Hanterad WordPress Hosting Unboxed: Behöver du det?

Varje företagsägare kan relatera till att jonglera en hel del saker för att hålla allting fungerar smidigt. Och lägga till det, hantera alla tekniska aspekter på en webbplats? Du skulle verkligen vilja ladda ner dessa komplicerade uppgifter från dig. Tja, det var då hanterad WordPress-värd skulle komma in som en välsignelse i förklädnad.


Men vad är fördelarna med hanterad WordPress-värd? Är det ett mycket bättre alternativ än vanliga cPanel-delade paket? Är det värt din investering? Varför behöver du det?

Låt oss dyka in för att svara på dessa frågor så att du kan bedöma om detta är rätt för ditt företag.

Vad hanteras WordPress Hosting?

Du vill fokusera på att växa ditt företag, skapa innehåll och på andra viktigare uppgifter än att hantera din WordPress-webbplats. Dessutom är du inte så teknisk nog för den här typen av saker.

Det är därför de flesta webbhotellleverantörer erbjuder att ta detta av dina händer. Med hanterad WordPress-värd hjälper din webbhotell dig att se till att din WordPress-webbplats är i toppform. Det betyder att din webbplats alltid är säker, laddar och utför snabbt, genomgår dagliga säkerhetskopior, alltid upp och uppdateras regelbundet.

I princip är tanken att du ska ha problemfri upplevelse med din webbplats så att du kan fokusera på dina affärsmaterial.

En annan bästa sak med hanterad WordPress-värd är att du får ett premiumstöd.

Fördelar med hanterad WordPress-värd

Så, vilka fördelar kan du få med den här tjänsten?

 • Snabba servrar som är värd för din webbplats
 • Mycket snäv säkerhet för din webbplats
 • Stöd från WordPress-experter
 • Dagliga säkerhetskopior
 • Automatiska uppdateringar
 • Noll driftstopp
 • Sceningsajter och versionskontroll, beroende på värdleverantörens erbjudande

Nackdelar med hanterad WordPress-värd

Jag vill säga direkt, den här tjänsten är inte för alla. Och nedan kan vara orsaken till att du inte väljer den här tjänsten.

 • Dyrare, prissättning börjar vanligtvis på $ 29 per månad jämfört med den delade värden till cirka $ 3,95 per månad. WP-motor börjar på $ 35 per månad. Siteground erbjuder också Managed WordPress-värd som börjar på $ 3,95 per månad.
 • Vissa plugins kan blockeras av din webbhotell om de verkar bromsa din webbplats. Om du verkligen behöver dessa plugins för din webbplats kan detta vara ett problem.
 • Om du är tillräckligt teknisk för att ställa in saker på din server kanske du föredrar att inte använda den här tjänsten. När du är i en hanterad WordPress-webbhotell har du mindre kontroll.

Behöver du verkligen en hanterad WordPress-värd??

Om du precis börjar, rekommenderar jag inte att du väljer den här tjänsten. Dessutom kanske du vill överväga din budget och välja en billigare tjänst som en vanlig WordPress-värd.

Om din webbplats redan genererar hög trafik och ditt företag växer kan du få den hanterade WordPress-värden. Mer, så om du inte är tillräckligt teknisk för att göra all webbplatshantering. Det kan vara antingen att du väljer en hanterad WordPress-värd eller anställer en systemadministratör.

Om du vill ha en brinnande snabb, noll driftstoppswebbplats för ditt företag, gå sedan till den hanterade WordPress-värden.

Egentligen kommer det verkligen till två avgörande faktorer. Först och viktigare, vilka är dina behov? För det andra, har du tillräckligt med budget för en dyrare hosting?

Vad är funktioner att leta efter i en hanterad WordPress-värdplan?

Om du bestämmer dig för att välja en hanterad WordPress-värd, är nästa sak du bör göra att göra lite research om vilken plan du ska köpa. Du vill inte investera i något som inte är värt kostnaden, eller hur?

Så här är några tips för att välja rätt förvaltad WordPress-värdplan för din webbplats:

 • Se till att värdleverantören verkligen uppfyller sitt löfte om en blixt snabb webbplats.
 • Se till att de regelbundet uppdaterar och säkrar din webbplats.
 • Se till att de verkligen har det bästa av det bästa stödet för att hjälpa dig när det behövs.

Hur ser du till dessa saker? Gör din due diligence genom att gå igenom recensionerna och vad andra kunder säger om värdleverantören. Du kan också bläddra igenom vår Hanterade WP Hosting-rekommendationer.

En annan sak att se till är att om din webbhotell kan ställa in din server för dig, särskilt om du planerar att köpa en VPS eller en dedikerad plan, och om de har förinstallerade WordPress-webbplatser och plugins för säkerhetskopiering och cache.

Slutsats

Om du är företagare och vill fokusera mer på att växa ditt företag utan besväret med att hantera din WordPress-webbplats kan du kanske välja förvaltad WordPress-värd.

Hanterad WordPress-värd är inte för alla. Men det kan verkligen spara tid och ansträngning för att hantera din webbplats och göra alla tekniska saker.

Men ta också hänsyn till priset och behovet av att ha ett. Dessutom, om du väljer den här tjänsten, se till att du får rätt webbhotell för dig.

Du kanske vill börja med en vanlig WordPress-värd först. Du kan alltid uppgradera ändå.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map