Bedste WordPress-hosting

WordPress driver 27% af internettet, som vi kender det i dag. Lad dette nummer synke ind. Over en fjerdedel af virksomhederne på internettet blev oprettet ved hjælp af WordPress. Websteder som NY Times og TechCrunch bruger alle WordPress. De skal gøre noget rigtigt.


Alle elsker internettet (for det meste) og WordPress har gjort det muligt for et stort antal sjove ting på Internettet at eksistere.

Hvordan tillader WordPress os at bruge internettet? Først skal WordPress-brugere finde en hostingtjeneste til at være vært for WordPress-softwaren.

Hosting af WordPress i Australien burde være lettere end faktisk at bruge WordPress. I denne gennemgang skal vi se på et par muligheder for WordPress-hosting baseret på den type websted, du ønsker at bygge.

Lad os komme igang.

Contents

Bedste WordPress Hosting (AU) oversigt

Du kan’t gå galt med nogen af ​​indstillingerne på denne liste. Alt hvad du skal gøre er at tage et dybt kig på hvad hver enkelt tilbyder for at se, hvilken der fungerer for dig.

Så vidt vi tror, ​​er den bedste mulighed for dine penge. Mens SiteGround ikke er’Det er ikke en super billig mulighed’t endda tæt på den dyreste hosting-mulighed i Australien.

At starte med SiteGround er så let, som det bliver med 1-klik på WordPress-installation. Funktioner, der tilbydes, er øverst på linjen og skalering gør ikke’t udgør et problem.

I den dyre ende er Kinsta den bedste mulighed og tilbyder et par ting, som SiteGround ikke gør. I den billigste ende anbefaler vi Hostinger da det tilbyder god service samtidig med at det er absurd billigt.

1. HostPapa – Bedste valg rundt

Nøglefunktioner
 • Stor videnbase
 • Lad os kryptere SSL
 • Gratis Cloudflare CDN
 • Gratis domæneoverførsler og migrering af websteder
 • SSD-opbevaring
 • CloudLinux


Billede

Pris: $ 3,95 per måned
Gennemsnitlig oppetid: 99,99%
Gennemsnitlig belastningstid: 355 ms

Besøg HostPapa.com

Små virksomheder har ofte små budgetter at arbejde med, og det er derfor, dit valg af webstedshosting er kritisk for din succes, sikkerhed og rentabilitet. Du ønsker et firma, der er pålideligt, sikkert og omkostningseffektivt.

Efter vores mening tilbyder HostPapa alt dette og mere.

Det leverer brugervenlige værktøjer og servere, der er bygget til hastighed og du kan få det hele i gang på få minutter.

Hvad ellers gør HostPapa ideel til webhoteller til små virksomheder? Tjek disse funktioner og planer.

Hvad HostPapa tilbyder websteder til små virksomheder

Der er snesevis af hosting-tjenester i Australien, med flere dukker op hver dag. Derfor er det vigtigt at finde den, der tilbyder den bedste kombination af funktioner og pris.

HostPapa forsøgte at levere alle dine tjenester ét sted og giver dig uanset hvilket niveau af kontrol du har brug for for at betjene dine kunder. Har du en e-handelsvirksomhed med høj trafik og et internt tech-team? Tjek deres virksomhedsplan, der sætter dig i førersædet. Opstart finder webbyggeren, billig domæneregistrering og administrerede planer nyttige og overkommelige. Du finder endda dedikeret WordPress-hosting og gratis domæneoverførsler.

Priser og planer ��

HostPapa tilbyder flere niveauer af service og prisindstillinger. Først og fremmest får du en 30-dages pengene-tilbage-garanti, før du skal forpligte dig til noget. Starter-planen gør en bedre end de fleste virksomheder ved at give dig to websteder og uovervåget båndbredde. Planen starter ved $ 3,95 per måned i et år, der kan fornyes efter 12 måneder for $ 7,99. De har også en Business Pro-plan for vækst af virksomheder, der starter ved $ 12,95 pr. Måned, $ 19.99 ved fornyelse.

