Beste WordPress Hosting

WordPress gir 27% av internett slik vi kjenner det i dag. La det tallet synke inn. Over en fjerdedel av selskapene på internett ble opprettet ved hjelp av WordPress. Nettsteder som NY Times og TechCrunch bruker alle WordPress. De må gjøre noe riktig.


Alle elsker internett (for det meste) og WordPress har gjort det mulig for et stort antall morsomme ting på internett å eksistere.

Hvordan tillater WordPress oss å bruke internett? Først må WordPress-brukere finne en hostingtjeneste for å være vert for WordPress-programvaren.

Det bør være enklere å arrangere WordPress i Australia enn å bruke WordPress. I denne gjennomgangen skal vi se på noen få alternativer for WordPress-hosting basert på typen nettsted du ønsker å bygge.

La oss komme i gang.

Beste WordPress Hosting (AU) oversikt

Du kan’t gå galt med noen av alternativene på denne listen. Alt du trenger å gjøre er å ta en dypt titt på hva hver og en tilbyr for å se hvilken som fungerer for deg.

Så langt det vi tror, ​​er det beste alternativet for pengene dine. Mens SiteGround ikke er’Det er et super billig alternativ’Det er heller ikke nær det dyreste hostingalternativet i Australia.

Å starte med SiteGround er like enkelt som det blir med 1-klikk WordPress-installasjon. Funksjonene som tilbys er toppen av linjen og skalering gjør ikke’t utgjør et problem.

I den dyre enden er Kinsta det beste alternativet og tilbyr et par ting SiteGround ikke gjør. På den billigste enden, anbefaler vi Hostinger da det tilbyr god service samtidig som det er absurd billig.

1. HostPapa – Beste rundt valg

Nøkkelegenskaper
 • Stor kunnskapsbase
 • Gratis la oss kryptere SSL
 • Gratis Cloudflare CDN
 • Gratis domenetransfer og migrering av nettsteder
 • SSD-lagring
 • Cloud


Bilde

Pris: $ 3,95 per måned
Gjennomsnittlig oppetid: 99,99%
Gjennomsnittlig lastetid: 355 ms

Besøk HostPapa.com

Små bedrifter har ofte små budsjetter å jobbe med, og det er derfor valget av webhotell er avgjørende for suksess, sikkerhet og lønnsomhet. Du vil ha et selskap som er pålitelig, trygt og kostnadseffektivt.

Etter vår mening tilbyr HostPapa alt dette og mer.

Det gir brukervennlige verktøy og servere som er bygd for hastighet, og Du kan ha hele saken i gang på få minutter.

Hva annet gjør HostPapa ideell for webhotell for små bedrifter? Sjekk ut disse funksjonene og planene.

Hva HostPapa tilbyr nettsteder for små bedrifter

Det er dusinvis av hosting-tjenester i Australia, med flere dukker opp hver dag. Derfor er det viktig å finne den som tilbyr den beste kombinasjonen av funksjoner og pris.

HostPapa prøvde å tilby alle tjenestene dine på ett sted, og gir deg det kontrollnivået du trenger for å betjene kundene dine. Har du en e-handelsvirksomhet med mye trafikk og et teknologisk team? Sjekk virksomhetsplanen din som setter deg i førersetet. Oppstart vil finne nettbyggeren, billig domeneregistrering og administrerte planer nyttige og rimelige. Du vil til og med finne dedikerte WordPress-hosting og gratis domenetransfer.

Priser og planer ��

HostPapa tilbyr flere nivåer av service og prisalternativer. Først av alt får du en 30-dagers pengene-tilbake-garanti før du må forplikte deg til noe. Starter-planen gjør en bedre enn de fleste selskaper ved å gi deg to nettsteder og uovervåket båndbredde. Planen starter på $ 3,95 per måned i ett år, fornybar etter 12 måneder for $ 7,99. De har også en Business Pro-plan for å vokse virksomheter som starter på $ 12,95 per måned, $ 19.99 ved fornyelse.

