Bästa WordPress Hosting

WordPress driver 27% av internet som vi känner det idag. Låt numret sjunka in. Över en fjärdedel av företagen på internet skapades med WordPress. Webbplatser som NY Times och TechCrunch använder alla WordPress. De måste göra något rätt.


Alla älskar internet (för det mesta) och WordPress har gjort det möjligt för ett stort antal roliga saker på internet att existera.

Hur tillåter WordPress oss att använda internet? Först måste WordPress-användare hitta en webbhotell för att vara värd för WordPress-programvaran.

Att vara värd för WordPress i Australien borde vara enklare än att använda WordPress. I den här recensionen kommer vi att titta på några alternativ för WordPress-värd baserat på den typ av webbplats du vill bygga.

Låt oss börja.

Bästa översikt över WordPress Hosting (AU)

Du kan’Det går fel med något av alternativen på den här listan. Allt du behöver göra är att ta en djup titt på vad var och en erbjuder för att se vilken som fungerar för dig.

Vad vi tror är det bästa alternativet för dina pengar. Medan SiteGround inte är’Det är ett super billigt alternativ, det är inte’inte ens nära det dyraste värdalternativet i Australien heller.

Att börja med SiteGround är lika enkelt som det blir med 1-klick WordPress-installation. Funktionerna som erbjuds är topplinjen och skalningen gör det inte’t utgör ett problem.

I den dyra änden är Kinsta det bästa alternativet och erbjuder några saker som SiteGround inte gör. I den billigaste änden rekommenderar vi Hostinger eftersom det erbjuder bra service samtidigt som det är absurd billigt.

1. HostPapa – Bäst runt valet

Nyckelfunktioner
 • Stor kunskapsbas
 • Gratis Låt oss kryptera SSL
 • Gratis Cloudflare CDN
 • Gratis domänöverföringar och migrering av webbplatser
 • SSD-lagring
 • Cloudlinux


Bild

Pris: $ 3,95 per månad
Genomsnittlig drifttid: 99,99%
Genomsnittlig belastningstid: 355 ms

Besök HostPapa.com

Småföretag har ofta små budgetar att arbeta med, och det är därför ditt val av webbhotell är avgörande för din framgång, säkerhet och lönsamhet. Du vill ha ett företag som är pålitligt, säkert och kostnadseffektivt.

Enligt vår åsikt erbjuder HostPapa allt detta och mer.

Det ger användarvänliga verktyg och servrar som är byggda för hastighet och Du kan ha hela saken igång på några minuter.

Vad mer gör HostPapa idealisk för webbhotell för små företag? Kolla in dessa funktioner och planer.

Vad HostPapa erbjuder webbplatser för små företag

Det finns dussintals värdtjänster i Australien, med fler dyker upp varje dag. Det är därför det är viktigt att hitta den som erbjuder den bästa kombinationen av funktioner och pris.

HostPapa försökte tillhandahålla alla dina tjänster på ett ställe och ger dig vilken kontrollnivå du behöver för att betjäna dina kunder. Har du ett e-handelsföretag med hög trafik och ett internt tekniskt team? Kolla in deras företagsplan som sätter dig i förarsätet. Startups kommer att hitta webbbyggaren, billig domänregistrering och hanterade planer användbara och prisvärda. Du hittar till och med dedikerad WordPress-värd och gratis domänöverföringar.

Prissättning och planer ��

HostPapa erbjuder flera nivåer av service och prisalternativ. Först och främst får du en 30-dagars återbetalningsgaranti innan du måste åta dig något. Starterplanen gör en bättre än de flesta företag genom att ge dig två webbplatser och obegränsad bandbredd. Planen börjar på $ 3,95 per månad under ett år, förnybar efter 12 månader för $ 7,99. De har också en Business Pro-plan för växande företag som börjar på $ 12,95 per månad, $ 19,99 vid förnyelse.

Deras bästa erbjudande är emellertid den standardiserade webbhotellplanen. Detta kommer med ett 36 månaders åtagande, men du får det till en takt på bara $ 2,95 per månad. Förnyelsesatser för denna plan är $ 12,99. För det priset får du allt som ingår i Grundplanen och ett antal avancerade funktioner.