Deres bedste aftale er imidlertid standardplanlægning for forretnings-hosting. Dette leveres med en 36-måneders forpligtelse, men du får den til en sats på kun $ 2,95 pr. Måned. Fornyelsespriser for denne plan er $ 12.99. For den pris får du alt inkluderet i basisplanen og en række avancerede funktioner.

Succesen og levedygtigheden af ​​dit websted eller e-handelsvirksomhed afhænger af pålideligheden af ​​din hostingtjeneste. HostPapa tilbyder en spandbelastning med funktioner til en pris, der er rigtig, og de gør det uden at sætte dine besøgende eller data i fare. Mere end 500.000 kunder kan’t være forkert.

2. SiteGround – Bedste kundesupport

Nøglefunktioner
 • Et-klik-installationer til Joomla og Drupal
 • Træk og slip
 • Gratis SSL
 • Daglige sikkerhedskopier


Billede

Pris: $ 3,95 per måned
Gennemsnitlig oppetid: 99,95%
Gennemsnitlig belastningstid: 375 ms

Besøg SiteGround.com

SiteGround findes på nummer to på denne liste af en grundlæggende årsag. Vi bruger det.

Det er også det øverste sted i vores guide til bedste webhosting.

Årsagen til, at SiteGround er en af ​​vores foretrukne webhosts, skyldes en række forskellige årsager.

Fantastisk kundesupport ☎️

For at opsummere det hurtigt, tjekker SiteGround alle felterne på listen over alt, hvad du kunne ønske, at en webhost skal gøre, priserne er ikke absurd dyre, og SiteGround’s støtte er nogle af de bedste kundesupport, vi nogensinde er stødt på.

Hvis du har et teknisk problem, er SiteGround kundesupport stort set som at kontakte en medarbejder. De’Jeg vil droppe alt for at hjælpe dig og gå ud over at sikre dem’hjælper dig igen.

Andre aspekter, der er værd at nævne, er oppetid og belastningshastigheder. Som du kan se af ovenstående tal, indlæses websteder på under et halvt sekund, og serverne fungerer næsten altid op til par.

Med datacentre over hele verden og et klik med WordPress-installation er SiteGround vores go-to til WordPress-hosting.

Tjek vores fulde SiteGround-gennemgang hvis du gerne vil vide mere.

3. Hostinger – Bedste billige valg

Nøglefunktioner
 • Billigste vært hænder ned
 • Stor hastighed
 • Brugervenligt interface
 • 24/7/365 Support
 • 30 dages returret


Billede

Pris: $ 0,80 pr. Måned
Gennemsnitlig oppetid: 99,91%

Gennemsnitlig belastningstid: 389 ms

Besøg Hostinger.com

Verden af ​​australsk hosting er rig med salgsfremmende priser. Dette kan ses som positivt og negativt for hosting af brugere. På den ene side kan du drage fordel af nogle virkelig fantastiske priser. På den anden side får du derefter smacket med en meget højere pris, når kampagneperioden er op.

I hopper Hostinger. ➡️

De tilbyder salgsfremmende priser hele tiden. Prisen går frem og tilbage mellem $ 0,80 pr. Måned og $ 1,45 pr. Måned. Det skøre ved dette er, at du kan låse den prisfastsættelse i tre år.

Det endnu skøreste ved dette er, at Hostinger faktisk er en fantastisk hosting-service med sin egen webstedsbygger – Zyro. Det kræves ikke af dig at være en master i kodning eller design. Det er let at bruge uden nogen’s hjælp.

Det leveres med de klassiske funktioner, som de fleste bygherrer gør, og med et par nye også. Som et bibliotek fuldt af gratis billeder for at gøre stemningen på dit websted lysere og et ret innovativt kaldet Logo Maker; -en gør det selv der giver dig mulighed for at genopfinde dit logo med lethed.

hvis du’Når du ønsker at spare penge og stadig have alle klokker og fløjter, er Hostinger en fantastisk mulighed

Læs vores fulde Hostinger anmeldelse her.

4. Hostgator – Et andet godt valg

Nøglefunktioner
 • Ubegrænsede domæner
 • Gratis SSL
 • Gratis WHMCS-klientstyring / fakturering softwar
 • 24/7/365 Support
 • 99,9% oppetidsgaranti


Billede

Pris: $ 2,99 per måned
Gennemsnitlig oppetid: 99,4%

Gennemsnitlig belastningstid: 657 ms

Besøg Hostgator.com

Alle kender til Hostgator. De’er en af ​​de mest markedsførte hostingtjenester og ejes af et af de største hostingfirmaer derude.

Dette er den bedste mulighed, hvis du vil have garantien for et massivt og langvarigt firma. Hostgator tilbyder alt, hvad et WordPress-hostet websted skulle have til en billig introduktionshastighed med høje oppetider og hurtige belastningstider.

Læs vores HostGator anmeldelse her.

5. A2 Hosting – Fremragende service til pris

Nøglefunktioner
 • Turbo mulighed på højt plan planer
 • Pengene tilbage garanti
 • Gratis SSL & SSD
 • 24/7/365 Support
 • 1000 GB overførsel


Billede

Pris: $ 3,92 per måned
Gennemsnitlig oppetid: 99,1%
Gennemsnitlig belastningstid: 601 ms

Besøg A2hosting.com

A2 Hosting er vores foretrukne alternativ til SiteGround. Helt ærligt, vi’Vi har aldrig haft en dårlig oplevelse med A2-hosting, så hvis du’ved at se på de mindre end $ 10 pr. måned hosting-muligheder og SiteGround fik dig irrationelt forstyrret af en eller anden grund, A2 skulle være dit næste valg.

En fantastisk ting ved A2 Hosting er, hvis du vælger deres højeste niveau plan får du Turbo hastigheder. I bund og grund, de har hurtigere premium-servere. Det skøre ved det er deres basale servere er allerede lige så hurtige som andre hostingudbydere i Australien.

A2 tilbyder alt, hvad du kunne ønske dig i en hostingtjeneste med en pengene-tilbage-garanti og et-klik-WordPress-installation.

Læs vores fulde A2 Hosting anmeldelse.

6. Cloudways administreret WordPress Hosting

Nøglefunktioner
 • Git Deployment
 • Firewalls på platformniveau
 • Realtidsovervågning
 • Sikkerhedsopdatering
 • SSD-baseret hosting
 • SSH & SFTP-adgang
 • 24/7 365 dage live chat support


Billede

Pris: $ 10 per måned

Besøg Cloudways.com

Hvis du leder efter en administreret WordPress-hosting, er det vanskeligt at gøre det bedre end Cloudways. Dette firma er på en mission for at forenkle processen med WP-hosting for dig, og de har leveret så vidt vi kan fortælle. Deres platform er opsæt, så du kan være i gang på få minutter. Det er også fyldt med alle de funktioner og frynsegoder, du håber at finde i en administreret hosting-service.

Planerne starter på kun $ 10 pr. Måned, og du kan betale, mens du går, hvis du ikke ønsker at forpligte dig på lang sigt. Leder du efter en mere mere lagerplads, båndbredde og strøm? Det højeste niveau af deres almindelige pakke sæt koster dig $ 80 per måned i otte gange RAM i deres grundlæggende plan, fire flere terabyte båndbredde og 160 GB lagerplads.

Hvad får du for dine penge?

Hver plan indeholder masser af funktioner og funktionalitet, såsom gratis migrationer og SSl-certifikater, ubegrænsede apps, 24/7 support via live chat, dedikerede firewalls, PHP7-klare servere og mange flere.