Imidlertid er deres beste avtale standard forretningshotellplan. Dette kommer med en 36-måneders forpliktelse, men du får den til en hastighet på bare $ 2,95 per måned. Fornyelsesprisene for denne planen er $ 12.99. For den prisen får du alt inkludert i grunnleggende plan og en rekke avanserte funksjoner.

Suksessen og levedyktigheten til nettstedet eller e-handelsvirksomheten avhenger av påliteligheten til hosting-tjenesten din. HostPapa tilbyr en bøtte med funksjoner til en pris som er riktig, og de gjør det uten å sette besøkende eller data i fare. Mer enn 500 000 kunder kan det’t ta feil.

2. SiteGround – Beste kundestøtte

Nøkkelegenskaper
 • Ett-klikk-installasjoner for Joomla og Drupal
 • Dra og slipp
 • Gratis SSL
 • Daglige sikkerhetskopier


Bilde

Pris: $ 3,95 per måned
Gjennomsnittlig oppetid: 99,95%
Gjennomsnittlig lastetid: 375 ms

Besøk SiteGround.com

SiteGround kommer på nummer to på denne listen av en grunnleggende grunn. Vi bruker den.

Det er også topplasseringen i vår guide til beste webhotell.

Årsaken til at SiteGround er en av våre favoritt-verter skyldes en rekke årsaker.

Fantastisk kundesupport ☎️

For å oppsummere det raskt, sjekker SiteGround alle boksene på listen over alt du kan ønske at en webvert skal gjøre, prisene er ikke absurd dyre, og SiteGround’s støtte er noe av den beste kundesupporten vi noensinne har møtt.

Hvis du har et teknisk problem, er SiteGround kundesupport i utgangspunktet som å kontakte en ansatt. De’Jeg slipper alt for å hjelpe deg og gå utover for å sørge for at de gjør det’hjelper deg.

Andre aspekter som er verdt å nevne er oppetid og belastningshastigheter. Som du ser av tallene over, lastes nettsteder på under et halvt sekund, og serverne gir nesten alltid opp til par.

Med datasentre over hele verden og ett-klikk WordPress-installasjon, er SiteGround vår go-to for WordPress hosting.

Sjekk ut vårt fulle SiteGround-gjennomgang hvis du vil vite mer.

3. Hostinger – Beste billige valg

Nøkkelegenskaper
 • Billigste vert hender ned
 • Stor fart
 • Brukervennlig grensesnitt
 • 24/7/365 Support
 • 30 dagers returrett


Bilde

Pris: 0,80 dollar per måned
Gjennomsnittlig oppetid: 99,91%

Gjennomsnittlig lastetid: 389 ms

Besøk Hostinger.com

Verden for australsk hosting er mye av salgsfremmende priser. Dette kan sees på som positivt og negativt for hosting brukere. På den ene siden kan du dra nytte av noen virkelig fantastiske priser. På den annen side blir du så smurt med en mye høyere pris når kampanjeperioden er oppe.

I hopper Hostinger. ➡️

De tilbyr salgsfremmende priser hele tiden. Prisen går frem og tilbake mellom $ 0,80 per måned og $ 1,45 per måned. Det gale med dette er at du kan låse den prisingen i tre år.

Det enda sprøere med dette er at Hostinger faktisk er en flott hostingtjeneste med sin egen nettstedbygger – Zyro. Det kreves ikke av deg å være en master i koding eller design. Den er enkel å bruke uten noen’s hjelp.

Den kommer med de klassiske funksjonene de fleste utbyggere gjør, og med et par nye også. Som et bibliotek fullt av gratis bilder for å gjøre stemningen på nettstedet ditt lysere og et ganske innovativt kalt Logo Maker; en DIY som lar deg gjenoppfinne logoen din enkelt.

