na poslužitelju. To omogućuje hosting tvrtki da ispravno konfigurira poslužitelj i dodijeli specifične resurse potrebne za pokretanje WordPress-a.

Hoće li WordPress vašu web stranicu?

Na WordPress.com postoji inačica WordPress-a, a ne WordPress.org koja omogućuje hostiranje vlastite web stranice. Preporučujemo da vaše web mjesto bude domaćin na drugoj usluzi hostinga.

Završne misli

Hosting može biti neodoljiv za mnoge ljude bez prethodnog znanja o načinu funkcioniranja web stranica. Korištenje WordPressa može dodati tom prevladavanju.

Dok učite sve ove zabavne stvari, pomaže vam imati uistinu sjajnog pružatelja usluga web hostinga. Usluga bi trebala biti pomoć na putu, a ne prepreka.

Zbog toga smo za naš izbor broj jedan odabrali SiteGround. Cijena ima smisla i oni samo provjere sve kutije. Izvrsna je stvar, oni također to prevazilaze jer se njihov tim za korisničku podršku nekako osjeća kao dodatni zaposlenik.

Ako želite još više dodanih značajki poput izuzetno povećane sigurnosti, puno smisla ima i prelazak na skuplju opciju poput Kinsta. Samo pripazite da počnete s tim cijenama.

Dajemo sve od sebe za neovisno istraživanje proizvoda kako bismo bolje pomogli našim čitateljima u donošenju odluka. Kad se to kaže, želimo čuti i vaša mišljenja. Prihvatamo pojedinačne recenzije koje su informativne i ne promotivne. Ispunite donji obrazac i objavit ćemo vašu recenziju. Reklamne recenzije samih tvrtki neće biti objavljene. Hvala!

Klikom na donji gumb potvrdim da sam pročitao i prihvaćam Uvjeti korištenja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map