Pålidelig og hurtig ⏩

Alt dette er rettet mod hastighed og pålidelighed. Du har adgang til 62 datacentre i 33 byer, spredt over 15 lande i hele EU, Asien og Nordamerika samt placering i Brasilien og Australien. Cloudway sætter også sikkerhed til en præmie med 2F-godkendelse, regelmæssige sikkerhedsrettelser og IP-hvidlisting for at muliggøre sikkert samarbejde med andre netværk og ubegrænset SSH og SFTP.

Den mest populære pakke koster $ 42 per måned og $ 0,0583 per time. Det giver dig:

 • 4 GB RAM
 • Dual core processor
 • 80 GB lagerplads
 • 4 TB båndbredde

Cloudways har også en Enterprise-løsning til hurtigtvoksende virksomheder, der har brug for deluxe-service til konkurrencedygtige priser. Denne mulighed inkluderer dedikeret onboarding, prioriteret support og en skalerbar platform med belastningsbalancering for virksomheder, der er på farten.

Hvordan ser administreret hosting ud under Cloudways? Det ligner frihed.

De stræber efter at give et højt niveau af alsidighed og WordPress tilpasning, og så håndterer de alt det tilsyn og opgraderinger til dig. Alt hvad du skal bekymre dig om er at opbygge dit brand.

Nogle af de nye innovationer med Cloudways administreret hosting inkluderer Chatbot-underretninger, Cloudways understøtter tilføjelser og Change Application webroot. Mens de administrerer alle tekniske og vedligeholdelsesdetaljer, har du friheden til at kontrollere parametre og serverkonfiguration, ændre appindstillinger, konfigurere avancerede / brugerdefinerede lakindstillinger til at udføre den måde, du vil have gjort tingene på.

Gennem en konto kan du nyde CloudwaysBot-kanaler og API. Men det er ikke alt. Ekstraudstyr bugner af e-mail, applikationsopgradering, DNS Made Easy og SMTP-tilføjelser.

Vi føler, at mængden af ​​funktionalitet og dedikation til at passe på alle detaljer sætter Cloudways over de fleste WordPress-hostingplatforme. De vil endda lade dig prøve det gratis. Hver af serviceniveauene leveres med en 30-dages gratis prøveperiode.

7. WP Engine – Bedste premium valg

Nøglefunktioner
 • Gratis generationsramme
 • Over 35 StudioPress-temaer
 • 24/7 chat support
 • 2 webstedsoverførsler
 • Adgang til et globalt CDN
 • Et gratis SSL-certifikat


Billede

Pris: $ 35 per måned
Gennemsnitlig oppetid: 99,5%
Gennemsnitlig belastningstid: 601 ms

Besøg WPEngine.com

Vores dyreste mulighed på listen og den mest relevante. WP Engine blev oprettet specielt til WordPress-hosting.

Du vil ikke have en negativ oplevelse med WordPress-hosting på WP Engine. Men du vil bruge en masse penge.

WP-motor inkluderer gode temaer så du vandt’t behøver at bekymre dig om at finde ud af, hvordan du designer dit websted. Det tilbyder også bogstaveligt talt alt andet, som enhver kunne ønske sig at være vært for generelt. WP Engine bedre med det prismærke.

8. Kinsta – WordPress-vært for bedste forretning

Nøglefunktioner
 • Google Cloud-platform
 • Gratis webstedsmigrering
 • 24/7 kundesupport
 • Kraftigt instrumentbræt
 • Automatiske sikkerhedskopier af websteder
 • Iscenesættelsessted
 • Gratis SSL


Billede

Pris: $ 30 per måned
Gennemsnitlig oppetid: 99,9%
Gennemsnitlig belastningstid: 520 ms

Besøg Kinsta.com

At gå ind i den høje ende af hosting kan være en givende, men alligevel dyr oplevelse. Kinsta er ikke anderledes.