Hvis du’Når du ønsker å spare penger og fremdeles ha alle klokkene og fløytene, er Hostinger et fantastisk alternativ

Les vår fulle Hostinger anmeldelse her.

4. Hostgator – Et annet godt valg

Nøkkelegenskaper
 • Ubegrensede domener
 • Gratis SSL
 • Gratis programvare for WHMCS-klientadministrasjon / fakturering
 • 24/7/365 Support
 • 99,9% oppetidsgaranti


Bilde

Pris: 2,99 dollar per måned
Gjennomsnittlig oppetid: 99,4%

Gjennomsnittlig lastetid: 657 ms

Besøk Hostgator.com

Alle vet om Hostgator. De’er en av de mest markedsførte hosting-tjenestene og eies av et av de største hosting-selskapene der ute.

Dette er det beste alternativet hvis du vil ha garanti fra et massivt og mangeårig selskap. Hostgator tilbyr alt et WordPress-vert nettsted trenger til en billig introduksjonshastighet med høye oppetider og raske belastningstider.

Les vår HostGator anmeldelse her.

5. A2 Hosting – god service for pris

Nøkkelegenskaper
 • Turbo-alternativ til høye nivåer
 • Pengene tilbake-garanti
 • Gratis SSL og SSD
 • 24/7/365 Support
 • 1000 GB overføring


Bilde

Pris: $ 3,92 per måned
Gjennomsnittlig oppetid: 99,1%
Gjennomsnittlig lastetid: 601 ms

Besøk A2hosting.com

A2 Hosting er vårt favorittalternativ til SiteGround. Ærlig talt, vi’Vi har aldri hatt en dårlig opplevelse med A2-hosting, så hvis du’ser på de mindre enn $ 10 per måned hosting alternativer og SiteGround gjorde deg irrasjonelt opprørt av en eller annen grunn, A2 bør være ditt neste valg.

En fantastisk ting med A2 Hosting er at hvis du velger deres høyeste nivå plan får du Turbo-hastigheter. I utgangspunktet, de har raskere premium-servere. Den sprø ting med det er de grunnleggende serverne deres er allerede like raske som andre vertsleverandører i Australia.

A2 tilbyr alt du måtte ønske deg i en hostingtjeneste med pengene-tilbake-garanti og ett-klikk WordPress-installasjon.

Les vår fulle A2 Hosting gjennomgang.

6. Cloudways Managed WordPress Hosting

Nøkkelegenskaper
 • Git Deployment
 • Brannmurer på plattformnivå
 • Sanntidsovervåking
 • Sikkerhetsoppdatering
 • SSD-basert hosting
 • SSH og SFTP-tilgang
 • 24/7 365 dager live chat support


Bilde

Pris: $ 10 per måned

Besøk Cloudways.com

Hvis du leter etter en administrert WordPress-hosting, er det vanskelig å gjøre det bedre enn Cloudways. Dette selskapet er på et oppdrag for å forenkle prosessen med WP-hosting for deg, og de har levert så langt vi kan fortelle. Deres plattform er sett opp slik at du kan være i gang på få minutter. Det er også fullpakket med alle funksjonene og fordelene du håper å finne i en administrert hosting-tjeneste.

Planene starter på bare $ 10 per måned, og du kan betale mens du går hvis du ikke vil påta deg en langsiktig forpliktelse. Ser du etter en mer mer lagring, båndbredde og kraft? Det høyeste nivået av deres vanlige pakkerett vil koste deg $ 80 per måned i åtte ganger RAM for grunnplanen, fire terabyte til båndbredde og 160 GB lagringsplass.

Hva får du for pengene dine?

Hver plan inneholder mange funksjoner og funksjonalitet, som gratis migrasjoner og SSl-sertifikater, ubegrensede apper, 24/7 support via live chat, dedikerte brannmurer, PHP7-klare servere og mange flere.