Framgången och livskraften för din webbplats eller e-handelsföretag beror på tillförlitligheten för din webbhotell. HostPapa erbjuder en hinkbelastning med funktioner till ett pris som är rätt, och de gör det utan att riskera dina besökare eller data. Mer än 500 000 kunder kan’t vara fel.

2. SiteGround – bästa kundsupport

Nyckelfunktioner
 • Installationer med ett klick för Joomla och Drupal
 • Dra och släpp
 • Gratis SSL
 • Dagliga säkerhetskopior


Bild

Pris: $ 3,95 per månad
Genomsnittlig drifttid: 99,95%
Genomsnittlig belastningstid: 375 ms

Besök SiteGround.com

SiteGround finns i nummer två på den här listan av en grundläggande anledning. Vi använder det.

Det är också den bästa platsen i vår guide till bästa webbhotell.

Anledningen till att SiteGround är en av våra favoritvärdvärdar beror på olika skäl.

Fantastisk kundsupport ☎️

För att sammanfatta det snabbt, kontrollerar SiteGround alla rutor i listan över allt du kan vilja att en webbhotell ska göra, priserna är inte absurd dyra och SiteGround’s stöd är några av de bästa kundsupport som vi någonsin har stött på.

Om du har ett tekniskt problem är SiteGround kundsupport i princip som att kontakta en anställd. De’Jag släpper allt för att hjälpa dig och gå utöver för att se till att de gör det’hjälper dig.

Andra aspekter som är värda att nämna är upptid och belastningshastigheter. Som du kan se av siffrorna ovan laddar webbplatser under en halv sekund och servrarna fungerar nästan alltid upp till par.

Med datacentra över hela världen och ett klick på WordPress-installation är SiteGround vår go-to för WordPress-värd.

Kolla in vår fullständiga SiteGround-granskning om du vill veta mer.

3. Hostinger – Bästa billiga val

Nyckelfunktioner
 • Billigaste värdhänder
 • Stor hastighet
 • Lätt att använda gränssnitt
 • 24/7/365 Support
 • 30 dagars returpolicy


Bild

Pris: $ 0,80 per månad
Genomsnittlig drifttid: 99,91%

Genomsnittlig belastningstid: 389 ms

Besök Hostinger.com

Världen för australisk värd är mycket av PR-priser. Detta kan ses som positivt och negativt för värdanvändare. Å ena sidan kan du dra nytta av några riktigt fantastiska priser. Å andra sidan blir du sedan smackad med ett mycket högre pris när kampanjperioden är slut.

I hoppar Hostinger. ➡️

De erbjuder kampanjpriser hela tiden. Priset går fram och tillbaka mellan $ 0,80 per månad och $ 1,45 per månad. Det galna med detta är att du kan låsa in den här prissättningen i tre år.

Det ännu galnare med detta är att Hostinger faktiskt är en bra webbhotell med sin egen webbplatsbyggare – Zyro. Det krävs inte av dig att vara en master i kodning eller design. Det är lätt att använda utan någon’s hjälp.

Det kommer med de klassiska funktionerna som de flesta byggare gör, och med ett par nya också. Som ett bibliotek fullt av gratisbilder för att lysa upp stämningen på din webbplats och en ganska nyskapande som heter Logo Maker; en DIY som gör att du enkelt kan uppfinna din logotyp igen.

Om du’Om du vill spara pengar och fortfarande har alla klockor och visselpipor är Hostinger ett fantastiskt alternativ

Läs vår fullständiga Hostinger recension här.

4. Hostgator – Ett annat bra val

Nyckelfunktioner
 • Obegränsade domäner
 • Gratis SSL
 • Gratis programvara för WHMCS-klienthantering / fakturering
 • 24/7/365 Support
 • 99,9% drifttidsgaranti


Bild

Pris: $ 2,99 per månad
Genomsnittlig drifttid: 99,4%

Genomsnittlig belastningstid: 657 ms

Besök Hostgator.com

Alla vet om Hostgator. De’är en av de mest marknadsförda hostingtjänsterna och ägs av ett av de största värdföretagen där ute.

Detta är det bästa alternativet om du vill garantera ett massivt och långvarigt företag. Hostgator erbjuder allt som en WordPress-webbhotell behöver till en billig introduktionshastighet med höga drifttider och snabba belastningstider.

Läs vår HostGator-granskning här.

5. A2 Hosting – bra service för pris

Nyckelfunktioner
 • Turbo-alternativ vid planer med hög nivå
 • Pengar tillbaka garanti
 • Gratis SSL & SSD
 • 24/7/365 Support
 • 1000 GB överföring


Bild

Pris: $ 3,92 per månad
Genomsnittlig drifttid: 99,1%
Genomsnittlig belastningstid: 601 ms

Besök A2hosting.com

A2 Hosting är vårt favoritalternativ till SiteGround. Ärligt talat, vi’Vi har aldrig haft en dålig upplevelse med A2-värd, så om du’tittar på de mindre än 10 $ per månad värdalternativ och SiteGround gjorde dig irrationellt upprörd av någon anledning, A2 borde vara ditt nästa val.

En fantastisk sak med A2 Hosting är om du väljer deras högsta nivå plan får du Turbo hastigheter. I grund och botten, de har snabbare premiumservrar. Det galna med det är att deras grundläggande servrar är redan lika snabba som andra värdleverantörer i Australien.

A2 erbjuder allt du kan önska dig i en webbhotell med återbetalningsgaranti och WordPress-installation med ett klick.

Läs vår fullständiga A2 Hosting granskning.

6. Cloudways Managed WordPress Hosting

Nyckelfunktioner
 • Git Deployment
 • Brandväggar på plattformsnivå
 • Realtidsövervakning
 • Säkerhetslappning
 • SSD-baserad värd
 • SSH & SFTP-åtkomst
 • Support dygnet runt 365 dagar livechatt


Bild

Pris: 10 $ per månad

Besök Cloudways.com

Om du letar efter en hanterad WordPress-värd är det svårt att göra bättre än Cloudways. Detta företag är i uppdrag att förenkla WP-värdprocessen för dig, och de har levererat så långt vi kan säga. Deras plattform är ställa in så att du kan vara igång på några minuter. Det är också packat med alla funktioner och förmåner du hoppas kunna hitta i en hanterad webbhotell.

Planerna börjar på bara $ 10 per månad, och du kan betala som du går om du inte vill göra ett långsiktigt åtagande. Letar du efter mer mer lagring, bandbredd och kraft? Den högsta nivån i deras vanliga paket kommer att kosta dig $ 80 per månad i åtta gånger RAM-minnet för deras grundläggande plan, fyra terabyte till bandbredd och 160 GB lagringsutrymme.

Vad får du för dina pengar?

Varje plan innehåller massor av funktioner och funktionalitet, som gratis migrering och SSl-certifikat, obegränsade appar, 24/7 support via livechatt, dedikerade brandväggar, PHP7-klara servrar och många fler.

Pålitlig och snabb ⏩

Allt detta är inriktad på hastighet och pålitlighet. Du har tillgång till 62 datacenter i 33 städer, spridda över 15 länder i hela EU, Asien och Nordamerika, samt plats i Brasilien och Australien. Cloudway ger också säkerhet till premium med 2F-autentisering, regelbundna säkerhetsuppdateringar och IP-vitlistning för att möjliggöra säkert samarbete med andra nätverk och obegränsad SSH och SFTP.

Det mest populära paketet kostar $ 42 per månad och $ 0,0583 per timme. Det kommer att ge dig:

 • 4 GB RAM
 • Dual core-processor
 • 80 GB lagringsutrymme
 • 4 TB bandbredd

Cloudways har också en Enterprise-lösning för snabbväxande företag som behöver deluxe-service till konkurrenskraftiga priser. Detta alternativ inkluderar dedikerad onboarding, prioriterat stöd och en skalbar plattform med lastbalansering för företag på resande fot.

Hur ser hanterad värd ut under Cloudways? Det ser ut som frihet.

De strävar efter att ge en hög mångsidighet och WordPress anpassning, och sedan hanterar alla övervakning och uppgraderingar åt dig. Allt du behöver oroa dig för är att bygga ditt varumärke.

Några av de nya innovationerna med Cloudways hanterade webbhotell inkluderar Chatbot-aviseringar, Cloudways supporttillägg och Change Application webroot. Medan de hanterar alla tekniska detaljer och underhållsdetaljer, har du friheten att kontrollera parametrar och serverkonfiguration, ändra appinställningar, konfigurera avancerade / anpassade lackinställningar för att utföra det sätt du vill ha saker gjort.

Genom ett konto kan du njuta av CloudwaysBot-kanaler och API. Men det är inte allt. Extra finns i överflöd med e-post, applikationsuppgradering, DNS Made Easy och SMTP-tillägg.

Vi anser att mängden funktionalitet och engagemang för att ta hand om varje detalj sätter Cloudways över de flesta WordPress-värdplattformar. De låter dig till och med prova gratis. Var och en av servicenivåerna har en 30-dagars gratis provperiod.

7. WP-motor – bästa premiumval

Nyckelfunktioner
 • Gratis Genesis ramverk
 • Över 35 StudioPress-teman
 • 24/7 chattstöd
 • 2 webbplatsöverföringar
 • Tillgång till ett globalt CDN
 • Ett gratis SSL-certifikat


Bild

Pris: $ 35 per månad
Genomsnittlig drifttid: 99,5%
Genomsnittlig belastningstid: 601 ms

Besök WPEngine.com

Vårt dyraste alternativ på listan och det mest relevanta. WP Engine skapades specifikt för WordPress-värd.

Du kommer inte att ha en negativ upplevelse med WordPress-värd på WP Engine. Du kommer dock att spendera mycket pengar.

WP-motor innehåller fantastiska teman så du vann’t måste oroa dig för att ta reda på hur du utformar din webbplats. Det erbjuder bokstavligen allt annat någon kan behöva för värd i allmänhet. WP Engine bättre med den prislappen.

8. Kinsta – WordPress-värd för bästa företag

Nyckelfunktioner
 • Google Cloud-plattform
 • Gratis webbplatsmigrering
 • 24/7 kundsupport
 • Kraftfull instrumentpanel
 • Automatiserade säkerhetskopior på webbplatsen
 • Sceningsplats
 • Gratis SSL


Bild

Pris: $ 30 per månad
Genomsnittlig drifttid: 99,9%
Genomsnittlig belastningstid: 520 ms

Besök Kinsta.com

Att gå in i den höga delen av värd kan vara en givande men dyra upplevelse. Kinsta är inte annorlunda.

Värdleverantören kommer definitivt att debitera dig en premie men du får inte något mindre än premiumtjänst. Läs vår fullständiga Kinsta recension här.

Kinsta är besatt av att skapa den bästa värdarkitekturen för sina kunder. Deras infrastruktur använder Google Cloud Platform och driver sina 19 datacenter runt om i världen.

Med nästa nivå kommer kostnaderna nästa nivå säkerhet. De kontrollerar statusen för varje enskild webbplats på varannan minut. Det betyder att din webbplats kommer att kontrolleras 720 gånger varje dag för att se till att det inte finns några problem.

Vi valde Kinsta som vårt bästa val i vårt bästa dedikerade värd guide.

9. WPX Hosting-Fantastiskt men för dyrt

Nyckelfunktioner
 • Obegränsad webbplatsmigrering
 • Obegränsat gratis SSL-certifikat
 • Manuella säkerhetskopior och 28-dagars automatisk säkerhetskopiering
 • 99,95% drifttidsgaranti
 • Anpassad CDN med hög hastighet
 • 30-dagars återbetalningsgaranti


Bild

Pris: 20,83 $ per månad
Genomsnittlig drifttid: 99,5%
Genomsnittlig belastningstid: 601 ms

Besök WPXHosting.com

Trots det att bo i högsta prisnivån är WPX-värd en premiumtjänst som kommer något billigare än Kinsta.

Det du får när du betalar för en premiumvärd är fullständig sinnesfrid. Visst, de billigare värdarna kan erbjuda stora hastigheter och upptid, men när du betalar detta höga av ett pris vet du att du alltid kommer att få snabba laddningstider och stora upptid.

Den andra aspekten av att använda WPX-värd finns i basplanen du kan ha upp till fem webbplatser. Om du planerar att vara värd för några webbplatser direkt utanför grinden är WPX-värd ett bra alternativ.


WordPress Hosting: Vad man ska leta efter

I nästa avsnitt kommer jag att leda dig genom ett gäng olika saker vi tittar på när vi försöker hitta den bästa wordpress hosting i Australien.

Du kan också se vår live spårning på den här sidan för att bättre förstå driftstider och drifttider för några av våra granskade tjänster.

Vid alla typer av shopping måste du väga de olika aspekterna av en produkt mot en annan produkt.

Recensioner är alltid ett bra sätt att ta reda på vilken produkt du ska köpa – men du måste känna till de olika aspekterna av en produkt som man tittar på i förväg.

De viktigaste aspekterna av värdtjänster som måste beaktas är drifttider, laddningstider, närvaro av ett SSL-certifikat, migrering av webbplatser, gratis säkerhetskopiering, antal servrar och datacenter, kundsupport, säkerhet och WordPress-installation.

uptimes

bild av live spårning av upptid och drifttid för webbplatsenVad betyder upptid faktiskt?

Det är en bra fråga eftersom uppetid är en av de viktigaste aspekterna att utvärdera när det gäller leverantörer av webbhotell.

Uptime är en procentandel som anger den totala tiden som en webbhotell är online och fungerar normalt.

Om en webbhotell har en drifttid på 100% fungerar den alltid. Om en webbhotell har en drifttid på 90%, betyder det att 1 av var tio minuter är servrarna nere eller fungerar inte normalt.

En bråkdel av en procentenhet kan göra en betydande skillnad i tillgängligheten till din webbplats.

Vi anser att drifttidsvärden över 98% är starka. Allt som svävar runt 100% är din bästa insats. Inget företag kan vara perfekt men de företag som är riktigt bra har uppetider över 99%. De gånger de har problem, är servrarna vanligtvis inte nere, de har bara någon sorts liten fråga.

Laddar tider jämfört

bild av webbplatsens hastighetSom du kanske har räknat med är belastningstider lika viktiga som drifttider. Upptider markerar den första rutan, eftersom du behöver att din webbplats faktiskt är igång. Belastningstider är nästa aspekt att titta på eftersom en långsam webbplats gör olyckliga webbplatsanvändare.

Laddningstid är de faktiska hastighetsmätningarna för en webbhotell. Mätenheten är i millisekunder och illustrerar längden på en fullständig begäran och svar på en webbserver.

Användare på en webbplats kommer alltid att ha olika svarstider eftersom det finns så många variabler att spela. Detta inkluderar de faktiska internethastigheter som webbplatsanvändare får hemma.

Goda belastningstider är allt under 2 000 millisekunder. Det är hela två sekunder. Två sekunder kan verka som en lång tid när det gäller att vänta på att en webbsida laddas i denna dag och ålder. De verkligt elitiska australiska webbhotellleverantörerna svävar runt 500 millisekunder eller en halv sekund.

Läs mer om drifttid i vår huvudguide till bästa värd i Australien.

Site Migration

Saker händer – du kan behöva ta din webbplats och flytta den till en annan värd. Ibland behöver du till och med stanna på samma värd men flytta över till en annan domän.

Om din webbhotell inte erbjuder automatisk webbplatsmigrering (de gör det åt dig), är det en smärta att du vet vad.

Du måste komprimera allt på din webbplats och sedan överföra dem till en ny plats. Om du inte är tekniskt kunnig kan det vara en process.

Om du är teknisk kunnig är detta en irritation.

Du kan lika gärna välja en webbhotell som erbjuder migrering av webbplatser. Det är så många som gör det, vilket gör det dumt att använda en som inte gör det.

Det du letar efter i en webbhotell är möjligheten att migrera en webbplats utan att behöva betala dem mer pengar. Bra webbhotell annonserar någonstans på sin webbplats att de hjälper dig att göra detta och göra detta gratis.

Det finns några värdtjänster på vår lista över bästa WordPress-värd för australier som går utöver att hjälpa dig att göra detta. Vissa gör det bara för dig och andra tar sig tid att få en kundsupport som leder dig genom, steg för steg, hur du kan utföra uppgiften.

Gratis säkerhetskopior

Visst om du’re hosting service gör det inte’t erbjuder en gratis säkerhetskopia – det är inte’t världens slut.

WordPress erbjuder ett gäng olika app- och plugin-lösningar som säkerhetskopierar din webbplats när som helst på dagen.

Det är dock alltid bra att vara redundant i den här kategorin. Din webbhotelltjänst borde definitivt vara det säkerhetskopiera din webbplats minst en gång i veckan. Detta borde inte heller kosta dig en extra öre.

Om din webbplats av någon anledning bara försvinner ur ingenstans bör du inte’t vara rädd. Du bör kunna gå direkt till din WordPress-plugin-backuptjänst och ha din webbplats upp om några minuter. Vad händer om det misslyckas?

Normalt du’d skruvas. Om du gick med en webbhotell som erbjuder säkerhetskopior regelbundet gratis, kommer de att ha din webbplats lagrad och lätt tillgänglig för dig. den’Det är bättre att vara överflödig och orolig.

Relaterad: Säkerhetskopiera din webbplats

Servrar och datacenter

Det gör det inte’Det låter till och med som en riktig sak – men avståndet från datacentra påverkar din webbplats.

Din värdtjänst lagrar hela din webbplats’s information om en server i ett datacenter. Detta datacenter kan vara i Muncie, Indiana eller Bangkok, Thailand.

Latency är den tid det tar för data att flytta från ett datacenter eller en server till sin destination. Om du befinner dig längre från datacentret finns det fler möjligheter att försena eller vidarebefordra data. Detta skulle orsaka långsammare hastigheter på din webbplats.

Om du har möjlighet att välja en värd som har servrar närmare dig bör du ta den. Uppenbarligen finns det ett gäng andra faktorer för webbplatsens hastighet. Detta är en variabel som du har förmågan att kontrollera och förbättra webbplatsens hastighet med. Du kan lika gärna ta det.

Förbättrad säkerhet

htaccess filsäkerhetSäkerhetshot är verkliga. När som helst kan din webbplats hackas eller utsättas för någon slags cyberattack. Det finns många grundläggande medel för att stoppa dessa typer av skadliga störningar på WordPress. Från plugins till bästa praxis kan du skydda dig själv.

Genom att gå ett steg längre erbjuder de avancerade värdtjänster avancerade säkerhetsrutiner. Några av tjänsterna på listan ovan går utöver. De skannar din webbplats dagligen (eller mer) för att diagnostisera ett säkerhetshot. Om de hittar en varnar värdtjänsten dig och gör det till en hög prioriterad uppgift att avhjälpa situationen.

Det är inte värdtjänsterna för lägre användare. Att betala det höga priset gör att du kan få service med resurser som tillåter ständig skanning och sanering. Om du inte vill ta upp den mängden kontanter kan mycket göras på WordPress för att stoppa inkräktare.

Fler och fler regler införs för att uppmuntra stora och små företag att ta kunddata och integritet på allvar. Det finns nu stora böter i samband med dålig säkerhetspraxis och dataintrång.

Enkel WordPress-installation

Om din webbhotell inte tillhandahåller WordPress-installation med ett klick – så gör du det.

 1. Ladda ner WordPress
 2. Ladda upp WordPress till värdkontot
 3. Skapa MySQL-databas och …

Nevermind, det är redan alldeles för många steg. Jag har inte ens fått redigera filer och ändra kod runt.

Att installera WordPress borde inte vara svårt eftersom en hel massa webbhotelltjänster låter dig installera WordPress med ett klick.

Att installera WordPress borde inte ens tänka på. Det faktum att jag skriver om det är bara dumt. Varje webbhotell bör erbjuda WordPress-installation med ett klick. Om en inte gör det, släng dem ut ur strid som din webbhotell.

Gratis SSL-skydd

SSL-certifikat är något som många säger att du måste ha för din webbhotell. De är också något som många inte förstår.

Kärnan i SSL-certifikat är att de skyddar din webbplats. Om du tittar efter webbadressen i din webbläsare är SSL-certifikatet det som ger den lilla lilla hänglåsikonen. Vanligtvis används ett SSL-certifikat så att kreditkortstransaktioner, inloggningar och dataöverföringar i allmänhet är säkrade. Sökmotorer börjar också straffa webbplatser som inte har ett SSL-certifikat.

Hur säkerställer ett SSL-certifikat faktiskt din webbplats?

En SSL är en liten datafil som binder en kryptografisk nyckel till en webbserver digitalt. Det använder https-protokoll, vilket innebär att det krypterar all data som går till och från webbservern. Detta gör allt mycket säkrare.

Med tiden går SSL-certifikat allt annat än obligatoriskt om du vill att sökmotorer ska hitta din webbplats. Google kommer att vilja se till att alla webbplatser de riktar människor till är säkra och säkra.

Om ett företag försöker att du ska betala för ditt certifikat bör du springa för kullarna. Även de bästa billiga värdföretagen erbjuder gratis SSL-skydd.

Det finns aldrig något behov av att betala för ett SSL-certifikat och alla företag som låtsas annars stjäler dina pengar. Alla bra webbhotellföretag kommer att erbjuda att ställa in din SSL gratis med hjälp av en tjänst som heter Låt oss kryptera.

WordPress Hosting FAQ

Vilken värd är bäst för WordPress? Linux eller Windows?

Linux-värd eller Windows-värd betyder bara vilket operativsystem som körs på de servrar företaget använder. Linux är det mest populära på servrar så det har fler funktioner och de flesta webbdesigners föredrar Linux-baserad webbhotell av den anledningen. Den enda gången Windows skulle vara meningsfullt är om det finns specifika Windows-applikationer som måste användas.

Med den informationen är Linux-värd oftast valet – men det spelar ingen roll.

Behöver du en värdplats för WordPress?

Ja, för att använda WordPress måste du köpa värd från en tredje parts webbhotell. Vid den tiden kan du installera WordPress på din värdplattform.

Vilken webbhotelltjänst är bäst?

För kostnaden, i kombination med allt som ingår, är SiteGround vårt val för den bästa webbhotelltjänsten. Andra dyrare hostingtjänster kan ge bättre resultat men SiteGround är det bästa alternativet.

Om du letar efter bättre prestanda skulle jag råda dig att läsa vår guide till de bästa dedikerade värdarna eller för de mer tekniskt sinnade, kolla in vår guide till VPS-värd.

Kan jag vara värd för en WordPress-webbplats var som helst?

Du kan vara värd för WordPress på de flesta webbhotelltjänster. Alla de vanliga och välkända värdtjänsterna gör att du kan vara värd för en WordPress-webbplats.

Stöder Windows Hosting WordPress?

Ja, du kan vara värd för WordPress på Windows-värd. Det är lika enkelt som att använda WordPress på Linux-värd.

Vad är skillnaden mellan webbhotell och WordPress Hosting?

Skillnaden mellan en WordPress-värdplan och en standard webbhotellplan är minimal. De dedikerade planerna som är specifikt för WordPress vet bara programvaran som kommer att köras på servern. Detta gör det möjligt för värdföretaget att konfigurera servern korrekt och fördela de specifika resurserna som krävs för att köra WordPress.

Värdar WordPress din webbplats?

Det finns en version av WordPress på WordPress.com snarare än WordPress.org som låter dig vara värd för din egen webbplats. Vi rekommenderar att du är värd för din webbplats på en annan webbhotell.

Avslutande tankar

Hosting kan vara överväldigande för många människor utan förkunskaper om hur webbplatser fungerar. Att använda WordPress kan lägga till det överväldigande.

När du lär dig allt detta roliga grejer hjälper det att ha en riktigt bra webbhotellleverantör. Tjänsten bör vara en hjälp på vägen – inte ett hinder.

Det är därför vi valde SiteGround som vårt första val. Priset är meningsfullt och de markerar bara alla rutorna. Det fantastiska är att de också går utöver det eftersom deras kundtjänstlag känns som en extra anställd.

Om du vill ha ännu fler funktioner som extremt ökad säkerhet är det mycket meningsfullt att gå med ett dyrare alternativ som Kinsta. Se bara till att du är okej med att börja vid den prispunkten.

Vi gör vårt bästa för att självständigt undersöka produkter för att bättre hjälpa våra läsare att fatta beslut. Som sagt, vi vill också höra dina åsikter. Vi accepterar enskilda recensioner som är informativa och inte marknadsförande. Fyll i formuläret nedan så publicerar vi din recension. Kampanjrecensioner från företag själva kommer inte att publiceras. Tack!

Genom att klicka på knappen nedan erkänner jag att jag har läst och accepterat Villkor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map