Hostingudbyderen opkræver bestemt en præmie, men du modtager ikke noget mindre end premium-service. Læs vores fulde Kinsta anmeldelse her.

Kinsta er besat af at skabe den bedste hostingarkitektur for sine kunder. Deres infrastruktur bruger Google Cloud Platform og driver dens 19 datacentre rundt om i verden.

Med næste niveau kommer omkostningerne sikkerhed på næste niveau. De tjekker status for hver enkelt af deres websteder hvert andet minut. Det betyder, at dit websted bliver kontrolleret 720 gange hver eneste dag for at sikre dig, at der ikke er problemer.

Vi valgte Kinsta som vores top valg i vores bedste dedikerede hosting guide.

9. WPX Hosting-Fantastisk men overpris

Nøglefunktioner
 • Ubegrænset migrering af websteder
 • Ubegrænset gratis SSL-certifikater
 • Manuelle sikkerhedskopier og 28-dages automatiske sikkerhedskopier
 • 99,95% oppetidsgaranti
 • Højhastigheds-tilpasset CDN
 • 30-dages pengene-tilbage-garanti


Billede

Pris: $ 20,83 pr. Måned
Gennemsnitlig oppetid: 99,5%
Gennemsnitlig belastningstid: 601 ms

Besøg WPXHosting.com

Stadig, opholder sig i den øverste del af omkostningerne, er WPX-hosting en premium service, der kommer lidt billigere end Kinsta.

Hvad du får, når du betaler for en premium vært er fuldstændig ro i sindet. Jo, de billigere værter kan tilbyde store hastigheder og oppetider, men når du betaler denne høje pris, ved du, at du altid får hurtige indlæsningstider og gode oppetider.

Det andet aspekt ved brug af WPX-hosting er i basisplanen du kan have op til fem websteder. Hvis du planlægger at være vært for et par websteder lige ud af porten, er WPX-hosting en fantastisk mulighed.


WordPress Hosting: Hvad man skal kigge efter

I det næste afsnit vil jeg lede dig gennem en masse forskellige ting, vi ser på, når vi prøver at finde den bedste wordpress hosting i Australien.

Du kan også se vores live tracking på denne side for bedre at forstå oppetider og nedetider på nogle af vores gennemgåede tjenester.

Ved enhver form for shopping skal du veje de forskellige aspekter af et produkt mod et andet produkt.

Anmeldelser er altid en god måde at finde ud af, hvilket produkt du skal købe – men du er nødt til at kende de forskellige aspekter af et produkt, der bliver kigget på på forhånd.

De vigtigste aspekter ved hostingtjenester, der skal tages i betragtning, er oppetider, belastningstider, tilstedeværelse af et SSL-certifikat, migrering af websted, gratis sikkerhedskopiering, antal servere og datacentre, kundesupport, sikkerhed og WordPress-installation.

uptimes

billede af live tracking af webstids oppetid og nedetidHvad betyder oppetid faktisk?

Det er et godt spørgsmål, fordi oppetid er et af de vigtigste aspekter at evaluere med hensyn til udbydere af webhosting.

Uptime er en procentdel, der angiver den samlede tid, en hostingudbyder er online og fungerer normalt.

Hvis en hostingudbyder har en oppetid på 100%, fungerer den altid. Hvis en hostingudbyder har en oppetid på 90%, betyder det, at 1 ud af hvert 10. minut, er serverne nede eller fungerer ikke normalt.

En brøkdel af et procentpoint kan gøre en betydelig forskel i tilgængeligheden af ​​dit websted.

Vi betragter oppetidsmålinger over 98% for at være stærke. Alt, der svæver omkring 100%, er dit bedste valg. Intet selskab kan være perfekt, men de virksomheder, der virkelig er store, har oppetid på over 99%. De gange, de har problemer, er serverne normalt ikke nede, de har bare en slags lille problem.