Pålitelig og rask ⏩

Alt dette er rettet mot hastighet og pålitelighet. Du har tilgang til 62 datasentre i 33 byer, spredt over 15 land i hele EU, Asia og Nord-Amerika, samt beliggenhet i Brasil og Australia. Cloudway gir også sikkerhet til en premie med 2F-autentisering, vanlige sikkerhetsoppdateringer og IP-hviteliste for å muliggjøre sikkert samarbeid med andre nettverk og ubegrenset SSH og SFTP.

Den mest populære pakken vil koste $ 42 per måned og $ 0,0583 per time. Det vil gi deg:

 • 4 GB RAM
 • Dobbeltkjerneprosessor
 • 80 GB lagringsplass
 • 4 TB båndbredde

Cloudways har også en Enterprise-løsning for raskt voksende selskaper som trenger luksustjeneste til konkurransedyktige priser. Dette alternativet inkluderer dedikert onboarding, prioritert støtte og en skalerbar plattform med belastningsbalanse for selskaper som er på farten.

Hvordan ser administrert hosting ut under Cloudways? Det ser ut som frihet.

De streber etter å gi et høyt nivå av allsidighet og WordPress-tilpasning, og så håndterer de alt tilsyn og oppgraderinger for deg. Alt du trenger å bekymre deg for er å bygge merkevaren din.

Noen av de nye innovasjonene med Cloudways administrerte hosting inkluderer Chatbot-varsler, Cloudways støtter tilleggsprogrammer og Change Application webroot. Mens de administrerer alle tekniske og vedlikeholdsdetaljer, har du frihet til å kontrollere parametere og serverkonfigurasjon, endre appinnstillinger, konfigurere avanserte / tilpassede lakkinnstillinger for å utføre slik du vil ha ting gjort.

Gjennom en konto vil du kunne glede deg over CloudwaysBot Channels og API. Men det er ikke alt. Ekstrautstyr bugner av e-post, applikasjonsoppgradering, DNS Made Easy og SMTP-tillegg.

Vi føler at mengden funksjonalitet og dedikasjon til å ta vare på hver eneste detalj setter Cloudways over de fleste WordPress-hostingplattformer. De vil til og med la deg prøve det gratis. Hver av tjenestene har en 30-dagers gratis prøveperiode.

7. WP-motor – beste premiumvalg

Nøkkelegenskaper
 • Gratis Genesis rammeverk
 • Over 35 StudioPress-temaer
 • 24/7 chat support
 • 2 nettstedoverføringer
 • Tilgang til et globalt CDN
 • Et gratis SSL-sertifikat


Bilde

Pris: $ 35 per måned
Gjennomsnittlig oppetid: 99,5%
Gjennomsnittlig lastetid: 601 ms

Besøk WPEngine.com

Vårt dyreste alternativ på listen og det mest aktuelle. WP Engine ble opprettet spesielt for WordPress-hosting.

Du vil ikke ha en negativ opplevelse med WordPress-hosting på WP Engine. Du vil bruke mye penger.

WP-motor inkluderer flotte temaer så du vant’t må bekymre deg for å finne ut hvordan du designer nettstedet ditt. Det tilbyr bokstavelig talt alt annet noen kan ønske seg for hosting generelt. WP Engine bedre med den prislappen.

8. Kinsta – WordPress-vert for beste virksomhet

Nøkkelegenskaper
 • Google Cloud-plattform
 • Gratis nettsted migrering
 • 24/7 kundestøtte
 • Kraftig instrumentpanel
 • Automatiserte sikkerhetskopier av nettsteder
 • Iscenesettelsessted
 • Gratis SSL


Bilde

Pris: $ 30 per måned
Gjennomsnittlig oppetid: 99,9%
Gjennomsnittlig lastetid: 520 ms

Besøk Kinsta.com

Å gå inn i den høye enden av hosting kan være en givende, men kostbar opplevelse. Kinsta er ikke annerledes.

Hosting leverandøren vil definitivt belaste deg en premie, men du vil ikke motta noe mindre enn premium service. Les vår fulle Kinsta anmeldelse her.

Kinsta er besatt av å lage den beste vertskapsarkitekturen for kundene. Deres infrastruktur bruker Google Cloud Platform og driver sine 19 datasentre over hele verden.

Med neste nivå kommer kostnadene neste nivå sikkerhet. De sjekker statusen til hver eneste en av sine nettsteder hvert andre minutt. Det betyr at nettstedet ditt blir sjekket 720 ganger hver eneste dag for å sikre at det ikke er noen problemer.

Vi valgte Kinsta som vårt topp valg i vårt beste dedikerte hosting guide.

9. WPX Hosting-Stor men overpriset

Nøkkelegenskaper
 • Ubegrenset migrering av nettsteder
 • Ubegrenset gratis SSL-sertifikater
 • Manuelle sikkerhetskopier og 28-dagers automatiske sikkerhetskopier
 • 99,95% oppetid garanti
 • Høyhastighets tilpasset CDN
 • 30-dagers pengene-tilbake-garanti


Bilde

Pris: $ 20,83 per måned
Gjennomsnittlig oppetid: 99,5%
Gjennomsnittlig lastetid: 601 ms

Besøk WPXHosting.com

Fortsatt ved å bo i den øvre prisen, er WPX-hosting en førsteklasses tjeneste som kommer litt billigere enn Kinsta.

Det du får når du betaler for en premiumvert er fullstendig sinnsro. Visst, de billigere vertene kan tilby store hastigheter og oppetider, men når du betaler så høye priser, vet du at du alltid vil få raske lastetider og gode oppetider.

Det andre aspektet ved å bruke WPX-hosting er i grunnleggende plan Du kan ha opptil fem nettsteder. Hvis du planlegger å være vert for noen få nettsteder rett utenfor porten, er WPX-hosting et flott alternativ.


WordPress Hosting: Hva du skal se etter

I neste avsnitt skal jeg lede deg gjennom en rekke forskjellige ting vi ser på når vi prøver å finne den beste wordpress hosting i Australia.

Du kan også se vår live sporing på denne siden for bedre å forstå oppetid og driftstider på noen av de gjennomgåtte tjenestene våre.

Når du handler, må du veie de forskjellige aspektene ved ett produkt mot et annet produkt.

Omtaler er alltid en god måte å finne ut hvilket produkt du skal kjøpe – men du må vite de forskjellige aspektene ved et produkt som blir sett på på forhånd.

De viktigste aspektene ved hosting-tjenester som må tas i betraktning er oppetider, lastetider, tilstedeværelse av et SSL-sertifikat, migrering av nettsteder, gratis sikkerhetskopiering, antall servere og datasentre, kundesupport, sikkerhet og WordPress-installasjon.

driftstid

bilde av live sporing av oppetid og nedetid på nettstedetHva betyr oppetid faktisk?

Det er et godt spørsmål fordi oppetid er en av de viktigste aspektene å evaluere når det gjelder leverandører av webhotell.

Oppetid er en prosentandel som indikerer den totale tiden som en leverandør er online og fungerer normalt.

Hvis en leverandør har en oppetid på 100%, fungerer den alltid. Hvis en leverandør har en oppetid på 90%, betyr det at 1 av 10 minutter, er serverne nede eller fungerer ikke normalt.

En brøkdel av et prosentpoeng kan utgjøre en betydelig forskjell i tilgjengeligheten til nettstedet ditt.

Vi anser at oppetidsmålinger over 98% er sterke. Alt som svever rundt 100% er det beste alternativet. Ingen selskaper kan være perfekte, men selskapene som er virkelig gode har oppetid over 99%. De gangene de har problemer, serverne er vanligvis ikke nede, har de bare et slags lite problem.

Lastetider sammenlignet

bilde av nettstedets hastighetSom du kanskje har funnet ut, er lastetider like viktige som oppetider. Uptimes sjekk den første boksen, fordi du trenger at nettstedet ditt faktisk skal være i gang. Lastetider er det neste aspektet å se på fordi et tregt nettsted gjør ulykkelige nettstedbrukere.

Lastetid er de faktiske hastighetsmålingene til en vertstjeneste. Måleenheten er i millisekunder og illustrerer lengden på en fullstendig forespørsel og svar til en webserver.

Brukere på et nettsted vil alltid ha en rekke svartider fordi det er så mange variabler å spille. Dette inkluderer de faktiske internetthastighetene som brukere av nettstedet får hjemme.

Gode ​​lastetider er alt under 2000 millisekunder. Det er hele to sekunder. To sekunder kan virke som lang tid når det gjelder å vente på at en webside skal lastes inn i dag. De virkelig elite australske webhotellleverandørene svever rundt 500 millisekunder eller et halvt sekund.

Lær mer om oppetid i vår hovedguide til beste vertskapet i Australia.

Site Migration

Ting skjer – det kan hende du må ta nettstedet ditt og flytte det til en annen vert. Noen ganger trenger du til og med å bo på samme vert, men flytte over til et annet domene.

Hvis hosting-tjenesten din ikke tilbyr automatisk migrering av nettsteder (de gjør det for deg), er det vondt at du vet hva.

Du må komprimere alt på nettstedet ditt og deretter overføre dem til et nytt sted. Hvis du ikke er teknisk erfaren, kan dette være en prosess.

Hvis du er teknisk erfaren, er dette en irritasjon.

Du kan like gjerne velge en hostingtjeneste som tilbyr migrering av nettsteder. Det er det så mange som gjør, som gjør det dumt å bruke en som ikke gjør det.

Det du leter etter i en hosting-tjeneste er muligheten til å migrere et nettsted uten å måtte betale dem mer penger. Gode ​​hostingtjenester annonserer et sted på nettstedet deres at de hjelper deg med dette og gjør dette gratis.

Det er noen få hosting-tjenester på listen over beste WordPress-hosting for australiere som går utover å hjelpe deg med å gjøre dette. Noen gjør det bare for deg, og andre vil ta seg tid til å få en kundestøttelsesagent til å lede deg gjennom, trinn for trinn, hvordan du utfører oppgaven.

Gratis sikkerhetskopiering

Riktignok, hvis du’re hosting service ikke’kan ikke tilby en gratis sikkerhetskopi – det er ikke’t verdens ende.

WordPress tilbyr en haug med forskjellige app- og plugin-løsninger som vil sikkerhetskopiere nettstedet ditt når som helst på dagen.

Imidlertid er det alltid godt å være overflødig i denne kategorien. Webhotellet ditt bør absolutt være det sikkerhetskopiere nettstedet ditt minst en gang i uken. Dette skal heller ikke koste deg en ekstra krone.

Hvis nettstedet ditt av en eller annen grunn bare forsvinner ut av ingenting, bør du ikke gjøre det’t være redd. Du bør kunne gå direkte til din sikkerhetskopitjeneste for WordPress-plugin og få nettstedet oppe på få minutter. Hva skjer hvis det mislykkes?

Normalt sett du’d være skrudd. Hvis du gikk med en vertstjeneste som tilbyr sikkerhetskopier regelmessig gratis, vil de ha nettstedet ditt lagret og lett tilgjengelig for deg. Den’er bedre å være overflødig og bekymringsfri.

I slekt: Slik sikkerhetskopierer du nettstedet ditt

Servere og datasentre

Det gjør det ikke’Det høres til og med ut som en ekte ting – men avstanden fra datasentre påvirker nettstedet ditt.

Hosting-tjenesten din lagrer hele nettstedet ditt’s informasjon om en server i et datasenter. Dette datasenteret kan være i Muncie, Indiana eller Bangkok, Thailand.

Latency er tiden det tar for data å flytte fra et datasenter eller en server til destinasjonen. Hvis du er lenger fra datasenteret, er det flere muligheter for at dataene blir forsinket eller viderekoblet. Dette vil føre til lavere hastigheter på nettstedet ditt.

Hvis du har muligheten til å velge en vert som har servere nærmere deg, bør du ta den. Det er klart det er en rekke andre faktorer for hastighet på nettstedet. Dette er en variabel som du har muligheten til å kontrollere og forbedre nettstedets hastighet med. Du kan like godt ta det.

Forbedret sikkerhet

htaccess filsikkerhetSikkerhetstrusler er reelle. Når som helst kan nettstedet ditt bli hacket eller utsatt for noen form for cyberangrep. Det er mange grunnleggende virkemidler for å stoppe disse typer ondsinnede forstyrrelser på WordPress. Fra plugins til beste praksis, kan du beskytte deg selv.

Når du går et skritt videre, tilbyr avanserte hostingtjenester avanserte sikkerhetsrutiner. Noen få av tjenestene på listen over går utover. De skanner nettstedet ditt daglig (eller mer) for å diagnostisere sikkerhetstrusler. Hvis de finner en, varsler hosting-tjenesten deg og gjør det til en høy prioritert oppgave å avhjelpe situasjonen.

Nedre endevertjenestetjenester tilbyr ikke det. Ved å betale for den høye prisen kan du motta service med ressurser som tillater konstant skanning og utbedring. Hvis du ikke ønsker å fordele det beløpet, kan mye gjøres på WordPress for å stoppe inntrengerne.

Stadig flere reguleringer blir implementert for å oppmuntre store og små selskaper til å ta kundedata og personvern på alvor. Det er nå store bøter knyttet til dårlig sikkerhetspraksis og brudd på data.

Enkel WordPress-installasjon

Hvis hosting-tjenesten din ikke tilbyr ett-klikk WordPress-installasjon – slik gjør du det.

 1. Last ned WordPress
 2. Last opp WordPress til hosting-konto
 3. Lag MySQL-database og …

Nevermind, det er allerede altfor mange trinn. Jeg har ikke en gang fått til å redigere filer og endre kode rundt.

Det bør ikke være vanskelig å installere WordPress fordi en hel haug med webhotellstjenester lar deg installere WordPress med ett klikk.

Installering av WordPress bør ikke en gang tenkes på. At jeg skriver om det, er bare tullete. Hver vertstjeneste skal tilby ett-klikk WordPress-installasjon. Hvis en ikke gjør det, kan du kaste dem ut av strid som vertskapstjenesten din.

Gratis SSL-beskyttelse

SSL-sertifikater er noe mange mennesker forteller deg å ha for webhotellet ditt. De er også noe mange ikke faktisk forstår.

Essensen av SSL-sertifikater er at de sikrer nettstedet ditt. Hvis du ser på nettadressen i nettleseren din, er SSL-sertifikatet det som gir det lille lille hengelåsikonet. Vanligvis brukes et SSL-sertifikat slik at kredittkorttransaksjoner, pålogginger og dataoverføringer generelt er sikret. Søkemotorer begynner også å straffe nettsteder som ikke har et SSL-sertifikat.

Hvordan sikrer et SSL-sertifikat faktisk nettstedet ditt?

En SSL er en liten datafil som binder en kryptografisk nøkkel til en webserver digitalt. Den bruker https-protokoll, som betyr at den krypterer alle dataene som går til og fra webserveren. Dette gjør alt mye sikrere.

Når tiden går, vil SSL-sertifikater alt være obligatorisk hvis du vil at søkemotorer skal finne nettstedet ditt. Google vil sørge for at alle nettsteder de henviser folk til er trygge og sikre.

Hvis et selskap prøver å få deg til å betale for sertifikatet ditt, bør du løpe etter åsene. Selv de beste, billige hostingfirmaene tilbyr gratis SSL-beskyttelse.

Det er aldri behov for å betale for et SSL-sertifikat, og ethvert selskap som later som annet stjeler pengene dine. Alle gode webhotellfirmaer vil tilby å sette opp SSL gratis ved hjelp av en tjeneste som heter La oss kryptere.

Vanlige spørsmål om WordPress Hosting

Hvilken hosting er best for WordPress? Linux eller Windows?

Linux-hosting eller Windows-hosting betyr bare hvilket operativsystem som kjører på serverne selskapet bruker. Linux er det mest populære på servere, så det har flere funksjoner, og de fleste webdesignere foretrekker Linux-basert webhotell av den grunn. Den eneste gangen Windows vil være fornuftig, er hvis det er spesifikke Windows-applikasjoner som må brukes.

Med den informasjonen er Linux-hosting vanligvis valget – men det betyr ikke noe.

Trenger du et vertssted for WordPress?

Ja, for å bruke WordPress må du kjøpe hosting fra en tredjeparts hostingtjeneste. På det tidspunktet kan du installere WordPress på hostingplattformen din.

Hvilken webhotellvertjeneste er best?

For kostnadene, kombinert med alt som er inkludert, er SiteGround vårt valg for den beste webvertstjenesten. Andre dyrere hostingtjenester gir kanskje bedre resultater, men SiteGround er det beste alternativet.

Hvis du leter etter bedre ytelse, vil jeg anbefale deg å lese vår guide til de beste dedikerte vertene eller for de mer teknisk tenkende, sjekk ut vår guide til VPS-hosting.

Kan jeg være vert for et WordPress-sted hvor som helst?

Du kan være vert for WordPress på de fleste hosting-tjenester. Alle mainstream og kjente hostingtjenester lar deg være vert for et WordPress-nettsted.

Støtter Windows Hosting WordPress?

Ja, du kan være vert for WordPress på Windows-hosting. Det er like enkelt som å bruke WordPress på Linux-hosting.

Hva er forskjellen mellom webhotell og WordPress hosting?

Forskjellen mellom en WordPress-hostingplan og en standard webhotellplan er minimal. De dedikerte planene som er spesifikt for WordPress, vet bare programvaren som skal kjøres på serveren. Dette gjør at vertsfirmaet kan konfigurere serveren riktig og tildele de spesifikke ressursene som trengs for å kjøre WordPress.

Verter WordPress nettstedet ditt?

Det er en versjon av WordPress på WordPress.com i stedet for WordPress.org som lar deg være vert for ditt eget nettsted. Vi anbefaler å være vertskap for nettstedet ditt på en annen hosting-tjeneste.

Lukkende tanker

Hosting kan være overveldende for mange mennesker uten forkunnskaper om hvordan nettsteder fungerer. Å bruke WordPress kan legge til det overveldende.

Mens du lærer alt dette morsomme, hjelper det å ha en virkelig flott webhotellleverandør. Tjenesten skal være en hjelp underveis – ikke til hinder.

Derfor valgte vi SiteGround som vårt valg. Prisen er fornuftig, og de sjekker bare alle boksene. Det fine er at de også går utover det, da kundestøtteteamet ditt føles som en ekstra ansatt.

Hvis du vil ha enda flere funksjoner som ekstrem økt sikkerhet, er det mye fornuftig å gå med et dyrere alternativ som Kinsta. Bare sørg for at du har det bra med å starte på det prispunktet.

Vi gjør vårt beste for selvstendig å forske på produkter for bedre å hjelpe leserne våre med å ta beslutninger. Når det er sagt, ønsker vi også å høre dine meninger. Vi godtar individuelle anmeldelser som er informative og ikke-markedsførte. Fyll ut skjemaet nedenfor, så publiserer du anmeldelsen din. Salgsfremmende anmeldelser fra selskaper selv vil ikke bli publisert. Takk!

Ved å klikke på knappen nedenfor, erkjenner jeg at jeg har lest og godtar Vilkår for bruk.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector