Най-добър хостинг на WordPress

WordPress захранва 27% от интернет, както го познаваме днес. Нека този номер потъне. Над една четвърт от компаниите в интернет са създадени с помощта на WordPress. Сайтове като NY Times и TechCrunch използват WordPress. Сигурно правят нещо правилно.


Всички обичат интернет (през по-голямата част) и WordPress направи възможно съществуването на голям брой забавни неща в интернет.

Как ни позволява WordPress да използваме интернет? Първо, потребителите на WordPress трябва да намерят хостинг услуга, за да домакин на софтуера WordPress.

Хостингът на WordPress в Австралия трябва да бъде по-лесен, отколкото всъщност да използвате WordPress. В този преглед ще разгледаме няколко варианта за хостинг на WordPress въз основа на вида на сайта, който искате да изградите.

Да започваме.

Contents

Преглед на най-добрия WordPress хостинг (AU)

Можеш’няма да се обърка с някоя от опциите в този списък. Всичко, което трябва да направите, е да разгледате задълбочено какво предлага всеки, за да видите кой от тях работи за вас.

Що се отнася до това, което мислим, е най-добрият вариант за парите ви. Докато SiteGround isn’t супер евтин вариант, нали?’t дори близо до най-скъпата хостинг опция в Австралия.

Стартирането с SiteGround е толкова лесно, колкото става с инсталирането на WordPress с едно кликване. Предлаганите функции са на върха на линията и мащабирането не’не представлява проблем.

В скъпия край, Kinsta е най-добрият вариант и предлага няколко неща, които SiteGround не прави. В най-евтиния край, препоръчваме Hostinger тъй като предлага страхотно обслужване, като същевременно е абсурдно евтино.

1. HostPapa – най-добрият избор

Основни функции
 • Голяма база знания
 • Безплатни Нека да шифроваме SSL
 • Безплатен облачен CDN
 • Безплатни трансфери на домейни и миграция на уебсайтове
 • SSD съхранение
 • CloudLinux


Изображение

Цена: $ 3,95 на месец
Средно време: 99,99%
Средно време за зареждане: 355 мс

Посетете HostPapa.com

Малките фирми често имат малки бюджети за работа и затова вашият избор на хостинг на уебсайтове е от решаващо значение за вашия успех, сигурност и рентабилност. Искате компания, която е надеждна, безопасна и рентабилна.

Според нас HostPapa предлага всичко това и още.

Той предоставя удобни за употреба инструменти и сървъри, които са изградени за скорост и можете да направите цялото нещо за няколко минути.

Какво друго прави HostPapa идеален за уеб хостинг на малък бизнес? Вижте тези функции и планове.

Какво HostPapa предлага уеб сайтове за малък бизнес

В Австралия има десетки хостинг услуги, като всеки ден се появяват повече. Ето защо е важно да намерите този, който предлага най-добрата комбинация от функции и цена.

HostPapa се опита да предостави всичките ви услуги на едно място и ви дава каквото и да е ниво на контрол, което е необходимо за обслужване на вашите клиенти. Имате ли бизнес с електронна търговия с голям трафик и вътрешен технически екип? Вижте техния бизнес план, който ви поставя на мястото на водача. Стартъпите ще намерят уеб строителя, евтината регистрация на домейни и управляваните планове за полезни и достъпни. Дори ще намерите специализиран хостинг на WordPress и безплатни трансфери на домейни.

Цени и планове ��

HostPapa предлага няколко нива на услуги и опции за ценообразуване. На първо място, ще получите 30-дневна гаранция за връщане на парите, преди да се наложи да се ангажирате с нещо. Планът за начинаещи се справя по-добре от повечето компании, като ви дава два уебсайта и непроменена честотна лента. Планът започва от $ 3,95 на месец за една година, подновява се след 12 месеца за $ 7,99. Те също имат Business Pro план за разрастващ се бизнес, който започва от $ 12.95 на месец, $ 19.99 при подновяване.

Най-добрата им сделка обаче е стандартният бизнес хостинг план. Това идва с 36-месечен ангажимент, но го получавате със скорост от едва 2,95 долара на месец. Цените за подновяване на този план са $ 12,99. За тази цена ще получите всичко, включено в основния план и редица разширени функции.

Успехът и жизнеспособността на вашия уеб сайт или бизнес за електронна търговия зависи от надеждността на вашата хостинг услуга. HostPapa предлага пакет от функции на подходяща цена и те го правят, без да излагат на посетителите или данните ви риск. Повече от 500 000 клиенти могат’не греша.

2. SiteGround – Най-добра поддръжка на клиенти

Основни функции
 • Инсталации с едно кликване за Joomla и Drupal
 • Влачите и пускате
 • Безплатен SSL
 • Ежедневно архивиране


Изображение

Цена: $ 3,95 на месец
Средно време: 99,95%
Средно време за зареждане: 375 мс

Посетете SiteGround.com

SiteGround идва на второ място в този списък по една основна причина. Ние го използваме.

Това е и първото място в нашето ръководство за най-добрият уеб хостинг.

Причината SiteGround е един от любимите ни уеб хостове се дължи на различни причини.

Фантастична поддръжка на клиенти ☎️

За да обобщим бързо, SiteGround проверява всички полета в списъка на всичко, което бихте могли да искате да направите уеб хост, цените не са абсурдно скъпи, а SiteGround’s поддръжката е някои от най-добрата поддръжка на клиенти, които сме срещали.

Ако имате технически проблем, поддръжката на клиенти на SiteGround всъщност е като да се свържете със служител. Те’Ще пусна всичко, за да ви помогна и да отидете над и отвъд, за да се уверите, че те’помагам ти.

Други аспекти, които си заслужава да бъдат споменати, са скоростта на работа и скоростта на натоварване. Както можете да видите от номерата по-горе, уебсайтовете се зареждат под половин секунда и сървърите почти винаги се изпълняват до номинална стойност.

С центровете за данни по целия свят и инсталирането на WordPress с едно щракване, SiteGround е нашата идея за хостинг на WordPress.

Вижте пълната ни Преглед на SiteGround ако искате да знаете повече.

3. Хостингер – най-добрият евтин избор

Основни функции
 • Най-евтините ръце на домакина
 • Голяма скорост
 • Лесен за използване интерфейс
 • 24/7/365 Поддръжка
 • 30-дневна политика за връщане


Изображение

Цена: $ 0,80 на месец
Средно време: 99,91%

Средно време за зареждане: 389 мс

Посетете Hostinger.com

Светът на австралийския хостинг е пълен с промоционални цени. Това може да се разглежда като положително и отрицателно за хостинг потребителите. От една страна, можете да се възползвате от някои наистина невероятни цени. От друга страна, след това се промъквате с много по-висока цена, когато промоционалният период се повиши.

В скокове Хостингер. ➡️

Те предлагат промоционални цени през цялото време. Цената върви напред-назад между 0,80 долара на месец и 1,45 долара на месец. Лудото в това е, че можете да заключите това ценообразуване за три години.

Още по-лудото в това е, че Hostinger всъщност е страхотна хостинг услуга със собствен строител на уебсайтове – Zyro. Не се изисква от вас да сте майстор в кодирането или дизайна. Използва се лесно, без никой’помощ.

Той идва с класическите функции, които повечето строители правят, както и с няколко нови. Подобно на библиотека, пълна с безплатни изображения, които да придадат настроение на вашия уебсайт, и доста иновативна, наречена Logo Maker; а Направи си сам което ви позволява да преоткривате логото си с лекота.

Ако ти’търсите да спестите пари и все още имате всички камбани и свирки, Хостингер е фантастичен вариант

Прочетете нашите пълни Преглед на хостингер тук.

4. Домакин – друг голям избор

Основни функции
 • Неограничени домейни
 • Безплатен SSL
 • Безплатно управление на клиенти / софтуер за фактуриране на WHMCS
 • 24/7/365 Поддръжка
 • 99,9% гаранция за ненавременна работа


Изображение

Цена: $ 2,99 на месец
Средно време: 99,4%

Средно време за зареждане: 657 мс

Посетете Hostgator.com

Всички знаят за Hostgator. Те’отново сте една от най-продаваните хостинг услуги и е собственост на една от най-големите хостинг компании навън.

Това е най-добрият вариант, ако искате гаранцията на масивна и дългогодишна компания. Hostgator предлага всичко, от което уебсайтът, домакин на WordPress, ще се нуждае на евтина въвеждаща цена високи времена и бързо натоварване.

Прочетете нашите Преглед на HostGator тук.

5. A2 хостинг – страхотна услуга за цена

Основни функции
 • Турбо опция при планове на високо ниво
 • Гарантирано връщане на парите
 • Безплатни SSL и SSD
 • 24/7/365 Поддръжка
 • 1000 GB трансфер


Изображение

Цена: $ 3,92 на месец
Средно време: 99,1%
Средно време за зареждане: 601 ms

Посетете A2hosting.com

A2 хостингът е любимата ни алтернатива на SiteGround. Честно казано, ние’никога не съм имал лош опит с A2 хостинг, така че ако сте’преглеждайки по-малко от 10 долара на месец хостинг опции и SiteGround ви направи ирационално разстроен по някаква причина, A2 трябва да бъде следващият ви избор.

Едно страхотно нещо за A2 хостинга е, ако изберете техния най-многостепенен план, получавате Turbo скорости. в основата си, те имат по-бързи премиум сървъри. Лудото в това е, че техните основни сървъри вече са също толкова бързи, колкото другите хостинг доставчици в Австралия.

A2 предлага всичко, което бихте могли да искате в хостинг услуга с гаранция за връщане на парите и инсталиране на WordPress с едно щракване.

Прочетете нашите пълни A2 хостинг преглед.

6. Хостинг за WordPress, управляван от Cloudways

Основни функции
 • Разгръщане на Git
 • Защитни стени на ниво платформа
 • Мониторинг в реално време
 • Корекция на сигурността
 • SSD базиран хостинг
 • SSH и SFTP достъп
 • 24/7 365 дни поддръжка на чат на живо


Изображение

Цена: $ 10 на месец

Посетете Cloudways.com

Ако търсите управляван хостинг на WordPress, е трудно да се справите по-добре от Cloudways. Тази компания е на мисия да опрости процеса на WP хостинг за вас и те доставиха, доколкото можем да кажем. Тяхната платформа е настройте така, че да можете да работите за минути. Освен това е пълен с всички функции и предимства, които бихте се надявали да намерите в услуга за управляван хостинг.

Плановете започват от само 10 долара на месец и можете да плащате, докато отидете, ако не искате да поемете дългосрочен ангажимент. Търсите повече хранилище, честотна лента и мощност? Най-високото ниво на редовния им набор от пакети ще ви струва 80 долара на месец за осем пъти по-голяма от RAM от основния им план, още четири терабайта на честотна лента и 160 GB памет.

Какво получавате за парите си?

Всеки план включва множество функции и функционалности, като безплатни миграции и SSl сертификати, неограничени приложения, денонощна поддръжка чрез чат на живо, специализирани защитни стени, готови за PHP7 сървъри и много други.

Надежден и бърз ⏩

Всичко това е насочени към скорост и надеждност. Ще имате достъп до 62 центъра за данни в 33 града, разпръснати в 15 държави в цяла Европа, Азия и Северна Америка, както и до местоположение в Бразилия и Австралия. Cloudway също така поставя сигурността с премия с 2F удостоверяване, редовни кръпки за сигурност и IP бели списъци, за да се осигури безопасна колаборация с други мрежи и неограничен SSH и SFTP.

Най-популярният пакет ще струва 42 долара на месец и 0,0583 долара на час. Това ще ви даде:

 • 4 GB RAM
 • Двуядрен процесор
 • 80 GB памет
 • 4TB на честотна лента

Cloudways също има Enterprise решение за бързо развиващите се корпорации, които се нуждаят от луксозно обслужване на конкурентни цени. Тази опция включва специализиран борд, приоритетна поддръжка и мащабируема платформа с балансиране на натоварването за компании в движение.

Как изглежда управлявания хостинг под Cloudways? Изглежда като свобода.

Те се стремят да осигурят високо ниво на универсалност и Персонализиране на WordPress, и след това те се справят с всички надзор и надстройки за вас. Всичко, за което ще трябва да се притеснявате, е изграждането на вашата марка.

Някои от новите иновации при хостинг, управляван от Cloudways, включват известия за Chatbot, добавки за поддръжка на Cloudways и промяна на приложението Webroot. Докато те управляват всички технически данни и подробности за поддръжка, вие ще имате свободата да контролирате параметрите и конфигурацията на сървъра, да променяте настройките на приложението, да конфигурирате настройките на Advanced / Custom Varnish, за да изпълнявате начина, по който искате да направите нещата.

Чрез един акаунт ще се насладите на CloudwaysBot канали и API. Но това не е всичко. Екстри изобилстват с имейл, надстройка на приложения, DNS Made Easy и SMTP добавки.

Считаме, че размерът на функционалността и отдадеността да се грижим за всеки детайл поставя Cloudways над повечето хостинг платформи WordPress. Те дори ще ви позволят да го опитате безплатно. Всеки от нивата на обслужване се предлага с 30-дневна безплатна пробна версия.

7. WP двигател – най-добрият избор за премиум

Основни функции
 • Безплатна рамка за генезис
 • Над 35 теми на StudioPress
 • 24/7 поддръжка за чат
 • 2 трансфера на уебсайтове
 • Достъп до глобален CDN
 • Безплатен SSL сертификат


Изображение

Цена: $ 35 на месец
Средно време: 99.5%
Средно време за зареждане: 601 ms

Посетете WPEngine.com

Нашата най-скъпа опция в списъка и най-подходящата. WP Engine е създаден специално за хостинг на WordPress.

Няма да имате отрицателен опит с хостинг на WordPress на WP Engine. Ще харчите много пари обаче.

WP двигател включва страхотни теми така че ти спечели’не трябва да се притеснявате да разберете как да проектирате вашия уебсайт. Той също така предлага буквално всичко останало, което всеки би могъл да иска за хостинг като цяло. WP Engine по-добре с тази цена.

8. Kinsta – най-добрият домакин на WordPress за бизнес

Основни функции
 • Google Cloud платформа
 • Безплатна миграция на сайт
 • 24/7 поддръжка на клиенти
 • Мощно табло за управление
 • Автоматизирани резервни копия на уебсайтове
 • Постановка сайт
 • Безплатен SSL


Изображение

Цена: 30 долара на месец
Средно време: 99.9%
Средно време за зареждане: 520 ms

Посетете Kinsta.com

Влизането във високия край на хостинга може да бъде полезно, но скъпо преживяване. Kinsta не е по-различен.

Доставчикът на хостинг услуги определено ще ви таксува премия, но няма да получавате нищо по-малко от първокласна услуга. Прочетете нашите пълни Kinsta преглед тук.

Kinsta е обсебен от създаването на най-добрата хостинг архитектура за своите клиенти. Тяхната инфраструктура използва платформата на Google Cloud и предоставя своите 19 центъра за данни по целия свят.

С цената на следващото ниво идва сигурност на следващо ниво. Те проверяват състоянието на всеки един от своите уебсайтове на всеки две минути. Това означава, че уебсайтът ви ще бъде проверяван 720 пъти всеки ден, за да се уверите, че няма проблеми.

Ние избрахме Kinsta като наш най-добър избор най-добре посветен хостинг ръководство.

9. Хостинг на WPX – Голяма, но завишена цена

Основни функции
 • Неограничени миграции на уебсайтове
 • Неограничени безплатни SSL сертификати
 • Ръчно архивиране и 28-дневно автоматично архивиране
 • 99.95% гаранция за продължаване
 • Високоскоростен потребителски CDN
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите


Изображение

Цена: $ 20,83 на месец
Средно време: 99.5%
Средно време за зареждане: 601 ms

Посетете WPXHosting.com

Все пак, оставайки в горния ешелон на разходите, WPX хостингът е първокласна услуга, която идва малко по-евтино от Kinsta.

Това, което получавате, когато плащате за първокласен хост, е пълно спокойствие. Разбира се, по-евтините хостове могат да предложат големи скорости и време на експлоатация, но когато плащате тази висока цена, знаете, че винаги ще получите бързо зареждане и големи времена.

Другият аспект на използването на WPX хостинг е в основния план можете да имате до пет уебсайта. Ако планирате да хоствате няколко уебсайта направо от портата, WPX хостингът е чудесен вариант.


WordPress хостинг: Какво да търсите

В следващия раздел ще ви преведа през куп различни неща, които разглеждаме, когато се опитваме да намерим най-добрия хостинг на wordpress в Австралия.

Можете също да видите нашето проследяване на живо на тази страница за да разберем по-добре време и престой на някои от нашите прегледани услуги.

При всеки тип пазаруване трябва да претегляте различните аспекти на един продукт спрямо друг продукт.

Отзивите винаги са добър начин да разберете кой продукт да закупите – но трябва да знаете различните аспекти на продукта, които се разглеждат предварително.

Ключовите аспекти на хостинг услугите, които трябва да се вземат предвид, са ъптайми, времена на зареждане, наличие на SSL сертификат, миграция на сайтове, безплатни архиви, брой сървъри и центрове за данни, поддръжка на клиенти, сигурност и инсталиране на WordPress.

Uptimes

изображение на проследяване на живо на време и време на престой на уебсайтаКакво всъщност означава ъптайм?

Това е добър въпрос, тъй като продължителността на работа е един от най-важните аспекти, които трябва да се оценят по отношение на доставчиците на уеб хостинг услуги.

Uptime е процент, който показва общото време, през което хостинг доставчикът е онлайн и функционира нормално.

Ако хостинг доставчикът има ъптайм от 100%, той винаги функционира. Ако хостинг доставчикът има време на работа от 90%, което означава, че 1 на всеки 10 минути, сървърите не работят или не функционират нормално.

Една част от процентната точка може да направи значителна разлика в наличността на вашия уебсайт.

Считаме, че показателите за продължителност над 98% са силни. Всичко, което се движи около 100%, е най-добрият ви залог. Никоя компания не може да бъде перфектна, но компаниите, които са наистина страхотни, имат време над 99%. Времената, в които те имат проблеми, сървърите обикновено не намаляват, просто имат някакъв малък проблем.

Зареждане на пъти в сравнение

изображение на скоростта на уебсайтаКакто може би сте разбрали, времето за натоварване е също толкова важно, колкото и времето на работа. Uptimes поставете отметка в първото квадратче, тъй като имате нужда от уебсайта ви, за да бъде действително готов. Времето за зареждане е следващият аспект, който трябва да се разгледа, защото бавният уебсайт прави недоволни потребители на уебсайтове.

Времето за зареждане е действителното измерване на скоростта на хостинг услуга. Единицата за измерване е в милисекунди и илюстрира продължителността на пълна заявка и отговор към уеб сървър.

Потребителите на уебсайт винаги ще имат различни времена на реакция, тъй като има толкова много променливи в игра. Това включва действителните скорости на интернет, които потребителите на уебсайта получават у дома.

Добрите времена на натоварване са всичко под 2000 милисекунди. Това са цели две секунди. Две секунди могат да изглеждат дълго, когато става въпрос за изчакване за зареждане на уеб страница в този ден и възраст. Наистина елитните австралийски уеб хостинг доставчици се движат около 500 милисекунди или половина от секундата.

Научете повече за продължителността на работа в нашето главно ръководство за най-добрият хостинг в Австралия.

Миграция на сайтове

Нещата се случват – може да се наложи да вземете уебсайта си и да го преместите на друг хост. Понякога дори трябва да останете на същия хост, но да преминете към друг домейн.

Ако вашата хостинг услуга не предлага автоматична миграция на сайтове (те правят това вместо вас), това е болка в това, знаете какво.

Трябва да компресирате всичко на уебсайта си и след това да ги прехвърлите на ново място. Ако не сте изкусни, това може да е процес.

Ако сте техни умели, това е досада.

Можете също така да изберете хостинг услуга, която предлага миграция на сайта. Има толкова много неща, които правят, че е глупаво да използвате такъв, който не го прави.

Това, което ще търсите в хостинг услугата, е възможността да мигрирате уебсайт, без да им се налага да плащате повече пари. Добрите хостинг услуги рекламират някъде на уебсайта им, че ви помагат да направите това и да направите това безплатно.

Има няколко хостинг услуги в нашия списък с най-добър хостинг на WordPress за австралийци, които надхвърлят и отвъд това ви помагат да направите това. Някои просто го правят за вас, а други ще ви отнемат време да накарате агент за поддръжка на клиенти да ви преведе стъпка по стъпка как да постигнете задачата.

Безплатни архиви

Наистина, ако сте’отново хостинг услуга не’не предлагам безплатно резервно копие – нали?’t краят на света.

WordPress предлага куп различни решения за приложения и приставки, които ще архивират уебсайта Ви по всяко време на деня.

Въпреки това, винаги е добре да бъдете излишни в тази категория. Вашата уеб хостинг услуга определено трябва да бъде архивирайте уебсайта си поне веднъж седмично. Това също не трябва да ви струва допълнителна стотинка.

Ако по някаква причина уебсайтът ви просто изчезне от нищото, не би трябвало’не се плаши. Трябва да можете да отидете директно до услугата за архивиране на приставки за WordPress и да имате уебсайт за минути. Какво се случва, ако това не успее?

Обикновено вие’d се завинтва. Ако сте хостирали с хостинг услуга, която предлага редовно архивиране безплатно, те ще съхраняват вашия уебсайт и лесно достъпни за вас. То’е по-добре да сте излишни и безгрижни.

Свързани: Как да архивирате уебсайта си

Сървъри и центрове за данни

Не става’дори не звучи като истинско нещо – но разстоянието от центровете за данни наистина влияе на вашия уебсайт.

Вашата хостинг услуга ще съхранява целия ви уебсайт’s информация на сървър в център за данни. Този център за данни може да бъде в Мунси, Индиана или Банкок, Тайланд.

Закъснението е времето, необходимо за преместване на данни от център за данни или сървър до местоназначението им. Ако сте по-далеч от центъра за данни, тогава има повече възможности за забавяне или отклоняване на данните. Това ще доведе до по-ниска скорост на вашия уебсайт.

Ако имате възможност да изберете хост, който има сървъри по-близо до вас, трябва да го вземете. Очевидно има куп други фактори за скоростта на уебсайта. Това е една променлива, с която имате възможност да контролирате и подобрявате скоростта на уебсайта. Може и да го вземете.

Подобрена сигурност

htaccess сигурност на файлаЗаплахите за сигурността са реални. По всяко време вашият уебсайт може да бъде хакнат или да бъде обект на всякакъв вид кибератака. Има много основни средства за спиране на тези видове злонамерени смущения в WordPress. От плъгини до най-добрите практики можете да се защитите.

Отивайки стъпка по-далеч, хостинг услугите от висок клас предлагат висококачествени практики за сигурност. Някои от услугите в списъка по-горе вървят над и отвъд. Те сканират вашия сайт ежедневно (или повече), за да диагностицират всяка заплаха за сигурността. Ако намерят такава, хостинг услугата ви предупреждава и прави приоритетна задача да коригира ситуацията.

Хостинг услугите от долния клас не предлагат това. Плащането на тази висока цена ви позволява да получавате услуга с ресурси, която позволява постоянно сканиране и коригиране. Ако не искате да заредите тази сума в брой, WordPress може да направи много за спиране на натрапници.

Все повече и повече регулации се прилагат, за да се насърчат големите и малките компании да вземат сериозно данните и неприкосновеността на клиентите. Сега има големи глоби, свързани с лоши практики за сигурност и нарушаване на данните.

Лесна инсталация на WordPress

Ако вашата хостинг услуга не осигурява инсталиране на WordPress с едно щракване – това го правите.

 1. Изтеглете WordPress
 2. Качете WordPress в хостинг акаунта
 3. Създайте MySQL база данни и …

Няма значение, тези вече са твърде много стъпки. Дори не съм стигнал до редактиране на файлове и промяна на код наоколо.

Инсталирането на WordPress не би трябвало да е трудно, тъй като цял куп услуги за уеб хостинг ви позволява да инсталирате WordPress с едно щракване.

Инсталирането на WordPress не бива дори да се мисли. Това, че пиша за това, е просто глупаво. Всяка хостинг услуга трябва да осигурява инсталиране на WordPress с едно щракване. Ако някой не го направи, изхвърлете ги от спора като ваша хостинг услуга.

Безплатна SSL защита

SSL сертификатите са нещо, за което много хора ви казват, че имате за вашата уеб хостинг услуга. Те също са нещо, което много хора всъщност не разбират.

Същността на SSL сертификатите е, че те защитават вашия уебсайт. Ако погледнете URL адреса на вашия уеб браузър, SSL сертификатът е това, което осигурява тази малка малка икона на катинар. Обикновено се използва SSL сертификат, така че транзакции с кредитни карти, влизания и прехвърляне на данни като цяло са защитени. Търсачките също започват да санкционират уебсайтове, които нямат SSL сертификат.

Как SSL сертификатът всъщност защитава вашия уебсайт?

SSL е малък файл с данни, който цифрово обвързва криптографски ключ към уеб сървър. Той използва протокол https, което означава, че криптира всички данни, отиващи към и от уеб сървъра. Това прави всичко много по-сигурно.

С течение на времето SSL сертификатите ще бъдат всички, но задължителни, ако искате търсачките да намерят вашия уебсайт. Google ще иска да се увери, че всеки уебсайт, който насочват хората, е сигурен и защитен.

Ако някоя компания се опита да ви накара да платите сертификата си, трябва да се кандидатирате за хълмовете. Дори най-добрите евтини хостинг компании предлагат безплатна SSL защита.

Никога не е необходимо да плащате за SSL сертификат и всяка компания, която се преструва на друго, ви краде парите. Всички добри уеб хостинг компании ще предлагат безплатно да настроят вашия SSL, използвайки услуга, наречена Да шифроваме.

Често задавани въпроси за хостинг на WordPress

Кой хостинг е най-добър за WordPress? Linux или Windows?

Linux хостинг или хостинг на Windows просто означава коя операционна система работи на сървърите, които компанията използва. Linux е най-популярният на сървърите, така че има повече функции и повечето уеб дизайнери предпочитат Linux базиран уеб хостинг поради тази причина. Единственият път, когато Windows би имал смисъл, е ако има конкретни приложения за Windows, които трябва да се използват.

При тази информация обикновено хостингът е Linux, но всъщност няма значение.

Имате ли нужда от хостинг сайт за WordPress?

Да, за да използвате WordPress, трябва да закупите хостинг от хостинг услуга на трета страна. В този момент можете да инсталирате WordPress на вашата хостинг платформа.

Коя услуга за хостинг на уебсайтове е най-добрата?

За цената, съчетана с всичко, което е включено, SiteGround е нашият избор за най-добрата услуга за хостинг на уебсайтове. Други по-скъпи хостинг услуги може да дадат по-добри резултати, но SiteGround е най-добрата опция за обиколка.

Ако търсите по-добро представяне, бих ви посъветвал да прочетете нашето ръководство за най-добрите специализирани хостове или за по-технически съобразените, разгледайте нашето ръководство за хостинг на VPS.

Мога ли да хоствам WordPress сайт навсякъде?

Можете да хоствате WordPress на повечето хостинг услуги. Всички основни и добре известни хостинг услуги ще ви позволят да хоствате уебсайт на WordPress.

Поддържа ли Windows хостинг WordPress?

Да, можете да хоствате WordPress на хостинг на Windows. Това е също толкова лесно, колкото използването на WordPress за хостинг на Linux.

Каква е разликата между уеб хостинг и хостинг на WordPress?

Разликата между хостинг план на WordPress и стандартен уеб хостинг план е минимална. Специализираните планове, които са специално за WordPress, просто знаят софтуера, който ще се изпълнява на сървъра. Това дава възможност на хостинг компанията да конфигурира правилно сървъра и да разпредели специфичните ресурси, необходими за стартиране на WordPress.

Домакин ли е WordPress вашия уебсайт?

На WordPress.com има версия на WordPress, а не WordPress.org, която ви позволява да хоствате свой собствен уебсайт. Препоръчваме да хоствате вашия уебсайт на различна хостинг услуга.

Заключителни мисли

Хостингът може да бъде непосилен за много хора, без да знаят предварително как работят уебсайтовете. Използването на WordPress може да добави към това препълване.

Докато научавате всички тези забавни неща, помага да имате наистина страхотен доставчик на уеб хостинг. Услугата трябва да бъде помощ по пътя – не пречка.

Ето защо избрахме SiteGround за избор номер едно. Цената има смисъл и те просто проверяват всички кутии. Страхотното е, че те също надхвърлят това, тъй като екипът им за поддръжка на клиенти се чувства като допълнителен служител.

Ако искате още повече добавени функции като изключително засилена сигурност, да отидете с по-скъп вариант като Kinsta има много смисъл. Просто се уверете, че сте добре, като започнете от тази цена.

Правим всичко възможно независимо изследване на продукти, за да помогнем на нашите читатели да вземат решения. Като се има предвид, ние също искаме да чуем вашите мнения. Приемаме индивидуални отзиви, които са информативни и не промоционални. Моля, попълнете формата по-долу и ние ще публикуваме отзива ви. Промоционални прегледи от самите компании няма да бъдат публикувани. Благодаря!

С натискането на бутона по-долу потвърждавам, че съм чел и приемам Условия за ползване.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map