Hanterad WordPress-värdrecension: Din praktiska guide för att välja det bästa

De flesta företag med webbplatser är medvetna om effekterna av en förstklassig värd vid hantering av digitala tillgångar. En opålitlig skulle kunna utlösa en spärr av sociala medier förödelse. Även om drifttiden eller säkerhetsbrottet inte är företagets fel, kommer inte verksamheten att vara oskadad från sina intressenter.


Det är därför konsekvent prestanda och bunnsäker säkerhet bör vara huvudprioriteten. För att försäkra sig om att tekniska experter hanterar sina digitala tillgångar väljer webbplatsägare att använda hanterad WordPress-värd, istället för att själv hantera den eller anställa en egen person för att hantera det för dem. För icke-tekniker som är intresserade är här lista över de vanligaste problemen med WordPress och hur du felsöker dessa.

När du väljer en webbhotellleverantör för din WordPress-webbplats bör du inte bara lita på vilken som är billigast eller har bättre bandbredd. Det finns mycket fler faktorer att tänka på, inklusive:

 • Kosta
 • Typer av värdplan
 • Serverns platser
 • Kontrollpanel
 • Anpassad domän
 • Bandbredd och lagringsstorlek
 • Uptime
 • SSL och brandvägg
 • Gratis CDN
 • Säkerhetskopiering och underhåll
 • Webbplatsmigrering
 • Kundsupport

Vad hanteras WordPress Hosting?

Eftersom WordPress driver mer än 30% av webbplatserna via Internet har många webbhotellgivare beslutat att erbjuda hanterad WordPress-värd. Detta innebär att värden hanterar alla tekniska aspekter relaterade till att driva och underhålla din WordPress-webbplats.

Du som webbplatsägare behöver inte oroa dig för att behålla din webbplats säkerhet, hastighet, prestanda, drifttid, säkerhetskopiering och uppdateringar eftersom webbhotellleverantören redan tog dessa uppgifter från dina händer.

Vad betyder detta för dig? Du kan fokusera på att driva och bygga ditt företag. En annan bra sak med hanterad hosting är att du får premiumstöd.

Nu finns det dock några nackdelar i använder hanterad hosting. Det är dyrare jämfört med delade värdplaner. Dessutom begränsar det dig från att installera några WordPress-plugins, särskilt de som kan bromsa din webbplats. I grund och botten är begränsningen det lösa skyddet på din webbplats. Dessutom har du mindre kontroll över de tekniska aspekterna. Om du är en icke-teknik skulle detta inte vara ett problem.

Bästa hanterade WordPress-värd

1. SiteGround

SiteGround är ett oberoende webbhotellföretag som erbjuder värdlösningar av hög kvalitet till den globala marknaden. Det är väldigt pålitligt när det gäller snabbhet och prestanda. Det rekommenderas också officiellt av WordPress.org.

TTFB eller Time To First Byte är en av faktorerna att tänka på när du testar hastigheten på din webbplats. Det är tiden det tar för användarens webbläsare att få den första byten med data som skickas av servern. Och SiteGround passerar denna faktor eftersom den har en stabil svarstid på servern.

SiteGrounds datacenter finns i Chicago, London, Amsterdam och Singapore. Platsen för datacentra för webbhotell är viktigt på grund av det fysiska avståndet som dina filer måste överföra.

Det har också säkerhetsnätfunktioner, som inkluderar den dagliga säkerhetskopian av din webbplats. Så även om din personliga säkerhetskopia misslyckas kan du fortfarande återställa dina filer från SiteGrunds säkerhetskopia.

Det tillhandahåller också gratis SSL-certifikat vilket också är en nödvändighet för varje webbplats nuförtiden. Kundsupport är också mycket lyhört när du behöver hjälp med att felsöka problemen på din webbplats.

SiteGround erbjuder tre olika planer för sin hanterade WordPress-värd:

 • Startplan – startar från $ 3,95 per månad som kan stödja en webbplats med 10 GB webbutrymme.
 • Grow Big Plan – börjar med $ 5,95 per månad som kan stödja obegränsade webbplatser med 20 GB webbutrymme.
 • GoGeek Plan – börjar på $ 11,95 per månad som kan stödja obegränsade webbplatser med 30 GB webbutrymme.

Besök SiteGround

2. A2 Hosting

A2 Hosting är känd för att vara en kraftfull och lättanvänd webbhotellleverantör. Det är visionen att skapa och underhålla ett så bra webbhotellföretag att personalen vill använda det själva.

A2 Hosting-funktioner fokuserar huvudsakligen på att ge blixtnedladdningstider, 99,9% drifttid och att erbjuda de bästa utvecklarverktygen och supportteamet bestående av guruer som hjälper dig dygnet runt när du behöver hjälp på din webbplats.

Några av de fantastiska funktionerna i A2 Hosting är obegränsad bandbredd / dataöverföring och lagring, obegränsad e-postkonton, gratis backspolning av server (för ökad säkerhet), riskfri återbetalningsgaranti, gratis support via telefon, livechatt och e-post – 24/7/365 och många fler.

Till skillnad från andra webbhotellleverantörer måste du dock köpa ditt eget SSL-certifikat för att lägga till säkerhet på din webbplats.

Dess hanterade WordPress-värdplaner börjar på $ 11,99 per månad för en enda webbplats, $ 18,99 per månad för 3 webbplatser och $ 36,98 per månad för obegränsade webbplatser.

Besök A2 Hosting

3. InMotion Hosting

InMotion Hosting är en av de största oberoende värdleverantörerna som inte äger av Endurance International – ett holdingbolag för många välkända värdvarumärken.

Låt oss titta på några otroliga funktioner i InMotion Hosting:

 • Kvalitetskundservice – de har amerikansk teknisk support via telefon, chatt, e-post eller biljettsystem.
 • Prestanda – InMotion Hosting fick konsekvent poäng över genomsnittet av TTFB-hastigheter, vilket innebär att de ger en höghastighetsprestanda som värd.
 • Gratis säkerhetskopiering av data – att göra en regelbunden säkerhetskopiering är en nödvändighet för varje webbplats. I InMotion Hosting kan du göra dagliga säkerhetskopior av webbplatser gratis.
 • SSD-enhetens lagring – SSD-enheter är mycket snabbare än de gamla enheterna, vilket gör att din webbplats laddas ännu snabbare.
 • Gratis SSL-certifikat

InMotion erbjuder Managed WordPress Hosting som börjar på $ 7,65 per månad, beroende på behoven på din webbplats. WordPress är förinstallerat och också klart för användning med gratis domän eller gratis överföring om du redan har en befintlig domän,

Besök InMotion Hosting

4. Kinsta WP Hosting

Kinsta WP Hosting fokuserar på Managed WordPress Hosting. Med mer än 10 års erfarenhet av WordPress garanterar det den bästa lösningen för dig.

Den fokuserar på att bygga en allt-i-ett-lösning för klienter för att göra deras webbplatshantering nästan enkel. Kinsta kör också med Google Cloud Platform, vilket gör det till en användarvänlig webbhotell. Faktorer som kundsupport dygnet runt, pålitlighet och drifttid är de tillfredsställande delarna av deras löfte.

Andra funktioner inkluderar:

 • Använd den senaste tekniken för att se till att din webbplats laddas lika snabbt som ett ögonblick
 • Använda aktiva och passiva metoder för att förebygga attacker
 • Gratis webbplatsmigrering utan driftstopp
 • Gratis SSL och CDN

Prissättningen börjar på $ 30 per månad för en enda webbplats. Om du är ett större företag kan prissättningen gå upp till $ 1500 per månad eller högre beroende på behoven på din webbplats.

Besök Kinsta

5. WP-motor

WP Engine Hosting är en av pionjärerna i denna bransch. Bortsett från att vara de första värdleverantörerna fortsätter det att förbättra sin trovärdighet och tjänster för sina användare. Amazon Web Services och Google Cloud-plattformen är bland dess partners för att erbjuda högsta tillgänglighet, hastighet, skalbarhet och säkerhet på din webbplats.

Dess datacentra finns i USA (Iowa, South Carolina, Oregon), Belgien, Taiwan, Tokyo, London, Frankfurt, Sydney, Irland, Montreal. Du kan prenumerera på var som helst närmast din plats.

Du kan få åtkomst till supporten dygnet runt när du prenumererar på planerna för tillväxt, skala, premium och företag.

Alla funktioner är listade på instrumentpanelen, och när du har prenumererat kommer de att göra en orientering för dig att bekanta dig med funktionerna.

WP Motors Managed Hosting-tjänst betonar prestandan och dess prissättning baseras på den mängd trafik du lockar till din webbplats. Så om du är en nybörjare kan du få en startplan som är prissatt till $ 35 per månad. Om du är en storskalig verksamhet, bör du för en högre plan eller en anpassad plan.

Besök WP Engine

6. Svänghjulshosting

Flywheel Hosting har som uppgift att göra det lättare för webbdesigners och webbutvecklare över hela världen att bygga sina webbplatser på WordPress-plattformen. I samarbete med Google Cloud syftar det till att skapa en anpassad värdplattform som är snabb, skalbar och säker.

Några av funktionerna i svänghjulet:

 • Gratis webbplatsmigreringar
 • Nattliga säkerhetskopior
 • Snabba webbplatser – den har en klick-staging-funktion för att överföra och läsa all begärd information.
 • Gratis skadlig skadlig programvara
 • Samarbetsverktyg
 • Inbyggd caching – utformad för att göra hosting så snabbt som möjligt.
 • 24/7 kundtjänst

Besök Flywheel Hosting

Dessutom är Flywheel byggt på en solid nätverksinfrastruktur som utför regelbundet underhåll och säkerhetskopiering som garanterar webbplatsutvecklare och ägare att det är säkert att vara värd för webbplatser med dem.

Dess datacentra finns i USA (New York, Atlanta, Dallas, San Francisco), Singapore, Tokyo, Japan, Toronto, Kanada, Amsterdam, Nederländerna, Frankfurt, Tyskland och London, Storbritannien.

Prissättningen börjar på $ 23 per månad och kan gå upp till $ 266 per månad eller högre om din webbplats har massiva månatliga besök och behöver motsvarande bandbredd.

Slutsats

Eftersom det finns många uppdaterade webbhotellleverantörer måste du välja vilken du tycker är kvalificerad för att hantera webbplatsen du har i åtanke. Det är bättre att bläddra online recensioner för varje webbhotell för att se till att du köper ett värdpaket som kontrollerar alla rutor för de tekniska behoven i ditt företag.

På samma sätt är prissättningen ett övervägande övervägande för att se till att det är värt din investering.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map