Indlæsningstider sammenlignet

billede af webstedets hastighedSom du måske har regnet ud, er belastningstider lige så vigtige som oppetider. Uptimes markerer det første felt, da du har brug for, at dit websted faktisk er i gang. Indlæsningstider er det næste aspekt at undersøge, fordi et langsomt websted gør utilfredse webstedets brugere.

Indlæsningstid er de faktiske hastighedsmålinger for en hostingtjeneste. Måleenheden er i millisekunder og illustrerer længden på en fuld anmodning og svar til en webserver.

Brugere på et websted har altid en række responstider, fordi der er så mange variabler, der spilles. Dette inkluderer de faktiske internethastigheder, som webstedsbrugere får hjemme.

Gode ​​belastningstider er alt under 2.000 millisekunder. Det er hele to sekunder. To sekunder kan virke som en lang tid, når det kommer til at vente på, at en webside skal indlæses i denne dag og alder. De virkelig elite australske web-hostingudbydere svæver omkring 500 millisekunder eller et halvt sekund.

Lær mere om oppetid i vores hovedvejledning til bedste hosting i Australien.

Site Migration

Ting sker – du skal muligvis tage dit websted og flytte det til en anden vært. Undertiden har du endda brug for at blive på den samme vært, men flytte over til et andet domæne.

Hvis din hostingtjeneste ikke tilbyder automatisk migrering af websteder (de gør det for dig), er det en smerte i, at du ved hvad.

Du skal komprimere alt på dit websted og derefter overføre dem til et nyt sted. Hvis du ikke er teknisk kyndig, kan dette være en proces.

Hvis du er teknisk kyndig, er dette en irritation.

Du kan lige så godt vælge en hostingtjeneste, der tilbyder migrering af websteder. Der er så mange der gør, hvilket gør det fjollet at bruge en der ikke gør det.

Hvad du leder efter i en hostingtjeneste er muligheden for at migrere et websted uden at skulle betale dem flere penge. Gode ​​hosting-tjenester reklamerer et eller andet sted på deres websted, at de hjælper dig med at gøre dette og gøre dette gratis.

Der er et par hostingtjenester på vores liste over bedste WordPress-hosting for australiere, der går ud over at hjælpe dig med at gøre dette. Nogle gør det bare for dig, og andre vil tage sig tid til at få en kundesupportagent til at lede dig gennem, trin for trin, hvordan du udfører opgaven.

Gratis sikkerhedskopier

Ganske vist, hvis du’re hosting service gør ikke’t tilbyder en gratis sikkerhedskopi – det er ikke’t verdens ende.

WordPress tilbyder en masse forskellige app- og plugin-løsninger, der sikkerhedskopierer dit websted når som helst på dagen.

Det er dog altid godt at være overflødige i denne kategori. Din webhostetjeneste skal bestemt være det sikkerhedskopiere dit websted mindst en gang om ugen. Dette skulle heller ikke koste dig en ekstra krone.

Hvis dit websted af en eller anden grund bare forsvinder ud af intet, skal du ikke’t være bange. Du skal være i stand til at gå direkte til din WordPress-plugin-backuptjeneste og få dit websted op på få minutter. Hvad sker der, hvis det mislykkes?

Normalt dig’d skrues fast. Hvis du gik med en hostingtjeneste, der tilbyder sikkerhedskopier regelmæssigt gratis, vil de have dit websted gemt og let tilgængeligt for dig. Det’Det er bedre at være overflødig og bekymringsfri.

Relaterede: Sådan sikkerhedskopieres dit websted

Servere og datacentre

Det gør det ikke’t lyder endda som en rigtig ting – men afstanden fra datacentre påvirker dit websted.

Din hosting-service gemmer hele dit websted’s oplysninger om en server i et datacenter. Dette datacenter kunne være i Muncie, Indiana eller Bangkok, Thailand.

Latency er den tid det tager for alle data at flytte fra et datacentre eller server til dets destination. Hvis du er længere væk fra datacentret, er der flere muligheder for, at dataene udsættes eller omdirigeres. Dette vil medføre langsommere hastigheder på dit websted.

Hvis du har muligheden for at vælge en vært, der har servere tættere på dig, skal du tage den. Det er klart, at der er en masse andre faktorer for webstedshastighed. Dette er en variabel, som du har evnen til at kontrollere og forbedre webstedshastigheden med. Du kan lige så godt tage det.

Forbedret sikkerhed

htaccess filsikkerhedSikkerhedstrusler er reelle. Når som helst kan dit websted hackes eller udsættes for nogen form for cyberangreb. Der er mange grundlæggende midler til at stoppe disse typer ondsindede interferenser på WordPress. Fra plugins til bedste praksis kan du beskytte dig selv.

Gå et skridt videre tilbyder high-end hosting-tjenester high-end sikkerhedspraksis. Nogle få af tjenesterne på listen ovenfor går ud over. De scanner dit websted dagligt (eller mere) for at diagnosticere enhver sikkerhedstrussel. Hvis de finder en, advarer hostingtjenesten dig og gør det til en høj prioriteret opgave at afhjælpe situationen.

Det tilbyder de nederste ende-hosting-tjenester ikke. Betaling af den høje pris giver dig mulighed for at modtage service med ressourcer, der tillader konstant scanning og afhjælpning. Hvis du ikke ønsker at forpakke det beløb, kan der gøres meget på WordPress for at stoppe indtrængende.

Flere og flere regler implementeres for at tilskynde store og små virksomheder til at tage kundedata og privatliv alvorligt. Der er nu store bøder forbundet med dårlig sikkerhedspraksis og brud på data.

Nem WordPress-installation

Hvis din hosting-service ikke leverer et WordPress-installation med et enkelt klik – sådan gør du det.

 1. Download WordPress
 2. Upload WordPress til hosting-konto
 3. Opret MySQL-database og …

Nevermind, disse er allerede alt for mange trin. Jeg har ikke engang været nødt til at redigere filer og ændre kode rundt.

Det bør ikke være vanskeligt at installere WordPress, fordi en hel masse webhostingtjenester giver dig mulighed for at installere WordPress med et enkelt klik.

Installation af WordPress bør ikke engang overvejes. At jeg skriver om det, er bare fjollet. Hver hostingtjeneste skal levere WordPress-installation med et klik. Hvis det ikke er tilfældet, skal du smide dem ud af strid som din hostingtjeneste.

Gratis SSL-beskyttelse

SSL-certifikater er noget, som mange mennesker fortæller dig at have til din webhostingstjeneste. De er også noget, som mange mennesker ikke forstår.

Kernen i SSL-certifikater er, at de sikrer dit websted. Hvis du kigger efter URL’en i din webbrowser, er SSL-certifikatet det, der giver det lille lille hængelåsikon. Normalt bruges et SSL-certifikat, så kreditkorttransaktioner, logins og dataoverførsler generelt er sikret. Søgemaskiner begynder også at straffe websteder, der ikke har et SSL-certifikat.

Hvordan sikrer et SSL-certifikat faktisk dit websted??

En SSL er en lille datafil, der binder en kryptografisk nøgle til en webserver digitalt. Den bruger https-protokol, hvilket betyder, at den krypterer alle de data, der går til og fra webserveren. Dette gør alt meget mere sikkert.

Når tiden går, er SSL-certifikater alt andet end obligatoriske, hvis du vil have søgemaskiner til at finde dit websted. Google vil sikre sig, at hvert websted, de instruerer folk til, er sikkert og sikkert.

Hvis et firma forsøger at få dig til at betale for dit certifikat, skal du løbe efter bakkerne. Selv de bedste billige hostingfirmaer tilbyder gratis SSL-beskyttelse.

Der er aldrig behov for at betale for et SSL-certifikat, og ethvert selskab, der foregiver andet, stjæler dine penge. Alle gode webhostingfirmaer tilbyder at opsætte din SSL gratis ved hjælp af en kaldet service Lad os kryptere.

Ofte stillede spørgsmål om WordPress Hosting

Hvilken hosting er bedst til WordPress? Linux eller Windows?

Linux-hosting eller Windows-hosting betyder bare, hvilket operativsystem der kører på de servere, virksomheden bruger. Linux er det mest populære på servere, så det har flere funktioner, og de fleste webdesignere foretrækker Linux-baseret webhosting af den grund. Den eneste gang Windows giver mening er, hvis der er specifikke Windows-applikationer, der skal bruges.

Med disse oplysninger er Linux-hosting normalt valget – men det betyder ikke rigtig noget.

Har du brug for et hostingsite til WordPress?

Ja, for at bruge WordPress skal du købe hosting fra en tredjeparts hostingtjeneste. På det tidspunkt kan du installere WordPress på din hostingplatform.

Hvilken webstedshostingstjeneste er bedst?

For omkostningerne kombineret med alt, hvad der er inkluderet, er SiteGround vores valg til den bedste webstedshosttjeneste. Andre dyrere hostingtjenester giver måske bedre resultater, men SiteGround er den bedste allround-mulighed.

Hvis du leder efter bedre ydelse, vil jeg råde dig til at læse vores guide til de bedste dedikerede værter eller for de mere teknisk sindede, så tjek vores guide til VPS hosting.

Kan jeg være vært for et WordPress-sted overalt??

Du kan være vært for WordPress på størstedelen af ​​hostingtjenester. Alle de mainstream og velkendte hostingtjenester giver dig mulighed for at være vært for et WordPress-websted.

Understøtter Windows Hosting WordPress?

Ja, du kan være vært for WordPress på Windows-hosting. Det er lige så let som at bruge WordPress på Linux-hosting.

Hvad er forskellen mellem Webhosting og WordPress Hosting?

Forskellen mellem en WordPress-hostingplan og en standard webhotellplan er minimal. De dedikerede planer, der er specifikt til WordPress, kender bare den software, der kører på serveren. Dette gør det muligt for hostingfirmaet at konfigurere serveren korrekt og allokere de specifikke ressourcer, der er nødvendige for at køre WordPress.

Værter WordPress dit websted?

Der er en version af WordPress på WordPress.com snarere end WordPress.org, der giver dig mulighed for at være vært for dit eget websted. Vi anbefaler at hosting dit websted på en anden hosting service.

Lukende tanker

Hosting kan være overvældende for mange mennesker uden forudgående viden om, hvordan websteder fungerer. Brug af WordPress kan tilføje til det overvælde.

Mens du lærer alt dette sjove, hjælper det med at have en rigtig god webhostingudbyder. Tjenesten skal være en hjælp undervejs – ikke en hindring.

Derfor valgte vi SiteGround som vores nummer et valg. Prisen giver mening, og de markerer bare alle boksene. Det fantastiske er, at de også går ud over det, da deres kundesupportteam føles som en ekstra medarbejder.

Hvis du vil have endnu flere tilføjede funktioner som ekstremt øget sikkerhed, er det meget fornuftigt at gå med en dyrere mulighed som Kinsta. Bare sørg for, at du har det godt med at starte på det pris.

Vi gør vores bedste for selvstændigt at undersøge produkter for bedre at hjælpe vores læsere med at tage beslutninger. Når det er sagt, vil vi også høre dine meninger. Vi accepterer individuelle anmeldelser, der er informative og ikke-salgsfremmende. Udfyld nedenstående formular, så offentliggør vi din anmeldelse. Salgsfremmende anmeldelser fra virksomhederne selv offentliggør ikke. Tak!

Ved at klikke på knappen nedenfor anerkender jeg, at jeg har læst og accepteret Betingelser for brug.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector