Millor allotjament de WordPress

WordPress potencia el 27% d’internet tal com el coneixem actualment. Que aquest número s’enfonsi. Més d’una quarta part de les empreses d’internet es van crear mitjançant WordPress. Llocs com The NY Times i TechCrunch fan servir tots els WordPress. Han d’estar fent alguna cosa bé.


Tothom estima Internet (per la major part) i WordPress ha permès existir un gran nombre de coses divertides a Internet.

Com ens permet utilitzar WordPress Internet?? Primer, els usuaris de WordPress han de trobar un servei d’allotjament per allotjar el programari WordPress.

Allotjar WordPress a Austràlia hauria de ser més fàcil que utilitzar WordPress. En aquesta revisió analitzarem algunes opcions d’allotjament de WordPress en funció del tipus de lloc que vulgueu crear.

Comencem.

Contents

Millor visió general de l’allotjament WordPress (AU)

Tu pots’no us equivoqueu amb cap de les opcions d’aquesta llista. Tot el que heu de fer és fer una ullada a fons sobre el que ofereix cadascú per veure quin funciona per vosaltres.

Pel que pensem, és la millor opció per als vostres diners. Mentre que SiteGround no és’No és una opció molt barata, no és’Ni tan sols es prop de l’opció d’allotjament més cara d’Austràlia.

Començar amb SiteGround és tan fàcil com amb una instal·lació de WordPress amb un clic. Les funcions que s’ofereixen són la part superior de la línia i el fet d’escalar’no planteges cap problema.

A l’extrem car, Kinsta és la millor opció i ofereix algunes coses que SiteGround no. En l’extrem més barat, us recomanem Hostinger ja que ofereix un bon servei, alhora que és absurdament barat.

1. HostPapa: millor opció per a tots

Característiques clau
 • Àmplia base de coneixement
 • Xifrem SSL gratis
 • CDN gratuït de Cloudflare
 • Transferències de dominis gratuïtes i migració de llocs web
 • Emmagatzematge SSD
 • CloudLinux


Imatge

Preu: 3,95 dòlars al mes
Temps de vida mitjà: 99,99%
Temps de càrrega mitjà: 355 ms

Visita HostPapa.com

Les empreses petites solen tenir petits pressupostos per treballar, i és per això que l’elecció de l’allotjament de llocs web és fonamental per al vostre èxit, seguretat i rendibilitat. Vostè vol una empresa que sigui fiable, segura i rendible.

Segons la nostra opinió, HostPapa ofereix tot això i molt més.

Proporciona eines i servidors fàcils d’utilitzar que es creen per a la velocitat i Podeu tenir tot en funcionament en pocs minuts.

Què més fa que HostPapa sigui ideal per a allotjament web per a petites empreses? Consulteu aquestes funcions i plans.

Què ofereix HostPapa Llocs web de petites empreses

Hi ha dotzenes de serveis d’allotjament a Austràlia, amb més aparició diària. Per això és important trobar el que ofereix la millor combinació de característiques i preu.

HostPapa va intentar proporcionar tots els vostres serveis en un mateix lloc i us ofereix qualsevol nivell de control que necessiteu per servir als vostres clients. Tens un negoci de comerç electrònic d’alt trànsit i un equip tecnològic intern? Consulteu el pla d’empresa que us posa al seient del conductor. Els startups trobaran el creador web, el registre de domini barat i els plans gestionats útils i assequibles. Fins i tot trobareu hosting de WordPress dedicat i transferències de domini gratuïtes.

Preus i plans ��

HostPapa ofereix diversos nivells de serveis i opcions de preus. En primer lloc, obtindreu una garantia de devolució de 30 dies abans d’haver-vos de comprometre a qualsevol cosa. El pla d’inici us ofereix millor que la majoria d’empreses dos llocs web i amplada de banda no modificada. El pla comença des de 3,95 dòlars mensuals durant un any, renovable després de 12 mesos per 7,99 dòlars. També tenen un pla Business Pro per a negocis en creixement que comença a partir de 12,95 dòlars mensuals, 19,99 dòlars a la renovació.

Tot i això, el millor acord és el pla de hosting empresarial estàndard. Això inclou un compromís de 36 mesos, però l’obteniu a un ritme de només 2,95 dòlars al mes. Les tarifes de renovació d’aquest pla són de 12,99 dòlars. Per aquest preu, obtindreu tot inclòs en el pla bàsic i diverses funcions avançades.

L’èxit i la viabilitat del vostre lloc web o negoci de comerç electrònic depèn de la fiabilitat del vostre servei d’allotjament. HostPapa ofereix un munt de funcions a un preu adequat i ho fan sense posar en risc els vostres visitants ni dades. Més de 500.000 clients poden’no m’equivoqui.

2. SiteGround: el millor servei d’atenció al client

Característiques clau
 • Instal·lacions d’un sol clic per a Joomla i Drupal
 • Arrossegar i deixar anar
 • SSL gratuït
 • Còpies de seguretat diàries


Imatge

Preu: 3,95 dòlars al mes
Temps de vida mitjà: 99,95%
Temps de càrrega mitjà: 375 ms

Visiteu SiteGround.com

SiteGround figura al número dos d’aquesta llista per una raó bàsica. L’utilitzem.

És també el lloc més destacat en la nostra guia de la web millor allotjament web.

La raó per la qual SiteGround és un dels nostres amfitrions web preferits es deu a diverses raons.

Atenció al client fantàstica ☎️

Per resumir-ho ràpidament, SiteGround comprova totes les caselles de la llista de tot el que podríeu desitjar que faci un host web, els preus no són absurdament cars i SiteGround’El suport és alguns dels millors serveis d’atenció al client que hem trobat mai.

Si teniu un problema tècnic, l’assistència al client de SiteGround és bàsicament com contactar amb un empleat. Ells’Deixeu caure tot per ajudar-vos i anar més enllà per assegurar-vos que’estic ajudant.

Altres aspectes a destacar són la velocitat de funcionament i càrrega. Com es pot observar en els números anteriors, els llocs web es carreguen en menys de la meitat del segon i els servidors gairebé sempre funcionen a la par.

Amb centres de dades a tot el món i instal·lació de WordPress amb un clic, SiteGround és el nostre allotjament de WordPress.

Consulteu el nostre complet Revisió de SiteGround si voleu saber-ne més.

3. Hostinger: la millor opció barata

Característiques clau
 • Mans d’allotjament més barates
 • Gran velocitat
 • Interfície fàcil d’utilitzar
 • 24/7/365 Suport
 • Política de devolució de 30 dies


Imatge

Preu: 0,80 dòlars mensuals
Temps de vida mitjà: 99,91%

Temps de càrrega mitjà: 389 ms

Visita Hostinger.com

El món de l’allotjament australià està ple de preus promocionals. Això es pot considerar positiu i negatiu per als usuaris d’allotjament. D’una banda, podeu aprofitar uns preus realment increïbles. D’altra banda, s’obtindrà un preu molt superior quan finalitzi el període promocional.

En salts Hostinger. ➡️

Ofereixen preus promocionals tot el temps. El preu va d’anada i tornada entre 0,80 dòlars al mes i 1,45 dòlars al mes. El boig d’això és que podeu bloquejar aquest preu durant tres anys.

La cosa encara més tòpia d’això és que Hostinger és en realitat un excel·lent servei d’allotjament amb el propi creador de llocs web – Zyro. No cal que siguis un mestre en codificació o disseny. És fàcil d’utilitzar sense ningú’s ajuda.

Es presenta amb les funcions clàssiques que fan els fabricants i també amb un parell de nous. Com una biblioteca plena d’imatges gratuïtes per il·luminar l’estat d’ànim del vostre lloc web i una de molt innovadora anomenada Logo Maker; a Bricolatge que us permet reinventar el vostre logotip amb facilitat.

Si tu’estic buscant per estalviar diners i tenir encara totes les campanes i els xiulets, Hostinger és una opció fantàstica

Llegiu el nostre text complet Revisió de Hostinger aquí.

4. Hostgator: una altra gran opció

Característiques clau
 • Dominis il·limitats
 • SSL gratuït
 • Programari gratuït de gestió de clients / facturació WHMCS
 • 24/7/365 Suport
 • Garantia de temps de vida del 99,9%


Imatge

Preu: 2,99 dòlars mensuals
Temps de vida mitjà: 99,4%

Temps de càrrega mitjà: 657 ms

Visita Hostgator.com

Tothom sap sobre Hostgator. Ells’És un dels serveis d’allotjament més comercialitzats i propietat d’una de les majors empreses d’allotjament.

Aquesta és la millor opció si voleu la garantia d’una empresa massiva i de llarga durada. Hostgator ofereix tot el que un lloc web allotjat per WordPress necessitaria a un preu introductori barat altes hores i temps de càrrega ràpids.

Llegiu el nostre Revisió HostGator aquí.

5. Hosting A2: excel·lent servei per preu

Característiques clau
 • Opció Turbo en plans d’alt nivell
 • Garantia de devolució de diners
 • SSL i SSD gratuïts
 • 24/7/365 Suport
 • Transferència de 1000 GB


Imatge

Preu: 3,92 dòlars al mes
Temps de vida mitjà: 99,1%
Temps de càrrega mitjà: 601 ms

Visita A2hosting.com

A2 Hosting és la nostra alternativa preferida a SiteGround. Sincerament, nosaltres’Mai he tingut una mala experiència amb l’allotjament A2, per tant, si ho teniu’torna a mirar menys de 10 dòlars mensuals per a opcions d’allotjament i SiteGround et va molestar irracionalment per algun motiu, A2 hauria de ser la teva següent elecció.

Una cosa fantàstica sobre l’A2 Hosting és si escolliu el seu pla d’alt nivell, obtindreu velocitats de turbo. Bàsicament, tenen servidors premium més ràpids. El boig d’això és que els servidors bàsics ja són tan ràpids que altres proveïdors d’allotjament a Austràlia.

A2 ofereix tot el que es desitgi en un servei d’allotjament amb una garantia de devolució de diners i una instal·lació de WordPress d’un clic.

Llegiu el nostre text complet A2 Revisió d’allotjament.

6. Hosting de WordPress gestionat per Cloudways

Característiques clau
 • Desplegament de Git
 • Firewalls de nivell de plataforma
 • Monitorització en temps real
 • Patching de seguretat
 • Hosting basat en SSD
 • Accés SSH i SFTP
 • 24/7 365 dies de suport en xat en directe


Imatge

Preu: 10 dòlars al mes

Visita Cloudways.com

Si busqueu un allotjament de WordPress gestionat, és difícil fer-ho millor que Cloudways. Aquesta empresa té la missió de simplificar el procés d’allotjament WP per a vosaltres i us han lliurat fins al punt que podem indicar. La seva plataforma és configureu-lo perquè pugueu estar en funcionament en pocs minuts. També inclou totes les funcions i avantatges que desitgeu trobar en un servei d’allotjament gestionat.

Els plans comencen a tan sols 10 dòlars al mes i podreu pagar-lo si no voleu compromís a llarg termini. Esteu cercant més capacitat d’emmagatzematge, amplada de banda i potència? El nivell més alt del seu conjunt regular de paquets us costarà 80 dòlars al mes per vuit vegades la memòria RAM del seu pla bàsic, quatre terabytes més d’ample de banda i 160 GB d’emmagatzematge..

Què obteniu pels vostres diners?

Cada pla inclou tones de funcions i funcionalitats, com migracions gratuïtes i certificats SSl, aplicacions il·limitades, suport 24 hores al dia per xat en viu, tallafocs dedicats, servidors preparats per PHP7 i molts més.

Fiable i ràpid ⏩

Tot això ho és orientat a la velocitat i fiabilitat. Tindreu accés a 62 centres de dades de 33 ciutats repartides per 15 països per EUrope, Àsia i Amèrica del Nord, així com per ubicar-vos al Brasil i Austràlia. Cloudway també valora la seguretat amb autenticació 2F, pedaços de seguretat regulars i llista blanca de IP per permetre una col·laboració segura amb altres xarxes i SSH i SFTP sense restriccions..

El paquet més popular tindrà un cost de 42 dòlars al mes i 0,0583 dòlars per hora. Això us donarà:

 • 4 GB de RAM
 • Processador de doble nucli
 • 80 GB d’emmagatzematge
 • 4 TB d’ample de banda

Cloudways també ofereix una solució Enterprise per a corporacions de ràpid creixement que necessiten un servei de luxe a preus competitius. Aquesta opció inclou embarcacions dedicades, suport prioritari i una plataforma escalable amb equilibri de càrrega per a les empreses que es troben en moviment.

Com s’assembla a l’allotjament gestionat a Cloudways? Sembla llibertat.

Esforcen per proporcionar un alt nivell de versatilitat i Personalització de WordPress, i, a continuació, us gestionen tota la supervisió i les actualitzacions. Tot el que haureu de preocupar és crear la vostra marca.

Algunes de les novetats amb l’allotjament gestionat per Cloudways inclouen les notificacions de Chatbot, complements de suport de Cloudways i el webroot d’aplicació de canvis. Mentre gestionen tots els detalls tècnics i de manteniment, tindreu la llibertat de controlar els paràmetres i la configuració del servidor, canviar la configuració de l’aplicació, configurar els paràmetres de vernís personalitzats / avançats per tal de fer les coses que voleu fer..

Mitjançant un compte, gaudireu de CloudwaysBot Channel and API. Però, no és tot. Els extres abunden amb correu electrònic, actualització de l’aplicació, DNS Easy Easy i complements SMTP.

Creiem que la quantitat de funcionalitat i dedicació per tenir cura de tots els detalls situa Cloudways per sobre de la majoria de plataformes d’allotjament de WordPress. Fins i tot us permetran provar-ho gratuïtament. Cadascun dels nivells del servei inclou una prova gratuïta de 30 dies.

7. Motor WP: la millor opció premium

Característiques clau
 • Marc Gènesi lliure
 • Més de 35 temes de StudioPress
 • Suport de xat 24 hores / 7
 • 2 transferències de llocs web
 • Accés a un CDN global
 • Un certificat SSL gratuït


Imatge

Preu: 35 dòlars al mes
Temps de vida mitjà: 99,5%
Temps de càrrega mitjà: 601 ms

Visita WPEngine.com

La nostra opció més cara de la llista i la més rellevant. WP Engine es va crear específicament per al hosting de WordPress.

No tindràs experiència negativa amb l’allotjament de WordPress a WP Engine. Però gastareu molts diners.

Motor WP inclou grans temes així vas guanyar’No heu de preocupar-vos de saber com dissenyar el vostre lloc web. També ofereix literalment tot el que qualsevol pugui desitjar per al hosting en general. WP Engine millor amb aquest preu.

8. Kinsta: el millor host de WordPress per a negocis

Característiques clau
 • Plataforma Google Cloud
 • Migració de llocs gratuïts
 • Atenció al client les 24 hores del dia
 • Tauler de control potent
 • Còpies de seguretat automatitzades de llocs web
 • Lloc d’escenificació
 • SSL gratuït


Imatge

Preu: 30 dòlars al mes
Temps de vida mitjà: 99,9%
Temps de càrrega mitjà: 520 ms

Visita Kinsta.com

Endinsar-se en la gamma alta d’allotjament pot ser una experiència gratificant però costosa. Kinsta no és diferent.

El proveïdor d’allotjament cobrarà definitivament una prima però no rebrà res menys que un servei premium. Llegiu el nostre text complet Ressenya de Kinsta aquí.

Kinsta està obsessionat a crear la millor arquitectura d’allotjament per als seus clients. La seva infraestructura utilitza Google Cloud Platform i dóna poder als seus 19 centres de dades a tot el món.

Arriba el cost de següent nivell seguretat al següent nivell. Comproven l’estat de cadascun dels seus llocs web cada dos minuts. Això vol dir que el vostre lloc web es revisarà 720 vegades cada dia per assegurar-vos que no hi ha cap problema.

Hem seleccionat Kinsta com la nostra millor opció a la nostra millor allotjament dedicat guia.

9. Hosting WPX -Grand però car

Característiques clau
 • Migracions de llocs web il·limitats
 • Certificats SSL gratuïts il·limitats
 • Còpies de seguretat manuals i còpies de seguretat automàtiques de 28 dies
 • Garantia de temps de vida del 99,95%
 • CDN personalitzat d’alta velocitat
 • Garantia de devolució de 30 dies


Imatge

Preu: 20,83 dòlars al mes
Temps de vida mitjà: 99,5%
Temps de càrrega mitjà: 601 ms

Visita WPXHosting.com

Tot i així, mantenint-se a la part alta del cost, l’allotjament WPX és un servei premium que resulta lleugerament més barat que Kinsta.

El que obteniu quan pagueu per un amfitrió premium és tota la tranquil·litat. Per descomptat, els amfitrions més barats poden oferir grans velocitats i hores ràpides, però quan pagueu aquest preu alt, ja sabeu que sempre tindreu temps de càrrega ràpids i bones hores..

L’altre aspecte d’utilitzar allotjament WPX es troba en el pla base podeu tenir fins a cinc llocs web. Si teniu previst allotjar uns quants llocs web fora de la porta, l’allotjament WPX és una excel·lent opció.


WordPress Hosting: què heu de buscar

A la següent secció us dirigirem a través d’un munt de coses diferents que mirem quan intenteu trobar el millor hosting de wordpress a Austràlia.

També podeu veure el nostre seguiment en directe en aquesta pàgina per entendre millor els temps d’inactivitat i d’aturada d’alguns dels nostres serveis revisats.

Amb qualsevol tipus de compres, cal ponderar els diferents aspectes d’un producte respecte d’un altre producte.

Les revisions sempre són una bona manera de descobrir quin producte ha d’adquirir, però heu de conèixer prèviament els diferents aspectes d’un producte..

Els aspectes clau dels serveis d’allotjament que s’han de tenir en compte són els horaris de funcionament, els temps de càrrega, la presència d’un certificat SSL, la migració del lloc, les còpies de seguretat gratuïtes, el nombre de servidors i centres de dades, l’assistència al client, la seguretat i la instal·lació de WordPress..

Horaris

imatge del seguiment en directe del temps d'inactivitat i del temps d'inactivitat del lloc webQuè significa, en realitat, el temps de funcionament?

Aquesta és una bona pregunta, perquè el temps de servei és un dels aspectes més importants a avaluar en termes de proveïdors d’allotjament web.

L’horari d’obtenció és un percentatge que indica el temps global que un proveïdor d’allotjament té en línia i funciona normalment.

Si un proveïdor d’allotjament té un temps de funcionament del 100%, sempre funciona. Si un proveïdor d’allotjament té un temps de funcionament del 90%, vol dir que 1 de cada 10 minuts, els servidors no funcionen o no funcionen normalment.

Una fracció d’un punt percentual pot fer una diferència significativa en la disponibilitat del vostre lloc web.

Considerem que les mètriques d’excés de temps de més d’un 98% són fortes. Qualsevol que ho envolta al voltant del 100% és la vostra millor aposta. Cap empresa pot ser perfecta, però les empreses realment excel·lents tenen una durada superior al 99%. Les vegades que tenen problemes, els servidors no solen disminuir, només tenen algun tipus de problema petit.

Temps de càrrega en comparació

imatge de velocitat del lloc webCom heu pogut imaginar, els temps de càrrega són tan importants com les hores de funcionament. Actualment, marqueu la primera casella, ja que necessiteu que el vostre lloc web estigui en funcionament. Els temps de càrrega són el següent aspecte a tenir en compte perquè un lloc web lent fa que els usuaris siguin infeliços.

El temps de càrrega és la mesura real de la velocitat d’un servei d’allotjament. La unitat de mesura està en mil·lisegons i il·lustren la longitud d’una sol·licitud i resposta completes a un servidor web.

Els usuaris d’un lloc web sempre tindran diversos temps de resposta perquè hi ha tantes variables en joc. Inclou la velocitat real d’internet que els usuaris del lloc web tenen a casa.

Els bons temps de càrrega són per sota dels 2.000 mil·lisegons. D’aquí a dos segons. Dos segons poden semblar un llarg temps a l’hora d’esperar que es carregui una pàgina web en aquest dia i època. Els autèntics proveïdors australians d’allotjament web s’alcen al voltant de 500 mil·lisegons o la meitat de segon.

Obteniu més informació sobre el temps d’obtenció a la nostra guia principal a millor allotjament a Austràlia.

Migració del lloc

Coses que succeeixen: potser haureu d’agafar el lloc web i traslladar-lo a un altre amfitrió. De vegades fins i tot és necessari romandre al mateix host però passar a un altre domini.

Si el servei d’allotjament no ofereix la migració automàtica del lloc (ho fan per tu), és greu quan saps què.

Heu de comprimir tot el lloc web i després transferir-les a una ubicació nova. Si no sou coneixedor de tecnologia, pot ser un procés.

Si sou experimentats en tecnologia, això és una molèstia.

També podeu escollir un servei d’allotjament que ofereix la migració del lloc. Hi ha tantes coses, cosa que fa que sigui una tonteria fer servir una que no ho faci.

El que busqueu en un servei d’allotjament és la possibilitat de migrar un lloc web sense haver de pagar més diners. Els bons serveis d’allotjament fan publicitat en algun lloc del seu lloc web que us ajudaran a fer-ho i fer això de forma gratuïta.

A la nostra llista de millors allotjaments de WordPress, hi ha uns quants serveis d’allotjament per a australians que van més enllà que us ajuden a fer-ho. Alguns ho fan per vosaltres i d’altres trigaran el temps perquè un agent d’atenció al client us expliqui, pas a pas, com realitzar la tasca.

Còpies de seguretat gratuïtes

És cert que si ho teniu’servei de hosting de nou no’No oferiu cap còpia de seguretat gratuïta: no ho és’és la fi del món.

WordPress ofereix diverses solucions d’aplicacions i complements que faran una còpia de seguretat del vostre lloc web en qualsevol moment del dia.

Tot i això, sempre és bo ser redundants en aquesta categoria. El vostre servei d’allotjament web hauria de ser definitivament còpia de seguretat del vostre lloc web com a mínim un cop a la setmana. Això tampoc no us hauria de costar ni un cèntim addicional.

Si, per algun motiu, el vostre lloc web no desapareix del lloc, no ho haureu’no tinguis por. Haureu de poder dirigir-vos directament al servei de còpia de seguretat del complement de WordPress i tenir el vostre lloc web en pocs minuts Què passa si això falla?

Normalment, vostè’hauria de ser cargolada. Si vau acudir amb un servei d’allotjament que ofereix còpies de seguretat de forma regular de forma gratuïta, tindrà el vostre lloc web emmagatzemat i disponible per a vosaltres. Ell’és millor ser redundant i lliure de preocupacions.

Relacionat: Com fer còpies de seguretat del vostre lloc web

Servidors i centres de dades

No ho fa’ni tan sols sona com una cosa real, però la distància dels centres de dades afecta el vostre lloc web.

El vostre servei d’allotjament emmagatzemarà tot el vostre lloc web’s informació sobre un servidor d’un centre de dades. Aquest centre de dades pot estar a Muncie, Indiana o Bangkok, Tailàndia.

La latència és el temps que es necessita per passar una informació a un centre de dades o servidor a la seva destinació. Si esteu més lluny del centre de dades, hi ha més oportunitats de retardar o de desviar les dades. Això provocaria una velocitat més lenta al vostre lloc web.

Si teniu l’opció de triar un host que tingui servidors més propers, haureu d’adoptar-lo. Evidentment, hi ha molts altres factors per a la velocitat del lloc web. Aquesta és una variable amb la qual podeu controlar i millorar la velocitat del lloc web. També ho podreu prendre.

Seguretat millorada

Seguretat de fitxers htaccessLes amenaces de seguretat són reals. En qualsevol moment, el vostre lloc web pot ser piratejat o subjecte a qualsevol tipus de ciberatac. Hi ha molts mitjans bàsics per aturar aquest tipus d’interferències malintencionades a WordPress. Des de plugins fins a bones pràctiques, podeu protegir-vos.

En un pas més, els serveis d’allotjament d’alta gamma ofereixen pràctiques de seguretat d’alta gamma. Alguns dels serveis de la llista anterior van més enllà. Analitzen el vostre lloc diàriament (o més) per diagnosticar qualsevol amenaça per a la seguretat. Si en troben un, el servei d’allotjament us avisa i fa que sigui una tasca prioritària per solucionar la situació.

Els serveis d’allotjament de gamma baixa no ho ofereixen. Pagar aquest preu elevat permet rebre servei amb recursos que permeten escanejar i remetre constantment. Si no voleu cercar aquesta quantitat d’efectiu, es pot fer molt a WordPress per aturar intrusos.

S’estan implementant cada cop més normatives per animar a les grans i petites empreses a prendre seriosament les dades i la privadesa dels clients. Ara hi ha multes importants associades a pobres pràctiques de seguretat i incompliments de dades.

Instal·lació fàcil de WordPress

Si el servei d’allotjament no proporciona una instal·lació de WordPress d’un clic, així ho feu.

 1. Descarregueu WordPress
 2. Carregueu WordPress al compte d’allotjament
 3. Creeu base de dades MySQL i …

No penseu mai, aquests són ja molts passos. Ni tan sols he arribat a editar fitxers i canviar el codi.

La instal·lació de WordPress no ha de ser difícil, ja que una gran quantitat de serveis d’allotjament web us permet instal·lar WordPress amb un sol clic.

La instal·lació de WordPress ni tan sols s’hauria de pensar. El fet que escric sobre això és una tonteria. Tots els serveis d’allotjament han de proporcionar una instal·lació de WordPress d’un clic. Si no ho fa, elimineu-los amb menyscripció com a servei de hosting.

Protecció SSL gratuïta

Els certificats SSL són una cosa que molta gent diu que necessiteu per al vostre servei d’allotjament web. També són una cosa que molta gent no entén.

La certificació dels certificats SSL és que asseguren el vostre lloc web. Si busqueu l’URL al navegador web, el certificat SSL és el que proporciona aquella petita icona de cadenat petit. Normalment, s’utilitza un certificat SSL de manera que les transaccions amb targeta de crèdit, els inicis d’inici de sessió i les transferències de dades, en general, es protegeixen. Els motors de cerca també comencen a penalitzar els llocs web que no tinguin certificat SSL.

Com protegeix un certificat SSL el vostre lloc web?

Un SSL és un petit fitxer de dades que uneix digitalment una clau criptogràfica a un servidor web. Utilitza el protocol https, el que significa que xifra totes les dades que van al i al servidor web. Això fa que tot sigui molt més segur.

Amb el pas del temps, els certificats SSL seran tots obligatoris si voleu que els motors de cerca trobin el vostre lloc web. Google voldrà assegurar-se que tots els llocs web que dirigeixen a les persones siguin segurs i segurs.

Si una empresa intenta que pagueu el certificat, heu de dirigir-vos als turons. Fins i tot les millors empreses d’allotjament econòmiques ofereixen protecció SSL gratuïta.

Mai no haureu de pagar un certificat SSL i cap empresa que fingeixi el contrari us roba els diners. Totes les bones empreses d’allotjament web s’oferiran per configurar gratuïtament el vostre SSL mitjançant un servei anomenat Xifrem.

Preguntes freqüents sobre allotjament de WordPress

Quin allotjament és millor per a WordPress? Linux o Windows?

L’allotjament Linux o l’allotjament de Windows només significa que sistema operatiu s’executa als servidors que utilitza la companyia. Linux és el més popular als servidors, per la qual cosa té més funcions i la majoria dels dissenyadors web prefereixen allotjament web basat en Linux per aquest motiu. L’única vegada que Windows tindria sentit és si hi ha aplicacions específiques de Windows que s’han d’utilitzar.

Amb aquesta informació, l’allotjament de Linux sol ser l’opció, però realment no importa.

Necessiteu un lloc d’allotjament per a WordPress?

Sí, per utilitzar WordPress, heu de comprar allotjament a un servei d’allotjament de tercers. En aquest moment, podeu instal·lar WordPress a la vostra plataforma d’allotjament.

Quin servei d’allotjament web és millor?

Com a cost, combinat amb tot el que s’inclou, SiteGround és la nostra elecció per al millor servei d’allotjament de llocs web. Altres serveis d’allotjament més cars poden produir millors resultats, però SiteGround és la millor opció global.

Si busqueu un millor rendiment, us aconsello que llegiu la nostra guia sobre els millors amfitrions dedicats o que tingueu una idea més tècnica, consulteu la nostra guia d’allotjament VPS.

Puc allotjar un lloc de WordPress en qualsevol lloc?

Podeu allotjar WordPress a la majoria dels serveis d’allotjament. Tots els serveis d’allotjament principals i coneguts us permetran allotjar un lloc web de WordPress.

El Windows Hosting suporta WordPress?

Sí, podeu allotjar WordPress a l’allotjament Windows. És tan fàcil com utilitzar WordPress en allotjament Linux.

Quina diferència hi ha entre l’allotjament web i l’allotjament de WordPress?

La diferència entre un pla d’allotjament de WordPress i un pla d’allotjament web estàndard és mínima. Els plans dedicats específicament per a WordPress només coneixen el programari que s’executarà al servidor. Això permet a l’empresa d’allotjament configurar correctament el servidor i assignar els recursos específics necessaris per executar WordPress.

WordPress allotja el vostre lloc web?

Hi ha una versió de WordPress a WordPress.com més que WordPress.org que us permet allotjar el vostre propi lloc web. Recomanem allotjar el vostre lloc web en un servei d’allotjament diferent.

Pensaments de cloenda

L’allotjament pot resultar aclaparador per a molta gent sense coneixements previs del funcionament dels llocs web. Si feu servir WordPress, podreu suposar aquest desconcert.

Tot aprenent totes aquestes coses divertides, ajuda a tenir un proveïdor d’allotjament web realment fantàstic. El servei ha de ser una ajuda al llarg del camí, no un obstacle.

És per això que vam escollir SiteGround com la nostra primera opció. El preu té sentit i només marquen totes les caselles. La gran cosa és que també van més enllà, ja que el seu equip d’atenció al client se sent com un empleat addicional.

Si voleu funcions encara més afegides, com la seguretat extremadament elevada, és molt útil que tingueu una opció més cara com Kinsta. Simplement assegureu-vos que esteu d’acord en començar a aquest punt de preu.

Fem tot el possible per investigar productes de manera independent per ajudar millor els nostres lectors a prendre decisions. Dit això, també volem escoltar les vostres opinions. Acceptem ressenyes individuals que siguin informatives i no promocionals. Ompliu el formulari següent i publicarem la vostra ressenya. Les revisions promocionals de les empreses mateixes no es publicaran. Gràcies!

En fer clic al botó següent, reconec que he llegit i accepto la Condicions d’ús.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector